onsdag 4 augusti 2010

NYA MONONOKE DRESS FRÅN ODD MOLLY

.

.
Min Mononokedress i Almost Black "from the behind".
(Kolla in den söta detaljen med lilla rosetten på rumpan!:)



Heeej Onsdag!


Vad roligt att ni var så många som uppskattade lchfinlägget igår! Då kör vi tjejer, eller hur!?!:)

Idag spöregnar det verkligen här i Småstaden och Bea och jag kör en innedag idag med en massa tråkiga "must dos" som dammsugning och tvätt... Bilderna jag visar idag är faktiskt tagna en härlig varm julikväll för ett par veckor sen och som jag glömt bort att visa er! Så varsågoda - här kommer lite sommarfeeling i regnet!!!:)


Älskar  modellen på denna Odd Mollyklänning som kommer från höstens pre-fell. Enkel snygg skjortklänning med lagom många fina detaljer och superskön passform. Kommer definitivt bli en favvis i höst, det kan jag lova!:) Finns att klicka hem hos Redhe of Sweden.


Summertime!!!


Känns verkligen som hösten är här idag men det är ju omöjligt för det står bara 4 augusti i almanackan och då är det ju fortfarande sommar, huuuurrey!!!:)


Nej, nu måste jag verkligen ta tag i hemmet här. Det ska bli alldeles skinande rent nämligen!


Vi ses senare sköna bloggisar!



Psst,  Jag upptäckte precis den här Svenska bloggtopplistan ! Lilla HofP, som bara funnits i ca 14 månader, ligger just nu bland topp 50!!! Det känns verkligen heeelt overkligt och jättejättekul förstås:) Såå fantastiskt att ni är såå många som gillar min sida. Jag fattar ingenting och blir såå otroligt nyfiken, vilka är Ni mina fina besökare???:) STOR KRAM till er allihopa!


.p.

40 kommentarer:

signerat 71 sa...

Så fin & snygg klänning - förstår om det blir en favvis! Härliga inspirerande bilder - du får sälja dem till Odd Molly med dig själv som modell;)

Grattis till top 50 placeringen!!!
Kram J

Arcturasidyll sa...

Förstår att din blogg är populär=) Den ger mycket insperation, på alla sätt & vis och du skriver bra och om intressanta saker!! Jag återkommer ofta hit=) Tycker också om odd molly klänningen du har på dig=) Jätte fin!

/Cissi

Anonym sa...

Vilka vi är? Jag kan ju berätta vem jag är, en av dem som följer din blogg:)

*37 årig småbarnsmamma,
*169,5cm/60kg
*Bor i villa i en Stockholmsförort
*Bröllop i år...
*Älskar inredning & trädgårdspyssel
*Klär mig i antingen preppystil eller bohemchict typ OddMolly/Branting (beroende på humör).
*Älskar god mat, är samtidigt "kostmedveten"
*Joggar 5-10km några ggr/vecka
*Har sommarställe på Gotland
*Älskar Rutebullar....

Ja det är fortfarande mig själv jag pratar om.. :)
Förstår du varför jag följer din blogg? :)

Keep up the good work! /Fia

PS Tack förresten för att du skrev om Twilfits korallfärgade bikini som fällde färg, den hade jag också köpt tidigare under våren, kände igen den när du skrev om den och reklamerade den! DS

Anna sa...

Vilken underbar klänning!Fin till hösten :)
Din blogg är verkligen superinspirerande! Älskar blandningen med inredning, mat, kläder, skönhet, bröllop, familj m.m...har nästan slutat köpa magasin som jag var så beroende av :) Följer din blogg ist ;)
Ha en fortsatt härlig dag!
Kramar/Anna

Anonym sa...

SUPERFIN KLÄNNING!!!

Anonym sa...

Grattis - du har ju en toppenblogg så du lär klättra på listan =)

Jag: 2barnsmor, gift, förskollärare, bostadsrätt i Sthlms förort, gillar inredning, kläder å filmkvällar med gott vin ;) Tränade mkt förr.. Ute mkt i naturen. Motto: fånga dagen =) Mvh, //J

Anonym sa...

