torsdag 1 december 2011

BONJOUR DECEMBRE & EN LITEN TÄVLING

.

.

Morgonens Bea Bus i vinterns sötaste flickblus! Blusen i bomull kommer från How to kiss a frog (finns hos Kidelin och till den har hon mörka strechjeans) Visst ser bilden nästan ut som en "Carl Larssontavla" förresten? Om man bortser från den gula plastpennan som sticker upp:)





Hej December!





Här har vi haft en riktigt mysig 1:a decembermorgon med varm choklad och lucköppning framför julkalendern på tv:) Alla skatterna tyckte den verkade lovade! (Gilla själv när den gör julkalendrarna lite mysitiska och klasiska precis som de ska vara - bra jobbat SVT:)

För att fira December så tänkte jag att vi kör en liten "minitävling"!:) Det är nämligen så att jag lyckades att köpa lite kläder i fel strl åt Lo Lo. Hon växer så det knakar och har nu strl 10 år (fast hon bara är 7 än så länge;) Så då tänkte jag att jag kör en liten tävling där ni kan vinna dessa godingar från Chill Norway! (oprovade och kvar i sina påsar:)





Kiki Top, Earth Pant och Coronation Dress i färgen Charcoal strl 8 år!



Det ni ska göra för att vinna dessa underbara kläder är att lämna en liten kommentar där du helt enkelt berättar varför du vill vinna dessa till din lilla sessa! Det går att tävla fram till 5:e dec kl 12. Lycka till!:)






Nu fångar vi dagen tjejer!



KRAM




Psst, Har fått frågor var jag hittar kläder från ChillN till tjejer i Sverige. Det finns flera netshopar som har dessa, bla Tintinstyle! Jackorna som Lo Lo & Bea har beställde jag från en vän i Oslo:)

237 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 237 av 237
Bitte sa...

I de här kläderna skulle Mormors hjärtegull bli så fin
tänk bara att få se hennes min,
när hon öppnar detta paket
för kläder är det bästa hon vet!

Anonym sa...

Oooh, what a great competition, Philia! I'm a Danish mum living in England. My little girl, Klara, would look so cute in this outfit! She always look over my shoulder when I read your blog and likes your little girls, so would only be PROUD to wear similar clothes as them! (Not to mention; we live in an old, cold (!) English cottage where warm clothing is essential! Why not combine the practical with beautiful scandinavian fashion? I hope I win!!
Tak for en fin fin blog jeg laeser dagligt. Rigtig god jul ;-)

Cecilie og Klara

Anonym sa...

Bara det bästa är gott nog till min åttaåriga lilla prinsessa. Dessa kläder skulle hon bli jätteglad över. Hon är ingen jeanstjej men med dessa kläder skulle hon vara tuff ändå. Håller tummarna :-). Tack för en läsvärd blogg!

Veronica Edström

Anonym sa...

Jeg har to nydelige jenter som elsker å pynte seg og ville frydet seg veldig over å få ta på seg dette! Perfekt behagelig og samtidig utrolig søtt! Tusen takk for en super blogg, jeg er en trofast leser som daglig henter inspirasjon :)

Mari - Oslo

Angelica sa...

Vilken rolig tävling och jag tävlar nog för andra gången i mitt liv! skrattar Fast detta vill jag verkligen vara med om att kunna vinna till mina älskade busungar, Zasha och Bianca. Världens busigaste och underbaraste tjejer hade varit supersöta i dessa outfits! De är tvillingar men som natt och dag :D Både utseende och sätt är helt annorlunda, men en sak som de älskar är att ha samma kläder på sig! Och jag försöker få dem att ha typ samma färg eller samma kläder men med en liten annan touch. Inte så lätt alltid!

Kraaaaaaaaaaaam och ha en mysig fredagskväll!

Angelica

Anonym sa...

hej
Jag skulle vilja vinna detta helt enkelt för att de var de finaste kläderna jag sett! (och min söta dotter skulle passa perfekt i dessa)
mvh Karin

Anonym sa...

Hej,
min gulliga lilla gud dotter Lisa, skulle älska dessa plagg. Det skulle bli en extra "dop present" till henne d.v.s present på datumet hon döptes för 7 år sedan. Det är något som jag firar tillsammans med henne varje år.

Kram Katarina Gunnarsson

Anonym sa...

