fredag 11 januari 2013

TODELOOOO

.
.
.



Godmorgon fredag från vårt vardagsrum! Älskar det maffiga svarta antika brudskåpet från Baazar (det och våra Bestlitelampor och "spöksoffan" är det som jag är mest "nöjd" med tror jag. Och så nyfixade öppna spisen som skymtar till vänster, som min söta snälla paps har gjort:)






Hej hallå härrrrliga fredag!




Mår ni bra!? Tusen tack för att ni finns och för att ni kikar in och hälsar på!:) Glöm inte att känna att ni är så himla bra, alla ni goa snälla tjejer. Mammor och fruar och flickvänner och singelpinglor. Det är viktigt! Att känna att man faktiskt duger riktigt fint och gör det bästa som man kan:)


Idag så har vi ju bästa bästa dagen och den ska jag verkligen ta vara på!:) Först ska jag möta upp min pappa här på lunchen för att gå igenom lite saker och sen blir det lite lite jobbing och sen blir det minsann inköp av massa godsaker och färska blommor och annat som hör fredagen till och ladda för helg - den absolut skönaste känslan som finns inte sant??:)









Har jag visat stora tavlan med donnan från Arte Limited? Minns inte:S Hur som helst så är den helt ljuvlig tycker jag:)





Haybord från Länna möbler och Tom Dixon lykta också från Länna möbler.





Åh söta lilla House Doctoruggle-lampan! Blev så glad när jag hittade den lilla ljusblå skärmen också hos House Doctor - passar ju perrfekt (den kommer med en vit skärm) Finns hos My Tivoli (och tjejerna hälsar att de har rea på mycket fint just nu! Bla mitt lilla zinfågelhus som jag visade för ett tag sedan:) 




Oh my vad vi fått massa snö igen förresten! Ni också? Och kallt, brrr.  Det hade jag ju inte beställt, var ju vårfeelings på gång nästan:) Men jag ska shoppa lite fina pärlhyacinter idag för att få tillbaka lite av känslan:)





Önskar er en f a b fredag så ses vi senare!




KRAM






.

44 kommentarer:

Anonym sa...

Här preppas det också rejält för helg! Behövs efter en seeeg vecka. Hoppas på vin, god mat, familjemys och lite skidåkning!
Kram från france

Anonym sa...

Todeloo:) Åhhh va fint du har det...lööööve!! Måste bara fråga, dina ljus på bordet, vågar du ha dem direkt på bordet eller har du ngt under...? Har också vitt köksbord å får gäster imorgon så tänkte härma dig..:)
Go helg!!

Monika sa...

Åhh så snyggt!
Du tar jättefina bilder!

Minsann är det inte väldigt krispigt också!

Ha en härlig dag!!! =)

Fia sa...

Den här typen av inlägg och bilder ÄLSKAR JAG!!!!!
Hade jag råd hade jag anlitat dig att komma hem till oss och inreda=)

Kram Fia

Prinsessorna på Bellevue sa...

Den där lampan vill jag knycka direkt, så sööt!
Ha en fin helg!

Kram
Petronella

Att vara någons fru sa...

Jo jo. Mycket krispelikrispigt. Och så lite todilooo på toppen ;)

a piece of happiness sa...

Den Ugglelampan ska jag hålla utkik efter :-)

Anonym sa...


Öppen Spis.
Ska precis mura om våran öppna spis eftersom vi satt i en ny kasett i den. Du har inte möjlighet att lägga ut någon inspirationsbild på hur eran blev?

Tack för en jättehärlig blogg!

SKÖNT HEMMA sa...

Så himla fiiiint allting! Kram Anna

SKÖNT HEMMA sa...

Så himla fiiiint allting! Kram Anna

Miss Tess sa...

Så himla snyggt och inspirerande, som alltid!

Och HAY-bordet (love it). Har ett likadant plåtbord fast i annan storlek;)

Happy Friday!

Anna-Panna sa...

Happy Friday!

Och tack. Jag tog åt mig av det du skrev. Klart man måste vara dem bästa sambon (nä vi är inte gifta än dårå...) o bästa mamman - för min familj :)

Ikväll vankas det tjejkväll med girlsen fr min föräldrargrupp, sen 9 år tillbaka (galet!) Det blir hämtmat o massa tjeksnack! Kanske lite vin. Har inte bestämt mig (min 9mån tös är snuttig på nätterna, blir sambon som får det tufft;)) Har lite huvudvärkskänningar dock så...ja jag får se.