Jättefin klänning men framförallt en jättebra blogg! Jag förstår att du ligger högt på bloggtopplistan! Det jag tycker är bra med din blogg är framförallt tonen i den, du har helt rätt attityd och du verkar vara en mycket snäll person både mot dig själv och mot alla i din familj! Det är verkligen en fin egenskap!
Du visar väldigt mycket Odd Mollykläder - är du måntro återförsäljare själv av dessa kläder via någon webshop? Jag håller på att renovera lite i mitt hus och turen har nu kommit till gästtoaletten. Eftersom du har en jättebra smak är jag lite (hm faktiskt ganska så mycket) nyfiken på hur er gästtoalett är "inredd". Så har du lust att visa det så vore det toppen!!! Kanske kan jag få några bra tips eller uppslag.
Tack för en toppenblogg - den är roligare att läsa än heminredningstidningar!

sandra sa...

nydelige klær:) Kan jeg spørre hva parketten dere har på kjøkkenet heter?

Anonym sa...

Hej P

Jag är;

*27 år
*Bor på Ekerö
*Lärare
*Mina intressen är: trädgården, naturen, pyssel, inredning, träning, kläder, fix och trix!

Tycker din blogg är väldigt inspirerande och mysig så jag kikar in här minst en gång om dagen :)

Line fra huset på landet sa...

Kjempefin skjortekjole! :)
Ikke noe rart at bloggen din er så mye besøkt P. Du er veldig åpen og forteller om stort sett alt som skjer...og det skjer jo litt i din hverdag også da;) Moro og koselig å lese om.
Nå håper vi at solen skinner i hele august, og at vi opplever at sommeren forlenges med en eller to måneder til. Det hadde vært virkelig herig!

God klem fra Line

Anonym sa...

Hei hei!
Jeg er en dame/jente på 41.Bor i Stavanger på vestkysten av Norge, og jobber innenfor kommunesektoren. Gift for andre gang: nærmeste familie består av mine, din og vårt barn, samt en katt og to hamster. Tilsammen 6 menneseker og 3 dyr altså :-)
Din blogg leser jeg nesten hver dag, og den er virkelig en av de aller beste. Du byr mye på deg selv, noe som gjør at jeg føler at jeg kjenner deg... Du skriver om ting jeg liker - som innredning, familie, klær osv. Rett og slett det gode liv! Jeg har ingen blogg selv, men koser meg riktig med å lese blogger. Som sagt er du en av mine absolutte favoritter!! Keep up the good work/blog! Ønsker deg og dine allt godt! Klemmer fra Jane

Milla sa...

Kul för dig Philia med din superfina blogg, som jag tycker du "vårdar" så personligt trots många fler läsare. Jag tror jag följt dig i ett år nu, och har inte alls tröttnat, en poppis blogg kan ibland tappa sig personlighet men det har inte du gjort - keep on working :=) Vem jag skriver lite kommentarer hos dig ibland, som jag inte törs så ofta hos många bloggar men hos dig törs man...
Vem jag är? Jo Milla - 45 år.Bor i Kvicksund (som jag tror du vet var det ligger..) i 70-talsvilla med man, två tonåringar och jobbar med IT och är typiskt surfberoende på bloggar och annat...
Har precis kommit hem från en vecka i Portugal och gottar mig i många dagars uppdateringar på din och andra favoritbloggar!
KRAM på dig!

Utopia sa...

Helén, 29 år, lärare, Malmö, väntar första barnet om en vecka. Hittade hit för två månader sedan, läst mig igenom hela sedan du började skriva och älskar att komma in här.

eva sa...

DU HAR EN UNDERBAR BLOGG.BJUDER PÅ SÅ MYCKET AV DIG SJÄLV.HAR LÄST DIN BLOGG I ETT ÅR NU,GÅR IN VARJE DAG OCH TITTAR.SJÄLV ÄR JAG 50 ÅR OCH BOR I HALMSTAD.GIFT OCH HAR TRE UTFLUGNA BARN OCH BARNBARN.ARBETAR NATT SOM SKÖTERSKA PÅ EN BARNAVDELNING.MINA INTRESSEN ÄR INREDNING,MAT,NATUREN OCH TRÄNING.LÖPTRÄNAR 4-5 GÅNGER I VECKAN.SPRINGER EN DEL LOPP.
KRAM EVA

Anonym sa...

