måndag 26 september 2011

TÄVLING - VINN MATEUSPORSLIN FÖR 10 000 KR!!!

.
.
.


Ovan - Mateus senaste porslin Mateus meets Marcus i samarbete med New Yorkbaserade stjärnkocken Marcus Samuelsson. Många många delar av detta coola porslin kan du välja om du vinner eller vad som helst från Mateus läckra sortiment!:)




Bon soir!





Ikväll söta rara ni känner jag mig så glad då jag kan presentera en helt otroligt fin tävling i samarbete med Mateus och Lännamöbler! Denna gång kan en av er vinna Mteusporslin för10 000kr och alla får vara med och tävla!!! (Ett fantastiskt pris om ni frågar mig:)



Det du ska göra för att vara med och tävla är att svara på följande två frågor:



1. Berätta om vem som är din absoluta drömgäst till ett vackert bord dukat med Mateus. Vem är personen och varför har du valt just denna?

2. 2010 blev Länna utsedd till Sveriges bästa inredninsbutik i kategorin Bästa webbshop. Vad tycker du gör den till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet? 


Lämna svar i kommentarsfältet nedan och Länna som är jury utser vem som har lämnat det bästa, roligaste, intressantaste eller kanske mysigaste svaren!


Det går att tävla fram till måndag den 3:e oktober kl 12.00 18.00.












LYCKA TILL ALLA!




436 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 436   Nyare›   Senaste»
Annas vita hus sa...

Oj vilket drömpris! Jag är inte någon duktig författare av motiveringar som griper tag i läsaren, men ska tala från hjärtat och hoppas innerligt att det räcker! :)

1. Att välja EN gäst är verkligen inte lätt. Det finns många människor som inspirerar mig som jag skulle vilja möta och få förmånen att prata med. Men hur jag än vrider och vänder på tankarna känns ingen viktigare än mina nära och kära. Och grunden till att jag överhuvudtaget kan inspireras av allt omkring mig finns i kärleken de ger mig! Eftersom man får en himla massa porslin för 10 000 kr skulle jag samla alla som betyder mycket för mig och bjuda dem på middag för att visa min uppskattning. Jag är ofta dålig på att tala om för mina nära och kära att jag älskar dem, så det skulle vara mitt sätt.

2. Länna Möbler erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som passar alla möjliga stilar. Att kunna sitta hemma i lugn och ro och handla sina möbler är guld värt! Eller i detta fall utmärkelsen som Sveriges bästa inredningsbutik!

:)

Anonym sa...

1.Jag skulle vilja bjuda min Farmor, som tyvärr inte längre finns hos oss, på en ljuvlig middag serverad på de vackraste porslinet. Precis som Mateus porslinet var min Farmor högt respekterad, vacker, stilfull med otroligt god smak och känsla och hon älskade just Mateus porslinet! Det skulle bli en helt oförglömlig och minnesvärd stund att få avnjuta en god middag på Spets, som är min favorit, tillsammans med en kvinna som fattas mig i mitt liv. Att en sista gång få känna denna vackra känsla tillsammans, med mat på porslin som för ögat gör att det smakar bara ännu bättre!

2.Först och främst är det otroligt viktigt att synas och Länna Möblers hemsida är alltid den som finns där när man söker på Möbler online. Sedan är det en hemsida med ett lugnt harmoniskt fint snitt där du enkelt och profesionellt lotsas fram i ett brett sortiment där du hittar allt ifrån goda klassiker till härligt nyskapande. Perfektion!

Varma Hälsningar
maria.karlsson80@hotmail.com

Camilla Marie sa...

Jag tänker mig ett gammalt träbord under ett blommande äppelträd någonstans på landet.
Vid mitt bord sitter Astrid Lindgren och berättar sina allra hemligaste sagor. Hon berättar och berättar och jag sitter bara där och lyssnar. Jag lyssnar till mörkret faller och stearinljusen på bordet brunnit ut. Sen är det dags att säga hejdå och tack, jag tackar henne för alla de historier hon gett mig och för alla barns liv som förgylls av hennes sagor.



En ljuvlig hemsida där vem som helst, hur lätt som helst, hittar precis det man letar efter. Detaljrikedom tillsammans med förtjusande bilder och en känsla för kundens behov gör Länna till en storslagen butik på nätet.

/ CM

Carina L sa...

Vilken tävling, kan ju inte låta bli att försöka...
1. Min drömgäst är ju utan tvekan E-type, Martin Eriksson. Jag har alltid haft ett gott öga till honom ;) men jag är nyfiken på Mannen bakom håret,och hur mycket han egentligen kan om vikingarnas historia och så har vi ju ett gemensamt intresse i hundar. Och öde öar.. Han kan väl även få sjunga lite europop för mej ha, ha.
2. Länna har ju allt, från ansiktsscrub till de skönaste sängar och soffor man kan tänka sej. Sen hittar man alltid saker där som man inte visste man behövde så väl att man är tvungen att, åtminstone starkt fundera på, att köpa!
Ja, nu är det väl bara att hoppas!// Carina på Harpungatan

Anonym sa...

1. När bordet är dukat med den fina Mateus servisen, maten upplagd och ljusen tända skulle jag slå mig ner med min äkta och älskade man. I lugn och ro och med härliga toner i bakgrunden skulle vi sen njuta av en lång och härlig middag.
Varför min man? Han är mannen i mitt liv och finns där för mig i vått och torrt. Reser mycket i jobbet, men gör ändå allt och lite till för att familjen får det bra här hemma. Själv går jag runt med konstant värk just nu (diskbråck som spökar). Även om han dagligen får höra hur ont jag har, så finns han där... Nu är det min tur att visa min uppskattning för allt han gör för mig!!
2. Hos Länna finns det något för alla!! Här finns allt man tänka sig. De har en härlig blandning med allt från klassiskt svenskt till modernt med influenser från världens alla hörn. "Best of the best", helt enkelt!!

Martina

Ann - Ännié design sa...

Vilken fantastisk tävling!

Jag skulle faktiskt bjuda över Gudrun Schyman. Inte alls för att jag håller med henne om allt men för att hon är en inspirerande kvinna som vågar stå för sina värderingar och går sin egen väg. Jag skulle fråga henne hur man blir så modig och kanske skulle hon ha ett svar. Annars skulle vi prata politik, diskutera och ibland humma instämmande. Jag skulle vara lite blyg, så där som man är när man träffar människor man ser upp till. Men hon skulle nog göra att stämningen kändes lättare och vi skulle äta på det mest fantastiska porslin jag vet!

Jag har faktiskt aldrig tidigare varit in på Länna möbler, men låt mig säga såhär, detta var inte sista gången! Jsg råkade fastna vid sidan i drygt en timme, spanades efter alla fina möbler, lampor, detaljer. Länna möbler är ett perfekt ställe för inspiration och snart kommer jag säkert inte kunna låta bli att lägga iväg en order, på lite för mycket grejer, mest bara för att det är så fantastiskt fint!

Husbysjutolfts sa...

1. tänk flera bord dukat med mateusporslin. där sitter jag med min släkt och mina vänner och bredvid mig min MAN som jag precis gift mig med. Det skulle vara min drömgäst MIN MAN eftersom vi inte är gifta ännu. Vinner jag detta tänker jag fria själv :-D

2. Länna möbler har ett brett utbud av fina produkter och sortimentet känns inte spretigt. Bra service och snabba leveranser allt en bra webshop ska ha. Det diggar jag.

Annas tipsblogg sa...

1. Min favoritgäst är min älskade pappa som gick bort i cancer för x antal år sedan. Saknar honom varje dag. De säger att åren läker alla sår - men det stämmer inte, däremot lär man sig leva med dem. Skulle så gärna vilja äta en underbar middag med honom och han skulle få sin älsklingsrätt - Pyttipanna och ägg=) och så en kall öl till det såklart

2. Länna tycker jag är så bra eftersom där verkligen finns allt!! Du hittar både möbler och inredningsdetaljer - och sådant som du inte hittar överallt annanstans. Helt underbar!

Anonym sa...

Jag skulle vilja bjuda min släkt. Den är inte så himla stor & vi jag ser dem alldeles för sällan. Så tänk att få bjuda på god mat på så fint porslin för min kära släkt!

Jag tycker Länna är den bästa inredningsbutiken på nätet för den är tillgänglig för alla. Man kan inreda inne som ute, det finns i stort sett allt. Man kan tapetsera med deras tapeter, äta från deras porslin, bädda barnens sängar, slappa i soffan. De har allt för ett perfekt HEM!
anna.christerson@spray.se

Anonym sa...

Jag skulle vilja bjuda min släkt. Den är inte så himla stor & vi jag ser dem alldeles för sällan. Så tänk att få bjuda på god mat på så fint porslin för min kära släkt!

Jag tycker Länna är den bästa inredningsbutiken på nätet för den är tillgänglig för alla. Man kan inreda inne som ute, det finns i stort sett allt. Man kan tapetsera med deras tapeter, äta från deras porslin, bädda barnens sängar, slappa i soffan. De har allt för ett perfekt HEM!
anna.christerson@spray.se

ansku sa...

1.För alla personer i världen, så skulle jag bjuda Ernst Kirchsteiger. Han verkar vara så mysig, kreativ och inspirerar mig massor. Dessutom skulle han ju upskatta de fina porslinet ;)

2. Otroligt fina saker, brett sortiment. Mycket måste ha saker! Känns exklusiv! Extra plus för en enkel och tydlig hemsida.

Husbysjutolfts sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Husbysjutolfts sa...

Jag skulle så gärna vilja gifta mig OCH min drömgäst är såklart att sitta bredvid min man som NYGIFTA!!!vinner jag detta ska jag fria fast det går emot alla mina principer ;-)
Har redan bilden av vårt drömbröllop i huvudet. vid vår sommarstuga vid vattnet. tänk va fint att kunna använda porslin för 10.000 till det.

Länna är den bästa butiken för att deras sortiment inte känns "spretigt" och hemsidan är lättnavigerad, överskådlig och har ett brett utbud av FINFINA produkter.



(om mitt bidrag kommer med två gånger beror det på att mitt första inte publicerats vad jag kan se,knåpade därför ihop ett snarlika)

Ida sa...

1. Min drömgäst skulle vara Oprah Winfrey. Hon har så mycket klokt i sig och har träffat så otroligt många intressanta människor, Skulle gärna prata med henne lääänge över en middag.

2. Länna har såå mycket fint och det bästa av allt är att det är fraktfritt!

Kram Ida

Anneli sa...

Min söte vännina som flyttade till USA för 13 år sedan, som jag inte har träffat irl sedan dess, skulle jag vilja sitta ner med och äta en underbar middag.

En klassisk butik med allt som kommer hålla länge.

Anneli L
bryfors at hotmail.com

Anonym sa...

1.) Min drömgäst är författaren Paulo Coelho. Tänk att få höra honom berätta om sin pilgrimsfärd till Santiago de Compostela.
Jag skulle även be honom berätta om hur han
möter svårigheter men ändå fortsätter kämpa för att uppfylla sina drömmar.
Och om jag har tur får jag några visdomsord på vägen...

2.) Klassiskt och tidlöst, nytt och spännande -Länna möbler har möbler från de ledande varumärkena och de har något för ALLA stilar!
Och framförallt är de unika och möblerna känns lite lyxigare, trots att det inte märks på prislappen.

/Emma i Skåne

Katarina Häggström sa...

1. Jag skulle bjuda in några inredningstokiga och inspirerande bloggande tjejer från Umeå på en härlig middag med vackert Mateus porslin. Vi skulle tjattra, prata och inspirera varandra under många timmar!

2. För mig är Länna Möbler den bästa inredningsbutiken på nätet då de erbjuder både klassisk och modern inredning. En perfekt mix!

/katarina

Sofia sa...

Men gud vilken fantastisk tävling!:)Mateus porslin är ju verkligen det vackraste.

Jag skulle bjuda min älskade mamma på middag för att hon är den finaste och snällaste människa som finns. Hon ställer alltid upp på mig och mina två flickor om det är något och hon finns alltid där om man behöver prata. Jag vill så gärna visa henne min uppskattning på allt hon gör. Det känns som att livet bara rusar fram med jobb, skola och två småbarn,som självklart är det bästa som hänt mig:)så nu var det längesen som jag hälsade på min mamma då det känns som tiden inte räcker till, förut brukade vi prata varje dag, antingen träffades vi eller så i telefon. Så att få bjuda hem henne och duka med det otroligt vackra porslinet,tända massa ljus och laga en jättegod middag vore helt underbart. Att bara sitta och prata med mamma en kväll skulle betyda jättemycket, då jag saknar henne så mycket. Trots att vi bor i samma stad så ses vi inte så mycket så nu måste jag ändra på det!:)

Länna möbler är en underbar webbutik. Jag har själv beställt därifrån och har bara positivt att säga om dem. Superbra service, snabb leverans och gratis frakt, det kan inte bli bättre:) Och att de har ett underbart sortiment med både möbler och inredningsdetaljer, de har verkligen allt!:)

KRAM från Sofia B

TIDSOPTIMISTEN sa...

Gud vilken underbar tävling - lovely Länna <3

1. Min drömgäst blir helt klart underbara Maria Montazami, roligare människa får man ju leta efter så det kommer att bli många härliga skratt runt border och Mateusporslinet.

2. Länna platsar helt klart som bästa inredningsbutik på nätet tack vare sitt otroligt breda högklassiga sortiment och dessutom har de fri frakt!

Stor Kram F

Michaela L sa...

Hej fina du, först vill jag bara säga att du inte ska bry dig om vad "folk" skriver, för det är vad jag antar att de gör. Har svårt att se att någon skulle säga detta till dig in person. Folk är så fega och lömska bakom en dataskärm, men oftast bara skäll -inget bett. Var stark och strunta helt enkelt i de! Du är bättre än så!

