söndag 27 mars 2011

TÄVLING - VINN EN VIT FATBOY OUTDOOR

.
.




Tjingeling!


 
Denna soliga söndag ställer vi ju om klockan till sommartid och jag har också det stora nöjet att presentera en härlig tävling med sommarfeeling!

 
Vinsten i denna tävling är en Vit Fatboy Buggle Up värde 3499 kr, från netbutiken VIT design. Denna modell är så himla tuff och är resistent både mot sol och vatten.  Underbar att ha på terassen/balkongen eller att ta med till stranden i sommar...

.
Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg där du kort motiverar varför en Fatboy Buggle Up ska bli just din! Du måste också börja prenumerera på VIT designs nyhetsbrev här för att kunna vara med och tävla (När du gjort detta får du även 10% på allt i shopen som en bonus från VIT design) Bästa motivering vinner och jag berättar vem vinnaren är på torsdag den 31:a mars.




Lycka till!





.

274 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 274 av 274
Fräkniga donnan sa...

Så är nu anmäld till nyhetsbrevet!!
En Fatboy skulle vara perfekt till sommarstället på en underbar ö, utanför Vaxholm! Jag skulle ligga på den med min man och våra barn och bara gosa och njuta av den varma sommarsolen!
Jag skulle behöva en Fatboy, då jag ska operera ryggen om två veckor..Efter operationen ska jag ta det lugnt, så ligga på en fatboy vore helt underbart!
Jag vinner ju aldrig men jag chansar ändå och skriver här :-)
Tack för en toppenbra blogg! kram

Anonym sa...

Hej!

Jag önskar mig denna goding till kommande bebisens rum. Jag har tidigare tänkt köpa en fåtölj men denna hade garanterat varit mysigare att amma och bebismysa i! Perfekt att man kan ta med den utomhus eller vart man vill också :)

Kram Matilda
matilda-pettersson@hotmail.com

Ps. Har såklart anmält mig till nyhetsbrevet!

Helena sa...

Vilken fin fatboy! Är en för tillfället mammaledig tjej som älskar inredning, mitt stora intresse! Och då gärna vitt:). Dock till det trista, och det är att inte ha så mycket över så att man kan unna sig något extra när man är mammaledig. Har inte köpt något utöver det "vanliga" på över ett år för alla pengar vi får över väljer vi att stoppa in på 10 månders lilla Nils sparkonto. Det vore en dröm att få vinna denna underbara mysmöbel! Prenumererar på nyhetsbrevet. Hälsningar Helena

Nettskie sa...

Hej!

Jag vill gärna vara med och tävla!

Motivering:
Sommaren jag gillar allra bäst
Att vila, sola och mysa jag gör mest
Med en fatboy får jag tre-i-ett
Det kunde faktiskt inte bli mera rätt!

Jag prenumererar på nyhetsbrevet och hoppas på tuuuuuuur ;)

Kramar

Emma sa...

ÅHHH jag önskar denna till min man och mina tre härliga barn som verkligen behöver en vit härlig avkoppling!
Min karl ställer upp på familjen i alla lägen...! För snart två månader sedan utökades familjen med två stycken ljuvliga bebisar, sedan innan finns en go liten 3 åring! Tillsammans är vi uppe om nätterna, vankar och vyssjar våra barn, tillsammans för att deras mamma ska orka med dagarna hemma med tre småbarn. När vakennätterna tas vid av morgonen går han till jobbet för att senare på EM komma hem och planera renoveringen av vårt husprojekt som snart drar igång! Skulle vara härligt att få ha en fatboy att mysa i för familjen i solnedgången på nya huset...

Mammapengen räcker tyvärr inte till en sådan inflyttningspresent så nu håller jag tummarna att denna myspuff vill flytta hem till oss ...
<3 <3 <3

nyhetsprenumerant har jag blivit också!! =)

Emma sa...

Hejsan. Som fattig, stressad student har är det enda man gör att sitta på sitt rum och studera. Jag älskar inredning och allt vad det hör till men plånboken blir aldrig större tyvärr. Länge har jag suktat efter en mysig fatboy att sitta i.
Med en fatboy i rum skulle man få ett bekämt sittläge med datorn i knät och en kaffekopp vid sin sida, efter det kunde man sitta i timmar och skriva på oändliga rapporter.

Tack för en possetiv och givade blogg.

