söndag 30 maj 2010

JUST NU I SMÅSTADEN

..
.

Finaste Trulle på väg ut för att cykla! Shorts PoP och T-shirt Quicksilver.

Tjing!

Här kommer en kort uppdatering! Har precis kommit hem med bilen fullastad med plantor, för här ska det nu bli trädgårdsfix i solskenet så det står härliga till!:) Efter det - jordgubbar (belgiska iofs;) i hammocken. Nu är det sommar!!!!


Mmmm, jag äter pannkakor i solskenet med mina skatter.


I vår trädgård just nu - vårgrönska  och ljuvliga tulpaner!



So long!


.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig gutt du har!! Han ser så god og snill ut!! Kos dere masse ute i sola!!!

Kari sa...

Kos dere masse, det ser så trivelig ut.
Gutten din ligner veldig på deg. Så det godt på det første bildet.

Kari :-)

MITT VITA HUS sa...

Ja idag har vi med varit på plant skolan, nya krukor och korgar inhandlade och masssa fina växter:) Så härligt med allt grönt just nu:)

Tog fasta på din kommentar om gummimattor till dörrarna i stället för de i gjutgärn jag kikade på, du hade rätt om små barnfötter som trampar runt på sommaren man vill ju vara rädd om de små söta fötterna:) Så Tack för tipset vännen:)

Kram M

Lilla korsvirkeshuset sa...

Vad smarrigt med pannkakor i solskenet, här nere i skåne har solen lyst med sin frånvaro, pust!

Ha en fortsatt bra söndag!

Kram,
Angelica

LOPPISLIV sa...

Welcome home till svedala igen, härlig semester ni verkar ha haft. Har blivit riktigt sugen på att någongång komma till karibien och Aruba nu när jag kikat in här. Ohhh sånt soligt sommarväder ni har då, som kan sitta ute och mumsa pannkakor. Här i blekinge är det kallt som ända in i...brrrr Skicka lite sol och värme hit ner också :-) Ha en fortsatt fin söndag. Kram Paula

Dr Molly sa...

Sitter med Plaza och njuter av dom fina bilderna från ert hus! Tack för all inspiration! Kramar

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig ♥

Ha en finfin kveld!
Klem J

Annajordet sa...

Härliga trädgårdsbilder och så mysigt att äta ute, riktigt somrigt!
Kram Ulrika

Millas hem sa...

Underbara bilder från trädgården! Ser så gott ut med fika ute! Här har det varit superkyligt idag. Nu vill vi ha värme och soooool!=))

Kramis

Anonym sa...

Hej!
Läste dina inlägg när du gjorde om sonens rum och tänkte nu höra om du har lust att dela med dig av någon bild på hur det blev med sjökorts-tapeten fr RL? Är själv sugen på att sätta upp den i sonens rum, men skulle gärna vilja se hur den ser ut i litet större format. /Emma

Anonym sa...

Hej!

Läser din blogg dagligen, men har aldrig skrivit. Gifte mig 3 veckor innan dig så jag har följt dig extra noga och nickat igenkännande ;-)
Jag undrar om färgen på väggen i hallen. Är den ljusgrå? Letar efter just den nyansen :-) Har du ngn färgkod möjligtvis?
Kram Nina