söndag 27 januari 2013

PROJEKT RENSA & STÄDA PÅGÅR

.
.
.



.
Paus med Mr Grey! Inte först med denna populära bok direkt haha (men mina väninnor bara Du måååste läsa triologin så nu gör jag det:) Har inte kommit så långt men den verkar lovande! (och min vattenflaska går minsann i lite samma "tema";)






Todelooooo!





Utrensning pågår i vårt casa! Bort med alldeles för små barnkläder och gamla lakan och solkiga handdukar och allt annat som bara ligger och plocka ur heela badrummet. Hela övervåningen får sig en genomgång denna söndag för imorgon kommer hantverkarna och börjar riva och då vill jag att det ska vara så cleant som möjligt överallt där uppe. Men just nu softar jag på sängen och kikar in till er en stund istället:)

Få se om vi kanske flyttar in i svärmors lägenhet i någon vecka för nu blir vi alltså helt utan dusch (eller vi ska får en provisorisk i tvättstuga men huuur kul är det? Fi vad omysigt) Vi har ju bara ett badrum och det är ju inte kul att bo i huset när det byggs heller (och svärmor är dessutom bortrest:) 3-4 veckor trodde hantverkarna att det skulle ta att bli klara...

Nåväl nu ska jag studsa upp här från bädden och fortsätta med mitt projekt "göra fiiint innan stööök"!:) Senare blir det jazzdans med liten skatt (och ha girltalk med andra mammor under tiden - perrfekt) och efter det hur vi söndagsfilm och åker hem och myyyyser (innan kaoset drar in tidigt imorgon:)





Önskar er en härlig fortsättning på söndagen!



KRAM









28 kommentarer:

Anonym sa...

Utrensning är verkligen balsam för själen! Och att fixa nytt i hemmet är ju alldeles ljuvligt såklart.
Kram från Frankrike

Att vara någons fru sa...

Ja tänk vad bra det kommer bli när det är färdigt!

Anonym sa...

Du rensar väl inte ut Beach House lakanen ..?!
Kramizar

♥ Fyra årstider sa...

Vi var utan badrum i två månader men gud så fint det blev när det blev klart :)
Kram Lotta

Anonym sa...

Jag är bara läst första boken än, men den är ju hmm.. bra..
Somnade med blossande kinder och mannen undrade lite försynt om boken var bra. Brukar alltid somna ifrån böcker. MEN inte denna gång, sida efter sida och rätt snabbt var boken utläst.
JA, vi behöver kanske lite "porr" i vardagen;)

Härligt med utrensning. Det skulle jag oxå behöva ta tag i MEN de är så mycket annat som kommer emellan MEN nu fick jag en spark i baken, kanske i morgon.
Ja, vi säger så.

Fin söndagkväll!
/A

Ester sa...

Att ha hantverkare hemma så länge har sina sidor. Men tänk vad fint det blir när det är klart och du kan ta in fina handdukar och annat. Kram Ester

Unknown sa...

Bästa böckerna ;)
Började läsa förra veckan och är nu inne på bok tre! Herregud, de är helt beroendeframkallande... ;)

Kram kram, fina du!

Linda sa...

Men då kanske du sitter och tjabbar med min allra bästaste barndomskompis från Småland, Charlotte Akterhag??!! Hennes dotter Fanny borde vara i din dotters ålder och hon är en hejare på att dansa.

Kram Linda

Anonym sa...

Jag är tydligen ensam om att inte gilla de böckerna, förstår inte alls grejen. Löjlig tyckte jag att den var, hehe. Men jag läste Harlequin när jag var tonåring, och boken var typ som dem. Men men, don't shoot me :)

Iris // Alla dagars kaos sa...

hihi jag rekommenderar nog att ni flyttar iväg någonstans när ni är utan dusch.. vår första badrumsrenovering gjorde vi själva (fråga mig inte varför..) och var utan dusch i ca 4 månader.. Efter att ha duschat på gymmet och jobbet i så många månader var det världens halleluja moment att få en egen dusch! :)

Det kommer bli så jäkla bra hos er, skitsnyggt kakel :)

kram /iris

Anonym sa...

Tack för en mysig o inspirerande blogg :) Blir det en barn-bloppis kanske ;) kram Mary

Lidingöamman sa...

Vad spännande det ska bli att se ditt nya badrum. Med tanke på vad du har skrivit tidigare om hur det ska bli kommer det att bli kanon snyggt. Är själv inne i renoveringsprocessen och mitt badrum ska börja renoveras om tre veckor. Fem veckor ska det tydligen ta. SUCK! Hoppas på många fina bilder från ditt nya badrum om några veckor.