/ Emma Joelsson

Anonym sa...

Vilken tävling!!! Självklart vill jag gärna vinna en fatboy, den har jag trånat efter så länge! Om jag vann skulle den placeras under vårt stora pilträd bredvid barnens lekstuga. Då skulle barnen och jag ligga där och läsa, hitta på egna sagor och titta på molnen när vi tröttnat på att leka affär i lekstugan och behöver vila en stund. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

Hoppas på tur! Hälsningar Helena i Bollnäs

Nina på landet sa...

Jag känner att jag skäms lite över att önska mig något till mig själv, det finns verkligen de som behöver puffen bättre än jag. Jag som inte har någon större orsak att ange. Vi är alla glada och friska i familjen (tvi, tvi), bebbar är vi klara med, inte har vi någon ny, fin altan. Hm, vad ska jag "skylla på", bortsett från att jag rätt och slätt skulle bli så glad över en mysig puff (och i så fall helt egoistiskt skulle behålla den för mig själv)? Jo, nu har jag det! Det enda som jag har vunnit i mitt 40-åriga liv är en burk champinjoner. Jo, det är faktiskt sant! Hur trist som helst :) Å andra sidan kan det ha att göra med att jag aldrig försöker, för sannolikheten att jag vinner är så försvinnande liten. Men nu minsann, kämparglöden på! Jajjamensan! Tack för att du bjuder på trevliga inblickar i din tillvaro hälsar Nina på landet.

tiinaf sa...

Oj, vilken fin, vit fatboy! Mina fyra äldsta pojkar har just drömt om en sån kudde. Den skulle passa perfekt i Tottes och Lennis rum...Hoppas jag har tur!

Hälsningar från Östra Finland!

tiinaf

Unknown sa...

Ååhh vad vore inte min balkong med en vit Fatboy?
Min balkong skulle få ett liv, en känsla och bli en helt fantastisk vit dröm!!!
Drömma kan jag och hoppet håller jag hårt i på att få uppleva en underbar Fatboy sommar 2011!

KRAM Catarina

Hille sa...

Hej igen, jag har redan skrivit min motivering till varför jag tycker att du ska belöna mig med en fatboy=) men jag skrev då under med min gamla blogg "En av två systrar". Numera finns jag under "mammagraddvit.blogspot.com" Tänkte bara nämna det ifall det skulle bli aktuellt=)

Anonym sa...

Åh vilken underbar säck, där vill jag placera min häck. Skulle dessutom passa perfekt på mitt däck, i sommar när vintern är väck!

Ulrika E i Järfälla

Har anmält mig för nyhetsbrev

Anonym sa...

EN ÖNSKEDRÖM SOM KAN BLI SANN
KRAM MARLENE I ÖREBRO

Emma Persson sa...

Ett nytt boende jag just har skaffat och en altan på 50 kvm haffat. Utan utemöbler jag står nu denna vår. Men en Fatboy på altan skulle göra hela midsommarda´n. En fattig student jag är men oj vilket begär, av en Fatboy som denna, ja den skulle få mig att känna, ett lyckorus i min kropp, från fotknöl till topp, när jag lutar mig tillbaka efter ett härligt dopp.

Ha en bra dag!
Kram Emma Persson

LottaM sa...

♥♥♥ DEN FATTAS MIG ♥♥♥

Kram lotta i Lund (nyhetsbrev anmält)

LottaM sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie sa...

Vi ska bygga om altanen i sommar och där skulle denna fantastiskt fina fatboy passa perfekt. Där skulle jag (om jag hinner dit först!) ligga med datorn i knät, läsa HoP och sippa på ett gott glas bubbel! Kanske slumra en stund också ;-)

Jag pren. på nyhetsbrevet.

Ha en fantastisk dag! Kram Marie

Anonym sa...

På min första Morsdag fick jag ett presentkort på en skön däckstol att ha på altan -men nej sa jag när ska jag ha tid att ligga där? Jag kommer bara bli stressad av att försöka vila samtidigt som jag ska ha koll på vilda ettåringen. Nu har ettåringen blivit åtta och äntligen är det dags för mig att njuta och vila på altan i sommar och väldigt väldigt gärna i en superskön Fatboy!!

erika.berggren@lkpg.visit.se

/Elin Edvardsson sa...

