tisdag 31 maj 2011

TÄVLING - VINN SJU HAGEDORNHAGEN ARTPRINTS

.
.

Denna fining kan du vinna

+ dessa sex! 






Todelooo!



Nu är det tävlingsdags igen! Denna gången har jag, tillsammans med netbutiken Bloominghome, det stora nöjet att kunna ge er möjligheten att vinna de fina Hagdeornhagenprintsen. Både valfri stor och den fina boxen med 6 mindre fjärilar.

Lämna bara en liten kommentar där du kort berättar varför dessa passar just hos dig! Det går att tävla fram till Söndag den 5:e juni klockan 12.00.



Lycka till!



.

WOW VILKET VÄDER

.
.


Liten Beabus älskar allt som har med vatten att göra! Även vattenspridare med alldeles iiiskallt vatten:)



Hello raringar!


Vilken fantastisk dag - sommaren är verkligen här nu!

Här har grilloset legat över hela centrala Småstaden ikväll -  många många har varit ute i sina trädgårdar och äter middag och njutit av värmen (detta vet jag efter som jag tog en lång PW  nyss:)

Jag fick faktiskt fått till "en bit" av min blivande lavendelhäck tidigare idag. Det är säkert trettio meter plantor som behövs så det kommer ta lite tid detta projekt, hmmm (men ni kommer inte få se vad jag gjorde idag för det är mest bara små tufsiga plantor + jord - inte särskilt inspirerande jag lovar:)



Flisan in action!


Ja, jag bjuder på min riktigt bleka kropp idag;) Det är ju så underbart att njuta solen såna här försommardagar, då heeela långa och härliga sommaren ligger framför oss! Här sitter jag under äppelträdet och spanar på älsklingarna när de lekte tidigare idag.



Min trädgård och mina små skatter idag! Längst bort till vänster och bakom Flisan har jag planterat lavendelplantorna. Sen är tanken att häcken ska fortsätta äända längst bort till höger...puh.


Strax ska jag läsa nya Lantliv och äta godaste nötmixen (ICA:S) men först ska jag dra igång en tävling!


Återkommer strax mao!:)

.

I BURSPRÅKET

.
.

I burspråket - ny kudde med broderat pertoleumblått mönster och fjärilstavlor, varav en med blå fjäril! Små små färgdetaljer här hemma som faktiskt gör en stor skillnad. Blått är ju bara såå fräscht:) (Kudde + pläd+ tavlor Day Home. Finns hos Classic Living i Vasatan.)



God morgon!


Såg precis på morgontv:n att idag blir det en fantastisk strålande och solig dag här i Småstaden - underbart!

På schemat idag: först lite jobbing, sen besök av söta väninnan och efter det trädgårdsfix. En ny lavendelhäck står på önskelistan och har jag bestämt mig för något så vill jag göra det bums!




De senaste fjärilarna till casat!



Här syns det fina broderade mönstret jättebra på Daykudden. Varje lite "plutt" är en liten spegel som glimmar - love it!:)


Nu måste jag hoppa i duschen för oj vad klockan är mycket helt plötsligt!


See you later girls!



KRAM


.

måndag 30 maj 2011

BUSY AS A BEE

.
.

På armen idag: min senaste plastklocka från Triwa:) Denna modell är en av sommarens nyheter och heter Silk Chrono. Riktigt fräscht med vitt på sommaren! (Finns att klicka hem hos Creative Lounge)



Bon Soir!


Busy as a bee idag!

Men nu har jag glidit ner bland kuddarna i sköna tvsoffan med min lilla lap:)

För en kort stund sen var jag på föräldramöte med Flisans blivande klass i hennes verkligen urfina skola. (Den ser faktiskt ut som ett litet slott och det går bara 100 barn i denna ytterst lilla skola.) Kommer ihåg att det kändes så stoort när Trulle skulle börja ettan. Åh, vad jag tycker att tiden går galet fort sen skatterna kom till världen!



