lördag 28 augusti 2010

NYTT & SMÅTT & GOTT

.
.

Jag har klickat hem en riktigt tuff och praktisk Coolhang från By Malene Birger! Superbra miniväska, för en småbarnsmamma som jag, att ha bara mobilen, nycklarna och kreditkortet i. Kommer att matchas med nya gummistövlarna och mysig stickad kofta i höst (Finns hos Redhe of Sweden)



Glad Lördag på er!:)


Här i Småstaden strålar solen idag och jag är såå sugen på att plocka svamp! Finns det några kantareller kvar i skogarna fortfarande? Jag brukar aldrig hitta några iofs men det är ju så mysigt att bara packa en härlig picknik och sitta där i skogen och mumsa i sig den tillsammans:)



Det var en söt bloggis som ville se vår nya lilla inneboende så får jag presentera: Linda the Dvärghamster!:)

Det var ett par nya snygga svarta Hunterstövlar jag hämtade på posten häromdagen (inhandlade hos Zoovillage) Förresten, en liten fråga som nån av er raringar kanske kan besvara: de är ju så himla blanka och fina när de är nya men hur behåller man dem så?


Hihi, Bea har hittat mitt älsklingsläppstift från Guerlain och försöker göra som mamma gör:) Hallå, du missar visst munnen något lilla skatten! Beas dagens: Ny supersöt Moloklänning med rådjursmotiv från Babyshop, strumpbyxor och mockasiner PoP.



Nu väntar skogen!


KRAM


.

33 kommentarer:

Olivia sa...

Fina bilder! Åh, jag diggar miniväskan och skorna ;) fast bilderna på lilla beabus och på hamstern var ju bedårande söta...

Psst'
Just nu pågår det en TÄLVING på min blogg där man kan vinna en underbar väska från ELLIS CORNER jag veet att det är en väska för dig ;)

xoxo
OLIVIA ♥

Stämningsfullt sa...

Hej!
Väskan ser jättefin ut! Skulle gärna se en bild med den på också :)
Här skiner också solen idag men nu är det nog slut på varma dagar. Känns verkligen att det är höst i luften!
Ha en fin dag.
Kram Vanja.

Anonym sa...

Hej!
Hihi gummistövlarna från Hunter klickade jag hem igår från zoovillage fast i den matta svarta färgen. Nu när jag såg bilderna på dina blanka blev jag lite osäker dock... Borde kanske ha valt de istället var ju supersnygga! Gahhh! Ja vi får se vart det slutar nu är ju redan de matta på väg i posten och de är ju grymma de med ;)
Malin

Anonym sa...

To Keep Your New boots , Might you try to treat with Them Products Meant to Protect Shiny black rubber car parts. What does the company recommend Hunter ?

Tree

Lisette sa...

Hej,

I länken nedan säljer de boot buffer bland annat och det är free shipping world wide!

Mvh
Lisette

http://www.countryattire.com/products/hunter-boot-buffer-150ml--clear-a23971.html

FruSofie sa...

Vilken söt liten hamster, låter dock inget vidare att hon håller låda om natten;)

Stövlarna var riktigt snygga!!

Anonym sa...

Själv har jag de svarta matta stövlarna. De grånade lite och blev flammiga men fick ett tips om att man ska smörja in dem med olivolja så håller de sig fräscha . Gummi är ett naturmaterial och stövlarna ett riktigt hantverk. De skärs ut på stora bord och tillverkas för hand. Gummit "torkar ut" efter ett tag så det är bra att "återfukta dem". Ser ut som dina är Glossy-modellen, därför kanske Du bör fråga återförsäljaren om råd för det är säker ngt annat som gäller. Trösten är att de är lika snygga väl använda och leriga med! :-)
Keep the style!

Unknown sa...

Tvätta stövlarna emellanåt med ljummet vatten, skrubba dem inte bara. Smörj med silikonolja eller glycerin.
Jag gör inte detta då jag gillar att mina är flammiga men dina tycker jag du ska sköta om, de är snyggast så.
För bästa vård ska du inte låta de stå nära element, de torkar ut i gummit då, sen ska de helst förvaras mörkt och svalt.

Kram Catta

Snor och Glamour sa...

Jag har Hunters svarta matta, men det kanske funkar på samma sätt ändå! De har ju en massa egna produkter och först testade jag Huner UV Tech, men den funkade inte alls. Sedan testade jag Hunter Boot Buffer och den är grym! På mina matta i alla fall!

Fin helg!

Anonym sa...

Hej!

Är själv en två-barnsmor som vill se lika chic ut som du men vad har du för skor? Ge oss lite mer inspiration om höstskor, vinterskor som passar oss chica mammor, snälla! Jag gillar din klädstil skarpt =)

Maria

lilla Tildes hem sa...

Hej!

Fina grejer du köpt! Gillar gummistövlarna massor!

Anonym sa...

Använd INTE olivolja på stövlarna. Oljan härsknar efter ett tag.

Jannicke sa...

jeg har svarte Hunterstøvler og behandler de med et middel for naturgummi. Det heter : entretien des bottes, Le Chameau. Naturgummi blir litt blasse etterhvert, denne sprayen gir fin glans til støvlene igjen. J.

