måndag 2 augusti 2010

GRRRRR

,
,
Eftersom jag inte fick publicera lchf-inlägget bjuder jag på en underbar bild med vad man absolut inte får äta istället! Macorons och glass - big nono!
.

Grrr, jag blir vansinnig tror jag!!!! Här sitter jag och skriver ett långt inlägg om lchf och sen när jag ska posta inlägget så försvinner det!?! ? Helt borta! Någon som har haft samma problem med blogspot???  Sååå surt.

Jag ger nu upp och postar det imorgon istället!


KRAAAM

11 kommentarer:

signerat 71 sa...

Hej,
Så trist... Njuter av din mumsiga bild istället.

Jag tillhör de människor som inte klarar av LCHF - tror jag skulle dö på kuppen utan kolhydrat;))) Jag gillar inte kött så mkt däremot älskar jag grönsaker i mängder och det blir alldeles för mycket för en LCHF-diet. Ska dock kika på ditt recpet när det kommer...
Kram J

Anonym sa...

Trist med briljanta texter som slurpas upp i cybern, alltid lika frustrerande!!! Bakåtpil? To late nu kanske...

Jag använder alltid Ctrl+C för att kopiera innan jag klickar iväg något som helst skrivet. Bäst är ju såklart att skriva i Anteckningar eller liknande, men att markera texten och trycka på ctrl+c räcker långt! Då är det bara att använda Ctrl+V för att klistra in igen om det stora cybermonstret dyker upp...men sånt där vet du nog egentligen anar jag!
På det igen honey!

Mia sa...

Hej.

Ja du ibland vill man kasta datoreländet i väggen, jag har tryckt bort allt möjligt, vet inte vart det tar vägen, har nog faktiskt lyckats med det mesta. Jag har prövat GI efter grav med bra resultat...tills det var 4 kg kvar, tog en paus, tyckte jag förtjänade den, vet inte hur jag tänkte då, för man kan säga att jag fortfarande har paus. Är helt karaktärdöd, får INTE tummen ur. Men jag undrar lite över skillnaden på GI och LCHF, kanske svaret finns i inlägget som försvann. Du råkar inte ha förslag på någon bra sida med enklare GI recept?

Mvh Mia

Anonym sa...

Men iallefall - tusen takk for ditt forsøk. Jeg gleder meg til du forsøker igjen i morgen :-) Det går nok sikkert bra til slutt.

Lilla huset på prärien sa...

Jädrans vad gott det där ser ut!! Inget recept eller?

Jenny

Line sa...

Oj! det så utrolig godt ut!! oppskrift?

Anonym sa...

Tyvärr har jag råkat ut för samma sak några gånger tidigare och därför skriver jag större/viktigare inlägg i word och klistrar in dem när jag är klar.
Alternativt så kopierar jag hela texten innan jag postar den på bloggen, på så sätt kan jag lägga in den igen om datorn skulle hänga sig medan jag laddar upp det nya inlägget.

Hälsn

Christin sa...

Hej hej!
Du som är insatt, vad är det för skillnad på GI rivstart (nästan inga kolhydrater) och lchf? Kört gi rivstart sen i påskas och tappat nästan 15kg. Har nu min drömvikt :)
Kram christin

FruSofie sa...

Håller tummarna att det går bättre idag!
Jag försöker med köra LCHF/GI i omgångar men är galet förälskad i pasta så det är svårt haha.
Alltid skoj med tips från andra!

Arcturasidyll sa...

Kommer följa din blogg lite extra nu när du kommer berätta & lägga ut lite recept på Lchf=) Jag är nämligen en Gi-are/Lchf:are också:)Jag är nått mellanting!! Äter inte fullt lika fett som man sbör i Lchf, men inte heller lika mycket grönsaker som man bör göra i gi....

Nu vet jag inte riktigt skillnaden på fas 1 i gi & Lchf? Annars är det väl lite mindre strikt i gi? Jag har precis nyss gjort kokosvåfflor, det får bli vår frukost!

Kokosvåflor!

4 ägg
2dl grädde
2dl kokos (som mixats till mjöl.)
en liten gnutta salt.

Gräddas som vanliga våfflor! Serveras med lättvispad grädde och färska (el upptinade -frysta) bär.

Pröva dem gärna!! De är goda, mina barn tycker också om dem...

/Cissi, som följt din blogg relativt länge, men inte skrivit förr;-)

Anonym sa...

Hej,
Försökte GI ett tag men...... tja det stöp på pastan! (Klarar mig inte utan pasta och couscous!) Ett tips till alla andra pastaälskare där ute är Aftonbladets viktklubb. Där man får äta allt men i rimlig mängd efter tallriksmodellen.
Lotta
(Skriv texten i word och klistra in allt på en gång då har du texten kvar om något händer.)