 
I brevlådan idag: en tjusig inbjudan till ett riiktigt schysst mingel i sommar!
(Ett brev från "Bindan" hör inte till vanligheterna direkt - detta vill jag gå på. Kul!:) 


Nu ska jag äta något pronto - har inte ätit kvällsmat än (åt jag förresten någon lunch?) och är hur hungrig som helst! Till maten blir det senaste Änglagårdfilmen.


Hoppas att fina du har en mysig kväll!


KRAM


.

söndag 29 maj 2011

EN MORS DAG

.
.

Mmmm, liljekonvaljerna från trädgården som står på matsalbordet doftar ju så gott!


God Kväll vänner!



Hoppas att ni har haft en fin söndag!?

Här ligger jag just nu i soffan med popcornskålen brevid och sippar på ett glas gott vitt:) Myskläderna är på och det är en riktigt soft kväll som gäller. Har ju fixat och donat i köket nästan hela eftermiddagen. Fast det är ju såå kul att laga mat tycker jag och speciellt att testa lite nya recept.




Dagens hus-mor, hihi;) Här är jag på väg ut med efterrätten som var rabarberpaj med vaniljglass, mmm. Klänning/tunika i silke från Lexington.



Dagens Flisan vid matsalsbordet:) Till förrätt åt vi en klassiker nämligen carpaccio - mums. (Ni vet ju redan att jag just nu snöat in på kinablått och de schyssta servetterna i helt rätt färg fann jag på Ikea och kostade typ ingenting!)


Kvällens middagsgäster: H:s rara mamma och hennes lika rara  sambo! Beabus var på riktigt tipptopp humör som ni ser:) (Hennes lilla klänning kommer från Esprit)


Huvudrätt: Inkokt lax med gräddfilssås, smörslungade primörer och pressad potatis. Har aldrig gjort sån här lax förut men det var inte alls så särskilt svårt och blev riktigt gott faktiskt!


Mys i vardagsrummet.


Gäääsp, man blir så trött av att fira mammor hela dagen....


Nu ska jag återgå till filmen här!


Vi ses imorgon raringar!


KRAM


P


.

MOTHERS DAY

.
.

Är inte dessa godsaker som jag fick av Flisan idag såå söta???



Todelooo alla mammor!
(och alla andra också så klart:)


Grattis!:) Här står jag i köket och göra rabarberpaj för ikväll kommer det en annan mamma med sällskap hit på middag för att fira mors dag! Imorse när jag sov hur djupt som helst blev jag verkligen så överaskad när det kom tre små ursöta skatter med presenter, kramar och frukost på sängen och väckte mig! Uunderbart sätt att vakna:)


Nej, nu måste jag nog  koncentrera mig på min lilla pajdeg här så att det inte blir fel någonstans:) Hoppas att ni passar på att bli riktigt bortskämda idag alla söta mammor, att ni inte gör något som helst hemmafix utan istället latar er hur mycket som helst!:)


Ha en riktigt skön söndag tjejer!



KRAM


.

OCH VINNAREN ÄR....

.








"Har fått klura ett tag men måste nog berätta om skolavslutningen i 2:a klass. Min högsta önskan var en "Madicken-klänning", min bästa kompis Chatarina hade fått en ljusblå med matchande rosett som hon skulle ha. Jag var så avundssjuk....min mamma hade inte riktigt lyssnat på mina böner utan köpt en liten vit volangblus, vita sandaler och röda "knickers" - kommer ni ihåg? Detta var 1981 och det var så hett med knickers på små fickor. Jag var SÅ besviken arg och sur, vaknade nog som ett åskmoln på skolavslutningsdagen. Minns det som igår då mamma kommer in och på armen har hon den FINASTE Madicken-klänning man kan tänka sig, med matchande rosett och vit "underskjorta". Fatta vilken lycka, jag sken i kapp med solen den dagen och minnet vårdas ömt i mitt hjärta. Blir fortfarande oerhört sentimental vid skolavslutningar, det väcker många känslomässiga minnen till liv. I år är det dags för min sons första skolavslutning och hans lillasyster skall ha en nyinköpt Madickenklänning från Nyblom och Kollén. Här har inte ens dottern haft någon önskan men hennes mamma bär på ett kärt minne från en skolavslutning för länge sen! KRAM till dig och tusen tack för din underbara och beroendeframkallande blogg! "


Stort Grattis till ditt presentkort hos HTKAF! De har massa ursöta finkläder till skolavslutningar, både till pojkar och flickor. Din berättelse från 1981 är så mysig och ger mig gåshud av igenkänningsfaktor - precis så var det! 

