onsdag 31 augusti 2011

WHAT I´M WEARING TODAY

.
.


Jag är faktiskt lite småkär i min nya virkade blus:) Virkat är hett just nu! (Blusen påminner massor om min lilla mams kortkorta bröllopsklänning från 60-talet! Men den var i alla fall ca två dm längre och verkligen jättefin och mamsen var vacker som en dag:) Märket på blusen är danska The Warobe och finns hos Creative Lounge, jeans Denim Demon.



Hallå raringar!



Ännu en dag med jobbig huvudvärk har bloggerskan här idag:( Dock så har den ju blivit mycket bättre sen jag slutade helt med treo! Seeegt ändå hur som helst och jag ska önska mig lite nackmassage senare idag...

Snart blir det middagsfix här i köket med tacos på menyn (skatternas önskemål). Jag ska dock bara äta grönsaker och kött - brödet får vara för mig. Vågen visar nämligen minus tre smörpaket fett idag - jihaaa! (Jag har alltså gått ner 1,5 kg på en vecka - kul!:)



Detta finfina armband har jag sett hos flera inspirerande bloggerskor senaste tiden och nu slog jag till på ett jag också! Märket är Lite Kalabalik och finns också i CL-shopen.


Nej nu har jag hungriga små söta skatter här och träning som väntar så nu måste jag sätta faaart!!!


Återkommer med en supertrevlig tävling senare!


KRAM


.



OCH VINNARNA ÄR....

.
.



Härliga softa och höstiga bilder från smyckesmärket Soul of Maia!






Tjingeling!



Ni lyckliga tjejer var de som Tintinstyle tyckte hade bäst motiveringar och som blev vinnare i Soul of Maia-tävlingen!!!


Maila era fullständiga namn, hemadress, mobilnummer och e-mailadress till: johanna@tintinstyle.se så kommer snart era vackra favoritsmycken, ett armband och ett långt lila halsband, på posten:)



Tack alla för er medverkan! Snart kommer en superfin tävling igen så håll utkik!




KRAM



.

tisdag 30 augusti 2011

SNEAKPEAK FRÅN LO LO´S RUM

.



.

Lite nytt från Indiska i Lo Lo-rummet:)





Todelooo mes amis!



Hoppas ni har det bra!?!


Här har jag varit på Ikea hela eftermiddagen känns det som. Puh, vilket enormt varuhus det är!!! Jag skulle ju bara ha en mörkläggningsgardin till Lo Lo´s rum och tror ni jag kom hem med bara det?:) Varför är  det alltid så på Ikea, att man hittar massa små piffiga saker som man tycker man måste ha, hmm...

Hur som helst så bjuder jag idag ett par pics från det nya lilla lila rummet där uppe! Det fattas lite möbler och hyllor och tavlor fortfarande men ni bloggisar får se en liten glimt bara för att ni är såå rara:)




Liten & mycket nöjd skatt som nu har fått ett rum för lite större sessor! Borta är  alla Mailegkaniner och söta feér och pastellrosa:) (Tur att jag har lilla två-årigaBea så att de långa gulliga kaninerna kan flytta in där istället:) Skåpet till höger var det som jag handlade på Baazar i lördags och nya underbara lila tapeten kommer från Intrade (som jag fann på färghandeln Öbergs. Överkast Anno O och pläd + kudde Åhlens) Ser ni att sängen numera också är ljust lila ? Att spraymåla en säng är inte det fortaste och enklaste och  billigaste man kan göra själv direkt(om man vill ha en egen bruten färg) Puh. Mycket bättre att lämna in sånt hos lackeraren mao:)



Mer lila: matta Indiska och kudde Himla.



Jag lovar att ni ska få fler flickrumsbilder när precis allt är klart & fix sen!


Nu ska jag snabbt åka och posta paket och handla kvällsmat. Vad det blir? Fläskytterfilé med stekta kantareller och ris, mmmm (ficke en hel kasse med fina kantisar av snälla svärmor igår:)




Ha en finfin kväll girls!




KRAM


.

måndag 29 augusti 2011

BYST BUSY

.
.
Fint tonårsrum med cool annorlunda säng från tyska Car Möblel





Tjinegling nya vecka!





