lördag 13 november 2010

ROSA DRÖMMAR

.

Bea lekte nyss så sött på sitt rum denna mysiga lördagsmorgon! Nytt i rummet:  Mailegtavlan Carrot Stories från Ellis Corner (Tavlan har beige ram egentligen men jag har sprayat Beas vit)



Godmorgon Sköna Lördag!



Just nu sitter jag med lapen framför morgontv:n och njuter av denna supersofta lördagsmorgon. Bea sover förmiddagsnapen och det doftar ljuvligt från köket där H fixar en god caffelatte åt mig med alldeles nymalet gott italienskt kaffe. Nu när Bea fortfarande är ganska liten så skiljer sig lördagsmornarna sig åt ganska mycket faktiskt. När mina stora älskade skatter är hemma är det oftast full rulle så här dags!(Som ni ser så leker jag också med lilla redigeringprogrammet denna morgon - så kul!:)

 

En liten rosa klassisk dröm kan man nog säga att Beas rum är! Nu har vännerna från Maileg blivit riktigt intressanta och faktiskt fått komma ner från hyllorna. (Älskar dessa avlånga goa kaniner och Bea har redan en helt gäng:)

 Idag ska vi faktiskt åka och titta på ny säng åt Bea. Vet inte var vi ska hitta en riktigt men den ska i alla fall vara vit, 90 bred (så att jag kan ligga brevid och "snusa på min lilla skatt") och, så klart,  passa ett sessrum....



Bea stryker på liten liten Mailegstrykbräda från Flitiga Fredrika. Därifrån kommer också den söta lilla träspisen. Dagens är: Ljuvaste vinterkoftan kommer från Chill Norway ( Flisan har faktiskt fått en precis likadan), tunika Noa Noa och tights Benetton.


Nu ska jag dricka upp min kaffe här och sen blir det som sagt en tur till möbelbutikerna!


Njut er Lördag tjejer!


KRAM


P


.

23 kommentarer:

clas sa...

Nydelige bilder <3

Hege sa...

Herlige bilder.
Ønsker dere en flott helg.

Hege

Det vita dårhuset sa...

God förmiddag :)!
Blev alldeles salig när jag såg dina bilder! Vackra foton i vackra kombon. Nu blir det för Erika att lära sig lite mer av bildredigering ;)
Ha det gott!

Michelle och GirlZen sa...

Man blir alltid lika glad när man läserdin blogg och otroligt inspirerad...

Johanna sa...

Jättefint! Maileg kommer det bli i julklapparna i år till min lilla.

Sång är ju jättesvårt. Min son har en vitmålad våningssäng som han bara älskar och min dotter på 2 år har min gamla barnsäng (gammal utdragsvariant från typ 30-talet, vitmålad)
Oliver furniture har ju mycket fint!

Sandra sa...

Vad har du för bildredigeringsprogram ? Ska skaffa mig något bra men enkelt program.

Anonym sa...

Vi hittade en kanonfin sängstommen med förvaring under på Mio och sen köpte vi själva madrassen samt bäddmadrass på Kungsängen. Dom ligger ju bredvid varandra i din stad :)

Lycka till

Så Vitt Jag Vet sa...

Fina bilder. Så söt liten fröken du har.
Skön helg till dej!
Kram
Sanne

Anonym sa...

Ny säng redan? Spjälsängen är ju tryggast för dem tills de är ca 3 år iaf...

Brunkullan sa...

Det finns så många fina prinsessängar där ute! Tänk även på fina gamla sängar som går att måla om! Kolla in på blocket:)

Ditt hem är en sann inspiration, som jag skrivit till dig förr. Än mer nu när vi kanske, kanske ska bygga hus:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Vår lille son började sova i 90 säng när han var ca 1½ år. Jättebra att kunna ligga bredvid och natta, det var bara att bulla upp med kuddar omkring honom så låg han tryggt. Har aldrig ramlat ur! Det var SÅ skönt att slippa spjälsängen! (Hihi! som 3 åring hade han då verlkigen inte fått plats i den heller!)

Kram/Greta

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Hon är så bedårande söt!

Hoppas ni hittar sängen ni letar efter...