Jag var ju "Madicken själv" och min lilla mams fick nästan inte göra annat än att stå och stryka förkläden och underklänningar hihi:) Min bästa vän var så klart "Elisabeth" och när hon fick den sensaste modellen av Madickenklänning i rosa skulle jag så klart ha en precis likadan fast blå till skolavslutningen (kan det ha varit samma modell?) När vi sen ett par veckor senare var på Gotland tillsammans så skulle vi leka Madicken som alltid och jag skulle "flyga från vedbotaket" i min fina Madickenklänning. Fast vi vågade inte klättra upp på mina föräldrars uthus utan vi klättrade upp på den höga järngrinden istället.... När jag hoppade hörde jag ett kraaaaas! Klänningen hade så klart fastnat på grinden, rivits sönder i hoppet och blev helt förstörd. Åh, jag var helt otröstlig, bitterljuva minne! (Och precis som du Cicci blir jag fantastiskt sentimental på skolavslutningar:)

 Maila mig din mailadress till houseofphilia@hotmail.com så vidarebefodrar jag det till HTKAF!



KRAM



Psst, Det har verkligen varit ett fantastiskt nöje att få läsa alla era minnen tjejer!:) Så många härliga små berättelser. Ett stort tack för dem alla!!!



lördag 28 maj 2011

GÅRDAGENS RISOTTO

.
.

Hmmm, ser kanske så inspirerande ut men det var så himla gott! (Det är inte köttbullar med potatismos på bilden fast det ser ju nästan ut som det:)



God Kväll raringar!


Home alone (nästan)! Helt själv är jag förstås inte för jag har ju tre små skatter som ligger i sina sängar och sussar så sött däruppe:) 
H är på fest så ikväll har jag och skatterna myst med spel, tända ljus, film och massa godis hela kvällen. Men som sagt nu sussar de och mamma har egotid dvs här vankas romantisk komedi med Ben & Jerryglass som sällskap (favvisen Cookie dough mmm) Men först ett Risottoreceptet som jag lovade er!

Skaldjursrisotto:

4 dl Avoriris
12 dl fisk eller skaldjursbuljong
2 scharlottenlökar
1 pkt saffran
2 dl vitt vin
hummer eller krabba
räkor
pilgrimsmusslor
sparris
vitlök
olivolja
smör
riktigt god Parmesan.

Gör först Risotton. Utförligt recept brukar alltid stå på Avoririskartongen men i korta drag ska man först fräsa löken och saffranet i riktigt rikligt med olivolja (typ 1 dl). Sen fräser man riset så att det blir genomskinligt och efter det har man i vinet i risblandningen. Det får helt koka bort innan man har i buljongen. Ta i ett par dl åt gången och låt det koka in innan du tar i ny buljong (tar ca 20 min). Skaldjuren grillas snabbt och sparrisen åker ett varv i stek pannan med flingsalt och vitlök. När Risotton kokat klart så har man först i  parmesan och en stor klick smör + saltar och pepprar. Efter det - i med skaldjuren et volia - middagen är klar! Såå fantastiskt gott:)


Hoppas du har en riktigt bra kväll!?


Vi ses imorgon!


KRAM


.

FÖDELSEDAGSPRESENTEN PÅ PLATS

.
.



Min fina födelsdagspresent kom hem igår (Tack så jättemycket M&P!)



Heeej lördag!


Idag vaknade bloggerskan med huvudvärk minsann. Kanske det möjligen vara det goda vita vinet igår kväll? Men det var det värt:) Middagen jag gjorde igår blev i alla fall jättegod. (Först parmaskinka och melon och sen Risotto med Skaldjur och efter det Kladdkaka. Ska återkomma med receptet på Risotton - så mumsig!)

Men nu är jag pigg igen och har precis sänt iväg söta maken till färganhandeln för att köpa grå terasslasyr för nu nu ska vi äääntligen ta tag i den på riktigt!