Mitt val på drömgäst vore min bortgångna mormor. Jag saknar henne så det skär i mitt bröst men jag vet att hon har det bra nu med min morfar. Vilken rikedom att få ha haft henne i mitt liv, vilken tröst att veta att hon nu är tillbaka i armarna på sin älskade, min älskade morfar. Hon skulle få berätta om vad hon har gjort sen vi sist sågs, hur hon mår och vad de gör, hon och morfar. Jag skulle passa på att skriva upp alla recept som bara hon hade i huvudet, och som jag aldrig hann få. Jag å min sida skulle berätta hur fint vi börjar få i vårt hus, och hur Casper -min hund, hennes ögonsten mår, och hur mycket jag saknar och älskar henne. Hur stolt jag är över att få vara hennes barnbarn och confidant. Jag skulle ha svårt att släppa henne när vi skulle skiljas, men vara säker på att vi skulle mötas igen.. All kärlek till min fina mormor Inga-lill! <3

Länna Möbler är för mig en inspirationskälla såväl som den perfekta inredningsbutiken då jag finner ALLT som jag önskar vid valt tillfälle. Såväl presenter som möbler och inredning handlas här, och det går snabbt och smidigt, både på nätet och i butiken. De är kunniga och har en fingertoppskänsla när det gäller vad de tar in. Man märker att de själva älskar det de gör och det är så viktigt som något. Jag gillar det lilla i det stora, att jag kan komma ut med en Classic ljusstake för att i nästa få hemkört en Howardsoffa. Mångfald men kvalité! Fortsätt så och ni har en fortsatt trogen kund i många år framöver!

Väl mött och tack

Michaela

Anonym sa...

Vilken vinst! Vilken lycka för den som vinner, bara en dröm för mig med så mycket fint porslin just nu! Men samlar sakta men säkert!

1: Jag skulle vilja bjuda Astrid Lindgren och personerna bakom hennes karaktärer på middag och höra hennes tankar och idéer om böckerna, om hennes liv och hur det var då hon växte upp. Att få höra om inspelningarna av de som var med, de som spelade bröderna Lejonhjärta, Pippi, Tommy & Annika, Lillebror, Emil och alla andra hur upplevde de tiden när de var "filmstjärnor" och att filmerna fortfarande är omåttlig populära och lever kvar än idag. Jag har så härliga minnen till Astrid Lindgrens sagor och filmer och tycker det är så härligt att min son nu är helt inne i den världen och inte alls gillar "Cars" och Spindelmannen som många andra femåringar utan vill se Pippi (orginal) om och om igen!

2: Jag tycker Lännas hemsida är stilren, enkel och lättmanövrerad. Man kan surfa in för att få lite inspiration och för att se nyheter och på ett enkelt sätt hitta dem. Man får en bra överblick över vad som finns och att man kan hitta något för alla tillfällen gillar jag. Man kan besöka Länna vare sig man vill köpa en soffa eller en present. Här har man allt samlat på ett ställe. Det är också ett utmärkt sätt att skriva önskelista. Man klickar sig runt och ser ut det man skulle vilja ha och sedan kan man lämna en önskelista till familjen när man fyller år eller till jul. Lätt för mig att hitta något och lätt för de som vill köpa något till mig, bara klicka sig fram och så kommer det på posten!

/Kristin, Kumla

Anonym sa...

Hej Petra!
Tack för en härlig och inspirerande blogg!
Jag får precis den dagliga boosterdos jag behöver av Feel-Good-känsla när jag tassar runt här inne hos dig!

Till mitt vackert dukade bord väljer jag att blanda Mateusporslin i ALLA ljuvliga färger!
Det tror jag passar perfekt till min barndomshjältinna -Pippi Långstrump- som jag bjuder in!
Vi skulle göra vardagen till en fest, äta pannkakor med sylt och vispgrädde på dessa underbart lyxiga tallrikar, skratta, sjunga och prata i timmar om livets härliga mysterier.

Herr Nilsson skulle också få vara med på ett hörn, med en alldeles egen Mateusskål fylld till bredden med godsaker som passar en liten fyrbent herre som han!

LÄNNA Möbler har ett fantastiskt utbud för alla olika inredningsstilar och smaker.
Sidan är dessutom lättöverskådlig och enkel att hantera, vilket uppskattas av mig.

Att slippa springa i olika butiker och bli trött i fötterna och istället krypa upp i soffan, tända ljus och drömma sig bort i deras webbutik ger min tillvaro den där extra guldkanten som så väl behövs i vardagen!
Många hälsningar Jenny

Anonym sa...

Jag skulle vilja bjuda min underbara sambo och hans familj, respektive min familj, på en fin höstmiddag. En simpel önskan skulle bli till en otrolig dröm med detta porslin. Det skulle vara kul att få ha över allihop samtidigt då de för det första aldrig har träffats då de bor på så olika ställen, och för det andra inte finns så mycket annat i vår lägenhet som skulle förgylla middagen förutom massa skratt kantat med det ljuvliga porslinet.

Lännas webbshop är grym då den är så lättnavigerad, haha. Även fast jag tillhör den generation som förmodligen borde vara expert på webbsidor så uppskattas alltid en lättnavigerad sida. Utöver det har de ett fantastiskt fint utbud! Något fler företag borde ta efter att ha ute på webben då det är en så stor mötesplattform.


Kramar, Alexandra T

Anonym sa...

1. En oförglömlig middag skulle avnjutas på Mateus-porslin tillsammans med AnnSofie von Otter. Jag såg en kort intervju med henne i Skavlan och det låter som hon upplevt och lärt sig av livet så mycket intressant och som den musikälskare jag är skulle jag önska att hon sjöng en ton eller två!

2. Länna möblers webbshop är som ett uppslagsverk! Fantastiskt sortiment men det som gör den till något extra är all information om företagen/ tillverkarna och produkterna! Det som man som konsument vill veta om man ska handla via internet!

/ Anna i Gråbo

Katarina Häggström sa...

1. jag skulle bjuda ihop massor av trevliga bloggare i Umeå. VI skulle äta en god middag på det underbara Mateusporslinet och sedan inspirera och surra hela kvällen lång, om inredning såklart...!
2. Länna är den bästa webbshoppen för de har en mix av både klassiker och moderna detaljer som jag gillar.
/katarina

Katarina Häggström sa...

1. jag skulle bjuda ihop massor av härliga och inspirerande bloggtjejer här från Umeå. Vi skulle äta en god middag på den fina Mateusporslinet och sedan surra inredning och inspiration hela kvällen.
2. Länna Möbler är en bra webbshop då de erbjuder mig en mix av klassiker och moderna varor. /Katarina

Anonym sa...

1. Jag skulle bjuda några inspirerande bloggtjejer från umeå på en härlig middag serverade på Mateusporslin. Vi skulle äta och sedan prata inredning och mode hela kvällen.
2. Länna Möbler är den optimala webbutiken då de erbjuder mig både klassisk och modern inredning.Kan det bli bättre?
/Katarina Häggström
www.vitfargokompost.blogspot.com

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling!

Jag skulle vilja äta middag med min mamma som tyvärr gick bort för fyra år sedan. Tänk att få prata med henne igen över en middag. Ja det vore en dröm.

Min mamma lagade fantastisk mat och hon älskade att duka fint och ha gäster. Min moster bor i Lidköping och min mamma drog tidigt med mig till Rörstrands porslinfabrik. Där kunde hon gå och botanisera länge, länge. Därför vet jag att hon skulle uppskattat det fina Mateusporslinet också.

Jag tycker om Lännas hemsida för att den är så stilren och enkel. Både i sin design och stilen på möblerna. Det är lätt att navigera sig fram och bilderna är sådär krispiga som gör att man genast börjar möblera om hemma i huvudet. Jag tycker också om helheten. Det finns allt från möbler till textiler och tapeter. Man kan alltså inreda ett helt rum, bara genom att handla hos Länna. Ja, det här gillar jag.

Kram Lotta

Stina sa...

1. Jag skulle bjuda min man. Vi har 22-årig bröllopsdag om en månad och han är värd allt gott han kan få. Han är ALLTID hjälpsam och snäll. Han bryr sig om både mig och ungarna på ett sätt som gör att vi trivs ihop som familj.

2. Länna är en butik med STIL och med noggrant utvalda varor, det märks tydligt. Fin och genomtänkt nätbutik som känns mycket seriös.

Anonym sa...

Vem jag skulle vilja ha till bordet med Mateus porslinet är enkelt- Marcus Samuelsson så klart!
Jag skulle duka bordet högst uppe i en skyskrapa på Manhattan. Marcus skulle självklart laga maten och den skulle bli sådär fantastisk som bara han kan.
Där skulle vi sitta och äta och dricka gott hela kvällen . Han skulle få berätta om alla intressanta människor han mött,alla kändisar och historier runt dem. Jag tror att vi skulle ha så kul!

Hos Länna handlar alla som har smak. Det finns inget i denna butik som man inte kan gilla-ALLT är så jäkla snyggt och kvalitiativt. Hade jag haft massor pengar,skulle jag köpa hela butiken och inreda hemma med. Men, köper man en sak varje månad,som så fint fraktas hem till en,så har man snart ett fantastiskt fint och mysigt hem,ett hem man alltid har drömt om.
Kram Tinna

Gamla skolan-Jennie sa...

Wow vilken tävling! Har aldrig deltagit i en tävling än men denna kunde man ju inte motstå!

1. Jag skulle vilja bjuda mig själv som 15-åring. Tänk att jag som nu är 31½ skulle kunna sitta och samtala med mig själv om livet. Om att det kommer att komma bra och dåliga dagar, brustna hjärtan och lycklig kärlek! Jag skulle berätta för 15-åriga Jennie att hur dåliga dagar det än kan vara så blir det alltid bättre. Man blir ju på något vis lite klokare med åren, eller hur?! Vi skulle sitta där vid ett vackert dukat bord med det finaste porslinet istället för det kantstötta IKEA.porslinet som finns i mitt kök just nu.

2. Jag älskar butiken för att det finns ett så varierat sortiment bara några knapptryckningar bort..

Life Of An Angel sa...

Asså denna tävlingen är ju helt gaaaaalen :) Vem vill inte vara med och tävla om underbart mateusposlin för 10 000 kr liksom??!!

Jag skulle faktiskt vilja bjuda mina favoritbloggerskor på middag just för att ni förgyller mina dagar! Ni ger så otroligt mycket när ni finns här och inspirerar varje dag.

Länna möbler för mig betyder kvalitet. Man får helt enkelt vad man betalar för!

ia sa...

Jag skulle vilja bjuda Astrid Lindgren till bords med fina mateus porslinet.Då skulle jag fråga hur hon kom på alla fina böcker och om Emils soppskål kanske var från MATEUS..

Länna webshop har ett fantastiskt utbud med design så att även vi ute på "landet" kan få möjlighet att köpa riktigt fina design-saker.

Smulan sa...

Min absoluta drömgäst skulle bli min 93 åriga mormor. Skulle vilja duka upp ett sommarbord med de rosa härliga faten med fjärilar. Saft i den härligt rosa kannan.

På Länna möblers finner du det mesta! En sida som ger stämning och som är lätt att klicka sig runt i. Hade jag haft råd skulle jag köpa alla mina möbler hos Länna möbler <3

Anonym sa...

1. Skulle vara fantastiskt att få bjuda min alla finaste vän på en god middag, vid ett vackert dukat bord, en helt vanlig måndag. Vardagslyx deluxe!!!

2. Det uppdaterade utbudet. Blir nästan ;-) aldrig besviken.

Maria i Alingsås

Fröken K och livet på landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cherie sa...

Hejsan! En sådan toppentävling!
Om jag fick välja vem jag ville, som skulle sitta mitt emot mig, och äta på underbart mateusporslin så skulle det vara min Farmor. Hon gick bort i somras och jag skulle så gärna vilja bjuda henne på middag och höra om hur hon har det. Vi pratade mycket om livet efter detta och hennes rädsla inför det hon hade ett tag men som sedan gick över till något helt annat som hon faktiskt accepterade skulle hända. Jag vill visa henne mitt fina porslin och mitt hem som hon alltid sa var så fint. Jag vill försäkra mig om att hon har det bra och att hon tittar till mig då och då. Och Farfar, jag hoppas hon har hittat honom däruppe i det blå...

Länna möbler går jag in på titt som tätt för att drömma och då och då för att shoppa. Tycker Länna har allt. Vi snackar design, mycket bra kvalité, och både moderna och tidslösa saker. Inte minst hittar jag massor av inspiration och glädje när jag klickar runt. Underbart är det enda och rätt ordet.

Nu håller jag tummarna och tårna tills de bli blå om det så behövs! Tack för en bra blogg!

Mvh
Cherie

M sa...

1. Jag också skulle vilja be min mormor på middag.
Jag skulle vilja duka med blåa Mateus fjärils tallrikar, för att min mormor älskade den blåa färgen Mateus bjuder på. Och för att fjärilar påminner mig av henne, min mormor som dog för 10 år sedan. Jag vill be just henne är att hon dog före jag mötte min nuvarande man. De skulle ha älskat varann, skrattat tillsammans och hon skulle ha älskat hans mat. Mina 2 minsta barn fick aldrig träffa henne, och hon skulle ha hållit dem i famnen och kramat dem och de skulle ha hållt varann med sina mjuka händer. Hon är saknad.

2.Länna är ju best, för att vilket möbel som helst jag har hittat i blogvärlden, tycks Länna bjuda på. Vad fint!

Anonym sa...