Puss!

Anonym sa...

Hei! jeg foreslår Ikeas Hemnes dagseng! Stor og praktiske oppbevaringsløsninger!
Lykke til!

Siv

Jessica sa...

Vilket fint rum hon har Bea! Hon är så söt i sina fina flätor och vilken fin tröja! Ser jättemysig och skön ut.

Mio har en säng i vitlack som heter Kajsa som är jättefin! Finns som vanlig enkelsäng (90x200) och som dagbädd (90x200) med förvaring under. Dessa skulle nog passa jättebra i Beas rum. Finns även bäddset i rosa som är riktigt fina i fin kvalitet, Devon och Rut.

Lycka till i sängletandet! Det ska bli roligt att se hennes rum med stor säng. Dina barn har otroligt fina och mysiga rum. Vår äldste son trivdes aldrig i spjälsäng så vi fick byta strax efter att han fyllt 1 år och efter det sov han som en prins....varför ska man behöva skaka galler tills man är 3 år bara för att "någon annan" säger att så ska det vara?! Det är naturligtvis lika individuellt som allt annat.

Ha en riktigt mysig dag!

Kram Jessica

Anonym sa...

Försöker igen med samma tjatfråga ;-) Nu har jag ju förstått att du förmodligen får alla Chill Norway plagg till barnen, men vet du var vi i Sverige kan få tag i dessa gudomliga plagg, byxdressen och koftorna till tjejerna är ju to die for. Hoppas på svar, snälla söta. Kramar Anna

Anonym sa...

Hej min absoluta favoritbloggerska!
Kan inte du tipsa om lite adventsfint till fönsterna, letar efter stjärnor och adventsljusstakar men hittar inget som har det lilla extra... Hade varit lite kul om du kunde göra en videoblogg...

Ha en härlig kväll!
Emma

Anonym sa...

Gokväll!! Mina båda pojkar fick stora sängar redan vid drygt 1 1/2 års ålder då båda var väldigt benägna att klättre ur spjälsängarna. Det var då mycket tryggare med vanlig säng och stödbräda. Hemnes dagbädd från ikea rekomenderas varmt, den är dock bara 80cm bred men visst får man plats att ligga och natta.Tack Philia för en underbar blogg!!kram Anna

Anonym sa...

Så fint rummet är, lilla bea med :)
Vi är oxå ute efter en liten vit säng att ha till våran "lilla" kille :) stor nu tycker man som mamma :) såg någon nyhet på ikea kommer ej ihåg mått men en gulliver, kan man få med stödbräda tror jag.
Spännade att se när det e klart hihi :)
kul å se hur det blir i sängen med .
KRAM Emmeli

Anonym sa...

Vi köpte en väldigt fin svensktillverkad vitmålad träsäng genom Sova- butiken, kanske mer NE än prinsess, men har bäddat med rosa Lexington och med fin himmelsäng och det blev såå mysigt. Lycka till!

Linruz sa...

Spännande att se vad ni hittar för säng.
Hade jag haft en liten tjej hade mailegkaniner varit ett måste, de är verkligen bedårande:)
Kram och ha en fin söndag
Lina

Anonym sa...

ÅÅ, vilken rosa dröm!!Underbart söt och go lilla Bea är i sina flätor och superfina kläder!
Hoppas att Ni hittade en fin säng!

Helt fantastiska rum har alla era skatter!!

Ha en underbra söndag!

Kram Anna.S i Uppsala

Aratorps Lena sa...

Hej! Jag har för mig att Mio har en fin "dagbädd" i vit järn. Den kanske skulle passa? Kramis

Malin sa...

Hej!
Jag kommer inte ihåg hur jag halkade in på din blogg men det va någon månad sen och nu är jag fast :) Du verkar ha en sån utpräglad känsla för stil och skriver med en sån positiv ton vilket gör det väldigt roligt att läsa. Mitt favoritinslag i din blogg är dock ändå dina fantastiska bilder. :) Jättefina, allihop! Du har säkert svarat på det tusen gånger men jag testar ändå ;) Jag är supernyfiken på vad för kamera och objektiv du har?

Önskar Dig en trevligt helg!