Som ni ser har ju fina stolen från Sika kommit som jag hade tänkt ha där uppe sen. Dock gör den så bra i hörnet i matsalen så jag vet inte om jag vill flytta på den:) Sen vill jag ha grå Läcköstolar från Ikea och ett hyfsat stort silvergrått matbord i lite enkel ruffig rustik stil, med korslagdaben ni vet (tipsa!). Ett asiatiskt parasoll i vitt är en dröm men klarar det blåst och lite regn? Får nog bli något stort vanligt vitt istället (helst ett sån som man hänga tyg runt så att det blir lite cosy och "tältaktigt") Plastmattor från House Doctor ett par stycken i någon skön färg, kanske lila, önskar jag också och de svarta däckstolarna som står där nu får nog stå kvar. Ljusslingor från Granit står också på önskelistan...







Mina vackra stora vita rosor som shoppades igår står nu i matsalen. Hade tänkt mig ett större fång men oj så utplockat det var! (Vi mammor får väl hoppas att det var så för att det är Mors dag imorgon:) Spegelkudden i stolen kommer från Day och finns hos Classic Living i Vasastan Stockholm.


Sen när H kommer hem blir det spåret - skönt! (Tänk alla de duktiga som springer Stockholms maraton idag och som springer 42 kilometer!? 4,2 mil är helt gaalet långt. Men har man rätt förutsättningar så är det väl bara att träna som attans antar jag:) 


Önskar er en härlig lördag!


KRAM

P

.

fredag 27 maj 2011

NJUTNINGSDAGEN NO 1

.
.

Mmmm, Moules Mariniere en superfavvis! Det äter jag alltid när jag är i Normandie:) Bild: Sundaysuppers



Tjingeling Fredag!


Härliga och bästa dagen idag - hurra!:)

Här är jag på språng och ska strax ta min lilla fredagspromenad ner på stan för att inhandla  massa godsaker:)

Åh jag älskar stämningen på fredagar och jag älskar verkligen att gå i Småstadens (ja det finns ett par:) delikatessbutiker och välja smaskiga ingredientser till middagen. Sen en tur till torghandlarna för färska blommor och grönsaker! Idag vill jag ha med mig ett stort fång vackert vita rosor hem och ställa bordet i min nypiffade matsal:) Gott vin och god mörk choklad ska jag också ha till min chokladtårta som ska fixas, för ikväll ska jag bjuda på smaskig middag! Kalvfilé + svamprisotto eller Musslor? Hmmm, har inte bestämt mig där. Kanske grillade Pilgrimsmusslor till förrätt? Jag får se! Godis ska vi också ha i massor så blir skatterna glada:)




Bjuder på denna helt underbara låt idag! Definitivt ingen "fredagspartylåt" men den ger mig gåshud!!! Sååå vackert. Lyssna på texten tjejer, ojojoj så sorgligt. .


Önskar dig den bästa av fredagar bloggisar för nu fångar vi den!


KRAM


P

torsdag 26 maj 2011

NYA SKÅPET

.

.

Ett kinesiskt skåp har fått flytta in i matsalen! (Ni som följer H of P vet ju att jag sneglade på ett klassiskt brudskåp men när jag sen hittade detta finfina, som är i samma stil med höga ben, och som samtidigt hade vitrindörrar  så bestämde jag mig direkt!)



God kväll raringar! 



Lovade er lite skåpsbilder och jag håller vad jag lovar minsann:)

Har ägnat eftermiddagen åt att diska porslin som stod på vinden och plocka in på hyllorna. Jag är helt tokig i allt kinablått just nu och vill bara ha meeer sådant porslin! Någon som vet var man hittar fina vaser, urnor och krukor?



 Det asiatiska touchen är perfekt i den stilen jag vill ha här hemma. Lite "kolonial blandat med modernt a la danmark":) Skåpet hittade jag i fantastiska  Baazarbutiken på nätet.(Kaffeporslinet i skåpet är Musselmalet från Royal Copenhagen och är Beas dopgåva. Thekopparna och mat-tallrikarna är också RC. De större kopparna längst ner är från Meissen. Den kinesiska antika blå/ vita duken som ligger i skåpet är en "perfect match" med Musselmaletporslinet och kommer från Ateljé Fåtöljen i Västerås.) 