Vilken rolig tävling! Jag skulle gärna vilja vinna en vit fatboy till vår fina balkong. Jag och min sambo köpte vår lägenhet i maj förra året och hela långa sommaren renoverade vi. Visst blev det fint men vi hann inte njuta av sommaren. Så i år är vi sugna på att ta tag i balkongen, som ska få nytt golv i helgen! En vit fatboy hade passat perfekt på vår stora balkong. Ha en bra dag! /Elin Edvardsson Osby
ps. Jag är nu en prenumerant på VIT DESIGN´s nyhetsbrev!

New Me sa...

Tänk att få slappa i en härlig Fatboy
Ligga i solen och bara vara "loy"
Eller efter en varm dag på fina stranden
Chilla i Fatboy men en drink i handen
Barnen vill säkert också i den slappa
Tänk att få ligga här och chatta
Så många fina tävlingar Philia har
Så klart att jag denna chansen tar!

Tusen tack för all inspiration och så klart har jag tecknat mig för nyhetsbrevet.
Önskar dig en härlig dag!
Maria

Anonym sa...

Motiveringen lyder kort och enkelt VILL HA ..
EN FATBOY - kanonsnygga, praktiska och sköna att sitta i. Vem vill inte ha en ??

Tack för en inspirerande blogg,
Kram Annica

mali-mo sa...

Hei! For en flott konkurranse, her vil jeg gjerne være med!

ETter at vi nå i fire år har jobbet med renovering i vårt gamle hus nærmer vi oss mål med oppholdsrommene. Men PUH! som det tar på når man skal holde budsjettene og forsøke å gjøre mest mulig selv!

Ble også mamma igjen til en liten gutt nå rett etter jul, og da hadde det vært fantastisk å sitte og kose og amme lillegutten i vår nyoppussede stue (sm er tom for møbler!) i denne fatboyen. Krysser fingre!!!

alexa.svedberg@telia.com sa...

Jag "hittade" till din blogg häromdagen via "Mitt Vita Hus", och har nog lusläst allt. Blev fast direkt och har fått en väldans massa inspiration och vill fixa massa här hemma och i min garderob. :-)

Vill givetvis vara med och tävla om en Fatboy med. Snart är sommaren här och den skulle vara perfekt i mitt soliga hörn på altanen, bredvid mina "däck-krukor" fulla med smultron.

Givetvis registrerar jag mig för nyhetsbrev.

Anonym sa...

Åh finaste Philia med den mest inspirerande bloggen! Jag har ju drömt om en sådan i åratal men inte haft plats.

Men NU.. är jag nygift och vi ska flytta till vår första gemensamköpta lägenhet med supermysig altan och den skulle bara vara såååååå fin där!!!
Och nyhetsbrevet är jag anmäld till! :)

Vårhälsningar
Katrin
norden@ragroup.se

Anonym sa...

Helt underbar fatboy, hade varit som klippt och skuren på vår altan som min man färdigställde förra våren. WOW säger jag bara,man kan jämföra den med en välsmakande vit cup cake mums;)
Nu är nyhetsbrevet fixat oxå. Lev väl.
Hälsningar Fru Sjöö. mariaandersson358@hotmail.com

Unknown sa...

I en stor vit Fatboy
kan man bara ligga och vara loj
eller busa runt i och ha riktigt skoj!

.................
ps. hittade sängborden jag har letat länge efter hos Vitdesign, F-Shelf, ursnygga!

Kram & tack för en underbar blogg // Liselotte

Unknown sa...

En vit Fatboy skulle få bo på vår skärgårdsö,
Passar perfekt när man känner sig lite slö.
Jag gissar att jag sitter där och jäser,
När mina bloggar på iPaden jag läser.
Låt mig vinna & Önska mig stor lycka,
Om VIT DESIGN kan man inte annat än bra tycka.

/ u.

Anonym sa...

Hej fina P!

Jag skulle så gärna vilja vinna en fin Fatboy till min sambo. Detta skulle bli THE YEAR, flytta från den etta vi delat i 7 år, åka på semester och gifta oss på plats, som vi längtat. Men THE YEAR blev inte riktigt så, utan precis som tidigare, fortfarande kvar i ettan, ingen semester med bröllop. Bara fler undersökningar och operationer. Min sambo fortsätter kämpa med sina universitetsstudier trots en mage full med goretex nät och popnitar. Dock kan han inte sitta upp och plugga längre, men heller inte ligga på magen. En Fatboy hade nog varit det ultimata för honom då han kunnat halvligga på rygg men ändå haft stöd nog. Så jag håller mina tummar för honom i denna tävling och tackar för en inspirerande blogg! Har anmält mig till nyhetsbrevet också.