Skulle vara helt enkelt underbart att få se min prinsessas min när hon öppnar paketet på julafton med de helt magiskt fina kläderna! Vilken drömvinst att ge sin skatt!
Camilla

Anonym sa...

Min lilla tjej har precis kommit i den underbara åldern där hon vill bestämma sina kläder själv. när jag tittar på Chillnorways kläder pekar hon på allt och säger -snälla mamma kan du inte köpa en sådan till mig? Man smälter!!

Kram Linda T

Johanna sa...

Ååh! Så underbara kläder! Min lilla sessa är inne i en klänningsperiod efter att länge varit "mjukisbyxor"-tjejen nummer ett. Dessa vackra plagg skulle smycka hennes garderob helt ljuvligt!

Monica Svensson sa...

Wow vilken tävling. jag skulle så otroligt gärna vilja vinna dessa kläder till min dotter. Hon skulle älska dessa kläder då hon ogillar när kläder sitter hårt och obekvämt. Sen skulle det passa att hon skulle få detta i julklapp då min ekonomi inte är så god pga av csn.
nu håller jag tummarna
kram

Nina J sa...

Åh kläderna är alldeles fantastiska! Jag bara älskar ChillNorway. Ingen skulle bli lyckligare än min brors dotter o hon fick hoppa i dessa kläder. Och ingen skulle bli lyckligare än jag att få vara den som ger henne dem. En perfekt lyxig julklapp till en toppen tjej som är värd det bästa efter många tunga år med motgångar!

Kramar från Nina

Anonym sa...

Hej!

Min dotter utbrast precis nyss här brevid mig att kläderna var jättefina och mysiga. Så vad passar inte bättre än att försöka vinna dessa bedårande kläder till henne =)
Ha en fin helg och håll tummarna för lite snö =)

Jessica (och Emina)

Anonym sa...

Oj, oj, oj - så fint!Lilla Agnes har en färgstark pappa från Indien och en något blekare mamma från Blekinge- kan redan se henne, min lilla mjölkchokladtjej, hjula fram i detta fina! Bildbevis utlovas!Ullis i Malmö

Anonym sa...

Hej! Å tänk om jag skulle vinna dessa underbart vackra kläder till min lilla sessa, då skulle vi kunna matcha varandra på julafton då jag tänkte ha min underbart fina plyschklänning från chill norway. Ingen skulle vara gladare än jag och min lilla dotter om vi vann.
Tack!
Sandra från öin

Eddan sa...

Mina tjejer är tyvärr för stora men min älskade lilla systerdotter skulle bli överlycklig om jag hade turen att vinna dessa vackra kläder till henne. Lilla Saga gillar fina kläder så jag skulle bli en väldigt poppis moster om dessa låg i hennes julklapp iår
;-)!

Kram från Anette

Linda sa...

Min älskade dotter Elvira skulle bli väldigt lycklig över dessa både snygga och "gosiga" plagg. Elvira har ett jobbigt år bakom sig med föräldrar som skilt sig och diagnosen epilepsi, därefter långa perioder med utprovning av mediciner och olika biverkningar.
Men efter regn kommer sol...medicinen verkar fungera nu och kärleken i form av en ny man har hittat in i familjen...
Skulle vara underbart att få ge detta paket till Elvira när hon fyller år på juldagen!
/ Linda

Anonym sa...

Åh vad jag skulle bli glad över att vinna kläderna till min lilla mystjej som dessutom fyller år på årets näst sista dag! Behöver hitta något som får henne att hoppa ur sin hemska cerise onepiecekopia ;)
-Cicci

mammaxtre sa...

Om jag ändå finge vinna. Då skulle jag göra min sambos guddotter Saga-Lee 8 år mycket lycklig.

Ha en fin lördag

Anonym sa...

Min skatt skulle bli så fin i dessa kläder med stjärnor. Hon älskar stjärnor och jag är övertygad om att kläderna skulle bli hennes favoriter.

Må bäst! Kram!!

Anonym sa...

Tycker det är svårt att hitta fina kläder till min ängel i denna ålder och särskilt ordet ska matcha. När hon va mindre hade vi ofta något liknande men nu är det så länge sedan. Min underbara ängel och jag skulle bli så underbart glada för dessa<3!!

Polkagrisglass sa...

Jag vill gärna se min dotter Saga i dessa fina kläder. Saga är född med ett syndrom som gör att hon är lite "mulligare" än många andra barn och har svårt att hålla vikten. ChillNorway har underbart fina kläder som gör att även vår dotter kan vara fantastiskt fin då kläderna är mjuka och generösa med resårer. Hon är fin i allt men det är svårt att hitta snygga, moderna kläder för de lite mulligare barnen men det har ChillNorway verkligen lyckats med att ta fram!