1. Jag skulle vilja bjuda min mormor. Eller rättare sagt den som hon var före hon blev dement. Mormor har alltid varit så noga med att duka fint och ha fina uppläggnings fat. Hon har inspirerat mig till att att laga mat och lägga upp fint. Det skär i hjärtat i hjärtat att hon nu sitter själv och äter ur en platslåda. Jag tror att hon skulle uppskatta att få äta vid ett vackert dukat bord med Matuesporslin. Även om hon kanske inte vet vem jag är längre...
2. Länna möbler har ett stort och varierande sortiment som passar de flesta. Enkel och tydlig hemsida.
Nu håller jag alla tummar och tår!
Kramar Emma

Stina sa...

Oj vilken underbar tävling!

Jag skulle bjuda min mormor på en vacker mateusmiddag. Tyvärr finns hon inte i livet utan gick bort i cancer 1991 då jag var åtta år gammal. Jag fick aldrig lära känna den här makalösa kvinnan som var engagerad och kärleksfull. Hon fick barn sent i livet, i alla fall om man ser till hur normen såg ut på landsbygden under 1950-talet. Hon levde med min morfar och deras tre barn med de värmländska skogarna runt knuten. Hon var med i nykterhetsrörelsen och gick ofta i kyrkan. Hon var en fantastisk bagerska och jag sörjer att jag inte fick chansen att träffa henne i vuxen ålder. Jag skulle vilja sitta ner och äta en god middag och prata om livet, kärleken, drömmarna och om bakning. Det är ett av mina stora intressen i livet, det har jag ärvt efter mormor. Det skulle vara underbart att få spendera en middag med henne och prata recept, jästider och småkakor.

Länna Möbler har allt jag kan önska mig. De har ett brett sortiment och en lättnavigerad sida - vilket för mig är otroligt viktigt när det kommer till webbshoppar. Att de är snabba i leveransen och levererar gratis ger ännu fler guldstjärnor i kanten, inte konstigt att de är prisbelönta! Jag skulle kunna shoppa alla mina framtida julklappar och födelsedagspresenter till min omgivning där eftersom de har så mycket som passar så många.

SollenkrokaBy sa...

Min drömgäst vid middagsbordet skulle nog vara Jim Carrey, han har sånt otroligt roligt mimspel och verkar vara riktigt rolig och jag tror att vi skulle ha en jätteroligt kväll med MÅNGA skratt. Och sånna kvällar lever man läääänge på!

Vad som gör LännaMöbler till den bästa Webshopen tycker jag är för att den är tydlig, man hittar snabbt vad man söker. Det finns en röd tråd i varorna som känns exklusiva och utvalda. Vill man ha det lilla extra vet man att man kan hitta det där.

Unna dig alltid sa...

Ärligt! Jag äger en enda vit mugg från Mateus och den dricker jag mitt kaffe i varje dag men oj vad jag längtar efter att den muggen inte ska behöva stå ensam!

1. Vi har precis flyttat och äntligen ryms vårt stora matbord i ett eget rum men porslinet saknas. Jag drömmer om att få bjuda alla vänner på fest och duka upp en färgstark buffé med Italienskt tema på vackert Mateus porslin.

2. Jag är inte förvånad! Länna har verkligen varit lyhörda på vad vi kunder vill ha i kombination med deras egna goda smak :-) Till Länna kan vi åka och alltid finner vi den möbel eller detalj som vi drömt om.

Jag har även gjort ett inlägg på min blogg om Mateus porslin och tipsat om tävlingen.
http://linaplina.blogspot.com/2011/09/mateus-pa-bordet.html

*håller tummarna*

KRAM

Anonym sa...

Om jag får förmånen att vinna så lovar jag att bjuda min chef på middag. Han är trevlig, en bra ledare och dessutom är han otroligt bra på att uppskatta mig, både som person och för det jag åstadkommer på jobbet. Jag har aldrig sagt till honom hur mycket jag uppskattar det och att det är därför som jag stannar kvar, trots andra erbjudanden.

Jag har handlat från Länna och är så nöjd med både den snabba frakten och de bra priserna. Jag brukar passa på att tipsa mina vänner också, nu när nätshopping verkligen är det bekvämaste sättet att handla på!

/Stina

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! En chans till att vinna vackert porslin från Mateus.

1. Jag skulle vilja bjuda formgivaren Stig Lindberg på en modern middag, något han aldrig förr smakat,uppdukat på härligt Mateusporslin. Då skulle jag vilja höra vad han inspirerats av i sitt yrke och hur det känns att hans design fortfarande och åter är så poppis. Det skulle också vara kul att höra hans visioner om form och design för framtiden.

2. Om Länna möblers webbshop vill jag säga:
Här finns ett stort sortiment där både klassiker och nyheter samsas. Jag går in där ibland och tittar på nya produkter bara för att kolla vad som är på gång och inspireras -det finns alltid nyheter där!)
En enkel och logisk sida att beställa från samt att det du beställer är fraktfritt! Underbart för oss alla men mest kanske för er där ute i landet.

Therese Skoglund i Bandhagen

Jeanette sa...

1. Jag skulle verkligen vilja sitta till bords med Freddie Mercury.
En man med fantastisk röst och med största sannolikhet en fantastisk livshistoria, mätt både i skratt och tårar. Han gick bort innan jag var gammal nog att uppskatta Queens storhet och hans magi.
En färgstark man vid ett färgstarkt dukat bord, Mateus tallrikar i Ocean, vita styrkta linneservetter, full grönska av gula, rosa, orangea blommor och oändligt med levande ljus i omaka ljusstakar. Det vore en dröm att få sitta ner vid ett sådant bord och bara lyssna!

2. Variationen och utbudet. Känslan av lyx. Möjligheten att kunna unna sig en härlig designklassiker utan att behöva befinna sig mitt i smeten i storstäderna!

Ha en fin helg i det vackra höstvädret!
Mvh Jeanette,
jeanette.kittang@hotmail.com

seventeendoors sa...

1. Jag skulle bjuda in mig själv till den mytomspunna Marie Antoinette nere i Versailles för att få veta vem hon egentligen var. Vi skulle ligga utfläkta i balklänningar på var sin divan och dricka champagne. Till middag skulle vi på vackra fat från Mateus serveras massor av färgglada macarons.. Under middagen skulle jag bland annat fråga henne om det verkligen är sant att hon har ett förhållande med den svenske greven Axel von Fersen..

2. Lännamöbler har ett brett sortiment av god kvalitet. Möbler/saker som man verkligen vill ha. Dessutom är sidan snygg och lätt att manöverera, och som grädde på moset är det fraktfritt! Kan inte bli bättre.

Hälsningar Ulrika

Lisa sa...

Jag skulle bjuda min finaste vän Ida på middag. Vi är 2 hårt arbetande barnsjuksköterskor som livet snurrar snabbt för. Tillsammans har vi 4 fantastiska barn och 2 underbara män, men att få sitta själva en kväll är riktig lyx för mig! Extra lyxigt är det såklart om bordet dessutom är dukat med det finaste av alla porslin, Mateus!!

Länna är den kompletta butiken för den som är intresserad av inredning! Deras sida bjuder på så mycket inspiration, idéer och tankar, att butiken dessutom är otroligt service inriktad och tar hand om sina kunder på ett förträffligt sätt är pricken över i:et!!!

Nu håller jag alla tummar för att just jag blir den lyckliga vinnaren!!
Lisa

Carolina sa...

1. Jag skulle bjuda min älskade sambo som ska bli min man någon gång under våren på på härlig bröllopsmiddag ( de blir nog nära å kära också efter som vi vill inte sitta själva å fira vår stora dag).
2. En butik som är helt rätt, å så är den ju plätt lätt att beställa ifrån!

Ha en fin dag!
Kram Carolina

pralinen sa...

En riktig prinsessa - Victoria skulle jag bjuda på middag, att höra hur hennes för mig annorlunda liv är, vad hon tänker inför familjebildandet och livets förändring i och med det... Hur det känns att ha en del av livet förutbestämt.
Varför Länna? De har mycket av det som jag tycker om och vill omge mig med...

Michelle Sundberg sa...

Åh jag som ääälskar Mateus keramik. Klart jag måste vara med och tävla! :D

1. Jag skulle utan tvekan välja DIG som min middagsgäst. Är alltid lika nyfiken på hur du är som person och tror vi skulle komma bra överens och ha en supermysig middag! Jag skulle duka med Mateus tallrikarna i ljusrosa med spetskant, Iittala Essence vinglas, små ljuslyktor från Mateus och en stor bukett färska snittblommor.

2. Tycker att Lännamöbler har allt. Det bästa är allt allt i sortimentet känns noga urvalt och jag gillar at det finns en massa härliga klassiker som faktiskt inte alltid är så lätta att få tag på. Vill jag handla lite lyxigare heminredning vänder jag mig till Länna!

Nu håller jag tummarna, skulle bi otroligt glad om jag vann!

Kram Michelle Sundberg

Anonym sa...

1.)Jag skulle så gärna bjuda min barndomsvän Kerstin på en middag med kryddad med våra gemensamma minnen och tankar om framtiden. Vi bor i olika länder idag och därför blir de stunder vi träffas så enormt viktiga. Att få sitta med henne vid ett vackert dukat bord med detta fenomenalt stiliga och moderna porslin vore så kul. De levande ljusen skulle lysa ikapp med våra glada ansikten.
2.)Länna möbler har en estetiskt tilltalande, tydlig och navigerinsvänlig hemsida. Det är både en fantastisk källa till inspiration och fantastiskt shoppingställe för den stilmedvetne inredningsfantasten.
Hälsningar
Päivi

Happy sa...

Underbar tävling! :-)

1. Jag skulle bjuda Oprah Winfrey, utan tvekan. En fantastisk kvinna som gjort så mycket gott för andra. Vi skulle samtala om livet, om motivation, spännande människor och händelser. Jag skulle bjuda på något riktigt kryddigt och färgsprakande på de vackra tallrikarna.

2. När jag besöker Lännas butik fylls jag av längtan och drömmar. Så många vackra möbler med klassisk, stilren design. Längtan är bra. Längtan leder framåt :-) Till sist övergår längtan i handling och man sitter där med sin TV-bänk/sideboard från Azzaro och bara njuter.

Anonym sa...

1. Jag skulle vilja bjuda min bäsa vän Lena. Då vi inte längre bor i samma städer blir det inte av att vi ses så ofta. Det skulle vara härligt med en liten tjejmiddag och få dukar med nytt vackert porlin.

2. Länna har ett brett sortiment med något som faller alla i smaken. Inredning med det lilla extra som gör ditt hem speciellt och framhäver din personlighet. Att handla på nätet gör att alla lätt har möjlighet att handla, även om man bor långt från storstäderna.

Nu håller jag tummarna hårt för den fina vinsten!

Hälsningar Stina Th

Anonym sa...

1. Jag skulle vilja bjuda min bäsa vän Lena. Då vi inte längre bor i samma städer blir det inte av att vi ses så ofta. Det skulle vara härligt med en liten tjejmiddag och få dukar med nytt vackert porlin.

2. Länna har ett brett sortiment med något som faller alla i smaken. Inredning med det lilla extra som gör ditt hem speciellt och framhäver din personlighet. Att handla på nätet gör att alla lätt har möjlighet att handla, även om man bor långt från storstäderna.

Nu håller jag tummarna hårt för den fina vinsten!

Hälsningar Stina Th

Unknown sa...

Jag skulle bjuda in min syster till en riktig brak-middag. För att hon & jag aldrig får tid till att sitta ner och snacka om oss. Jobb, familj & barn står hela tiden ivägen. Och att få äta en middag på ett nytt, vackert Matteus porslin är en fröjd för ögat - så klart!

Länna som webbutik är i särklass eftersom jag kan surfa runt, inspireras och ALLt det klassiska som jag söker efter finns där. Samlat på en och samma plats. Vilket är ovanligt för en möbelbutik.

Trevlig helg! Ulrika

Anonym sa...

Min älskade mamma gillar det vackra i livet,
att måna och ta på bästa sätt hand om sina fyra barn - det är givet!
Hon stöttar och berömmer,
är milt övertalande men aldrig dömmer.
Älskar att ge helhetsupplevelse vid matbordet,
mat, dukning, dryck- att njuta är ledordet!
Att få bjuda henne på en härlig måltid på Mateus porslin vore underbart -
då skulle hon njuta, helt klart ;-)!

Länna Möbler lyckas med att erbjuda inspiration, kvalité och vackra ting på ett attraktivt och tillgängligt sätt - som ett härligt smörgåsbord av stil varje gång jag öppnar websidan - me love! ♥

Önskar er en fin helg,
vänligen Liselott

Anonym sa...

Min älskade mamma gillar det vackra i livet,

att måna och ta på bästa sätt hand om sina fyra barn - det är givet!

Hon stöttar och berömmer,

är milt övertalande men aldrig dömmer.

Älskar att ge helhetsupplevelse vid matbordet,

mat, dukning, dryck- att njuta är ledordet!

Att få bjuda henne på en härlig måltid på Mateus porslin vore underbart -

då skulle hon njuta, helt klart ;-)!

 

Länna Möbler lyckas med att erbjuda inspiration, kvalité och vackra ting på ett attraktivt och tillgängligt sätt - som ett härligt smörgåsbord av stil varje gång jag öppnar websidan - me love! ♥

 

Önskar er en fin helg,

vänligen Liselott

 

GRANSTAV sa...

1. Min absoluta drömgäst är Queen Elizabeth.
Tänk att få duka upp med ett underbart vackert porslin till denna kvinna. De skulle matcha varandra perfekt :)
En stark och vacker kvinna.
Tänk att få sitta och prata med henne, fråga henne, och lyssna på henne.
Jamnenar tänk vad hon måste varit med om. Jag nästan ryser vid tanken att kunna få göra det.