Dagiskonserten var verkligen jättesöt. Men lilla Bea tyckte det var lite för mycket med alla som kom och tittade så hon ville hellre sitta i pappas famn - och inte sjunga så mycket alls faktiskt:)


Önskar dig god kväll så ses vi imorgon och då är det ju fredag - tjohooo!



KRAM



TO THE BEACH

.
.

Nej jag ska inte sticka till stranden idag! Liiite varmare måste det nog vara:) Men idag visar jag min tokstora beachbag och hur packningen kommer se ut om ett par veckor. Just for you;) Badräkter i blått med stjärnor till mig och Flisan. (Lagom matchigt:) späännande nytt modemagasin, Beas snuttedocka från Sebra, vaaatten (viktigt viktigt) och ett par nya coola brillor (dock inte de jag beställde här om dan). Stranden - here we come! (Sen blir det ju också handdukar, kakor, puffar, krämer, osv osv. Toppen att allt kommer rymmas till min stoora familj!)



Hello!


Skåpet är nu på plats och det är så fint!:)

Jag är jättenöjd och det är ju verkligen tur. Ni ska tänka att jag nu har köpt ett skåp på nätet som jag alltså inte sett IRL. Liiite vågat där... Men som sagt - finfint blev det! (Så klart ska ni också få se det. Måste bara fylla det med lite  saker först också:)


Nu ska jag iväg på sommmarkonsert som Beas dagis ska ha i parken. Gissar på att det blir huuur gulligt som helst:)


Ha en skön eftermiddag!


KRAM



OBS! Måste tipsa mina västkustbloggisar:) Rara Cecilia som driver fina butiken Hvita Villan på Hönö, (som bla har just Lexington och min fina Vipphink) bjuder in er medlemmar till Clubkväll ikväll mellan kl 18-20. Hon har mailat mig och berättat att det är 10% på allt i butiken och Hvita Villan bjuder på godsaker. Mellan kl 20-22 är det 10% för alla medlemmar i webshopen också!


.

GOOOOD MORNING

.
.


Morgonens Flisan sitter i hallen och ringer till en liten vän för att styra upp dagens lek!:)  Såg ni förresten Äntligen Hemma i förrgår? Då gjorde de i ordning en riktigt fräsch hall (i vitt så klart;) och där hängde de också upp en likadan praktisk "snöra på sig skornastol" som Flisan sitter på såg jag. (Både den och matchande skohornet ovanför är från Edblad och nattlinnet kommer från Popupshop.)



Todeloooo!


Askmoln!!! Igen???

Någon bloggis somredan  är drabbad av flyget? Förra året när vi skulle på Honeymoon blev vi ju drabbade av askmolnstrul och höll på att bli utan smekmånadsresa helt. Fick ta en helt annan tur till Aruba än som var inplanerat men vi kom iväg i alla fall. Snart ska vi ju ut och flyga igen (hatar det och hatar att bara tänka på det, brrrr) och nu snackas det ju om askmoln heela tiden på nyheterna igen. Jag hoppas verkligen att det inte ställer till det för oss, eller för någon av er, när vi ska flyga till solen!



Nu - mot dagis!


Önskar dig en glad dag!


KRAM
 
 

onsdag 25 maj 2011

KVÄLL HOS OSS

.
.


TP på ett heelt nytt sätt! (Någon mer  som har en två-åring som älskar att dra ut nästan allt som finns i alla skåp?:)



Bon soir!


Har precis suttit och kollat på Vad blir det för mat med Per Morberg, den lilla godbiten till kock:) Oh my vad det såg gott ut det han gjorde ikväll. Någon mer som såg? Risotto med  hummer och skaldjur. Mmmm. Risotto är en mina bästa och något jag faktiskt är riktigt bra på! (Ja om man får säga så;) Massa med parmesan ska man ha i och massa smör. Mmmm. Ingen smalmat direkt men det måste helt enkelt få bli Risotto på fredag tror jag!