Plin pling pling säger det i maileboxen hela tiden och jag har maaassor med mail som jag måste svara på och inbjudningar som måste o.s.a.s osv!! (Det mesta jag blir bjuden är givetvis happenings och releaser i Stockholm och då måste man ha barnvakt eller sova över och det är så mycket kul jag hela tiden tyvärr får tacka nej till - tråkigt:() Ni som läser H of P och väntar på mail - det kommer!!!


Just nu är det fullt upp här hemma också med liten myycket busig Beabus och en järnsäng som jag försöker spraymåla samtidigt! Ingen bra kombo vill jag lova:) Det är Lo Lo´s säng som ska få ny färg och ni är ju några söta bloggisar som önskar bilder på hennes nya rum men tyvärr så har inte allt piffandet kommit på plats än. Rummet i sig är klart men alla möbler och tavlor och gardiner är inte uppe. - men det kommer!!!:)



Nu ropar lillskatten på mig där uppe - got to go!:)




Vi ses senare!



KRAM





söndag 28 augusti 2011

HALLÅ FRÅN SMÅSTADEN

.



Morgonens casa efter en regnig natt:) (Min lilla rad av avenbokshäck och bollpilar mot gatan börjar verkligen ta sig:)




Hello Söndag!


Vilket otroligt oväder vi har haft här inatt! Värsta åskvädret, ni vet sånt där "skräckfilmsväder" när det dunderknallar och tokblixtrar så att hela rummet blir ljust samtidigt och regnet verkligen vräker ner. Stackars liten Beabus tyckte det var otäckt och sov med armarna över ansiktet:)

Just nu är det dock soligt igen men lite klibbigt och så där "kvalmigt". Denna söndag ska jag inte göra något särskilt utan mest lyssna på skön Wave music (älskar de där softa musikblandningarna)och fixa och dona hemma med sådant som måste göras både ute och inne. Kanske blir det att jag bakar en äppelkaka också till eftermiddagsfikat:) (vi druuuknar just nu i äpplen...) 

Vad ska du göra idag söta bloggis???



Njut er söndag!



KRAM




 

lördag 27 augusti 2011

STOCKHOLM TUR & RETUR

.

.

Ovan: Jag njuter av allt fiiint på butiken Bazaar i Barkarby Stockholm! (som också har en netbutik där jag beställde mitt kinesiska vitrinskåp till vardagsrummet). Vore inte den knallblå stolen riktigt cool i ex ett pojkrum? (Något på denna bild fick faktiskt följa med hem, gissa vad?:)



Bon soir tjejer!




Nu har vi  kommit hem efter vår lilla Stockholmstripp idag! Ja, den blev faktiskt väldigt liten för morgonen hemma var såå skön och vi kom inte iväg förrän efter lunch. Så vad vi hann med var...




Först gjorde vi ett stopp i Barkarby och kikade på uurläckra kinesiska skåp och möbler. Kolla bara kistorna ovan!



Liten skatt busar med tungan rätt i mun vid nästa stopp Ulriksdals Slottträdgård:) (Det är den trädgård som trädgårdsmästaren Rappne i programmet Äntligen hemma driver!)


En helt fantastisk handelsträdgård där jag skulle kunnat stanna hur länge som helst!:) Så otroligt mycket olika sorters krukor och rosor och pioner och perenner och ja typ alllt som man kan önska... 



Ett hav av olika sorters snygga krukor från Kew Graden i härliga glasyrer..


Eftermiddagsfikat som vi åt på Trädgårdscafeét var mums:) (Räksmörgås på rågbröd och efter det lime och citronpaj med marängtäcke)



Vad som mer fick följa med hem från Slottsträdgården ser ni ovan! En stor mysig kruka i färgen Duck Egg och en krispig orkidé:)



Nu blir det lördagsmys och lördagsfilm och ostkrokar här! (Har ni testat Amerikansk Cheddar från OLW? Miums!) Altandörrarna står på vid gavel fortfarande och jag har tänt massor med ljus i den otroligt varma mörka augustikvällen - mysigt!:)



Önskar er fina en härlig kväll!



KRAM




NU BLIR DET EN TUR RUNT STAN

.
.


Nya sköna löparkläder och schysst dansmusik i i-phonen motiverar till att sticka ut nu tidigt på lördagsmorgonen!:)




Goood Morgon Lördag!