Önskar dig en fin dag i solen!

//S.A

Tina sa...

Hvor vil det være fantastisk at vinde denne FatBoy - Den skulle min skønne datter have, fordi hun er den modigste, sejeste, livsglade, optimistiske (osv.) pige! Hun faldt pludselig om for ca 2 år siden og har gjort det en del gange siden - desværre har lægerne ikke kunne finde en årsag til dette (hun har været igennem undersøgeler af hjertet og hjernen) men på trods at dette, så mærker jeg aldrig en uro hos hende, hun tror hver gang var den sidste. Hun fortjener bestemt at kunne nyde sommeren på denne skønne FatBoy.
Tak for en skøn og meget inspirerende blog - varm og personlig / Tina
Rigtig god dag og et stort tillykke med titlen Faster :-)

Maria sa...

I vårt svarta och vita hus
vill vi ha plats för både gos och bus.

Uppskattas av både liten och stor
ja alla som i huset bor.

Min mage växer så det knakar
jag en lillasyster i magen bakar.

Tänk vad storasyster skulle bli glad
med en alldeles egen fristad.

För gos med pappa och mammma
snälla fina ge mig en med detsamma ;-)


Tack för en inspirerande blogg!

Mvh/
Maria

Anonym sa...

Att få ligga och mysa med min lille son på verandan en sommarkväll och läsa en saga är lyckan i livet. Att få ha honom nära och bra kunna lägga huvudet mot varandra.
Denna skulle bli perfekt på verandan för sådana mysstunder.

Har även registrerat mig för nyhetsbrev.

Många norrlandsförhoppningar om vinst

Sandra Gustavsson

JOHANNA sa...

Nu håller jag mina tummar att lyckan är med mig! Denna fina Fatboy skulle jag tillbringa många mysiga stunder i under ett äppelträd tillsammans med min kommande bebis i sommar. Bebisens blivande storasyster Freja vet jag också skulle njuta i den med en rolig bok och en smarrig glas i handen! Tack för att du har en så inspirerande och stilfull blogg som alltid ger mig fina idéer till mitt egna hem! Med vänliga hälsningar Johanna.

Maria sa...

Jag är gärna med o tävlar o har nyhetsbrevet såklart. En härlig Fatboy på altanen skulle vara underbart i sommar men den skulle oxå få bo i vardagsrummet som en xtra fåtölj eftersom vi är många som umgås där. Ha en underbar vår / Maria

Anonym sa...

Åhhh! Denna Fatboy skulle göra underverk redan för mig, behöver inte vänta in sommaren ;-)) Bär just nu vårt andra barn och har ca 6 veckor kvar, men har drabbats av rejäla foglossningar och i helgen fick vi åka till förlossningen då jag fick kraftiga värkar. Vila är nu ordinerat för mig och jag känner mig mycket orolig för att bebisen ska komma ut för tidigt och samtidigt tycker jag att tiden går sååå sakta! Jag vill vara vinnaren som inom snar framtid kan ligga och gosa med min bebisboy (ja, vi vet att det är en kille!:-) i denna vackra Fatboy!
Kram från Therese i Örebro

Miss Linda sa...

Vilket DRÖM pris ♥

Skulle absolut njuta av varje sekund i en Fatboy Buggle. Fin för ögat Å fin för själen ♥


Har anmält mig till nyhetsbrevet oxå.

Önskar Dig en Underbar Vår // Kram

Anonym sa...

Lika vit som jag
Lika snygg som min man
Lika go som storebror
Lika härlig att krama som lillebror
Välkommen in i familjen!

Nyhetesbrevet-check!
Vårkramar från Charlotta

Malin :D sa...

Den stora, vräkiga Fatboyen skulle helt enkelt vara super duper snygg på våran enorma balkong!

Emilia Dalén sa...

Tänk vad roligt att få vinna denna! Jag skulle slå in den i ett stort paket, och ge till min man och på det sättet uppmuntra honom att sitta still lite mer och umgås med sina barn!

Malin sa...