 Idag fick jag reda på att Beas favoritdagisfröken ska sluta. Usch vad sånt är tråkigt och lilla skatten kommer sakna sin "Totta" massor. Dagispersonalen är så himla viktig och jag hoppas så klart att det kommer en lika bra ny fröken sen i höst.



Här kommer lilla "Miss Bestämd som tusan":) Små skatter är absolut helt underbara men ojoj vad de verkligen kan testa ens mammatålamod ibland (Beas dagens: tröja I dig Denim, jeans Pop och kofta Esprit)


Nu blir det sköna sängen och lite nya magsin får följa med!


Önskar er en fin kväll!


KRAM


.

IN BLUE

.




Tjing!



Grubbel grubbel idag:)

Ibland undrar jag vem jag skriver för. Jag vill så gärna tro att ni läser det jag skriver för att det verkligen glädjer er. Ni ser på mina bilder för att det glädjer er. Jag vill inspirera. Jag vill göra er glada! Jag vill ge er det jag själv önskar läsa. Kvinnor är ibland så hårda, nedlåtande och dömande mot varandra. En del tycker tydligen  inte att det passar sig att ha och driva en blogg, att man ex inte får visa vad man har på sig i det här mediet när man är över 30. Det är omoget att göra så och då lider man av bekräftelsebehov. Om inte mammabloggarna fanns, vem ska man då inspireras av på nätet när man är själv är i samma ålder och situation? Av bloggar som är skrivna av barnlösa 20-åringar? Är det bara okej att blogga och skriva om sköna ytligheter och sina söta älskade barn när man är över 30 och man samtidigt är en kändis som ex Amanda Schulman?  Lider hon kanske också av bekräftelsebehov? Är det bara okej att läsa feelgoodbloggar men inte att skriva dem??? Hur gammal är egentligen den som tycker så  och vem är det egentligen som bestämmer vad som är rätt och fel. Kan inte vissa damer bara ta detta för vad det egentligen är. Ta House of Philia för vad det faktiskt är - nämligen lättsam, rolig och frivillig inspiration och feelgood till den som önskar.

Idag vill jag, sommarambassadören, inspirera i blått. I Lexingtonblått :) Fler och fler härligt blå interiörgrejjor flyttar också in här hemma. Och ett helt nytt skåp är på väg hem till mig just nu, hurrey! Dock inte blått men vitt men jag vill fylla det med massa härligt blå/vitt porslin. Blått är Flott!


Nu ska det drickas lunchlatte på trappen.


KRAM




tisdag 24 maj 2011

JAG VANN!!!!

.





Tuuuusen TACK alla rara rara bloggisar som har röstat på H of P!!! Nu är jag både rörd och glad:) Tänk att ni är så många som faktiskt gillar H of P, det känns ju helt fantastiskt kul! (Hoppas ni fortfarande gör det trots att jag både visar rumpan och skriver normal fast jag menar vanlig som i inlägget nedan:) Love U guys!


KRAM & PUSS


P


.

I SYRENBUSKARNA

.
.


Idag visar jag mig från min bästa sida ute i trädgården!;)



Todeloooo Tisdag!


Tittar in en snabbis mitt i lunchen (Bondomelett, med bacon och tomat, på stående fot i köket:).

Jag är ju en Lexingtondame i sommar och idag har jag på mig ett par riktigt snygga jeans därifrån (och som även har en riktigt snygg label!). Tycker själv att det är toksvårt att hitta schyssta och sköna jeans och när jag letar jeans på nätet så vill jag personligen se bilder på hyfsat normala tjejer som bär dem, och helst rumpbilder hihi, för det är ju faktiskt allra viktigast hur ett par jeans ser ut bakifrån inte sant?:) Et voila, ovan "bjuder jag er rumpan" på en normalstor halvtränad 3-barns mamma:) (Jag har strl 27 och jeans och collagetröjan finns i Lexingtonshopen).


Ha nu en smarrig lunch så ses vi senare!


KRAM


.


måndag 23 maj 2011

TÄVLING - VINN BARNKLÄDER FRÅN HOW TO KISS A FROG

.
.






Bon Soir!