Vilken värme - vilket väder!!!


Ojojoj, det känns nästan som en morgon vid Medelhavet! Såå underbart skönt och nu ska jag, medans de andra fortfarande sover, sticka ut och springa en tur runt Småstaden. Efter att varit lite krasslig tidigare i veckan så är det så skönt att träna igen! Igår var jag på gymmet med bästa PT Cissi och gjorde riktigt bra ben och magövningar och det känns idag vill jag lova... Fast det bästa när man har träningvärk är ju att röra på sig tydligen så då gör jag det:) (Säg förresten till om ni vill ha fler tips om mina PT-övningar på gymmet så fixar jag det!:)





På väg in på mitt nya superfräscha gym på Hässlö igår! På söndag ska jag tillbaka dit på en föreläsning om bra kost (behöver lära mig mer) och då är det också öppet husHässlö Care och nyaste gymavdelningen invigs (Kom så kanske vi ses!:) Nästa söndag ska jag btw testa att träna sk zumba som såå många verkar tycka är jättekul! Recension kommer:) 


Senare idag tror jag minsann att vi ska göra en Stockholmstripp (Eller jag vill det men har inte frågat om de andra är sugna på det hihi;) Det är så vackert väder så någon form av utflykt blir det i alla fall:)



Men först - löpning!



KRAM



P


.

fredag 26 augusti 2011

IGÅR KVÄLL

.

.

Ute på tur igår kväll! Supernära där vi bor så finns en stooor park med jättefina dammar och natur. En liten oas mitt i stan:)



Helloooo fredag!



Hipp hurrey - bästa dagen idag vänner!:)


Här har jag haft en lååång frukost eftersom liten Bea bestämde sig att vakna redan 05.40 och skulle bara upp och leka direkt med Play Do:n som vi köpte igår... Gäääsp. Men efter två stora latte så är jag pigg igen och redo att fånga dagen:)

Visar idag lite pics från igår kväll då vi tog en promenad i vår Småstad. Borde göra sådana små kvällspromenader tillsammans oftare - det är ju så mysigt!




Beabus matar änderna som finns parken:)


Jag i mitt senaste kap som jag bla shoppade igår på Tullhuset! En supergosig, varm och snygg väst i äkta underbar päls från märket Love Forever. Kommer användas till nästan allt i höst! (Jeans Lexington, blus Odd Molly och boots Primeboots.) Igår träffade jag förresten en ursöt bloggis från Åre på Tullhuset som var både fantastiskt snäll och vacker. Förlåt att jag inte gav dig en kram! (jag var bara såå varm och stressad!) 


Min minsta lilla skatt och jag:) (Gillar detaljen med nithjärtat på ryggen på Loveforevervästen :)



Häpp - nu fångar vi dagen! (Visst är jag "graciös" som bara den med Beanappen i ena handen?;)


Nu ska vi klä på oss och ta tag i den härliga fredagen på riktigt här!




Vi ses senare raringar!



KRAM



.





torsdag 25 augusti 2011

LITE YNGRE MED NANNIC 500

.
.



Nej,"totaly flawless" är jag ju inte hihi men efter mina behandlingar så känner jag mig såå mycket fräschare! (Bilden är klickbar så att ni som är intresserade ska kunna se hur resultatet blev på riiiktigt nära håll;)




Helloooo!




Mår ni bra bloggisar!?

Ikväll måste jag ju bara berätta om en kur jag har gjort hos min duktiga hudterpeut VanessaSalong Unik i Västerås (dit jag nästan alltid går - de är så himla bra på allt inom hud och hår och dessutom såå trevliga! Bara en sån sak:)

Jag har gått 6 ggr inom några veckor och gjort sk Nannic 500-behandlingar. Denna behandling innebär att en hudföryngrande apparat masseras över ansiktet (såå skönt) i ca en timme. Detta gör man för att få igång cirkulationen, minska linjer och ev ärr, få fastare hud osv. Jag har aldrig gjort något liknande förut och jag måste säga att det är såå coolt att se skillnaden efteråt! Min hudterapeut höll spegeln framför mitt ansikte efter halva var gjort så att jag själv skulle få se resultatet på en sidan och jag lovar att oj vad det märktes....



