torsdag 2 december 2010

RÄTT LJUS PÅ FEL DAG

.
.

Lilla Flisan tände första ljuset i adventsljusstaken i tisdags, när skatterna kom hem från sin pappa. När man har barn som har två hem så blir det ju så att vissa datum och högtider "får flyta runt lite"....Vill ju att de ska få uppleva precis alla små men viktiga händelser som hänger ihop med julen, även om det blir på "fel dag"! (Flisans söta blus kommer från Benetton.)


Tjingeling torsdag!


Nu höll jag alldeles nyss på att skriva Tjingeling onsdag för jag trodde verkligen att det var onsdag idag!? Jisses vad tiden går i expressfart och jag som skulle ha gjort  vissa saker och ha fixat under onsdagen.... Får ta tag i detta bums idag istället!

Hur som helst så såg vi den mysiga nya julkalendern igår, allihopa tillsammans, och skatterna var mycket nöjda med årets variant (Jag var också mycket nöjd för favoriten Johan Rheborg var ju med på ett hörn och han är ju bara för skön!:)


Adventsljusstaken vi har är så fin och består av 4 flaskor med siffror. (Kommer från House Doctor och min är hemklickad från Stil, Inredning & Design )


Nu sak jag hoppa in i en snabbis i duschen och sen blir det ut i iskylan för idag har jag en hel del att göra!


Vi ses senare!


KRAM


P


.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Köp ingen Odd Molly blus eller Chill Norway tunika denna månad... Avvara de pengarna istället till de barn här i Sverige som inte ens har ett par hela vantar att sätta på sig eller inte får smaka på julskinka i jul för föräldrarna inte ha råd. Detta i SVERIGE idag!!! Läs dagens AB http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8207800.ab

/Anna Nyman

Anna sa...

http://www.majblomman.se/Om-Majblomman/Stod-Majblomman/For-privatpersoner/

FruSofie sa...

Det var en annorlunda och fin adventsstake, har ej sett innan men passar ju så bra in hos er!

Hoppas du får en mysig dag och får mycket gjort;)

Kram

Michelle och GirlZen sa...

Vilken härlig advents ljusstake!!! Så annorlunda!
Tycker att det är helt rätt att flytta runt på högtiderna lite när man har varannan vecka barn.
hoppas ni får en toppen torsdag

Designing good life - Sarah sa...

Fin adventsstake. Måste lite skamset erkänna att jag inte ens har tagit fram vår ännu... Men vi får tända två ljus samtidigt på söndag istället!

Anonym sa...

Brrrr!
Så kallt i småstaden Västerås, du Petra jag rekommenderar att ni verkligen klär er varmt idag.

Är så nyfiken på hur du får till dina fotografier, hur tänker du innan du ska ta en bild, dela med dig lite tips.

Ha en fin dag.

Ida & Nike / sprall sa...

Hej Petra! Vi måste höras via mail om sake ro ting :) Men till något helt annat, jag har prcis den flaskvarianten hemma hos oss och den är helt underbart fin men svajar dina ljus lite i den också? Eller är det min det är fel på?

Tacksam för svar :9

Ida & Nike / Sprall

Anonym sa...

Hei

Synes nesten ikke du har et eneste inleggg lenger uten at det er noe som er kjøpt nytt, mye fint som vises og fine bilder men trenger du alt? Hva med adventstaken fra ifjor?Skjønner at du er sponset men hva med å vise seg frem uten å gjemme seg bak et merke.
Nå når vi går inn i julehøytiden er ikke det bedre å flytte fokus fra konsum og heller ta tak i andre verdier? Oppfordrer alle til å tenke litt gjennom forbruket sitt spesielt denne mnd. Ellers anbefaler jeg Underbaraclara sin blog som har et litt annet blikk på forbruk.

Anonym sa...

Undrar så vad det är du GÖR om dagarna!? Hoppas vi får veta snart!

/Greta

Angelica sa...

Roooliga anonyma kommentarer du får ibland... Men alla tycker så klart olika! Som tur är :D

Jag tyckte verkligen att din adventsljusstake var annorlunda! Ganska så kul faktiskt, om man jämför med vår vanliga med 4 blockljus från Ikea, hahahaha!

Hoppas att du får en strålande vacker vinterdag,söta!

Kraaaam från ett lite regnigt Mallorca!

Anonym sa...

Godmorgon P!
Ett tips till dig som gillar feel good filmer...har de sett The holiday med Kate Winslet och Cameron Diaz? Den är inte ny men helt underbar, lite som Love actually...och lite julkänsla oxå.
Den måste du absolut ha i din Feel good samling Petra!
Vinterkramar från Annsofie

Camilla sa...

Fastnade verkligen för din variant av adventsljusstake, tyvärr var den slut hos nätbutiken och jag kan inte finna den någon annastans :-(
Ha en härlig dag!
Camilla

Anonym sa...

Hej P
Morgonrundan gjord sprang faktiskt i kylan ha..mår oförkämt gott..
Tycker dom flesta adventljustakarna är fula men denna var riktigt i min smak..du har känslan för det vackra P men det vet du ju redan..
Ha en fin Vinterdag alla!!

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Det är klart att högtiderna får flytta runt. Bara de små får uppleva dem så spelar det ju ingen roll vilken dag det är på.

Superfina ljusstakar!

Puss!

Sanne sa...

På detta kort var hon verkligen lik dig, Flisan =)

Emma från Kastberga sa...

Såå lik din dotter är dig!!
Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilken otroligt fin ljusstake du har i år. Jättefin!

Dottern är verkligen sin mamma upp i dagen.

Kram

Anonym sa...

Tydlig at nå som julen nærmer seg så er det en del som blir veldig anti-matrialistiske, og det er ok... men, mange av oss sparer opp til innkjøp og gir barna klær og vintersport saker til jul. Samt at mange gir til veledighet hele året. Synes ikke man skal ha dårlig samvittighet for å unne noe nytt i blant. Jeg fant deg linket fra www.emmelines.blogspot.com (hun skriver "tokroligt" om all sin shopping av interiørsaker...som hun smugler hjem uten at maken er informert;-)