Ikväll har jag det stora nöjet att presentera en fin tävling!

Vinsten i denna tävling är underbara kläder från vår favorit How to Kiss a Frog till ett värde av 1000 kronor. Du får alltså fritt välja kläder till din skatt ur netshopen för denna summa - perfekt inför tex skolavslutningen! (Flisans ursöta HTKAF klänning kan ni se här)

Tala bara om för mig vilket som är ditt bästa sommarklänningsminne från när du var liten i kommentarfältet nedan. Bästa lilla berättelse vinner:)


Tävlingen avslutas på lördag den 28:e maj kl 12.00.



Lycka till!


.

TVÅ TIPS I OLIKA KLASSER

.



Igår var jag på Småstadens Ikea för att titta på saker till  altanen och hittade dessa superfina olivträd!!! Säkert 1.40 m höga, fräscha och krispiga och inte minst billiga. Tror att de kostade ca 300 kr - tokbilligt om man jämför med fina lilla blomsteraffären nere på stan. Så två av dessa fick följa med hem. (Fyndade fina krukan också btw. Kostade ca 100 kr)



Hej nya majvecka!


Oh my vad veckorna trillar på fort, redan är vi i slutet av maj!

Här har vi fortfarande strålande soligt väder (fast blåsigt!)och även tokglada skatter som kom hem från pappa idag och berättade att de varit på både Liseberg och Gröna Lund i helgen!? Flisan tyckte att nu räcker det med Tivoli, nu vill hon åka till ett Badland istället. Helst idag:)




Här kommer tips nummer två denna måndag:) Inte från Ikea och inte heller tokbilligt men ojojoj vad dessa doftar ljuvligt! Jag är ett stort fan av väldoftande krämer, ljus och tvålar och är ganska kräsen där. Det får absolut inte dofta fel eller jobbigt fränt men dessa från Studio Hall luktar perfekt dvs exklusivt och rent (Washed Cotton). På diskbänken från vänster: handtvättmedel (använder jag akut till sådana där tråkiga småfläckar ni vet som helt plötsligt bara dyker upp i soffan eller på blusen:) i mitten: handkräm och till höger handtvål. (Finns hos Par Courrier)


Nu blir det tvättstugan för hela slanten:) Bjuder er på en riktigt gammal favorit att njuta till eftermiddagsfikat!


Ha en finfin fortsättning på din dag!



KRAM


.

söndag 22 maj 2011

SUNNY SUNDAY

.
.



I sommar har jag (tillsammans med ett par andra lyckligt utvalda bloggtjejer) blivit ambassadör för fräscha Lexington Clothing och denna urnsygga klassiska blå/vita bikini (som syns på i annonsen överst på min sida) + matchande espandrillos i jeanstyg kommer från deras Beach 2011 kollektion. (Gillar klassisk beachwear allra bäst!:)



Hej Söndag!


Har ni sovit gott snyggingar?:)

Här har precis den obligatoriska morgonlatten på trappen intagits i solskenet och snart blir det en tur i sköna spåret (älskar att springa i naturen. Skuggigt, svalt och skönt och så luktar det så gott i skogen:)

Beach 2011 närmar sig med stormsteg och nej, jag hinner inte bli så fit som jag önskade men jag ger inte upp! Viktigtast ändå är att känna sig bekväm med sig själv och det gör jag ju i alla fall. (Alldeles för "degig" men bekväm hihi;)




Lovely! Flickornas beachwear, som matchar i fräscht blått med mammas, är hemklickat från Babyshop. Märket är Stella Cove och de gör de allra sötaste och finaste badkläderna till barn ni kan tänka er.


Till stor och liten tjej! Kunde inte motstå dessa (fast de är inte de billigaste direkt). Älskar att matcha tjejerna ibland och dessa snyggingar i blått och rosa kommer från Armani (också Babyshop)


Nu är det Trulle kvar som behöver ett par badbyxor till i sommar. Aldrig lika lätt att hitta fint till gossar som blivit lite större tycker jag. Kanske någon bloggis har ett tips?


Nej nu åker löparskorna på!


Önskar dig en fin Söndag!


KRAM


.