Hihi, ja jag bjuder på dessa pics;) Bara för att ni ska få se hur behandlingen går till! Som sagt - den är jätteskön och jag höll på att somna flera ggr, zzzzz.



Det är ju så att man närmar sig 40 och huden och kroppen behöver skötas om. Jag är nog för skraj för att ta till kniven (tänkt om något går tokfel liksom - usch och fy) så ett skönt "minifacelift" utan några ingrepp alls är lagom tycker jag. Mest skillnad blev det över ögonen och runt munnen, det känns som om ögonbrynen verkligen "åkt upp" en bit! Mycket bra behandling alltså för att superenkelt se piggare och fräschare ut så det får bli ett tips:)


Nu blir det filmen Grabben i graven brevid på tv 4+ och en skål med hallon och grekyoughurt - mysigt!




Ha en skön kväll alla så ses vi imorgon! 



KRAM



.

IDAG GILLAR JAG

.
.



Mitt senaste Triwakap:) Denna heter Kreml och känns lite höstig i färgerna som passar perfekt nu - me like:) (Finns just nu med 20% rea hos Country Dreams)






Tjingeling!



Galet busy dag idag vänner! Fast mest bara av det allra roligaste slaget:) Träning, jobbing med bla fotografering (var & varför = hemligt;), shopping (ett par gaaalet fina höstkläder - inte hemligt och ni får se sen;) lunchdate och nu kom jag precis hem från en riktigt skön ansiktbehandling (som jag också ska berätta mer om i nästa inlägg) Och vad varmt det har varit idag sen då - puh!Jag trodde det skulle vara kyligt för det är alldeles grått och lite mörkt och satte på mig kofta, halsduk och Hunters. Oh my, inte skönt i 22 grader....

 


Visar lite How to kiss a frog news - finns nog när som helst i butik! Bea och Flisan skulle behöva lite nya söta finklänningar och den till vänster var väl bara såå söt..



Ljuvligt lila klänning och härliga bilder från HTKAF som alltid.



Japp, detta skulle få okej från Lo Lo också!:)


Men nu blir det mellisfix till skatterna!:)


Vi ses senare girls!



KRAM


Psst, Jag har verkligen blivit bomabaderad av mail från söta bloggisar som är intresserade av kläder på bloppis! Så kul och tack för alla snälla hälsningar!!:) Nu ska jag läsa om alla dessa och svara och mycket har redan blivit tingat så ni som också är sugna på bloppis och inte har mailat mig - göra inte det.  Blir det mer kläder/saker som ska säljas så lägger jag ut dom här på H of P - det är nog enklast!:)


.


onsdag 24 augusti 2011

DAGENS OUTFIT

.
.


Min dagens idag: ny uuursöt blus från Spira som jag fann hos Blackballoon, sjal Lucky Lina, halsband Soul of Maia (Obs! Detta kan du just nu vinna!!!) och nytt tufft Humanityarmband (till halva priset hos Country Dreams = tips:) Till detta har jag slitna gamla ljusa Acne jeans och ljusgrå Primeboots:)




Hej igen sweeties!


Lekte lite med mitt 50 mm fasta objektiv och tog kort på dagens! Det är ju så kul att både hobbyfota och redigera tycker jag:)




Fina små exklusiva pärlemorknappar - me like!


Vardagsglitter piggar alltid upp;) Angående Spira så bjuder söta Jenny med butiken Blackballoon15% på hela Spiras sortiment from idag och en vecka framåt med koden SPIRA.



Så nu har jag lekt klart med redigeringen för denna lunch! (Jag sitter och äter kesosallad med vattenmelon samtidigt:)


Vi ses senare!


KRAM



Psst, Ska göra en liten garderobsrensning nu inför hösten och jag har en del kläder som jag tänkte sälja. Fina och i mycket bra skick! Kanske jag skulle ha en sk "bloppis", vad säger ni? Eller maila mig vad ni ev är intresserade av. Kläderna är främst från favvomärken som Ester Elenora, Chill Norway och Odd Molly i storlekarna small och medium. Mail: houseofphilia@hotmail.com


..

GOD MORGON FRÅN SMÅSTADEN







Morgon-Lo Lo i  höstkofta och stickad kjol med söta svarta rosetter från nya favvismärket Minirodini (Babyshop), "kalasbyxor" med leotryck från Popupshop och glitterskor Zara.