Hei. Kjempeflott blogg. Jeg er 45år (om 6 dager) gift, en gutt på 18 år og bor i Norge. Er helt interiørfrik. Leser din blogg hver dag, har ikke blogg selv. Elsker også god mat og vin. Fortsatt god sommer til deg og dine. Hilsen Kjersti

Anonym sa...

Hej
Hittade din blogg för ett par månader sedan. Har tittat in här allt som oftast. Fick lite bra Gotlandstips inför vår resa dit tidigare i sommar. Vill också ha ett litet sommarhus där, drömma o hemnet är kul. Tycker om det du skriver och din ödmjukhet som märks fast jag egentigen inte känner dig. Har själv fyra barn i åldrarna 7 mån-13 år, härligt o full rulle. Är mammledig från mitt jobb som förskollärare, förhoppningsvis minst ett år till. Känner att jag har samma klädstil som dig, dock inte riktigt lika många Odd Molly plagg, vill, vill, fast de är ju inte gratis, roligt med lite tips på andra fina kläder du har! Spännande att följa er GI diet, då jag ska ta tag i detta snart. Kram Carolina

Anonym sa...

Hej! Läser din underbara blogg dagligen. Jag är 48 år bor i en liten by i norrland i ett gammalt hus byggt 1900. Jag har tre tonårspojkar och två irländska settrar. Jag gillar heminredning, yoga, promenader (springer ibland). Älskar OddMolly men köper mest via tradera pga priset. Jag är 170 cm, väger 65 kg. Vill gå ner ett par kilo. Ska försöka med GI, men jag är SÅ socker och kolhydratsugen...suck. TACK SNÄLLA du som delar med dej och peppar mej!! <3

Nallebr.. sa...

Halloj!!
är beroenda av att kika in här på din fina sida varje dag. Är en 2 barns mamma, som bor i en småstad när dig (såg jag när jag läste plaza:)
blir inspirerad av ditt fina hem och hittar kläd tips till mina små skatter på din sida. kram

Anonym sa...

Philia Hola ! Tú blog es el mejor! Love you blog! ¡Enhorabuena! Mi nombre es Andrea, y vivo en Buenos Aires, Argentina.I ver su blog todos los días! un beso para ti y tu familia! Andrea

Ella sa...

Hej hej,jag har nog läst din blogg lika länge som den funnits tror jag ; ) Din blogg har ALLT tack för att du delar med dig. Kram fr Borås

Anonym sa...

Toppenblogg!
Hittade hit för ngr månader sedan via en väninna.
Jag är 41 år o bor i en medelstor stad. Har två flickor; 8 och 3 år. Älskar inredning och får en massa bra idéer från dig... jobbar som säljare, joggar 3-4 ggr i veckan... har sommarhus på västkusten, gillar mest Bruka o Lexington i inredningsstil...men har fått upp ögonen för DAY efter att ha kikat in här..

Hälsn. Hanna

Anonym sa...

Hej!
Du skrev att du brukar äta lite ostkuber till frukost, vilken ost rekommenderar du när man följder lchf?
Jag har följt din blogg i ett halvår ungefär och gillar blandningen: inredning, mode, hälsa, barn. Själv är jag 35 år, finlandssvenska, har två små barn, bor i södra Finland i en liten stad.
Många hälsningar, Anna

Anonym sa...

Hei. Bloggen din er helt super, positiv, blir inspirert av å lese den. Flott familie, nydelige bilder av barna, hage, hus.........

Er nesten innom bloggen din hver dag, har lest den siden i mars i år.

Er selv ei "jente" på 38, bor i Norge - og liker mye av det du liker rett og slett.

Stor klem, og takk for alt det du deler med oss.

Vibeke

Prinsessan sa...

