torsdag 30 maj 2013

NY GETINGRANDIG SHOPPINGKASSE & NY OH NO

.

.
.Det är ju så bra med stora stråkassar på sommaren eller hur?:)God Kväll raringar!Här har vi kommit hem igen efter lite sen shopping. Gissa vad som handlades? Jo, en väldigt osnygg studsmatta. Brrrrrr. Fast Bea är glad som bara den och Trulle och Lo Lo har ju velat ha en i ett par år och nu har jag alltså gett ok för det (kanske kan man gömma den bakom komposten. Ska försöka:)

Tidigare ikväll cyklade jag iväg ner till torget och handlade lite annat nämligen vackra blommor (pioner) och goda bär (jordgubbar och hallon) och sen en tur till Ica och då hade jag med mig stråkassen ni ser på bilden. Liite snyggare (och lite bättre) än Icas platspåsar:) Tine K´s nya korg känns mer väska än de jag har sen tidigare och så är den ju mycket tuffare och elegantare med de där ränderna (och passar mina outfits i svart/vitt, en klädkombo som jag är såå svag för just nu) Ja en ny favorit i sommar tror jag minsann!(Stråväskan är funnen hos Blackballoon.se)Det doftar alldeles magiskt i köket från liljekonvaljerna jag och Bea plockade i trädgården idag och så är de ju bara såå himla söta att se på. Man blir glad av liljekonvaljer helt enkelt:)
På köksbordet ikväll...när jag hade plockat ur mina godsaker jag hade med mig hem och passade på att ta ett par "bloggpics":)
Nej, om man kanske skulle hjälpa till att montera en grotesk studsmatta nu? Eller kanske titta på ett nytt avsnitt av Californication istället, hmm;)Ha nu en snyggingar riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!
KRAM.12 kommentarer:

Anonym sa...

Gräv ner den så syns den inte så mycket

Anonym sa...

Jovisst, snygga är de inte, men med lyckliga barn på och glada skratt från den blir den vacker till slut!
Kram

cruella sa...

Liljekonvaljer är favoriter! Där jag kommer ifrån blommar de till skolavslutningen och vi åkte alltid hela familjen till det hemliga stället och plockade massor kvällen före, till frökenbuketter:-) Förra året konfirmerades min flicka precis den här tiden, och jag hade hittat ett underbart liljekonvaljeställe av en händelse. Så underbart att kunna fortsätta en tradition, bara lite annorlunda:-)

baraetthem sa...

Jättesnnygg väska!
Håller med det är med studsmatta.. Tur min dotter är så liten än så jag klarar mig ett par år till ifrån en;)

Hoppas du haft en fin kväll!
Kram kram

Lena - gott för själen sa...

Haha, antingen är studsmattan väldigt lite eller så har ni en extreeeemt stor kompost. Om du nu skulle kunna gömma studsmattan bakom, menar jag.

Fin väska!

Kram Lena

Anonym sa...

då lägger du väl ut lite snygga bilder på åbäket nu??? haha skämt åsido, barnen har SÅÅ roligt så det är det värt

Anonym sa...

Nej snygg är den inte men väldigt rolig. Det finns inget som mina barn älskar mer än sin studsmatta. Tack för en underbar blogg; den ger mig så mycket inspiration.
Johanna

Anonym sa...

Vi planterade buskar runt studsmattan, så nu ser vi bara det "snygga" nätet. Kram!

Linda sa...

Jag känner ungefär som du över vår hiskeligt fula blåa ovanjordspool från Rusta. Dissar den idag i min blogg. :)

Studsmatta har vi haft men den åkte bort då våra barn var osams i den hela tiden så det blev bara en massa tjat och gnäll. Men dina barn är ju lite större så de får säkert superkul med den fula studsmattan. :)

Kram Linda

Nilla Q sa...

Ha, ha, samma här! Köpte en studsmatta för några veckor sen efter att ha sagt nej i flera år bara för att de är så fula:) 15-åringen tycker det är mycket orättvist att detta sker NU, när han blivit så stor att det inte passar sig att hålla på med såna saker längre...

Ha det bra!

Kram Pernilla

Linda sa...

Åh, älskar liljekonvaljer! Min son hade en krans med det runt dopfunten när han döptes. Fiiint!

Hundliv Deluxe sa...

Mitt tips: gräv ner den. Blir både snyggare och säkrare!

http://itsahouse.blogspot.se/2011/06/grav-ner-studsmattan.html


Kraaam