söndag 22 juli 2012

NJUTA PÅ NJUTA SPA

.
.
.

Pics från vår Spa-dag igår!




Bonsoir vänner!





Mår ni bra finingar?!:)

Här är jag tillbaka hos mina älsklingar i Småstaden efter en eftermiddagen med girlsen i Skärgården. Vi tittar just nu på Mama Mia (tröttnar aldrig på den) och äter glass uppkrupna i soffan tillsammans:)

Tänkte att jag bara måste tipsa er om ett jättefint spa som vi besökte igår! En gammal och otroligt vacker grosshandlarvilla I Nacka har förvandlats till det mysigaste spat ni kan tänka er och jag blev bara helt tagen av alla vinklar och vrår och blommor och krämer och dofter och smink och ja allt! Där fanns typ alla behandlingar ni kan tänka er, ja även mer avancerade på som tex botox och restylane, men vi gjorde inte något av dessa utan hade bokat ansiktsbehandlingar och massage på spaavdelningen. Så otroligt sköönt det var...






När vi kom fick vi ett glas gott thé och varsin korg med tofflor och morgonrockar och tassade sen en trappa upp i den urfina villan där behandlingsrummen låg (på bilden har jag Pleasejeans och Pleasetop - båda från Tullhuset)




Njuta Spa tronar på ett berg vid vattnet i Nacka med utsikt över den vackra skärgården. Till höger: jag på väg in i bastun på bottenvåningen (i huset som en gång var Povel Ramels morfars sommarstuga - det ni!:)



Såå himla snyggt & mysigt så jag dånade nästan:) Riktig "skärgårdshuskänsla" och underbar gammeldagsstil på allt med klassiska gamla tapeter och vitmålade plankor och schackrutiga golv...



Alla tjejer som "jobbade i huset" var så söta och rara och gick omkring likadana svarta kläder och bjöd på mumsig choklad - lyxigt lyxigt.




Vi överaskade vår vän med att ha spaavdelningen för oss själva i ett par timmar:)




Visst ser det väl fint ut!?! Ett "hett spatips" till er som bor i Stockholm:)



Jag älskar att gå på såna här ställen och få behandlingar men skulle behöva göra det liite oftare bara (nu tog jag en mer djupående med lätt slipeffekt och det var toppen). Huden får ju verkligen en riktig boost och känns ju helt annorlunda direkt! Går ni vänner regelbundet och hos någon hudterapeut???


Oop,s nu är reklampausen över och det är dags att återgå till filmen!:)



Vi ses imorgon!


KRAM

.



16 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Meeeen vad mysigt! Man borde ju gå typ en gång i månaden men det blir liksom aldrig av. Synd.

Emma sa...

En kompis som varit där sa samma sak som du, att det var supermysigt och verkligen värt ett besök och det ser ju verkligen fint ut! Mellan barn nummer ett och barn nummer två gick jag på behandling en gång i månaden, men nu, efter barn nummer tre, skulle jag verkligen behöva komma iväg och fräscha till mig;) (kanske blir på "Njuta"?). Behandlingar ger faktiskt resultat, så fin hy som jag hade när jag gick hos hudterapeut har jag inte haft varken förr eller senare.
Kram

Casa of Mia sa...

Ser underbart härligt ut, vilken helg ni har haft, kram

livinganddreams.blogspot.com sa...

Oh, vilken härlig dag! Har kollat in spa´t men inte varit där.( På restaurangen J har jag vart ngr ggn,love :))
Känner som du när man väl kommer på behandling att det är något man borde unna sig oftare! :)

Kraam Tess

Line sa...

Ser ut som et herlig sted!
Jeg elsker å ta ansiktsbehandlinger men pga hestene blir det ikke ofte.. spanderer heller kiropraktisk behandling på de ...hihi..

Bromans Bravader sa...

Oh där har jag varit jag också. Vi hade också bokat hela avdelningen bara vi tjejer. Urmysigt!!
Kul att se alla pics från underbara Nacka, my "hometown" =)
Kram Jannike

Septemberflikka sa...

Härligt!

Där var jag och kärleken förra året. Supermysigt!

Jag är dålig på att ta massage men gör ansiktsbehandlingar ca 4 ggr per år. Bästa behandlingarna ever, så avslappnande. Kram

Sunnanvind sa...

Vad mysigt! Något att testa nästa gång man ska på spa. :)

Lena - gott för själen sa...

Gud vad mysigt ni verkar ha haft det! Bägge ställena verkar jättefina. Besöka hudterapeut mer ofta borde man definitivt göra. Efter varje gång känner man så, men sen blir det ändå alltför sällan.

Ha en fin måndag.
Kram Lena

mitt liv som jag sa...

Det såg verkligen ut att vara ett riktigt mysigt ställe, härligt!!! Ha en bra dag! Kram Jennifer

Anonym sa...

Oj hjälpas såå fint o mysigt där ser ut:)!! Behandlingar är ngt som man borde verkligen unna sej oftare men som av ngn anledning lite glöms bort! Fast det e så bra o skönt! :) kanske man borde ta å boka ngn tid;)! Kram jecka Finland

Anonym sa...

Härliga bilder som vanligt! Ska verkligen testa Hotel J och spat..
Jag gör det alldeles för sällan tyvärr.
Snygg topp från Tullhuset, men HUR hinner du använda ALLA kläder du köper??????? Det mesta ser jag nästan bara en enda gång. Hur som helst en underbar garderob har du!
Kram AnnSofie

Anonym sa...

Jag hör till de som jobbar mycket så jag köper på mig bra produkter o kör "hemmaspa". Självklart hade jag önskat att jag kunde hänga på spa o skönhetssalonger, men som heltidsarbetande mamma prioriterar jag att spendera lediga stunder med mina barn istället. Ha en bra dag! Kram L

VivanDivanGoesFashion sa...

Ååå vad mysigt. Inget slår såna där helger, riktig boozt för att orka med vardagen :)

Och Mamma Mia är ju bara sååå bra men musikalen på teater är oslagbar i a f. Såg den både i London och Stockholm och finns ingen bättre :)

Kram
/Vivvi

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Min förra arbetsplats låg precis där, de små röda husen nere vid vattnet. Men jag lyckades aldrig ta mig till njuta spa. Vad kul att du tyckte om det. Ska verkligen testa framöver :) tack för tipset :) kram

En blandad kompott sa...

Tack för tipset!jag unnar och tar hand om mig i skönhetsvägen,det prioteras i mitt liv helt enkelt...
Kramar