Hallå raringar!



Mår ni bra denna "lill-lördag"!?

Supervacker dag har vi här i Småstaden och jag tycker så mycket om den här fina årstiden!

Idag har jag allt det kvar som jag inte hann igår så jag kikar bara in för att önska er en riktigt trevlig dag och tipsa om den här sköna låten som jag kör när jag springer! Bra musik gör att gå fortare - det vet ni va?:)  


Återkommer lite senare för att visa en ursöt blus jag klickat hem:)



Nu fångar vi denna augustionsdag!



KRAM



.

tisdag 23 augusti 2011

TILL MIDDAG & DAGENS BAK

.


.

Ett av mina allra bästa med hösten - stekta ljuvligt goda kantisar (hittar du aldrig några i skogen, precis som jag, så finns det ju alltid torghandeln!:)




Tjing!


Oh my, vad fantastiskt mätt jag är just nu! Grillad kyckling, halloumi, sherrysås, machesallad med fetaost och smörstekta kantareller lagade jag till middag ikväll. En lite udda kombo kanske men såå god! Gaaaah....



Trulle och Bea gjorde chokladbollar ihop tidigare idag (eller Bea gjorde "sniglar" som hon sa hihi:) Mycket enkelt för skatterna att göra helt själva och kul!


Nu blir det filmtajm med soffmys!



So long sweeties!


KRAM




Psst, vill du se ett riktigt fräscht, alldeles sprillans nytt och mycket annorlunda hus, som dessutom är till salu, så kika här! Ett sådant typ av hus + gästhus ( uurfint) skulle jag också vilja låta bygga en vacker dag!




.

CHOKLADBOLLAR & LÖPNING

.
.


Just nu checkar jag in Per Morbergs chokladbollsrecept (ääälskar Per Morberg:) Trulle och jag ska nämligen göra sådana tillsammans när han kommer hem från skolan idag! Blir nog en liten äppelkaka också (till de andra i la familia;)




Tjing!




Idag känner jag mig pigg och helt frisk igen så nu ska jag strax ringa min PT och boka in veckans pass! (Har ju haft jobbigt halsont ett par dagar) 

Får inte börja "mitt nya liv" med att bara äta chokladbollar så idag blir det minsann en löptur:) Ska äta nyttigt nu men velar mellan lchf och klassiskt hälsosamt typ mer grönt och mindre fett. Saknar lilla grova goda smörgåsen på morgonen så mycket vid lchf....



I köket! Måste få upp något på väggen över soffan till höger men jag kan inte bestämma mig om det ska blir a: vajrar med skatternas foton och teckningar, b: dansk snygg konstaffisch från typ museét Lousiana, c. stort foto på gullig kladdig glassätande skatt, d: ruffig text tavla från House Doctor, e: flera inramande gamla bokillustrationer på ex bestick ch annat köksigt i silverramar, f: planch med klassisk dansk Cirkelkaffeannons....



Nu blir det i alla fall lite lunch och det får bli gårdagens blomkålsgratäng med kalkonbröst idag (lchf:) - mums!



Önskar er alla en fin tisdag!



KRAM


P


.

måndag 22 augusti 2011

TÄVLING - VINN DITT SOUL OF MAIA FAVORITSMYCKE

.
.

Mitt egna urfina Soul of Maiahalsband med vackra vita pärlor en liten liten gullig Buddha som hänge:)






Todelooooo!





Denna höstiga eftermiddag har jag nöjet att presentera en mycket trevlig tävling i samarbete med favvobutiken Tintinstyle på Östermalm i Stockholm! Vinsten denna gång är ett exklusivt smycke från svenska Soul of Maia.

 Det du ska göra för att vara med i tävlingen är att motivera varför ett visst Soul of Maiasmycke är just din favorit hos Tintinstyle och ta gärna med länken till detta. Två vinnare får sen välja varsitt favorit smycke från Soul of Maia i netshopen.


Det går att tävla fram till Lördagen den 27:e augusti kl 12.00 




Jag och halsbandet från Soul of Maia(Blus Odd Molly, topp HM och sjal Lucky Lina)





Lycka till!





.