2.Först och främst kan jag handla när jag vill. Vilken tid på dygnet som helst.
Och framförallt för att de har god kvalitet och jag hittar ofta det där extra som jag söker.
Och webbsidan är överskådlig, snygg och det är lätt att hitta vad jag letar efter.

/sanna

Fröken K och livet på landet sa...

Oj, himmel vilken fantastisk tävling (igen!)

Får jag välja någon att bjuda på en middag uppdukad på detta ljuvliga porslin skulle det bli min sons förskolefröknar, vilka han älskar! Dessa goa damer gör ett strålande jobb och det känns underbart att få lämna över honom i deras trygga händer.De får sällan uppskattning då det endast är vikariestop och nedskärningar inom barnomsorgen...ändå möts man ett leende och snälla varma ord varje morgon.De ger allt och älskar verkligen ungarna...skulle varit underbart att få överaska dem med en middag!

Att Länna möbler blivit utsedd till Sveriges bästa webbshop är ju givet! Det finns något för alla i denna butik och det är inte svårt att hitta en favorit (eller två!). Sidan andas elegans och kvalitet!Fri frakt är även det ett stort plus!

Tack P för ännu en fab tävling och tack för en underbar (och beroendeframkallande) blogg! <3

Varma hälsningar från Karin i Borås

Sofia S. sa...

Dröm-tävling!!

1. Jag skulle bjuda min underbara farmor! Hon har alltid funnits där för mig och satt en guldkant på min vardag under hela min uppväxt tid. Skulle vilja ge henne den guldkant som det vackrast porslinet av dem alla ger samt laga hennes favorit middag och lagt upp snyggt, köttkorv med pepparrotsås, potatismos och kokta morötter!

2. Länna Möbler har väldigt bra design på sin webbutik, lugn i uttrycket och inte rörigt som så många andra webbsidor. Är sidan rörig lämnar jag sidan omedelbart. Den är lätt att hitta i vilket är otroligt viktigt! De har stort utbud och är en av anledningar till att Länna Möbler är en otroligt bra butik som har något för alla. De har alltid fraktfritt inom Sverige! Hurra!.

Anonym sa...

1. På detta vackra drömporslin från mateus är min drömgäst Carl Jan Granqvist! Tänk vad trevligt vi skulle ha det med mycket god mat och dryck. Carl Jan skulle berätta om maten och vinerna på sitt alldeles speciella sätt. Den mannen är dessutom mycket underhållande så vi skulle sitta länge till bords och njuta av såväl dukningen som det som bjuds till bords. Efter maten blir det nog kaffe med en liten avec!
2. Länna är ett företag med stort och brett sortiment av alla klassiska varumärken. Webbshopen är dessutom väldigt klar och tydlig, lätt att se olika produkter. Ett föredöme! Går ofta in på webbshopen för att titta, drömma och önska!
Kram Catrin

jns sa...

Hej!

Följer inte din blogg... men min fru är smått beroende! Har hört talas om en helt fantastisk tävling där man kan vinna porslin för hela 10.000kr! Skulle vara underbart att få vinna detta och överaska min fru då hon älskar inredning och spontana middagar i goda vänners sällskap!

Om jag fick välja en person att bjuda på middag skulle det givetvis bli denna underbara kvinna som jag älskar oerhört! Hon är min bästa vän och får mig alltid att le och må bra! Hon lyckas alltid göra vardagen till en fest och tänker alltid på andra före sig själv!

Var inne på Länna Möbler och fann en webbshop med ett enormt utbud av möbler med stil, design och kvalitet. Absolut inte sista gången jag besöker denna sida!

Nu är det bara att hålla tummarna hårt!

MVH Jens

Louise sa...

1. Varje dag åker jag buss till jobbet då maken tar bilen till sitt arbete och vi ska åt olika håll. Inte mig emot! Jag tycker om min stund på 30 minuter som jag spenderar varje morgon och varje eftermiddag. En härlig egenstund.

Det som gör min bussfärd extra trevlig är mannen som fyra av fem morgnar kör min buss. Varje morgon avfyrar han leende efter leende, är hjälpsam, sympatisk och säger mysiga saker som "Hur mår vi idag" och ibland ger han även komplimanger. En fantastiskt människa som älskar sitt jobb och ger mig och många andra en underbar start på dagen. Denna mannen skulle jag hemskt gärna bjuda hem till vårt hem.

2. Att Länna möbler har ett fantastiskt och välsorterat sortiment för alla oss inredningsintresserade är vi alla överens om. Men vad som gör att Länna sticker ut på marknaden är den rena och enkla designen och det bästa av allt - det är fri frakt. Många webshoppar kräver att man handlar för en viss summa för att ens få fri frakt. Och ibland kan de kräva hutlösa summor för att levers större varor vilket allt känns tråkigt. Länna satsar på kunden och erbjuder fri frakt, oavsett vilken summa du handlar för eller vad du köper. Lysande!!

En motivering och min historia:
För ett par år sedan hände en förskräcklig sak. Vår hem brann ner. Det konstaterades snabbt att det var en anlagd mordbrand det fick våra liv att rasa samman. Vi trodde då att vi skulle få hjälp, att de skyldiga skulle sättas dit och att vi skulle få pengar ifrån försäkringskassan att försöka bygga upp ett nytt hem med.

Så blev det inte fallet. Efter flera års velande, utredningar och prövningar i rätten fick vi inte lagen på vår sida. Eftersom man inte fann någon skyldig anklagades jag och min familj för att själva anstiftat branden. Bara denna tanken får mig att rysa, må illa och bli otroligt kränkt. Vårt hem var vår trygghet. För oss och för våra barn. 

Kvar stod alltså vi, utan hem, utan några pengar och utan någonstans att bo. Det enda vi fick ifrån försäkringskassan var en räkning på rättskostnader.

Detta är dock flera år sedan och något vi nu idag lagt bakom oss. Med hjälp av kärlek, mycket kämpande och fantastiska vänner har vi idag ett nytt hem. Förutom att det är betydligt mindre, mer spartanskt och än idag saknar visa saker är det vårt!

När man ska skapa ett nytt hem, helt från grunden, utan några pengar på fickan och stora skulder kan man inte vara kräsen. Vi har köpt det billigaste möjligt, fått saker av vänner och varenda gång jag ser en annons på blocket som lyder "bortskänkes" försöker vi haffa det. 

Därmed förstår du säkert att vårt porslin inte är något att hänga i granen. Vi har definitivt inte en hel servis utan mycket blandade tallrikar och omaka skålar. För mig och min familj hade det varit fantastiskt att få vinna och köpa en hel, vacker servis ifrån Mateus. Att få sitta ner, hela familjen samlad, och äta på likadana tallrikar skulle kännas underbart!

Och eftersom denna tävling innebär porslin till ett värde av 10000(!) räcker det gott åt väl att bygga upp en hel servis åt min familj men även köpa massa fina gåvor till de underbara människor som hjälp oss igenom vår storm. Det skulle kännas fantastiskt att kunna ge tillbaka lite.


Email: lojsipojsi@hotmail.com

Sara sa...

1. Min drömgäst är min fina farmor som gick bort endast 38 år gammal. Dess förr innan hann hon med att ge liv till min pappa och hans elva (!) syskon. Att få sitta ned vid ett vackert dukat bord och lyssna till denna kvinna är min stora dröm.

2. Länna möbler är den perfekta webshopen då den är väldigt lättnavigerad, man kan enkelt söka på produkt eller som jag föredrar märke. Det stora utbudet och fri frakt är ju bara ett stort plus också!

Tack för en superbra tävling!

Goda Frestelser sa...

1. Min drömgäst skulle absolut vara Leila Lindholm då hon är min kanske största "idol". Hon inspirerar mig oerhört mycket och verkar vara en riktigt härlig person. På ett vackert dukat bord, med porslin från Mateus, skulle vi avnjuta massvis med goda frestelser. Det skulle bli många skratt och samtal kring bakning såklart. Kanske delar hon med sig av några hemliga recept? ;)

2. Jag skulle säga att det bästa med Länna's internetbutik är uppbyggnaden utav den. Att allt är sorterat efter olika kategorier med olika underkategorier, vilket gör att jag som kund lätt hittar det jag söker. Att de dessutom erbjuder riktigt snygg inredning och alltid har fraktfritt inom Sverige, är ett STORT plus i kanten.

Anonym sa...

1. Min drömgäst är min stora idol Elvis Presley.

2. Länna möbler är den bästa inredningsbutiken på nätet på grund av det stora varierande utbudet. Här hittar man oftast det man är ute efter!

/Lena
lena@stridh.nu

Anonym sa...

1. Om jag fick välja en person att dela en måltid med, serverad på ett mateusporslin som skapar en härlig känsla och en vacker miljö, så skulle jag välja min älskade dotter. Att ha en dotter är en fantastisk gåva och att dela något fint tillsammans är alltid lycka <3

2. Lännas webshop har en känsla av "hemtrevlig lyx" En plats man gärna är på.

Kram camilla linnéa <3

Helena sa...

Men ÅH, vilken generös tävling! Jag kan verkligen inte föreställa mig hur mycket porslin för tiotusen(!)är. Alla mina skåp tror jag.. Tänk att öppna skåpen och så står det bara Mateusporslin där. Herregud! Jag skulle garva åt det varje dag, och glädjas!! Tänk att ta sin frukostmacka och sin morgonyoghurt och hälla upp i en rosa skål. Alla dagar börjar bra helt enkelt.. Oj då, nu for jag iväg.. Såhär:

Jag skulle vilja bjuda mina älskade vänner som finns spridda i landet från öst till väst. När alla har barn, jobb och familj blir det inte så ofta man träffas, men när vi väl gör det är det underbart att äta gott och prata som om det vore igår. Och tänk vilken dröm att få duka upp i med lyxigt Mateusporslin i fina färger, lite löv och bär och tända ljus.

2. Det jag gillar med Lännamöbler är deras enorma känsla för kvalité, design och form. Allt är noga utvalt med fingertoppskänsla. Det är inte många saker i sortimentet man kan känna att det inte var snyggt eller ens stil, eftersom det ligger en sorts elegans och tidlöshet över alla saker. Om jag vill köpa en kudde finns det bara snygga kuddar, vill jag köpa en säng är jag säker på att få en av högsta kvalitét och vill jag köpa en ljusstake eller tvål finns det en himla massa snyggt att välja mellan -allt endast ett knapptryck bort..

Anonym sa...

Av hela mitt hjärta skulle jag allra helst vilja bjuda in mina skröpliga föräldrar till en lång härlig middag där bordet är dukat med det vackraste porslin.

Hos Länna Möbler är chansen stor att man hittar något med lite extra känsla som passar just min stil.
Märta

Anneli sa...

Jag skulle bjuda min mormor. Vid bordet skulle jag, mormor och min älskade make sitta. Jag träffade honom mindre än ett år efter att mormor dog. Ofta önskar jag att hon hade fått träffa honom. Då hade hon också blivit lite kär.

Länna möblers site är lättnavigerad och inspirerande. Endast några knapptryck bort finns våra drömmars möbler!!

Jenni P sa...

1. Det finns många spännande och intressanta personer som jag skulle vilja träffa, men jag har svårt att plocka ut någon drömgäst bland dem. Helst vill jag bjuda min älskade mormor på en god middag. Hon är en härlig person med sinne för humor. Hon är en fin och ödmjuk människa som är uppriktigt intresserad av vad andra har att säga. Hon har tid att lyssna och att ge kloka råd och det gör henne till min drömgäst vid middagsbordet, som skulle vara dukat med vackert porslin från Mateus.

2. En bra webbutik är logiskt uppbyggd och ger kunden en bra helhetsuppfattning över butikens sortiment. Länna Möbler har lyckats skapa en webbutik som fungerar smidigt och där kunderna enkelt kan välja bland de olika kategorierna. Länna Möbler har insett att noggranna varubeskrivningar är väldigt viktiga för kunderna. Jag har stött på många internetbutiker där produktinformationen varit väldigt bristfällig och då har jag låtit bli att beställa någonting.

Åse sa...

Wow, vilken generös tävling!

1.Jag skulle aldrig kunna bjuda bara en gäst! Jag skulle passa på att bjuda hem hela tjejligan. Längtan är stor att få sitta en hel kväll och bara prata, skratta och njuta av god mat och dryck. Njutning är inte bara smaken av en utsökt middag, lika viktigt är det att få njuta med ögonen av en fin fin dukning. Mateus porslin skulle verkligen sätta pricken över i. Det är ingen slump att alla älskar detta porslin, det är snyggt som attan.

2.Det är inte lätt att hinna med alla vardagliga ting + skapa det mysiga och fina hem som vi alla längtar efter och som dessutom har ett stort fokus idag. Då känns det helt underbart att kunna klicka in på Lännas netbutik, som är så välgenomtänkt och som verkligen är anpassat efter kunden. Bra service, brett sortiment, lätt att söka på menyn och det bästa av allt, bara att klicka hem från hemmets ljuva vrå;) /Åse

Anonym sa...

Vilken härlig tävling!
1. Det skulle vara en otrolig lyx för mig och min sambo att få dela en underbar middag en vanlig vardagskväll. Min sambo och jag har gått igenom tuffa tider tillsammans men nu börjar det vända! Denna kväll skulle vi duka med Mateus porslin i höstens färger och avnjuta en trerätters middag mitt i veckan. På menyn står en klassisk skagentoast med löjrom till förrätt. En mustig Boeuf Bourguignon till varmrätt. Som avslutning på denna magiska kväll skulle vi avnjuta en kaneldoftande äpplekaka.