/Lidingömamman

Anonym sa...

:) Det ser ut som en hantverkare på din fina häftiga flaska:) Nää vad jag surrar, hihi. Skyller på Söndagkväll:) Allt kommer att bli säkerligen superfint hos er, så håll ut. Fin kväll till dig Kram Sophia

Möbelsalongen sa...

Du är inte sist, jag har inte heller läst dem.. Men jag vill och ska! Kram Lotta i Strömsholm

Maria - Wikers Liv sa...

Har inte heller läst de böckerna, men finns på listan "Ska läsa".
Vi har också bara ett (litet) badrum ännu, i vårt nya hus. Fungerar iofs bra, men med 6 personer i familjen så ska det bli skönt när det stooora badrummet blir klart! ;) :)
Ska bli spännande att se ert när det blir klart! Du måste visa före och efter bilder! Sånt är så inspirerande!
Kram /Maria

kim. sa...

skönt att få utrensat. ibland behöver man få den där "knuffen i ryggen" till att ta tag i det.

har du rensat ut några flickkläder i stl 122/128 så köper jag gärna ;)

Sanna sa...

åå det är ju så härligt att rensa ut !
Jag gjorde det med min garderob och njöt som fan av att slänga och sälja iväg massa saker som jag faktiskt inte använder eller kommer i längre.

hoppas det gick bra för er =)

Sonja sa...

Väntar med spänning till badrummet är klart! Gillar din stil och tycker du är bäst! Att flytta ut i några veckor är nog en bra idé, det blir ju så dammigt!!!
Vill gärna ta över Beatrices gamla kläder! Hör gärna av dig! Kram Sonja

DesignbyTornblad sa...

Riktigt snygga tapeter!

Malin

Brunkullan sa...

Kommer bli urtjusigt! Kan ju bara ana förståss, men med det materialvalet kan det inte bli mer än toppen:)

Jag har precis läst ut sista och tredje delen i "50 shades" serien.
Lovely:)
Många "jag rodnar så jag tror jag döööör" ställen, men lika många "halleluja moment" ställen..hihi...
Sista boken var lite svår att komma in i tycker jag. Tvåan var bäst.

Kram Susanne

Anonym sa...

Hej!

Härligt att rensa och få in ny luft! Men var kan jag hitta en likadan bordsklocka som Du har på sängbordet? Den var riktigt nice! Hoppas Du kan svara! =)

Ha en toppen start på veckan!

Anonym sa...

Jag såg att det fanns ytterligare någon i denna värld som INTE tyckte boken var bra...Jag håller med, fattar inte grejen, dåligt språk , enformigt ( jo, faktiskt..) Inget som fick mig att gå igång iallafall, men som sagt smaken är olika.
Tack för att du orkar blogga , följer dig varje dag, du är duktig!

Anonym sa...

Ska bli kul att se förändringen! Snyggt golv har ni valt! Första delen har jag läst men... Jag tyckte inte den var såå bra skriven. 'Kände' inte riktigt för figurerna i boken. Nästan för 'enkelt' skriven. Men smaken är ju delad... Kanske hade jag mer förväntningar helt enkelt! Ha en bra dag! Kram, C

Anonym sa...

Hej
Vilken underbar blogg du har,är helt beroende!
Barnkläder är jag riktigt intresserad av,ser att det är fler som är det. Vad gör du med dom som dina skatter växt ur? Har pojkar och flicka som kläderna skulle passa till. Barn bloppis,please!
Kramar från Dalarna Ullis

dianasdrömmar sa...

Har precis ocså börjat på den boken bättre sent än aldrig :) kram Diana

Anonym sa...

Jag är nog också sist bland vännerna att läsa denna triologi, men idag *tam ta taa* beställdes första delen. Och bara titeln; 50 nyanser av honom. Måste ju vara läsvärt ;)

Mary sa...

Jag blev chockad när jag närmade mig snusket i Grey-boken. Rent av äckligt faktiskt, inte ett dugg upphetsande. S&M är verkligen inget för mig, men det verkar som att det är det för halva världens befolkning...??? Varning för äckel alltså, och jag är inte särskilt pryd.

Anonym sa...

Det låter som det kommer bli jättefint :-) Men hur tänkte du nu, städa innan hantverkare hihi ?! Har erfarenhet av att man brukar få göra tvärtom ;-) Linneförrådet var superfräscht, fick lite inspiration att fixa till vårat! Ha en fin dag // Kram Camilla B