Ha det bäst!
Kram.

Ps. Du har fått sååååå fiiiint m nya stilen. Även om den gamla föll mig i smaken oxå till 100%.

Paula sa...

Fina bilder! Vilken VIT kulör har ni målat med hemma? Vi börjar renovera vårt nya hem och letar efter den perfekta vita färgen...

Förresten, vet du (eller nån annan här) var man kan hitta Flamant och Farrow & Ball målarfärg här i Sverige, helst i Västra Götaland?

Tack så mycket!

Anonym sa...

Hej
Jeg kan rigtigt godt lide dit hvide spisebord. Vil du oplyse hvor det kommer fra ?
Vh
Dorte

Anonym sa...

Så fint och fräscht, jag blir jätteinspirerad. Det är alltid lika kul att se fina bilder från ditt hem!!

Trevlig helg
Kram kram från Anna i Skåne

Anna Margareta sa...

Tom Dixon alltså. I loooove! Så fint. Och den där snön kan dra åt h...vete!

En blandad kompott sa...

Snyggt!
Trevlig fredag till er...
Kramar

Anonym sa...

Du har såå fint:)
Trevlig Fredag!!!
Mvh Camilla...

Anonym sa...

Åh, så fint skåp. Skulle gärna ha ett också. Gillar verkligen kombinationen svart, vitt och så lite fräscht blått.

Trevlig helg!
// Annika

Anonym sa...

Hej!! Såå skönt att du verkar gladare o piggare igen!!! Härligt inlägg med massor!!!!! av energi!!! Blir pigg bara av att läsa det o såklart av att se de fina bilderna!!! Ps undrar vad d är för ett vitt vitrin skåp!!?? Kramar från ett kallt men snöfritt Skåne Lisa S i H-viken

Anonym sa...

Vem har gjort tavlan? Försöker hitta den på hemsidan.... Tack för allt!

Anonym sa...

Hi!

We work for CasaFacile editorial team... I sent you an email to explain the details of our enterprise.

Contact me grapiccolina@hotmail.it

Anonym sa...

Hej Tjejen!
Kul att se och läsa att du är tillbaka med dina fina bilder och härliga text. Fredags blommor, jag skickade sambom att köpa tulpaner.
Själv hemma med en sjuk 5-årig, han sover bort febern.

Ha en skön helg!
Häls Stine

Anonym sa...

Så himla fint Du har det!
Jag blir inspirerad av dina fina bilder varje dag!
Kram Beata

Anonym sa...

Sådärja!

Nya friska tag! Där kom gamla Petra fram igen!

Härligt inspirerande inlägg, mera mera sånt! Så mycket trevligare!

Njuuut helgen!:-)

Anonym sa...

Jag lägger det där bordet på minnet, för igår kom arkitekten hit och fyllde bordet med ritningar på vår tillbyggnad! Pirrar i magen - det här blir väldigt spännande ...

Du har ju skaffat lite nya tavlor, tänkte tipsa dig om en skånsk konstnär som heter Bengt Böckman. Hans "galopprojekt" känns som att det skulle passa hos dig. Jag älskar dem, många minnen förknippade med de bilderna. Du ser exempel här! http://www.bengtbockman.com/gallopprojektet.html

trevlig helg!

Septemberflikka sa...

Superfint! Älskar Bazaars skåp. Jag ska hämta min första möbel från dem när jag är tillbaka från semestern igen. En fin vit skänk/ sidebord.

Ha en fin fredag!

Kram

Anonym sa...

Skulle passa bra med ett svart bord istället för vitt o så lite gröna växter kanske.
Ha det bäst

Lena sa...

Supersnyggt Petra!
Kan bara hålla med, supercool lampa och ditt fina svarta brudskåp....tycker faktiskt det är snyggast i svart.....

Ha en myyyysssiiigggg fredag!

Kram
Lena

Pethra sa...

Har inte varit här inne sedan "uppståndelsen" tidigare i veckan och det är härligt att se att du är back on track och sprider glädje och inspiration.

Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Anonym sa...

oooledot!! Jaja, todeloo bak-o-vänt, precis som man kan känna lite efter en arbetsvecka som varit såå lång;) Älskar också att helgen är här:) Himlans fin liten konstnärshörna du har piffat med, bedårande tavla:) Ha en riktigt fin helg! Kram Sophia

Paula sa...

Till Dorte ovan:

Om du menar det vita spisebordet på en av bilderna i detta inlägg så kommer det från Ikea och heter Norden. Jag har ett likadant själv och är mycket nöjd med det. Finns iläggsskiva till som förvaras i bordet.

Hälsningar
Paula

Irre-firre sa...

Oro, vad det är gott att du är där så att man kan kika in till dig. Ha en riktigt härlig helg P
Kramelikram
Irene

Sara sa...

Oj så mycket som hänt här på hop några dagar medan jag varit mindre aktiv läsare. Väldigt intressant Petra vad det är som gör att du får dessa negativiteter... Jag fattar faktiskt inte. Det är en sak att inte gilla bloggen men vad fasen då slutar man ju bara läsa! Eller?

Bra att du kommenterar och sätter ner foten, inte ska du ta en massa skit. Ingen ska behöva det. Jo, kanske diktatorer och mördare och sånna ;) Men det är ju inte du.

Har en liten undran bara: har du inte bytt ut väldigt mycket den sista tiden i ditt hem? Det är ingen negativ kritik i min fråga, bara nyfikenhet... Du skriver ju ofta att du är periodare så jag är mest nyfiken. Var gör du av allt "gammalt" som du inte vill ha mer? Hamnar det på Blocket? Eller har du dessutom en megastor vind som jag måste bli avis på också ;)

Du- det är solklart att folk fortfarande vill ha hop- ytlig eller ej. Så keep on rocking! Och låt avundsjukan gro i sin egen sunkighet :D

Vanilj med lite rött sa...

Efter en sjukt proppfull vecka på jobbet så tar jag ännnntligen fredag!
Ha en fin kväll tillsammans med din familj :)

Kram Malin

Elma sa...

Oh, har precis klickat hem bordet från Hay :-) Vet inte alls vart jag ska ha det men kunde inte riktigt motstå det. Tack för all härlig inspiration fina du. Kram

Jessica sa...

Todelooo härliga Petra = )

Du är fantastisk och jag är bara så glad för att du delar med dig till oss som tycker att du är en inspirerande kvinna.
Jag blir så vansinnigt trött och tror inte det är sant att vuxna människor kan bete sig på ett så taskigt sätt som du har fått vara med om........för mig är det som många andra skrivit, ren AVUNDSJUKA- det spelar ingen roll om den personen eller de som skriver säger att de har det si eller så bra!!! Jag visste inte att livet bara räknades i pengar?!?! Vilket jag absolut inte tycker att ditt gör, jag förstår att ni har det gott ställt...men so what, jag gillar ju hela dig och det du bjuder på alltifrån ytligheter till djupdyk, recept, blommor, bak med barnen och självklart din fingertopp känsla för inredning. Som sagt klappa dig själv på axeln och bara säg, bra jobbat Petra...för du är grymt duktig = )

En stor fredagskram från Jessica i
Göteborg = )

Hemma på Sjuan sa...

Så fint i ert vardagsrum. Det svarta skåpet är supersnyggt!!
Ha en fin helg, kram Suss

dammråttor och rabarber sa...

Hej! Gillar din blogg för vad den är. Den är glad, sprallig och inspirerande. Tack!
Kram Lisa

Linruz sa...

Hihi tror att krispelikrisp är precis vad vi behöver så här års ;)
Kram och ha en fin helg
Lina

Unknown sa...

Oj oj oj, så snyggt! Känns som att jag får en liten lavett varje gång jag ser ditt snygga hem, gör lite smått ont lixom. Vill ju oxå ha det så snyggelisnyggt =))
Tack för att du alltid inspirerar!

Fin lördag på dig fina du, och tack igen för vinsten =oD
kram Catta

Anonym sa...

Hi!

I sent you an email... Please consider this request is urgent.

CasaFacile magazine

Anonym sa...

Så fint det har blivit!!! Jag skulle vilja veta var det stora vita matbordet kommer ifrån? Hälsningar Helene

Anonym sa...

Så himla fint ni har det. Tack för att du inspirerar! :) //Linda