2. Länna Möbler är en av mina favoriter på nätet för att där finns det mesta jag gillar rent stilmässigt. Man behöver inte leta bland alla nätbutiker utan det räcker med Länna som bokmärke. Inspiration och tips varje dag!

Emma
Emmacaandersson@hotmail.com

Anna Mattsson sa...

Underbar tävling! Fantastiskt pris!

1. Till min middag skulle jag bjuda Ann Lundberg - årets kvinnliga programledare 2008, 2010 & 2011.Med program som Himlen kan vänta och En andra chans berör hon på djupet och skildrar människoöden på ett vackert sätt. Dessutom lockar hon alltid till skratt och jag tror en middag med henne skulle vara på samma gång glad och tänkvärd!

2. Länna möblers webshop har en stilren profil med många av våra designklassiker samlade på ett och samma ställe. Här finns något för hemmets alla rum!

Anonym sa...

1. Jag skulle bjuda in min älskade fästman eftersom han jobbar borta 4 dar i veckan och när han väl är hemma så tar vår underbara dotter den mesta av resterande tiden. Så hur härligt ahde det då inte fått vara att duka ett fint Mateus porslin på ett bord med havet som öppnar upp sig, levande ljus, god mat och få sitta och titta varandra djupt in i ögonen och bara få vara.
2. Länna har det absolut bästa sortimentet av underbara produkter som man gärna skulle vilja ha...och tro mig önskelistan är lååång =)

Kram Eva

tigerrr_83@hotmail.com

MrsSunshine sa...

Jag skulle absolut vilja bjuda Carina Nunstedt (nu chefredaktör på tidningen YourLife) på en riktig brakmiddag. Carina, för den som inte vet, startade tidningen Mama för snart 10 år sedan. Då var jag hemma med mitt första barn och den tidningen fyllde verkligen ett behov. Senare, precis innan man börjat tröttna, och inte riktigt visste vad man behövde i tidningshyllan, ja då startade hon tidningen Family Living. Spot on! Efter det Passion for Business och nu YourLife...Jag beundrar verkligen denna kvinna för att hon är otroligt driftig och har lyckats "känna av" trender och svängningar och ge oss vad vi inte förstått att vi behöver! Jag har tusen frågor till denna entreprenör och inspiratör. Eftersom jag själv står inför ett yrkesmässigt vägskäl - våga hoppa eller inte?! - skulle detta sällskap ge mig en massa energi tror jag. Middagen naturligtvis ackompanjerat av en massa smårätter (så att middagen nästan aldrig tar slut...)serverade på Mateus oändligt vackra porslin.

Länna möblers webshop har lyckats med konststycket att hålla en ren och enkel design på hemsidan, vilket gör det lättnavigerat. Jag förstår att det kan vara svårt att hålla sig ifrån alla finesser som en hemsida skulle kunna byggas ut med, men här är det verkligen enkelheten som är ledstjärna vilket gör att jag hittar det jag vill - och lite till:-)

Jessica i Östersund sa...

Mitt val av gäst skulle vara min älsta sons klassföreståndare, Roberth. Detta är en människa med så stort tålamod, sådan fantasi, sådant hjärta så ni kan inte ana. Han fyller varje dag 22 små andra-klassare med självförtroende, kunskap och goda värderingar, det är underbart att se hur glad min son är i sin lärare. Men med så mycket, och så vackert, porslin, skulle jag inte nöja mig med Roberth, utan hela klassen skulle få hänga med på party. Vi fick redan i första klass ett gott råd som föräldrar: lär er alla barnens namn - hälsa på dem, prata med dem, bry er om varandras barn. Detta är det viktigaste för att skapa självkänsla och samhörighet, och ger hela klassen en gemenskap. Och det härliga är att vi försöker leva efter rådet, och det funkar!

Skamset måste jag erkänna att detta var första gången jag besökte Länna möbler. När rodnaden lagt sig, kan jag däremot berätta att det inte är sista gången! I dagens reklam-brus var det en lisa för själen att besöka en sida så ren, så fokuserad och med sådan känsla av lugn. Den filosofi som beskrivs av företaget känns äkta, något som annars är lätt att bli enbart floskler. Jag hittade flera produkter jag har på min önskelista, och med fri frakt och gott renommé är chansen stor att inköpen sker just från Länna möbler.

Tack för tävlingen! Tack för pirret i magen i väntan på vinnarnamnet :) och tack för att du uppmärksammat mig på en butik jag kommer att ha nytta och glädje av framöver! Kramar!

Soform sa...

1. Min absoluta drömgäst skulle vara arkitekten och formgivaren Thomas Sandell. Anledningen till det är att jag skulle vilja veta mer om vem han är och hur han tänker kring den kreativa processen när han skapar både hus, möbler och inredningar. Alla hans produkter och verk är enligt mig helt fantastiska!

2. Länna Möblers webbsida är stilren, snygg, informativ och enkel. Man hittar lätt det man söker efter och det är enkelt att handla där. Det händer ofta att jag "fastnar" och surfar runt på sidan och inspireras av alla fina möbler och inredningsaccessoarer som jag vill ha. Precis så en bra webbshop ska vara!

Amanda sa...

Oh my... vilken tävling!!! Klart man måste vara med!

1. Skulle mer än gärna bjuda in hela, tjocka släkten. Men eftersom att det ändå är möjligt i vardagen så tänkte jag låta tankarna flyga iväg lite. Då faller nog valet av drömgäst på allas vår Maria Montazami. Tänkt att få sitta vid ett otroligt vacker dukat bord med massa tända ljus och porslin från Mateus, som är en fröjd för ögat, en hel kväll och lyssna på hennes berättelser.


2. Länna är Länna! Vad mer behöver man säga? De har allt man kan tänkas vilja ha. Fri frakt (som är ett stort + i kanten) och det är lätt att hitta på deras hemsida! Helt prefekt!!!

Anonym sa...

Länna möbler har ett stort sortiment med allt från möbler till inredning som är valda med omsorg!

Min drömgäst/middagsgäst är ett enkelt val min Mor som inte längre finns här. Jag skulle vilja se henne som min gäst och njuta en god måltid på det vackra Mateusporslinet. Hon var en varm människa med ett stort hjärta.

Mvh Renate
wretefelt@hotmail.com

Sandra Larsson sa...

1. Min drömgäst är Zlatan. Tänk att få komma honom djupare in på livet, få veta hans rädslor och drömmar, hur han hanterar framgången och kändisskapet, vad han gör med alla pengarna, om han läser bloggar, om han läser böcker, om han har några andra talanger, vad han kollar på tv osv.

2.
En sida som är stilren och lättnavigerad
-det syns direkt att den är välproducerad
Med små historier om varje design så man vet vad man shoppar, det finns ingen annan webshop som detta toppar. Länna tar täten så välförtjänt och självklart så det är bara att bege sig till deras sida omedelbart.

sandralarsson73@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vilken underbar tävling, den vill jag för allt i världen inte missa!

1. Min drömgäst är och förblir min käre make. Han har stått vid min sida i vått och torrt. Han stöttade mig varje dag under de långa och många åren jag var sjuk och mestadels låg i sängen med smärta. Han var på sjukhuset med mig då jag behövde opereras. Han skjutsade mig till IVF-kliniken varje gång under det året vi försökte bli gravida. Han besökte mig på skukhuset när jag låg på "bed rest" innan våra tvillingar kom. Han besökte killarna på Neonatal varje dag, så lång tid som möjligt varje dag. Han gick upp på natten och tog hand om killarna när de var bebisar och gav dem flaska, bytte på dem och sövde dem medans jag pumpade mjölk och steriliserade alla pump-/flaskdelar. Han har ALDRIG klagat en enda gång när det varit tufft (och det har varit tufft många gånger kan jag lova!). Och därför är och förblir han min drömkille, som självklart också därför är min drömgäst! :) Oj, vad fint jag skulle duka till oss om jag vann!

2. Jag förstår utan tvivel varför Länna Möbler blev utseddt il bästa webshoppen. De har ett otroligt stort och brett sortiment. När kvalitet går först - ja, då kikar man in hos Länna Möbler. Man hittar lätt sin drömmöble eller drömdetalj bland sortimentet som alltid är så klassiskt och trrendigt på samma gång.

hälsningar,
Linda

Anna Wånggren sa...

Vilken fantastisk tävling!
.
1. Min drömgäst... tankarna går direkt till Astrid Lindgren. Tänk om man kunnat få höra, henne själv berätta om sitt liv, sina tankar och hur alla hennes sagor kommit till. Jag är helt säker på att Astrid skulle uppskatta det otroligt vackra porslinet från Mateus som bordet skulle vara dukat med!

2. På Länna finns allt man som man önskar och vill ha! Stort och brett utbud på kvalitetsmöbler och en massa andra inredningssaker. Lätt att hitta i webbshoppen och ett stort plus i kanten är den fria frakten!

Eva sa...

Jag skulle vilja bjuda min goaste vän på middag i det underbaraste porslinet som finns. Hon har hjälpt mig så oerhört mycket, efter att ha varit sjukskriven i nästan tio år för utbrändhet har hon hjälpt mig tillbaka och låtit mig dela sin drömbutik med henne i min egen takt. Först genom att låta mig skrota på lagret bland kartonger till att nu kunna arbeta i butiken helt på egen hand. Det kanske inte låter märkvärdigt för andra men för mig har det verkligen varit ovärderligt! Tänk att kanske till och med kunna ha det fantastiska porslinet i butiken, wow!

Länna möbler strålar gediget och kvalitet ut i fingerspetsarna och det har verkligen allt vare sig du gillar det moderna raka eller det romantiska. Jag gillar att man kan hitta ett helt rum ända ner till tapeten på väggarna, och att det är fraktfritt över hela landet.

Nu håller jag alla tummar jag har i den bästa tävligen ever..!! :-)

Ulrica Berg sa...

1. Efter många prövningar...., sätta sig ner vid ett vackert dukat bord med underbara ting från Mateus, blir mitt självklara val, min man Johan som inte ger upp! Bara få sitta ner och andas och njuta:) Annars skulle mitt val falla på, Joel Kinnaman, som för övrigt har en del likheter med min Johan:)
2. Hemsidans stilrena och lättmanövrerade sida är toppen, med en massa fantastiska produkter!! I Like a Lot!!

Kram//Ulrica Berg

Hanna Ljungberg sa...

Vilken magisk tävling!

1. Det finns många jag skulle vilja bjuda på middag men om jag fick välja vem jag ville så skulle det bli min morfar.
Min morfar gick tyvärr bort 1987 då jag bara var 1,5 år. Han var då endast 58 år gammal och hela skedde väldigt plötsligt.
Min mormor pratar inte ofta om honom och på ett sätt tror jag att hon fortfarande är i någon typ av chock över att han inte längre finns (dom hade varit tillsammans sedan hon var 16 år). Detta gör att jag och mina syskon inte vet mycket om honom, vem han var, vad han gillade och så vidare.
Skulle vara underbart att få sitta ner och prata med honom om hur hans syn på livet var.
Det jag vet är att han var en mycket driftig och hårt arbetande man så jag tror han skulle kunna ge mig många bra råd och tips som skulle vara bra att ha med sig här i livet :)

2. Länna Möbler har ju allt man vill ha och lite till. Att det är fraktfritt är ju hur bra som helst och gör att sånna som jag som valt att bo på landet har samma möjlighet som alla andra att handla snygga möbler och prylar.
Hemsidan är super lätt att navigera och man hittar det man vill lätt.

Tack för världens bästa blogg! :)
Kramar Hanna!

Lisa sa...

Wiiieee! Vilken underbar tävling!!!

1. Jag skulle vilja bjuda in tre personer; mina tre söners biologiska mödrar. Dem har jag aldrig mött men jag önskar såå att jag skulle kunna få det för att få veta mer om dem och hur de tänkte kring sina val att lämna bort deras älskade barn.

2. I Lännas webbshop navigerar man lätt efter varukategori eller varumärke. Det är en tydlig sida utan en massa krussiduller. Det är bäst! Att de har fri frakt är ju ännu bättre!

Lisa

marie sa...

Jag har alltid velat ha fint porslin att duka med, inte sånt "finporslin" som får bo i vitrinskåpet och endast komma fram ett fåtal gånger under året. Utan sånt porslin som får det att pirra till i vardagen, sånt som får en att le en dyster och grå höstdag, sånt porslin som får en att vilja laga stora härliga middagar och bjuda in massor med släkt och vänner.
Ett fint porslin som gör vardagen lite lyxigare just en sån där trist och grå dag, och diskningen mer njutningsfull efter just en sån där härlig stor middag.
1. Det är många jag skulle vilja bjuda på en underbar 3 rätters middag serverad på fantastiskt fint Mateusporslin, men den jag väljer är min underbara sambo. Han är min klippa i stormen och gör mig så lycklig. Han är en helt fantastisk pappa dessutom till våran ettåriga dotter. Han jobbar borta söndag-torsdag vilket innebär att vi har en väldigt begränsad ledig tid tillsammans. Denna tid försöker vi disponera väl. Men med en ettårig dotter går tiden väldigt fort och det är inte alltid man hinner med allt man vill göra, eller varandra för den delen. Därför skulle jag vilja ha en mysig 3 rätters middag tillsammans med min älskling, på tu man hand, med massor av levande ljus överallt och ett underbart vackert mateusporslin. Det ska vara mysigt och tyst, det enda som ska höras är mitt bultande hjärta för honom.
Han fyller dessutom år nu i oktober så vad vore bättre att få göra för honom än en lyxig middag!

