måndag 20 juni 2011

MAMA WITH LONG HAIRRRRRR

.



Ett par kartonger svenskt superfint hår från Rapunzel kom på posten häromdagen!


.
Todelooo girls!



Jag har sett i kommantarsfältet att några av er undrat om jag gjort något med håret? Jajamensan, i fredags var jag minsann hos frissan och färgade mitt hår och satte även i extensions igen!

 Gjorde det ju för ca ett år sen, då vi skulle gifta oss, men ojojoj vilket dåligt hår det var inser jag nu. Det var tejpat och delar lossnade heela tiden (hur irriterande som helst) + att kliade maaassor + att det var alldeles krusigt + att det var så hårt så jag var tvungen och platttånga det och grejja hela tiden.  Tröttnade totalt efter bara en månad och tog bort det! Men man lär ju av sina misstag;)

Jag vill ju som så många andra damer ha riktigt långt blankt tjockt hår men eftersom jag inte alls har de förutsättningarna så är det ju toppen att kunna fuska sig till det! Det jag har i nu är keratinslingor i äkta svenskt fint hår i naturliga färgerna blond och mörkblond. Superlent och lagom vågigt.




Svårt att se på bild men färgerna på extensionslängderna stämmer faktiskt otroligt bra med mitt egna färgade hår. Här har jag tvättat det på morgonen och bara låtit mina extensions självtorka + sprejat. Nu har jag alltså lååångt summerhairrrr jag också - jippie!:)


Rapunzel of Sweden ville att jag skulle prova deras extensions och jag kollade verkligen upp fakta om håret innan de fick skicka det till mig. Nu kan jag verkligen intyga - detta hår är verkligen superduperbra! Rekommenderar det till alla ni damer som vill ha långt hår pronto. (Av erfarenhet så vet jag ju nu att det är hur stor skillnad som helst på olika hår och om du nu ska lägga pengar på detta, ja det kostar en hel del, så köp verkligen rätt hår som passar ditt eget bäst.) Rapunzel erbjuder nu också er mina läsare 10% rabatt hos dem from imorgon till den 8 augusti. Ange bara koden houseofphilia på sista sidan!



Nu ska jag starta middagsfix här - ikväll blir det grillad lax i spöregn!:)



Ha en mysig kväll tjejer!


KRAM



.

30 kommentarer:

Madame Edith sa...

Vilken jättesnygg tapet!!

Ps. Jag har länkat till din blogg, hoppas att det var okej.

Kram/M

helen by the westcoast sa...

Supersnyggt på en superinspirerande bloggare. Ha en superfin sommar!

Anonym sa...

Hei! Veldig fin på håret ! Jeg synes allikevel at den litt kortere varianten kler deg litt bedre...Ansikt blir gjerne "trukket litt ned" med lengre hår, og tilsvarende "løftet opp" med kortere...men fin ble du, uansett !!

Lenita från Bohuslän sa...

Hej!Vad läcker du blev i lite längre hår..fantastiskt fint!Ser så äkta ut,passade dig jättebra! Visst är det kul när man kan experimentera lite med håret nu på sommaren.Kanonsnyggt! Sen kan jag bara tillägga att ditt sovrum är så fräscht med denna vackra tapet. En glädje att komma in och kika på din blogg.Alltid fina kort som inspirerar. Man blir så sugen på att fixa och dona själv. Tack för all inspiration du ger mig. Ha nu en kanonmåndag! Kram Lenita

Anonym sa...

Nydelig! Jeg har som deg, skandinavisk fint (les tynt) hår, og blir gal av å håndtere det. Hvilken lengde hat du satt på? Klem Tonje

Anonym sa...

Jag har haft keratin extensions tre gånger, och kommer dessvärre aldrig ha det igen. Oj, vad det slet på håret! :( Hoppas det funkar bättre för dig. Nu har jag med microringar, sliter nästan inget på mitt hår. Tyvärr var håret jag fick denna gång lite för kraftigt, för att passa med mitt tunnare. Så "svenskt" löshår låter ju intressant. Men lite mysko!? Fast på Rapunzels sida står det, Sverige/Skandinavien/norra Eroupa. Tror nog mest på det sista alternativet!

Bra att du inte valde att ha det så långt, ungefär den längden kör jag oxå med. Visst känner man sig fin, men det är alltid skönt att ta ut och vara utan emellanåt!

Kram/G

roxanna - kamp efter cancern sa...

vacker du är...

Anonym sa...