Hej tjejen med alla fina blogginlägg & fantastiska tävlingar :)

Min motivering är rätt krass. Antingen har jag världens tur och vinner, eller så fortsätter det vara samma oreda på balkongen som alltid, haha! Vi har en liten tjej på snart 3 år också som det vore roligt att mysa till det för :)

Kram från Malin

Systrarna Virrpannor sa...

Vill vill vinna :)

Skulle passa perfekt ute på vår veranda som blev klar förra sommaren!

Kramar Mia

Malin sa...

Jag skrev tidigare följande "Hej tjejen med alla fina blogginlägg & fantastiska tävlingar :)

[...]

Kram från Malin"

Men min blogggerprofil verkar inte synas?? Iaf, jag har signat mig för nyhetsbrevet och har epost: blogger[at]zaffron.se :)

Anonym sa...

Vilken underbar fatboy! Den skulle jag tokgärna ge mina fantastiska tjejer 3 o 6 år gamla för att dom är värda det! Min lilla sessa har förmodligen fått barnreumatism och är en fighter... tänk att få softa i denna vita dröm!! / Caroline

Anonym sa...

Tänk att få möta våren och sommaren på min nya balkong i en fatboy. 1 april är det dags för mig och mina pojkar att få ett eget boende. Vi har bott i andra hand i ett halvår men nu är det dags för flytt till något som är vårat. Balkongen behöver inredas och en fatboy skulle passa perfekt!

Kram Maria

Anonym sa...

Tjenare jamen vem vill inte vinna en sån där goding att ligga och slappa i. Jag vill det absolut. Ser fram emot att slänga mig i den och bara njuta av solens varma strålar. Bästa hälsningar Camilla

Anonym sa...

Hej! Vilken fin! Jag vill vinna därför att vi har precis förlorat budgivningen på vårt drömhus :(. Denna kan jag trösta mig med på vår uteplats i hyresrätten.... MVH Annelie i Solna

Anonym sa...

Så underbartde vore att ha en fatboy, som att sväva på ett stort moln. Våran familj har drömt om en sån länge men pengarna har ej funnits och vi har en son som varit sjuk mycke så de har varit mycke kring de. Nu är han frisk och mår superbra, men skulle passa så fint att ha en fatboy att mysa i ist för att han hela tiden ska ta våra fina kuddar och ligga på på golvet. Hoppas och håller tummarna att jag faktiskt ska vinna den till min familj, skulle betyda så mycke. Prenumererar på nyhetsbrevet. Kram
Sara Ö Örebro

Natalia sa...

Hej Petra och stor tack för den fina tävlingen!!!
Jag vill jätte gärna vinna en Fatboy! Den skulle jag ge bort som bröllopspresent till min bästa-bästa vänina som ska gifta sig i juni! Kan man önska sig i bröllopspresent nåt bättre?! Vilka annorlunda och humoristiska bröllposbilder kan de fixa - hon, han och Fatboy! stilliga svart-vita... Nu håller jag tummarna...

Kramar från Natalia, Vendelsö
P.s. redan prenumererad på nyhetsbrev från VitDesign

tina sa...

Vilken underbar tävling!
En Fatboy har stått på önskelistan sedan vi byggde vårt första trädäck till huset. Pengarna räckte inte för ett inköp då så siktet ställdes in till när vi gjorde vårt inglasade älskade uterum där vi praktiskt taget bor under sommarhalvåret....tror minsann att pengarna inte räckte till en fatboy då heller...Nu skulle den vara helt underbar att ha på vår nyaste altan som byggdes utanför uterummet....och att flytta runt till de andra uteplatserna också såklart! Hoppas på en stor portion tur, för att vinna en Fatboy skulle vara helt fantastiskt!
Kram och tack för all fin inspiration du bjuder oss läsare på!

Tina

GRANSTAV sa...

Klart man vill vara med :)
Den skulle passa perfekt på vårt landställe där basen går i vitt.
Där skulle hela familjen få ligga och slöa på dagarna i sommar då vi bara ska ta det lugnt. Vi har renoverat i två och ett halvt år nu och nu är det dags att varva ner.
På kvällarna kan vi vuxna nyttja den när barnen gått och lagt sig. Bara ligga och titta på skymningen och småprata. Det skulle vara guld värt. /sanna

Anonym sa...

I vår nya lounge på övervåningen skulle den sitta perfekt framför tv:n som kom upp på väggen igår.
Tur i kärlek..................//jessica

Carolina sa...

