onsdag 2 juni 2010

PIONER & NYTT FRÅN ELLIS CORNER

.

,
På matsalbordet just - härliga pioner i tokrosa! Love it!:)


Godmorgon världen!

Tack snälla för alla tips när det gäller macarons!!! Det var väldigt fint att en söt bloggis tipsade mig om Leila bakar på tv4 play, där hon gör just macarons. Jag glömmer alltid bort det här med Playprogram på datorn - det är ju hur bra som helst ju om man missar något!

Nu blev vi faktiskt sittandes, små sjuka skatter och jag, framför Leila bakar programmen på datorn istället och njöt av all inspiration. Så det blev faktiskt inga macarons gjorda irl igår, men en dag snart så och då ska jag visa er resultatet, jag lovar!(Trulle hade halsont och Flisan magont igår, men tyckte det var så mysigt att se alla underbara bakelser och godsaker som Leila levererade som om det var den lättaste saken i världen! Leila är absolut bäst på onyttigheter - You go girl!:)
.

Det har hamnat ett ny superfin kudde i svart/vita samlingen i Howardsoffan! Vit  linnekudde med Lyckatext känns fräsch och somrig!


Lyckakudden från fina netbutiken Ellis Corner.

Idag är skatterna friska och krya, så dagis och skola väntar!(Men snaart är det sommarlov, yippie!) Själv ska jag gå ner på stan och bla reklamera en bikini jag köpte innan Aruba, som visade sig färga av sig och det massor! Den förstörde en topp, en tunika och tre handdukar under smekmånaden. Grrr - så surt!


Vi ses!

..

9 kommentarer:

Camillas nya hem sa...

Snyggt med pioner!

Måste bara kommentera reportaget i Plaza (min favorittidning), vad bra det var! Du har ju så fint och fräsht, snacka om att man fick inspiration! Tack! :)

Anonym sa...

Hei,

Vil bare legge igjen en kommentar fra Norge og si at jeg elsker bloggen din. Du har et virkelig fantastisk hjem og jeg måtte selvfølgelig få med meg artikkelen i Plaza. Den var virkelig fin. Du er superdyktig og en stor inspirasjon. Ha en fantastisk dag videre :-)

Bella

STYLIZIMO sa...

Så fint du har det hjemme...Og så mange fine fotografier! En drøm for øyet<3

klem Nina

MITT VITA HUS sa...

Åh lovely pioner...jag funderar på att ha rosa utmed hela husväggen på framisdan:) Tror det skulle bli kalas fint:)

Väldigt vackert i soffan:)

Jag tänkte med tipsa dig i går om Leilas men jag såg någon hann före:) Har du missat alla programmen hennes som går nu, inte klokt;) Jag ser alla och dreglar...

Kram på dig i solskenet:)

Anonym sa...

Du har så fint! Välkommen tillbaka från Aruba förresten - var där med familjen för några månader sedan, väldigt härligt.

Du kanske redan har svarat på detta tidigare men jag gillar fjärilstavlan och undrar var du hittat den?

mvh
Camilla

Anonym sa...

Ahhhh, så fräscht och fint ni har det!

Sofia

Natasha @ Northern Light Design sa...

There it is again!
I have always wondered where you got that beautiful poster of the butterfly???? Care to share? I just love the graphic, clean lines!

Northern Light

petra sa...

hej,

du kanske redan vet det men enligt konsumentköplagen 30+31§ har du också rätt till ersättning för de saker som förstördes av den felaktiga varan. Om du inte redan har fått ersättning så kräv även för tunika, handdukar m.m

Jättefint reportage i Plaza men nog är dina bilder snäppet finare =)

mvh Petra

www.emmyt.blogg.se sa...

Hej P!

Tråkigt med bikinin som färgade av sig, hoppas du får ersättning för sakerna som blev förstörda också som kommentaren ovanför skriver.

Länkade i ett inlägg idag till bilden när du har den fina H&M klänningen på dig på Aruba. Hoppas det var ok?

Tack än en gång för din fantastiskt fina och inspirerande blogg!

Kram
Emmy

www.emmyt.blogg.se