Din blogg är så fin och härlig så det är inte så konstigt med en hög placering tycker jag! Vi ha iaf en sak gemensamt, min lillasyster är kompis med din svägerska A! Jag tar gärna mot mer tips på god lhcf/gi-mat!
Kram C

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Söt klänning!

* Caroline, 35, mamma till Maja 4 1/2, Ellen 3 år.
* Gift med R.
* Bor i Uppsala, arbetar på montessorifsk, utbildad flyttstylist.
* Torp på landet, lägenhet i stan.
* Beroende av vackra saker och fin design. Märken blandat med gammalt och ikea.
* Älskar att läsa.
* Kör på lchf-metoden och bara älskar den!

Kram och tack för en mysig blogg!

Dr Molly sa...

Jag älskar också din fina blogg och saknar verkligen bloggar med substans och inte bara bilder på unga tjejer som festar loss!

Jag är läkare, mamma, maka, aerobicsinstruktör, husägare och Odd Molly-fantast!

Kramar

Frida sa...

Tack för en fantastisk blogg! Brukar inte kommentera, men tänkte passa på nu...

Tycker din blogg är den bästa av alla eftersom den är personlig och har fina bilder. Dessutom är innehållet underbart! - huset, trädgården, kläderna, Gotland, mm. Till och med träning och diet blir man sugen på efter att ha läst din fina blogg :)

Själv är jag en tjej på 30 år som är gift och har ett barn på snart 1,5 år. Bor strax utanför göteborg i ett nybyggt hus. Mina intressen är ungefär detsamma som bloggen handlar om :)
Kram på dig!

Anonym sa...

lite om mig:-)
Gift 36 årig 2 barns mamma från Uppsala.
Bor på landet i ett vitt hus med vit inredning:-) älskar vår trädgård och sommar!
Har en tjej p 8 snart 9 och en kille på snart 6 år.
Mina fritidsintressen är inredning och ridning.
Älskar verkligen din blogg och blir så glad varje dag du kommer med ett nytt inlägg.
Ditt hem är fantastiskt vackert och det är så roligt när du bjuder på dig din familj och ditt hem.
Stor kram från Kicki

Anonym sa...

HEj! jag hittade din blogg for ungefar ett halvar sen och alskar din inredningsstil! Jag ar

*bosatt i centrala london sen 10 ar tillbaka
*27 ar
*forlovad o ska gifta mig (tradgards-brollop!) nasta sommar
*mamma till 2 pojkar, 3 ar o 9 manader
*har kandidatexamen i internationell politik men pluggar ft till barnmorska
*kor south beach for att fa tillbaka min 'pre-pregnancy' body och langtar tills minstingen borjar pa dagis sa jag kan borja gymma ordentligt!
*enormt design-intresserad men i grym minoritet hemma med tre killar!

Keep up the good work!
Kram Natalie

Johanna sa...

Grattis till 50-top-placeringen! Inte alls konstigt med tanke på den utomordentliga kvalitet din blogg håller. alltid lika roligt och inspirerande att kika in!

Anonym sa...

Hej! Har följt med din blogg sedan vårvintern. Tittar in nästan varje dag. Jättefina bilder du har. Snappar upp lite tips här och där, fick tex. inspiration av din bröllopsfrisyr och fixade "likande" till födelsedagen och en sommarfest.
Härliga lila accenter du har i ditt nyare inlägg.
-Sanne, 28 år, Helsingfors

Anonym sa...

Hejsan!

Ännu en läsare som är inne och läser din blogg, minst en gång om dagen! Jag är 42 år har fyra barn 18, 16, 8, 5 år och är gift sedan 17 år tillbaka! Jag har läst din blogg i ett halvår säkert, utan att skriva ngn kommentar, nu tyckte jag det var dags faktiskt! Grattis till 50-topplaceringen, du kommer lätt klättra ännu högre på listan!! Tack för en mycket trevlig blogg, inspirerande på alla sätt....
Kramar från Mia i "Småland"

Therese sa...

Hej vackra Petra!