En helskön grej till en trettioårig tjej!(fyller år den 6/4).

Anonym sa...

Vår dotter My har önskat sig en vit fatboy. Vi skulle sitta och mysa i den på terassen. Läsa en god bok och bara vara. Vi byggde vår terass förra sommaren och den är stor och tom i dag. Fatboy skulle passa perfekt i ena hörnet och det skulle bli lite mer ombonat.

Fatboy kom hem till oss du är välkommen.
Kramar från Maria Tidö Lindö

P.s nyhetsbrev anmält

Anonym sa...

Att ligga i skuggan i en fatboy under vårt soltakssegel och läsa massor av Harry Potter eller Narniaböcker för mina "skatter", vore en riktig semesterdröm!

Karin i Västerås

PS Jag har anmält mig till nyhetsbrevet!

Anonym sa...

Jag säger bara; det här skulle "pricken över i:et" på vår nya balkong/terass. Och att dessutom ha lyckan att vinna det vore såå häftigt.

Nina

Anonym sa...

Tänk vad ljuvligt att sjunka ner i denna när man kommer hem från jobbet!!! En ljummen sommarkväll på altanen...

Anonym sa...

Aaah, en FATBOY är den perfekta presenten till min kära make! Och så är den ju oxå den perfekta amningskudden!! Både mamma o lillasyster får plats! Tror även att storebror, 3 år, skulle gilla den. Han vill nämligen oxå ligga på lillasysters amningskudde ;-)
Hela familjen skulla slappa bra i den efter en tuff vinter med lillasyster på neonatal. Men första tjing har ju såklart mannen!
/ Anna som har börjat prenumerera på nyhetsbrevet

Anonym sa...

Min motivering, kort och gott:

Mina vilda lockar vill så klart ha en fatboy som rockar ;-)

Hälsar Rebecca i Stockholm (anmäld till nyhetsbrevet)

P.S Tack för en fab blogg med härlig inspiration i mängder.

Anonym sa...

Skulle så gärna vilja vinna denna till min 15 åriga underbara dotter, som lider av en hemsk ätstörning.
I den underbara fatboyen kan hon kanske koppla av och njuta lite av sommaren på altanen.
Har anmält mig till nyhetsbrevet.
Din blogg är underbar allt är i en sån positiv anda:)
Kram

Anonym sa...

För snart 4 år sedan flyttade vi in i ett ruckel från 60-talet men med ett fantastiskt läge. Vi påbörjade renoveringen (läs rivningen) och jag blev gravid med vår första son. Nedervåningen hann färdigställas lagom till födseln och en altan snickrade min händige man till dagarna innan BB. Ett år senare gjorde vi övervåningen och sen kom son nr 2 som nu hunnit fylla 1. Min man är nu sugen på att ta tag i källaren medan jag tycker att han ska spendera sommaren i en vit fatboy på vår fina altan. Det är han faktiskt värd :-)

Hälsningar Cattis i

Anonym sa...

Både skön och snygg
och underbar för min rygg
Vitt är finaste färgen av alla
vinner jag denna kommer jag att på en sommarsång tralla
Fantastisk såväl ute som inne
en vilostund i denna ger ro för såväl kropp som sinne
Har nu gladeligen anmält mig till ert nyhetsbrev!! Lisa i Höllviken

Anonym sa...

I vitt och himmelsnära tornrum med väggar av glas, eller ute på angränsande terrass, kan små gossar gosa på fluffig molnpuff medan modern lyckas finna ro att färdigställa roman och filmmanus med läskig deadline på andra sidan sommaren. Vilken chans! Vilken dröm! Måtte den vita härligheten bli min!

Tack för all inspiration! Nyhetsbrevet fixat!

Åsa på Söder

Maria sa...

Hej!
jag vill oxå pröva lyckan här i din tävling.Skulle vilja överraska min älskade man med denna underbara vita skapelse som ser lika god ut som en cup cake. Förra året skyndade han sig att färdigställa våran altan till vår dotters student ( på hans frus begäran)han hade t o m pannlampan på det sista för att bli klar;)
Så han skulle bli mäkta inponerad över denna skapelse.Lev väl<3 Hälsningar Fru Sjöö

Anonym sa...

hej! en fatboy skulle va undetbar att för mig sitta i på altanen i sol o skugga.har värk i kroppen o har svårt att sitta på vanlig stol längre stunder,denna vore nog ett toppen alternativ.......o så häftig design hur cool som helst! hoppas på god tuuur!/annica

malin sa...