2. Länna är en webshop för alla, de har ett brett produktsortiment och otroligt bra service! Sidan är lättorienterad trots det stora utbudet och frakten är dessutom fri, vad kan bli bättre?

Ha en mysig kväll allihop:-)

Sophie Törnqvist Bral sa...

Hej!

1.
Om jag fick bjuda någon på en måltid så skulle jag bjuda min mamma. Hon har under flera år suktat efter den mörkblå serien, men själv inte haft råd. Så om jag skulle bjuda henne så skulle jag vilja duka upp ett vackert bord med Mattus. (Hon skulle bli helt till sig!!!). Jag skulle dukat upp med färgerna grått, plommon och beige ,som är mina favoritfärger av mattus sortimentet. Jag skulle placera vackra blommor med mycket gröt i och massor av ljus, nu när vi är mitt i höst-mörkret!


2.

Jag har själv aldrig handlat möbler på nätet, men det jag gillade med Länna Möblers hemsida är att den är stilren. Välorganiserad, det lätt att leta och att hitta det man söker efter. Det finns mycket information om varorna, men även lite historia om företaget som tillverkar varorna, vilket jag själv uppskattar och tycker är intressant och spännande. Sist men inte minst så tycker jag Länna har lyckats med att vara tydliga ang. sin kundtjänst och företagsinformation, man hittar lätt telefonnummer och adresser, så man lätt kommer i kontakt med Länna Möbler.



Tack för en inspirerande blogg! Jag är ny läsare men märker att vi har samma stil, så dig kommer jag absolut att fortsätta att följa och inspireras av!

Sophie Törnqvist Bral

Anonym sa...

Se det framför er. Ett bort uppdukat vid strandkanten. Mateusporslinet som matchar solnedgången med sina sobra färger.. Sjöbrisen smeker våra hår o vi kan inte sluta prata. Ämnena är många. Framgång, karriär, livsöden, hälsa o lite skvaller förstås. Kvinnan som gjort en riktig klassresa o mött dem alla stora ger nu mig sitt livs historia Oprah Winfrey. Ljusen har brunnit ner, maten är uppäten o Oprah har fått mig att förstå att livet är som ett vackert porslin. Njut av det varje dag. Våga bryta mönstret. Allt är inte svart o vitt. Livets palett har många färger att erbjuda. Går något i kras. Försök att limma ihop, går det inte, ge inte upp, som Oprah säger med en blinkning, det svåra är inte att hitta den rätta, det svåra är att välja....

Länna möbler - design o klass med bara ett klick bort. Förstklassig service o dessutom fri frakt gör Länna möbler till ett givet val.
Kram Tina från Halmstad

Anonym sa...

1.Jag längtar enormt mycket efter att få sitta vid ett fint dukat bord tillsammans med min sambo som varit sjuk i över en vecka nu. Han har snart gått igenom det mesta, hög feber, halsont, öroninflammation, bihåleinflammation, hosta, snuva, ja det tar aldrig slut. Så som en avslutning på det här hade en fin vinst inte varit så fel som muntrat upp oss.

2. Att bara genom ett tryck kunna beställa några styck. Av en stol eller bord utan att ens säga ett ord. Är inte de som kan detta bäst och får oss att känna som om vi alltid vore på fest. Länna möbel det går som en dans att vi i stressamhället får denna chans.

Mvh Caroline vid Kvarnen

Gamla skolan-Jennie sa...

WOW vilken tävling! Nu är jag ju i sista minuten med jag måste ju bara få vara med!

1. Jag skulle vilja bjuda mig själv som tonåring..Tänk att få sitta med en yngre upplaga av sig själv och prata om livet över en middag! Vi skulle prata om livets upp- och medgångar och jag skulle försöka få den tonårigaversionen av Jennie att förstå att även om livet känns jobbigt ibland så blir det alltid bättre efter ett tag. Och när en av de viktigaste personerna i mitt liv kommer på middag vill jag ju gärna inte duka med mitt kantstötta IKEAporslin utan då vill jag duka vackert. Och med Matteus kan det nog inte bli vackrare.

2. Lännamöbler har ett vackert sortiment med klassiskstil, möbler man inte tröttnar på i första taget. Och sedan jag fick barn kikar jag gärna in på barnavdelningen. Ett stort plus är också att det är fraktfritt!

MVH Jennie 31år och Jennie 18 år ;)

Anonym sa...

WOW vilken tävling! Nu är jag ju i sista minuten med jag måste ju bara få vara med!

1. Jag skulle vilja bjuda mig själv som tonåring..Tänk att få sitta med en yngre upplaga av sig själv och prata om livet över en middag! Vi skulle prata om livets upp- och medgångar och jag skulle försöka få den tonårigaversionen av Jennie att förstå att även om livet känns jobbigt ibland så blir det alltid bättre efter ett tag. Och när en av de viktigaste personerna i mitt liv kommer på middag vill jag ju gärna inte duka med mitt kantstötta IKEAporslin utan då vill jag duka vackert. Och med Matteus kan det nog inte bli vackrare.

2. Lännamöbler har ett vackert sortiment med klassiskstil, möbler man inte tröttnar på i första taget. Och sedan jag fick barn kikar jag gärna in på barnavdelningen. Ett stort plus är också att det är fraktfritt!

MVH Jennie 31år och Jennie 18 år ;)

(http://gamlaskolan-jennie.blogspot.com) PS:Jag har svårt att kommentera, Blogger morrrr.

AnnaJanson sa...

1. Till ett underbart vackert bord dukat med massa ljuvlig Mateuskermaik skulle jag bjuda min kära mamma. Hon ställer alltid upp i vått och torrt och tror på mig och min förmåga. Hon ställer mig, mina syskon och barnbarn ofta framför sig själv. Hon ger mycket i sitt jobb till andra människor. Hon skulle behöva skämmas bort en dag och vad vore då inte bättre än ett vackert dukat bord som godis för ögonen, lugn och ro för själen samt god mat för kroppen.

2. Jag tycker att Länna är den bästa inredningsbutik i kategorin webshop pga sin bred bland designprodukter. De har allt från möbler till inredningsdetaljer. Guldvärt om man bor på mindre ort, gillar designprodukter och vill slippa handla från många olika ställen. Även guldvärt för en småbarnsmamma som inte orkar springa lika mycket på stan längre =).

Hoppas nu på en liten vinst så jag kan bjuda min kära mor på en festmåltid med vacker kermaik =)!
/AnnaJ

Anonym sa...

1. Jag skulle utan att tveka en sekund ha min underbara fru som middagsgäst. Att få överraska henne med ett bord dukat med mateusporslin skulle bli en perfekt överraskning i höstmörkret. Hon finns alltid där och stöttar mig, hon är min klippa i vardagen.

2. Lännamöbler passar mig perfekt, bara ett litet musklick bort kan jag i lugn och ro välja och vraka mellan ett stort utbud och hög kvalité. Att de sedan har kort leverans tid och god service gör valet ännu enklare.
Lännamöbler passar alla oavsett om man bor i "slott eller koja"

Hälsningar
Ulf

Anonym sa...

Hej!
1) Min drömgäst skulle vara min mormor som dog när jag var nio. Fast egentligen skulle jag inte vilja ha bara henne utan hennes systrar, min mamma och min syster. Det skulle bli den ultimata middagen med några glas vin och fin dukning. Tjejsnack mellan generationer är det mysigaste, skulle vara underbart om mormor hade fått vara med om det=)
2)Upplägget på webshopen är vad som gör den till den bästa. Att man nästan känner atmosfären genom datorn.

Underbar tävling!
Liinnea_@hotmail.com

Karin Isaksson sa...

Vem skulle jag bjuda på middag? Hm, skulle nog välja Barney Stinson. Du vet världens coolaste kille från serien How I Met Your Mother? Varför Barney då? Jag skulle vilja lära mig om bättre självkänsla, klädkoder och positivt tänkande. Hans motto "When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead" ger mig stärkande tankar. Varför vara ledsen när du kan vara fantastisk istället? Se dig själv som något underbart och se världen som ett vackert ställe så blir livet en barnlek. Tycker det kan behövas i dagens samhälle, man borde få lära sig om självkänsla i skolan. Sen kan man ju få ett antal dateing-tips av honom också ;)

Länna Möblers webshop är en lättorienterad websida med huvudrubriker och underrubriker som är tydliga och organiserade i ett klart mönster. En stilren webshop som ger ett städat uttryck där tiden kan läggas på att spana in de vackra produkterna istället för att försöka hitta det man vill se är en av kriterierna som gör den till en av Sveriges bästa inredningsbutiker på nätet. Möjligheten att hämta varorna själv eller att få den skickad hem och den tydliga informationen om priser och leveranstid är viktigt för kunden. Inga frågetecken ska finnas kvar. Den fria frakten och möjligheten att delbetala ger ett stort plus i kanten, speciellt av oss studenter!

Milli sa...

1. Jeg skulle gjerne ha Norges statsminister som matgjest hos meg. Vi kunne snakke litt om alt, hadde vært meget intressant. Andre altenativer er USAs president Obama eller skuespiller George Clooney. Min mann er veldig flink å lage mat så han kunne finne på en spennende oppskrift og servere den til oss:) MUMS, sier jeg bare.
2. Jeg har faktist bestilt en del fra Länna, har fungert perfekt og de har et veldig bra utvalg av saker og ting. Og de hadde et veldig tålamod med oss som ikke var hjemme når varene kom men sendte de om og om igjen. Gratis. Hvilken service. Takk! Glemmer aldri.

Sofia sa...

Vilken underbar fantastisk drömtävling för en porslinsgalen samlare som mej!

Oj vem skulle man hellst vilja ha till bords?... Först tänkte jag på CarlJan Grankvist han är så där intressant och oförutsägbar och kanske skulle han vilja laga maten tillsammans med mig... Sen tänkte jag på min sambos mamma som dog när han bara var en ung tonåring skulle så gärna träffa henne se lära känna henne och presentera mig för henne! Slutligen kom jag fram till att min gamla idol Grynet(Elin Ek)ska få komma vi ska duka i pastell och diskutera stort och smått från idealet Ta ingen skit till hennes hyllning av tanten!

Länna vill jag tacka för att deras underbara webshop ger lantisar som mig möjlighet att frossa i glamor och undebara varumärken från lyx till praktiska vardagsföremål!

Kram Sofia soffipropp1975@hotmail.com

Anonym sa...

1. Min absoluta drömgäst skulle vara min blivande man på våran bröllopsmiddag, dukat i det fantastiska Mateusporslinet i vitt! Vi skulle bjuda våra älskade nära o kära och duka i vitaste vitt! Vita och champagnefärgade rosor, vita dukar,silverbestick och vitt Mateusporslin!

2. Länna Möbler är en underbar butik som erbjuder det bästa av design och kvalitet.

Med vänlig hälsning! Anna i Visby

amanda sa...

1. Om man får drömma och önska .. Skulle jag önska att min mormor fick tillbaka livet för en dag, då jag skulle bjuda henne på den finaste rätt jag nånsin skulle kunna göra. Anledningen till att jag skulle bjuda just henne är för att hon betydde något så otroligt mycket för mig och gick bort alldeles för tidigt i cancer för några år sen och jag saknar henne mer än allt! De värsta är att jag bara fick 13 år tillsammans med henne och skulle göra vadsomhelst för att få tillbaka henne för en dag! Och då hade som sagt drömmen varit att få bjuda henne på mat upplagt på dessa vackra fat!
2. Lännas webshop har ett så fantastiskt bra utbud med god kvalité! Och sist men inte minst allt som säljs är ursnyggt!!

Tillsist , så tycker jag att din blogg är super! Stor kram!


2. Länna

Mjuka sa...

Wow, sista sekunden blir det nu, men jag måste helt enkelt va med. Detta vackra porslin skulle jag duka upp med i trädgården på ett långbord. Använda naturens skafferi, kvistar och grenar och blad att dekorera med. Jag skulle bjuda in flera av våra fina grannar med barn, så vi kunde ha en riktigt mysig stund tillsammans. Den fina höstsolen skulle lysa som en lampa över bordet. Magiskt!
Är ofta inne på Lännas hemsida och super in inspiration. Det finns mycket som är bra med hemsidan: Lättnavigerad, snygg layout,ett otroligt utbud med många olika smakriktingar. Fantastico! Det negativa skulle väl vara att man blir fast där alldeles för länge, då man drömmer sig bort.
Ha en fin söndagskväll!
Kram Malin

Frida Bieberbach sa...

1. Jag skulle duka upp med detta otroliga porslin på ett namngivningskalas som vi ska ha för min lilla Olle snart! Mina gäster är alla våra nära och kära, en till som kommer att ha stor betydelse för denna dag är Astrid Lindgren. Vi kommer att namnge vår lilla gosse i en vacker miljö i sagornas värld, Astrid Lindgrens Värld.
Visst hade hon varit drömgästen i detta sammanhang!

2. Länna möbler, har något i sortimentet som alla behöver!

Kram Frida

Radhusdrömmar sa...

1. Jag skulle vilja ha en middag med mina söner, men om cirka 20 år. Då skulle de få berätta om vilka personer de är då. Skulle vara så roligt att se om de blir så som man tror och hoppas att de blir.

2. Länna Möbler har hela paketet. Snygga designmöbler, bra kvalitet och detta lättillgängligt för alla.

Kram Johanna

Veronica P sa...

1. Inga kändisar kan slå en middag med mina barn, 2-åriga Alicia och 5-åriga Oliver. Tänk er blodpudding, falukorv och köttfärssås på Mateus tallrikar. Jag tror fjärilarna kommer att flyga iväg.

2. Länna möbler - möbelaffären som med säkert öga hjälper dig att ta världen in i ditt vardagsrum på ett smärtfritt sätt.

gunilla sa...