Det är första gången jag gör ett avtryck här, men läser din blogg så gott som varje dag och det har jag gjort en längre tid nu : ). Din blogg är absolut en av mina favorit sidor på internet : ). Jag heter Therese och är 22 år, kommer från Hälsingland. Bor just nu i Dalarna, men flyttar om ca en månad till Västkusten. Här hämtar jag inspiration och drömmer mig bort ibland : ). Du verkar vara en underbar människa. Tack för att du delar med dig av ditt liv.

Varma kramar

Therese

Casa di Caro sa...

Hei

Vil gjerne sende deg en kommentar jeg også :-) Har fulgt deg siden vårparten i år, og er innom siden din nesten hver dag. Du skriver veldig inspirerende og har masse fine bilder. Kjenner meg veldig igjen i det samme som du er opptatt av. Og som andre også skriver her så byr du veldig på deg selv og da føler man også at man kjenner deg.
Så du er absolutt en av mine favoritt-bloggersker!

Har selv en blogg, men holder en veldig anonym profil, noe som er riktig for meg. Og det får jo være opp til hver enkelt hva en vil.
Men det jeg kan si er at jeg er 45 år og mamma til en gutt (13) og en jente (11). Bor på Vestlandet av Norge. Liker også å holde meg i god form, men til tider litt lat og da er det godt å ha en mann som drar en med ut på treningstur; sommer som vinter!
Kikk gjerne innom min blogg :-) Utover høsten vil jeg ha mer å vise frem på bloggen i og med at feriehuset da må begynne å bli ferdig... Så da får jeg fornyet mye hjemme også :-)

Takk igjen for en fin blogg.
Klem fra Casa di Caro

Lin K sa...

Hei!

Som flere av de andre som kommenterer her, er jeg også en norsk blogger som følger din blogg. Jeg har fulgt den så lenge, at jeg ikke lenger husker hvordan jeg fant den :)

Jeg skifter ut blogger i min bloggroll når jeg ikke lenger synes det gir meg noe å lese dem, men din har blitt værende med meg fordi jeg stadig får inspirasjon av å lese den. Fine bilder og positivt og personlig innhold gjør den til en favoritt!

Selv er jeg 40 år, mamma til to jenter på 10 og 13. Interiør og hage har vært mine store interesser i mange år. De siste årene har vi bygget hus og hytte, som jeg har brukt mye tid på å tegne og innrede. Min blogg handler om dette, samt at jeg bruker den som "skattekiste" hvor jeg samler ting jeg finner som jeg liker og ønsker meg.

Takk for alt du deler med oss!
Klem fra Linnette

Fröken Isakson sa...

Vad roligt grattis. Jag är en ny läsare som hittat hit. En gift, 35-årig, 2-barnsmamma i en mellanstor stad :). Må så gott. kram

Anonym sa...

Grattis. Jag läser dagligen din blogg och inspireras verkligen då jag klickar in här =)

Jag heter Theres
23 år gammal.
2 små flickor på 5 & 3 år.
Arbetar på förskola.
Bor i radhus.
Tycker om inredning, trädgårdsarbete och att fota.

Kram

Philia sa...

Åh vad kul att få veta lite om er tjejer!!! Det har varit jätteroligt och intressant att få en uppfattning om "hur en HofP-läsare" är. Tusen Tack för att ni är så snälla och delar med er av detta!!!

Ha en strålande dag och Puss på Er!:)

KRAM

P

Frida- trendenser.se sa...

Grattis till din topplacering! Det är du mer än värd. Älskar mixen på din sida av privat, inredning och mode etc. Måste säga att din klänning sitter som en smäck på dig, en pingla!
Kram Frida

Josefine sa...

Hej!
Jag är en tjej på 23 år, hittade din blogg någon gång i början av året tror jag. Är väldigt inredningsintresserad, syns dock tyvärr inte just nu då vi är mitt uppe i renoveringstagen av vår nyinköpta trea. Men jag längtar så himla mycket till jag kan börja göra i ordning ordentligt. I januari väntar vi vårt första barn. En varm och välkommen liten chock.
Annars är mina intressen film, kläder, mat, dans och inredning. Träning är något jag önskar låg mig varmare om hjärtat, men det är påväg ditåt;)