Unknown sa...

Vilka fina kläder, skulle gärna vinna till min sessa Emma 7 år.
Ha en bra helg/ Sabina

Kristina sa...

Åhh vilken tävling!Varför jag vill vinna??....Det skulle vara fantastiskt att få ge dessa "finingar" till min lilla tjej just för stt de är både sköna och snyggast.Hon är inte bortskämd med fina kläder (inte mamma heller för den delen) och det skulle kännas toppen att få se lilla skrotan i detta!
Ha en fortsatt fin helg!
Kram Kristina

Anonym sa...

Jag vill vinna detta till vår dotter som kan få dessa underbara plagg till årets julglöggstest med alla våra vänner. Hon får ofta ärva av syster eller vänners barn så det kan vara kul om hon får nått alldeles nytt och eget. Bor i stan så vinsthämtning blir enkel.
/Malin Tuvesson

Nora sa...

Va fina kläder! Ja tänkar att min dotter älskar om dem! <3

Sofia Berggren sa...

Hej!

Kläderna ser sååå fina ut och skulle passa min Klara perfekt!

Kram Sofia

Anonym sa...

Ingen skulle bli gladare än min lilla underbara dotter om hon fick dessa kläder. Då skulle hon vara lika fin som sin mamma på julafton då jag tänkte ha min chillklänning på mig då.
Hoppas hoppas att vi vinner! Brukar dock inte vinna men vad gör väl det för om man inte har turen att vinna så har man tur i kärlek har jag hört, å det har vi verkligen!!!
Försökte med ett inlägg i fredags men det verkar inte vara publicerat, måste gjort nåt fel.

/Sandra från öin

Casa Loda sa...

Hej!
Så fina kläder som jag gärna vill vara med och tävla om! Jag har själv ingen liten sessa men de skulle passa perfekt till min systerdotter Daniella. Tänk vad glad hon skulle bli :)
Annika

Anonym sa...

Vilka underbara kläder! Klänningen är helt ljuvlig och den skulle passa perfekt till min Alva inför kommande kalas. Här vankas det nämligen kalas för både pappa som fyller 30 år och morfar som fyller det dubbla, 60 år!

Vi håller tummarna!
Kramar // Malin

Anonym sa...

De där kläderna skulle min Lovisa älska att mysa omkring i på jullovet. Perfekta, för samtidigt som de är superfina är de hur gosiga som helst!
Tänk om kläderna skulle "gå" från din Lovisa min Lovisa - det skulle ju va nåt det!

/Sanne

Anonym sa...

Hallo!
Jeg ønsker virkelig å gi minste-jenta et vakkert antrekk fra Chill Norway. Lillemor her i huset går mye i klær som hun har arvet, enten fra storesøster eller snille naboer. Tvi - tvi, Jeg krysser fingrene.
P.s. Skulle jeg vinne, sender jeg deg adressen min. Har ikke egen blogg. Stor klem fra Bettina i Norge:-)

Nellie sa...

Deltar gärna i din fina utlottning! Är lycklig gudmor till en söt tjej som gillar mjuka kläder. Skulle passa henne så bra! MVH Nellie

Anonym sa...

Supertävling igen! Är jättenyfiken på dessa kläder som jag vet att min lilla "feminina" dotter skulle älska.
Mvh Eva

Anonym sa...

Hej! vi i våran familj har varit så otroligt snälla i år o vräkt i oss massa pepparkakkor o speciellt min lila 6-åring Nora. Så vi skulle bli superglada om tomten kom med lite fina kläder från Chili Norway! Kram Engla

Anonym sa...

Hejsan!
min dotter har just drabbats av eksem över stora delar av kroppen och skulle behöva något mjukt att hoppa i när det kliar som värst.
Hälsningar
Anna-Karin

Anonym sa...

Skrynklan, vecket, sömmen, lappen, tråden alla är de våra fienden. Har en extremt känslig liten tjeja som bara kan använda de mjukaste kläder, hade varit fantastiskt roligt att kunna få klä henne fiiiin och inte bara skön/bekväm! Hoppas hoppas hoppas....
Lotta i Varberg

«Äldst ‹Äldre   201 – 237 av 237   Nyare› Senaste»