Hej
Jag skulle gärna bjuda Plura Jonsson
(Pluras Kök.tv.3)
så att han förstår VARFÖR god mat kräver en fantastiskt vacker dukning!!!!
Länna Möbler har allt man behöver för att inreda sitt hem, varför söka någon annanstans?

Unknown sa...

Min drömgäst skulle vara sagotanten Astrid Lindgren om hon hade levt. Men istället väljer jag min underbara man till bords. Att få avnjuta en härlig middag tillsammans med en härlig dukning från Mateus. Länna är en butik med kvalité och en bra blandning av sitt sortiment.

Wall sa...

1. Jag skulle vilja äta lunch med Amelia Adamo.

Hon är en stark kvinna som gått igenom både med & motvindar.
Hon har en personlighet som "sticker ut" och det gör henne intressant.
Jag skulle överösa henne med frågor och skriva ner hennes kloka råd & tips.

2. Lännamöblers sida

Sidan är lättöverskådlig med tydlig produktinformation
Utbudet är varierande - från klassiker till toppmoderna produkter
Brett sortiment - saker både som stora och små
- från billigt till dyr
- från mjukt till hårt

Toppen med Länkar:
- Erbjudanden: utvalda varor till bra priser
- Nyheter: senaste produkter som Länna Möbler tagit hem
- Varumärken: när man söker efter något särskilt märke
- Produkter: när man söker efter en särskilt produkt

Fantastiskt med Fraktfritt - Inga överaskningar vid betalning

Jag säger bara KLICK KLICK

Anonym sa...

Hej fina du!

Man blir ju som ett barn på julafton när man ser dina tävlingar! Så fantastiskt fina vinster!!

Det finns så otroligt många spännande och intressanta människor som jag skulle vilja bjuda på en lyxig och mustig höstmiddag.

Men min drömgäst får bli Astrid Lindgren. Hon har varit en stor favorit hos mig ändå sen jag var liten så att få träffa henne och lyssna på hennes behagliga röst när hon berättar om sitt liv och om hur alla underbara historier om Pippi, Tjorven, Madicken, Emil mfl växte fram, hade varit så otroligt mysigt.

Länna möbler har ju ALLT! Ett brett sortiment, en lättöverskådlig sida och det går snabbt och lätt att hitta. Här kan man verkligen köpa ett komplett hem! Att de dessutom har fri frakt är ett stort plus!

Tack för en inspirerande sida både vad det gäller inredning och mode!

//Malin

mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Jag har en stor DRÖM om att kunna duka vårt nya Riviera Maison matbord i vår splitter nya lägenhet med vackert Matheus porslin. Jag har inte tal på hur ofta jag sitter & drömmer mig bort på Länna Möblers web shop, jag drömmer om att bara KLICKA KLICKA KLICKA HEM Matheus porslin, läckra lampor, snygga Tolix stolar and on and on.

1. Dröm gästen måtte ha blivit Fredrik Skavlan (han fick gärna ta med sin sköna fru Maria Bonnevie :)) Tänk att få sitta tillbords med denna man som kunde berättat om alla spännande gäster han haft i sina snygga stolar i studio.
Han har verkligen suddat bort gränsen mellan Norge & Sverige med sitt väsen & spännande gäster. Tänk att få höra alla "hemlisar" han viskat & tiskat om med världen stora & små personligheter! Det hade varit super spännande!
Jag hade nog överraskat han med att laga en typisk Norsk middag att servera på vackra fat. Varför inte en Speketallreken till förrätt, en god får i kål gryta till huvudrätt & så en magisk karamellpudding med vispad grädde!?

2. Länna Möbler appelerar till mig med en smakfull & översiktlig web shop, ren från störande element så att jag verkligen ser produkten jag är ute efter.
När jag är hemma i Stockholm på besök hos familjen tänker jag ofta att jag skulle åkt till Länna Möbler eftersom jag har min kusin arbetande på Länna Sport, men tiden är alltid knapp för mig & att umgås med familj släkt & vänner blir prioriterat. Just därför är jag Glad för att Länna Möbler har så otroligt delikat web shop. Gott jobbat i havet krim krams shoppar.

Eftersom min dröm gäst är en upptagen man så gissar jag att min familj hade varit dom som verkligen fick njuta en vacker service OM jag skulle ha den OTROLIGA tur att vinna denna super vinst.

Massa Glada Hälsningar
//Sessan som bor i Oslo

FruBatmes sa...

1. Bor med min älskade familj i ett litet hus som alltsedan barnen kom och förgyllde vårt liv varit för litet.....men nu äntligen har vi bestämt oss för att bygga ut! Så nu håller vi på och "laddar" för den intensiva period vi har framför oss. Även om vi är förväntansfulla & glada att komma igång så känns det ibland övermäktigt med små barn, krävande jobb och livet i allmänhet + ett stort byggprojekt. En av MÅLBILDERNA är just ett hem med stora ytor för socialt umgänge och ett MATSALSBORD som rymmer MÅNGA GÄSTER. Vid det bordet ska vi UMGÅS med NÄRA & KÄRA vilket är bland det viktigaste som finns! Vi ser speciellt mkt fram emot att kunna bjuda våra UNDERBARA VÄNNER som vi FIRA NYÅR med HEM till OSS och då vore det HÄRLIGT att kunna duka för alla sjutton, stora som små, med vackert porslin från MATEUS. Om jag blundar ser jag det framför mig, vårt nya hem, våra vänner som betyder så mkt för oss, festklädda & förväntansfulla barn som springer runt, ett stort bord vackert dukat med massor av god mat..........

2. Lännas webbshop erbjuder mig och många andra att enkelt "klicka" hem massor av kvalitetsprodukter oavsett var vi bor! Att ett brett sortiment av hög kvalitet tillgängliggörs är grunden, men även det faktum att webbshopen är inspirerande och användarvänlig ( tråkigt ord, men viktigt:-))Allt som förgyller &
förenklar tillvaron uppskattas, vilket är precis vad Länna gör!

Tack för en härlig blogg!
Helena i Dalarna

Anonym sa...

Men hjälp vilken fantastisk tävling! Fab!!
1. sitter här och drömmer mig bort till hollywood.... Kanske George Clooney, jen Aniston eller någon annan cool person. Men nej... Fick jag välja skulle jag absolut bjuda min egen underbara familj på middag. En lyxig sådan. Dukat med det underbaraste porslinet någonsin, Matteus. Min man, våra två barn, min mamma och mina syskon med familj. Det är dem som är mitt liv, mitt allt.
2. Länna möblers webshop har allt från möbler till småsaker. Härlig blandning. Håller hög kvalité på produkterna. Väldigt snygg och lättnavigerad hemsida. Precis som det ska vara för att man ska bli utnämnd till bästa web shop :)
Tack för en fantastisk tävling kram Anna fr Stockholm

Anonym sa...

1. Min absoluta drömgäst på middag skulle vara en äldre man vid namn Hilmer Hilmersson, en gammal god vän till mina farföräldrar. Knappa 90 år har han hunnit bli och den här mannen har de mest otroliga historierna att berätta! Som 14-åring lämnade han de värmländska skogarna för att ge sig ut på de sju världshaven som sjöman. Under åren tills sjöss samlade han på sig de mest fantastiska historier man kan tänka sig. Som liten flicka var det årets höjdpunkter när man fick krypa upp i hans knä och lyssna på hans berättelser om prinsessan han vann efter en brottningsmatch mot en lokal yngling i västafrika, eller den om hur skeppet kapsejsade på Söderhavet och han och en kamrat flöt iland på en öde kritvit sandstrand, eller favoriten om hur han träffade sitt livs kärlek: en sambadansande brasiliansk skönhet i Rio, och blev tvungen att fly landet från hennes rasande far. Jag har nyligen blivit mamma till en underbar liten dotter och skulle vilja låta henne få ta del av samma spännande historier som både jag själv och min pappa fick höra när vi var små. Huruvida Hilmers otroliga berättelser faktiskt är sanna eller ej vet bara han själv, men vad som är sant är att jag skulle bjuda över honom på middag och låta honom berätta sina historier för mig och min familj igen och igen och igen! Och det skulle självklart vara extra trevligt att servera maten på vackert mateusporslin!

2. Min familj har faktiskt en viss historia med Länna Möbler. Min dotter, jag själv och min syster har fått varsin Mademoiselle stol i gåva av våra morföräldrar från just Länna Möbler! Därför vet jag av egen erfarenhet att Länna Möbler levererar klassiska möbler med otrolig kvalitet och livslängd. Kvalitativt möblemang som kan föras vidare i familjen! Att man numera även kan handla säkert på nätet utan fraktkostnad gör det åtkomligt och möjligt för alla i hela landet att köpa och få inspiration av Länna Möblers välkända sortiment.


Stora kramar från mig och min familj som mycket gärna äter våra framtida måltider på fantastiskt fina mateustallrikar!
/Mathilda (mathilda89@hotmail.com)

Jennie rosenlind sa...

Hej! Nu tar jag mig lite tid och skickar in mitt bidrag. Ligger nämligen på akuten och är jättesjuk :( Så självklart hämtar jag lite kraft från denna underbara blogg. Tur att den finns!!
1. Jag skulle bjuda min man på en drömmåltid. Duka upp så där fint som jag vill ha det. Tänk att få sitta ned och beundra denna fina människa som jag har vid min sida, en liten dröm jag har. Tyvärr möts vi mestadels i dörren när vi är påväg hem ifrån och till jobbet. Det var nästan 2 år sedan vi gjorde någonting ihop, andades ut. För vi har nämligen fått två identiska och otroligt busiga tvillingtjejer. Lyckan är total!! Men som jag skrev det är lite av en dröm att få sitta ned och äta på fint porslin och faktiskt känna smaken av maten.

2. Varför Länna möbler och hemsidan är så populär: Lännas utbud består av både gårdagens och morgondagens klassiker, med andra ord alltid i tiden. Med ett stort utbud av slagkraftiga märken och gedigen kvalité som dessutom presenteras på ett smakfullt sätt, det är ett vinnande koncept!

/ Jennie R

Hanna I sa...

1. Min mormor, hon uppskattar alltid när jag har gjort mig till, dukat extra fint och bjudit henne på middag. Visst ska man bara omge sig med människor som sprider bra energi, det gör min mormor, när hon ser ett fint dukat bord.

2. Det bästa med lännamöbler just nu är en vit Floerpot VP3, ÅHH Vad jag önskar mig en sån.

Anna Isaksson sa...

Vilken fantastisk tävling!!!



1. Min gäst skulle vara min goa barndomsvän som jag känt från det att vi började första klass. Vi har följts åt i livet och har gjort mycket roligt tillsammans. De sista åren har vi inte haft möjlighet att träffas så ofta och vi längtar efter våra mysiga stunder. Man har en speciell samhörighet med sina barndomsvänner som vet ens barndomshistoria.

Jag skulle bjuda på en god kantarellsoppa med ett gott vackert bröd. Soppan skulle serveras i Mateus söta skålar med lock och till detta skulle vi dricka champange.



2.Länna möblers hemsida har ett brett sortiment från det lilla till det stora, och hemsidan andas god kvalité. Den är tydlig och lätt att hitta på och har fina bilder. Ett stort plus är att det är fraktfritt.



Anna i Nyköping önskar er en fortsatt härlig höst.

Malin sa...

1. Jag skulle duka för en middag med Lars Winnerbäck. Älskar hans musik och beundrar hans integritet. 2. Länna lyckas med att både ha ett brett sortiment och mer exklusiva godbitar. Det hör att snygg inredning blir tilgängligt för alla, var man än bor. Och det är smidigt att hitta allt hos en och samma webshop. Dessutom är hemsidan snygg, lättnavigerad och inspirerande!

Stephanie sa...

Hej fina P vilken underbar tävling!!

1. Jag skulle vilja bjuda alla läkare som jobbar med läkare utan gränser på en middag med mateus porslin, svårt att välja bara en av dem! Tänk vilket jobb de gör varje dag, hjälper människor som verkligen är i nöd. Ja dessa underbara människor - De skulle verkligen vara värd en god/fin middag på ett vackert porslin.

2. Det som gör Länna möbler till en riktigt bra nätbutik tycker jag är att sidan är lätt navigerad (det är bra för äldre som kanske inte är så vana att surfa och handla på internet) och så är det väldigt underbara möbler och inrednings detaljer som Länna säljer. Jag skulle vilja ha allt i mitt hem!

Tack för en mycket trevlig tävling!

Familjen A. sa...

Åh jag måste bara göra ett försöt till att vinna mitt drömporslin, även om jag förstår att mina chanser är väldigt små med sådana fina/roliga/ intressanta bidrag ovanför. =)

1) Jag har många som jag skulle vilja bjuda på en finmiddag på det fina porslinet, för jag tycker att man ska även äta på finporslin till vardags för att piffa upp vardagen lite, men måste jag välja någon så skulle det nog vara min BÄSTA kompis som just nu har det lite jobbigt, att då få vara med en vän och äta gott brukar göra att lite av det onda/ledsna försvinner. Men direkt efteråt skulle jag bjuda alla andra på en massa olika festteman med den fina dukningen. =)

2) Behöver man säga mer än att gå in och kolla på sidan så förstår ni. =) Den är ju bara underbar, snygg inspirerande och får en att drömma sig bort till en lite tjockare plånbok. ;-)

Nu håller jag tummar och tår och väntar med spänning på att se vem den LYCKLIGA vinnaren blir!

Kramar Anna!

Camilla sa...