Hej! Jag och min dotter undrar var den fina tapeten kommer ifrån? Fint hår o så fina bilder och trevliga inlägg på din blogg. Vi (mest jag då) kollar varje dag. H. Mikaela med dotter

Johanna Stålros sa...

Ser verkligen äkta ut- då vet man att man har lyckats;) Kram Johanna

projecantasi sa...

Wooow! It' s beatifullll! :)

Nicky sa...

Fint! XO

MORE OF WHITE sa...

Jätte fint och det ser verkligen ut som att det är ditt eget. Kul med lite förändringar ibland.

Kram Fia

Casaofmia sa...

Supersnyggt! Sätter du i håret själv och tar ut det på kvällen eller går du till en frisör och fixar det permanent?

Livet på Tingsan sa...

Frågar det samma som ovan ser jag här? Sätter man i det själv. Jag saknar mitt långa hår ibland nu när jag är kort klippt...

KRAM

Unknown sa...

Jättesnyggt!

BelovedbyLinda sa...

Riktigt snyggt!! Ser otroligt äkta ut :) Måste även säga att din fondtapet är för j-kla snygg ;)

Kram Linda

a piece of happiness sa...

Jättefin i håret men jag vill så gärna veta varifrån den svarta väska med vitt mönster kommer ifrån som ligger i bagagevagnen :)

Karin - AlicesMamma sa...

Supersnyggt! Och det ser ju otroligt naturligt ut :)

Måste bara tala om att du är en av mina stora inspirationskällor nu när vi ÄNTLIGEN köpt hus och ska renovera och inreda :) Men jag är lite nyfiken på era badrum? Hoppas du kan bjussa på några bilder därifrån :)

Stora kramar!

Julia sa...

Så snyggt!! Ser verkligen äkta ut.
Kanske jag snart kan klippa av mig mitt långa hår och börja variera längden, är otroligt jobbigt att hela tiden ha låång hår! Men det är ju snyggt!!

Kramar Julia

Anonym sa...

Hej
Det ser jättebra ut med ditt hår, ser verkligen äkta ut. Mycket snyggt.
Christina

Anonym sa...

Hej!

Jag undrar var ni köpt era sovrumsmöbler? Kram Mia

TT sa...

Älskar din tapet!

Vacker du är.

xoxo

T from THE WORLD TOUR
A couple of lovers sailing around the world
http://sailingaroundtheglobe.blogspot.com

Anonym sa...

Hei
Har sååå lyst å se hvordan det ble på flisan sitt rom også etter forandringen:)
Hege

mammaxtre sa...

"Love" kudden blev jag riktigt förtjust i. Så fin!

Ha en fin dag

Anonym sa...

Supersnyggt! Det ser äkta ut!
Håller med alla om den snygga tapeter och Love-kudden.
Tack för inspiration!
Madde

LOPPISLIV sa...

Ser jättefint och helt naturligt ut, som ditt eget äkta hår, inget man hade kunnat gissa att det är extensions. Ohhh vad tapeten är snygg i ert sovrum, och ommöbleringen i lilla Beas rum blev ju superfin!! Härliga bilder du bjuder på, min inredningsnerv börjar rycka nu :-)) Kraaam P

Anonym sa...

Hej älskar din blogg när di går till frissan villken färg slungar du ditt hår i bara blond slingor eller mörka också? När jag gjort lite mörkt i mitt till det ljusa då ser det så askit ut å det vill jag ej skulle gärna böja veta vad du har du har jätte din färg kram emma

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Vilken fin blogg du har tjejen! :)

Kan du hjälpa oss lite fort??
Gilla den här butiken på FB + bilden på min sons får?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150225995202491&set=o.134948459896859&type=1&theater

Vill gärna vinna, då priset är en Sulkyvagn.
Länkar alla som gillat våran bild.
Så snälla, det uppskattas enormt :)

Ha en fin dag!

LiSSaN-WE are FAMILY 4 sa...

Himla nice med håret! Du klär i både kort och långt såklart : )

Måste bara säga att jag ÄLSKAR ert sovrum! Den där tapeten är ju bara SÅ fiiiiiin! I mitt nästa boende måste jag bara ha den! : )

Tack för all inspiration du delar med dig av från ditt hem! Du har en sån magisk fingerkänsla för ett vackert hem!

Anonym sa...

Åhh, måste bara ge en kommentar om Rapunzels underbara hår. Jag har själv haft extensions från Rapunzel som jag satte in före vårt bröllop i vintras, superbra kvalité på håret och väldigt trevlig och kunnig personal på plats i Rapunzels lagerbutik i Umeå. / Sahra