Du anar inte hur uppskattade en fatboy skulle bli av mig! Min man jobbar hela långa sommaren, och jag kommer att vara hemma med våra 6 härliga ungar. Men oavsett hur härliga dom än är så behöver även en mamma små pauser ibland, och vilken dröm det skulle vara att få pausa i en fatboy! Jag håller tummarna och fortsätter att drömma :)

(och jag har anmält mig för nyhetsmailet)

Petran på designinsight sa...

Jag och min sambo förlorade en budgivning på vårt drömhus igår. Det känns helt surt och fruktansvärt. Denna fatboy har vi tittat på och drömt att få ha på vår balkong (som vi nu inte har nu då..) så det skulle såklart kännas som lite plåster på såren om vi hade turen att vinna denna underbart fina fatboy i favoritfärgen vit.

Jag premunerar redan på vit designs nyhetsbrev och gjort det ett bra tag nu. De är en av mina favoriter och har bloggat om deras fina produkter tidigare!
Jag håller stenhårt mina tummar nu. kram Petra

Wera sa...

Jag vill vara med och tävla.

Om en vecka firar jag och min sambo våran 9-års dag. :)

Jag vet att han vill ha en fatboy. Efter allt han har gjort för mig och våra barn under våran tid tillsammans så vill jag jätte gärna överraska honom med denna vinst. Det skulle vara jätte roligt att kunna ge någonting tillbaka som jag vet att han vill ha.

Jag prenumererar på vit designs nyhetsbrev.

hoppas, hoppas..

/ Wera

Anonym sa...

En fatboy vore underbart för en höggravid blivande 3-barnsmamma att ligga i för att vila sina trötta värkande fötter :-) I sommar kan bebisen ligga i fatboyen under ett parasoll och sova, om den inte redan är upptagen av en mops som älskar att ligga ute på altanen och vila i skuggan och hålla koll på alla grannar som går förbi :-) Kan se framför mig hur hon ligger i en stor fatboy och mår bra :-)

Kram från Fia

Anonym sa...

En fatboy vore underbart för en blivande 3-barnsmamma att ligga i ute på altanen och vila sina trötta värkande fötter :-)
I sommar kan bebisen ligga och sova på den under ett parasoll om inte vår mops hinner före.... Hon älskar att ligga ute på altanen i skuggan och hålla koll på alla grannar som går förbi :-)
Vore en kul syn, en mops i en stor fatboy ;-)

kram från Fia

Anonym sa...

Hej
klart att jag skulle vilja vinna den däringa fat boy.
I mitt hushåll finns inga boys alls nu för tiden så i avsaknad av äkta vara så kan gärna finingen flytta in som substitut tills turen vänder och kärlek tänder!
Kram Mia i Uppsala

Anonym sa...

Önskar mig en underbar fin vit fatboy till somamrnes lata dagar. Vi har nämligen mycket slit framför oss i trädgården i sommar då vi under 2 somrar i princip inte kunnat göra ngnting pga av två små livliga tvillingar. Nu har de växt till sig och vi kan alla njuta och koppla av mellan ogräsrensning och plantering. Kram från Evelina

Anonym sa...

Hej
Vem kan låta bli att tycka om den fina vita härliga "boyen"? Där kan jag ligga och läsa med mina katter utan att allt hår fastnar överallt och tänk så bra att kunna torka av den när någon liten lortagris kommer :-)
Kram från Pernilla C

Anonym sa...

Finns det nått snyggare än denna vita skönhet..!! Jag skulle bli lyckligare än lyckligast om jag fick vinna.. Då vet jag vart jag tillbringar min lediga tid i sommar. Vid vårt nya nybyggda vita funkishus skulle vi passa jag och skönheten:-)

Håller alla mina tummar!

Mvh Cissi

Anonym sa...

Eter en hemsk dag hittade jag denna tävlig eftersom jag verkligen skulle behöva en stor härlig fatboy att kasta mig på.. VÄLDIGT fin blogg kram Michaela_a

Fatboy sa...

Synd att man är för sent ute! ;)

«Äldst ‹Äldre   201 – 274 av 274   Nyare› Senaste»