Anonym sa...

Hunter har egna produkter för att hålla gummistövlarna fina,Boot Buffer funkar fint,även på mina Replay :)
/Sandra

Hemma hos Katta sa...

Vilken underbar väska! Den måste jag spana in i sin helhet, ser ursnygg ut!

Åh, visst är det kul att nätshoppa? Både smidigt att slippa springa omkring i butiker och roligt att hämta ut spännande paket!

Ha en fortsatt fin helg!

Kraam kraam

Fröken M sa...

Hunter säljer egna skovårdsset! :)

Anonym sa...

åååå super snygg shopping vill ha =)
skulle gärna vilja se hur mycke mini väskan rymmer hur den ser ut innuti och på =)

kram angelica

Karin L sa...

Som tidigare sagt ovan i kommentarerna är det countryattire.com som gäller! Boot buffer spray (som funkar finfint åtminstone för matta stövlarna) kostar £4.95, dvs ca 55 SEK. Free shipping dessutom. Sprayen kostar i Sverige typ 160 kr.
På samma webshop kan du köpa vanliga originals stövlar för £55, dvs ca 625 kr. Free shipping på dem oxå!

A little piece of me and you sa...

Boot Buffer är BRA! Har du vägarna förbi Vingåkers Factory Outlet kan du fynda både det och själva stöveln... de har även barnstorlekar... urgulliga! Halva priset mot i butik!

room of karma sa...

Snygg väska du köpt! Och Hunter är alltid Hunter helt rätt, man tröttnar aldrig på dom. Jag smörger in mina med Boston putssvamp, men mina är matta. Men om jag inte smörger in dom så blir dom liksom vita i gummit. Det är alltid kul att se lite inspirations shopping:) Ha en härlig kväll med familjen.

Anonym sa...

Såå söt hamster!!! Vi har också tänkt köpa en men blev tipsade att köpa en guldhamster istället då dessa dvärghamstrar var "hala som en tvål" och inte var så keliga och inte heller blev lika tama som guldhamstrarna kunde bli. Hur resonerade ni? Vad har ni för bur och vart i huset har ni er hamster??? Luktar det illa?

Anonym sa...

Hej igen!

Jag har haft en guldhamster (när jag var liten) som sedan bet min farmor genom hela fingret. Så var försiktiga!

Jag kan väl säga så här att hamstrar inte luktar speciellt gott. De har en speciellt lukt, men de luktar kiss gör det. Tyvärr :(

KRAMIS

sandra sa...

Åh jag vill också ha ett par Hunter stövlar, riktigt snygga och vad söt klänning lilla Bea har på sig!! Kram

Anonym sa...

Ursöt liten hamster och jag kan ju inte annat än att tycka att namnet är lite roligt! Kram Linda

Karin - AlicesMamma sa...

Åh P... Sitter här totalt genomförkyld med feberfrossa och sprängande bihålor, men efter ett besök här i denna feelgood-oas känns livet genast liiiite bättre :) Jag fullkomligt älskar känslan här inne på bloggen! Tack för allt du ger.

Stora kramar!

Anonym sa...

Å så snyggt :) Hittade en bild på dig med rosa Hunter å rosa keps, det var fint :) Såg att det fanns Hunter med lite tuffare detaljer. Det hade jag köpt.. Nu längtar jag efter några inredningsinlägg :) //J

Unknown sa...

Hej. Vilken söt hamster!! Och detta från en kvinna som hatar hamstrar efter att ha praktiserat i djuraffär och blivit halvt uppäten av hamstrar :D Smörj stövlarna med olja. Vanlig matolja då alltså, solrosolja, majsolja.. Ja det du har hemma. Torka bort överflöd och viola. As good as new!

Elina sa...

Väskan är super fin!

Cecilia sa...

Hej,

Jag har haft ett par matta svarta Hunterstövlar och till dem köpte jag en speciell putssvamp för gummistävlar från Ilse Jacobsen.

Håller med om att man ska undvika att använda olivolja eller matolja då dessa oljor härsknar och det luktar pyton!

I övrigt vill jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg och tittar in flera gånger per dag.

Hjärtemammas sa...

Du låter stövlarna stå så där snyggt i hallen och dammar av dem med jämna mellanrum så garanterar jag dig att de håller sig blanka och fina! Härligt fon och inspirerande blogg!

Varma hösthälsningar från Norrtälje

Anonym sa...

Smörj in dom med fet skokräm, det rådet har jag fått och verkar toppen! Lycka till! //Lina

Anonym sa...

HUNTER INSTANT BOOT SHINE
[[http://www.hunter-boot.com/2/28/Shop-Online/Hunter-Instant-Boot-Shine/CLEAR/A23989_CLR.aspx?acc=28]]

Emma sa...

Hej!

Jag är i köptagen av ett par Hunter Gloss, tycker dom är supersnygga!

Vilken strl tog du, vad har du i vanliga fall? Jag har provat 38 men tyckte dom va lite stora, var dock i matt och eventuellt unisex ?

Har dom hållt sig blanka å fina? :)