Jag har en liten son, Max, på 7 1/2 månad som älskar mat och mumsar glatt i sig allt som ställs fram. För mig är matbordet så mycket mer än ett ställe där man snabbt får i sig sin mat. En matplats är stället där man umgås, pratar om dagens händelser, skrattar, njuter och stannar upp för en stund. Detta vill jag föra över till min son och vad vore mer fantastiskt än att kunna få duka upp med vackert porslin från Matteus. Den fina kvalitén gör ju dessutom att min son kan få ärva porslinet längre fram, då välanvänt med mycket kärlek och historia, och det tycker jag vore riktigt häftigt!

Oj, jag har bara gott att säga om LM. För det första har Länna Möbler ett fantastiskt utbud. Deras hemsida är utstrålar kvalitet och kunskap vilket gör att jag känner mig trygg när jag handlar där. Sortimentet är fulländat. Fotografierna på produkterna inspirerar. Att Länna Möbler har funnits i så många år och med lika gott rykte då som nu.. tycker jag säger det mesta!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha bjudit Astrid Lindgren. Hon skulle få berätta hur hon inspirerades till alla underbara böcker hon skrivit.
Länna möbler står för ren och klassisk design av mänga kända märken.

Linda T

Anonym sa...

I sista sekunden kommer jag på att jag naturligtvis måste vara med och tävla i denna fantastiska tävling.

1. Till den middag med detta underbara proslin skulle jag såklart bjuda in min bästa vän som jag ser alltför sällan eftersom vi bor i olika delar av landet. Min allra bästa vän ha r det dessutom lite jobbigt nu med ett nytt hus inköp och ett gammalt som inte blir sålt. (kunde till och med tänka mig att dela med mig av vinsten för att få vännen på bättre humör).

2. Länna möbler är precis en sådan butik jag skulle besökt " in real life" o. Jag fortfarande bott i Stockholm. Tänk vilken tur att en sådan nätbutik finns nu när jag valt att flytta till " landet". Att det dessutom finns ett så stort utbud och så mycket klassiskt att köpa göt ju inte saken sämre.

Karin S

Anna sa...

Om jag vann så finns det uteslutande en person son jag skulle vilja bjuda o det är Lars Winnerbäck, jag skulle få chansen att fördjupa mig i hans texter och han skulle få berätta. Jag tror vi skulle ha massor att prata om o han skulle få koppla av o jag skulle få drömma mig bort en liten sekund från småbarnsskrik o bråk.

Butiken vann alldeles säkert för sin goda service, kvalitetsortiment o lätttillgänglighet! Jag drömmer mig bort varje gång jag besöker den!

Kram Anna
www.drommenometthuspalandet.blogspot.com

Marie Å sa...

Till bordet skulle jag bjuda Peter Lemarc. Hans texter och musik har gett mig och säkert många, många andra så oerhört mycket. En riktig drömgäst är han inte bara för att hans musik betytt så oerhört mycket, utan även för att han haft en, från offentligheten, tillbakadragen roll under många år. Under middagen skulle jag givetvis lovorda honom en lång, lång stund men även passa på att samtala förstås.

Länna möbler upplever jag som en unik webshop. Sortimentet sträcker sig från möbler, tapeter och porslin till inredningsdetaljer, allt innefattas. Dessutom följs nyare trender upp snabbt samtidigt som designklassikerna är många. Att under en och samma adress kunna beställa inredning från märken som Missoni, Tolix, Mateus osv - dessutom fraktfritt - det är den bästa av världar!

Anonym sa...

1. Jag önskar bjuda tjejerna i min bokklubb på en underbar middag
Med god mat och vacker dukning. Det vackra Matteus porslinet
Kombineras med glatt skratt och värme!
2. Anledningen till att man lägger en webshop som favorit är att man
Blir inspirerad! Lännas webshop besöker jag för inspiration och stillar
Mitt behov av nytt till hemmet.

Mia Granvik Stolpe
Mia.granvikstolpe@bredband.net

Ame sa...

1. Efter en lång och betänksam process över vem jag egentligen skulle vilja uppleva en härlig och lång middag med kom jag fram till Per Friberg. Han är en enastående landskapsarkitekt och som jag har haft äran att få träffa en gång, dock hann vi inte prata med varandra den enda gång. Tillsammans med Per Hade jag velat samtala kring alla hans vackra verk och hur han arbetar sig från kund till färdigt hantverk. Hur man får känslan den där innerliga känslan av att man brinner för något att hamna på skissen i verket. Detta skulle man kunna tala om med en hel rad av underbart duktiga designer men jag hade önskat att få göra det med Per kanske också för att han var en av de första i Sverige inom just landskap. Vi hade fått en underbar middag och eftersom Per är den man som jag tror honom om hade han om någon uppskattat tallrikarna vi åt på.
2. Lännas hemsida bjuder på stilrent och minimalistiskt. Här finns allt det vackra för att man ska få det hem man drömmer om. Det som också gör, förutom utseendet på sidan, att man tycker om att vara här är att det är så enkelt att hitta och att få fram den information som jag söker efter. Förstår verkligen att dom vann och önskar att dem kunde smitta av sig till andra sidor.

Malin sa...

WOW!! Ännu en underbar tävling!

Min drömgäst skulle vara ett gäng härliga och inspirerande bloggare som tack för att de bjuder på sig själv och öppnar upp både sitt hem och ibland även sitt hjärta för oss läsare. De förgyller min vardag och låter mig drömma mig bort en liten stund samtidigt som jag får så mycket inspiration, både vad det gäller inredning och mode! Det skulle bli en lång och mysig kväll med många härliga skratt!

Länna möbler har en fantastisk sida med väldigt brett och stilrent utbud. Det är lätt att navigera på sidan och har otroligt fina bilder som ger mycket inspiration.

Önskar dig en fortsatt bra dag!
Mvh Malin

Anonym sa...

Vilken fantaastisk tävling!

Det finns så många underbara människor jag gärna skulle bjuda på middag men min drögäst just nu är min favoritartist sen vääldigt många aår tillbaka George Michael. En fantastiskt begåvad musiker med världens vackraste röst! Dukningen i Mateusporslin skulle gå i maskulin stil i färgerna plum, gry och saand, kanske med något inslag av nyhetsfärgen purple. I den här vackra miljön och med all den goda mat jag kunde duka fram på allt det fina porslin som vinsten skulle räcka till, skulle min drömgäst med den underbara rösten trivas och dröja kvar i många timmar.

I vintras hittade jag mina drömstolar sedan flera år tillbaka, Emeco Navy Chair, hos Länna - faktiskt genm den annons som snurrat här inne hos HoP. Kundservicen var super: vänlig, flexibel och sakkunnig. Leveranstiden, enligt hemsidan, var 3-5 veckor så gissa hur glad jag blev då ett stolarna levererades redan inom ca en vecka - dessutom helt fraktfritt ända hem till mig i Finland. Jag är supernöjd med mina stolar och med Länna. Kommer absolut att handla hos dem igen och rekommenderar dem även varmt till andra!

(När denna vinst dras kommer jag att befinna mig i Paris på min drömgästs konsert:) Hoppas få testa min önskedukning när jag kommer hem!)

Kram, Martina

maud sa...

Skulle ge vad som helst för att få träffa min älskade mamma som dog alldeles för ung 1992 (bara 47 år, jag var 27), skulle berätta om hennes älskade barnbarn som hon missat hela uppväxten av de var 7,4 och 9 mån då hon dog, hon älskade dom!! och vi skulle pratat om sånt vi inte hann eftersom allt gick så fort, så kanske jag kan bearbeta min sorg som fortf är jobbig (dr tror även att det är orsaken till min fibro)...idag fyller jag 47, samma ålder som min mamma dog i...
Länna är väl helt enkelt bäst pga utbudet, finns ALLT i olika prisklasser, nåt för ALLA och FRI FRAKT tycker jag e super, har kollat in där för att beställa ett fint Mateusfat...men hoppas på tur=)...oj vilken födelsedag det skulle kunna bli! Kram

Susanne sa...

1, Min drömgäst är min underbara sambo. Till vår kommande årsdag vill jag duka bordet med Mateus och bjuda honom på en riktig långmiddag med alla dom goda italienska rätter han tycker allra bäst om. Årsdag eller inte så är han och barnen alltid mina drömgäster. Porslinet från Mateus skulle vi ta fram när vi vill vardagslyxa oss. Vardagslyx är att laga något gott, allihop tillsammans och sedan dukar vi fint och sitter länge tillsammans vid bordet och äter, myser och pratar.

2, Lännas webshop har verkligen lyckats kombinera ett brett utbud med en struktur som gör det enkelt att hitta just det du vill ha. Den inspirerar till nya idéer och skapar inredningsdrömmar. Shopen ger mig ett ha-begär, att bit för bit byta upp mig och skapa drömhemmet. Prisnivån är sådan att man slipper impulsköpen och istället skapar ett mål med inredningen, för det känns ändå inte för dyrt. Det andas kavlitét, möbler som varar. Precis så vill vi att vårt hem ska kännas - varaktigt.

Annelie Öberg La Biad sa...

1. Oj det finns ju många när man börjar fundera...om Michael Jackson hade levt..men nu gör han ju faktiskt inte det. Och det behöver ju inte vara mat eller inredningsrelaterat heller. Även om det är det som snurrar i huvudet på mig nästa jämt. Nu tänker vi fritt...släpp loss lite.....
Hmmm det får nog bli RedOne som tidigare sålde blommor på hötorget men idag förser världsstjärnona med text och musik. Dessutom är han marockan och jag är ju gift med en.Den bästa av dom alla :o) Det skulle vara intressant. Vilken resa han har gjort. Fantastiskt!!

2. Länna möbler har ett härligt urval, lättsurfad och enkel websida där man också hittar det man letar. Dom har en skön stil som tilltalar mig.
Härifrån kan jag lätt skriva en önskelista. Jag gillart helt enkelt :o)

Kramar från Annelie

Anonym sa...

1. Tänk att få duka upp ett bord med de undrbara porslinet Mateus och samtidigt få ha färgsprakande Leila Lindholm som gäst. Vi diskutera bakning, uppläggning och inredning något som både hon och jag älskar.

2. När man besöker Lännas webshop är det som att stiga in i en riktig möbelbutik med god kvalite. Ni har verkligen allt tom en gavelbänk!

Mvh Caroline i Karlskrona

Isabell sa...

Åh vilken underbar tävling!

Jag skulle bjuda mina käraste vänninor som jag har känt sedan första klass i grundskolan :) Tyvärr ses vi inte så ofta nu när jag har flyttat utomlands med min familj. Så jag skulle vilja passa på att bjuda de på en riktig tjejmiddag med underbar mat och vackert dukat porslin för att visa min uppskattning och kärlek till mina finaste vänner.

Länna har länge varit en favorit i länklistan, för att jag alltid kan hitta inspiration här. Det gäller oavsett om jag söker efter en en specifik drömmöbel, en känsla som jag vill ha i mitt hem, en gåva till en vän, eller om jag bara vill sukta lite efter en designklassiker. När det blir ett köp är det såklart en stor trygghet att det är ett välkänt företag med garantier och säker betalning och frakt. Vad mer kan man önska sig? ;)

Många kramar från Isabell!

Susanne sa...

1. Det finns oerhört många fantastiska och inspirerande människor runtom i världen och jag kan tänka mig många vid mitt middagsbord men nånstans är ändå det som allra först poppar upp att få bjuda mina alla mina nära och kära på en utdragen, mysig och god middag och duka upp till ett riktigt festligt bord med Mateus underbara porslin som känns så "jag". Så mitt svar blir min familj! <3
2. Lännas webbshop har ett fantastiskt gränssnitt, lättnavigerat och överskådligt och framförallt ett perfekt utbud för en inrednings- och designintresserad person. Fraktfritt gör saken attraktivt också förståss. Länna ligger på min absolut tre-i-topp vad gäller webbshoppar <3

Anonym sa...

Hej

Min sambo är en flitig läsare av din blogg och igår när jag gick förbi datorn såg jag att du hade en tävling här. Eftersom hon suktar efter en servis från Mateus tänkte jag göra ett försök att uppfylla hennes dröm.

För en kväll skulle jag lämna barnen hos mina föräldrar och överraska min underbara och fina sambo med att bjuda på en 3-rätters middag. Hon skulle få sitta ner och bara njuta med ett glas vin i handen under tiden jag lagar maten, vi skulle få prata utan att bli störda av barnen. Eftersom jag reser mycket i mitt arbete sköter hon om hela hemmet och allt med barnen samtidigt som hon pluggar och når högsta betyg i alla ämnen! Hon är helt enkelt en fantastisk kvinna som är värd det allra bästa!

Ja, jag är ju man och kollar kanske inte så mycket på inredning när jag surfar runt, men jag tog en sväng in om Länna Möbler och även för en ovan nybörjare som jag var det väldigt lätt att hitta runt. De har ett brett sortiment med snygga möbler och detaljer. Här blir det säkert fler besök. Både av mig och av sambon.

Nu håller jag tummarna för vinst.

Önskar dig en härlig vecka.
Fredrik

Karolina sa...

1. När jag var sex år gammal fick min mamma för sig att hon inte längre ville leva familjelivet och valde att lämna oss. Hon struntade i sina tre barn, sin man, sitt hem och sitt liv för något hon ansåg kunde vara bättre. Än idag, 14 år senare, har jag mer eller mindre varken sett eller pratat med henne. 

Idag känner jag inte att det är så hemskt, just för att jag inte känner något allt för henne längre, men kan än idag inte förstå hur man kan lämna sin familj. Trots detta har jag och mina syskon haft en underbar uppväxt tillsammans med vår pappa, världens mest fantastiska människa. 

Men fick jag välja att bjuda en människa på middag skulle det vara just min "mamma". Inte för att jag på något vis vill lära känna henne, bråka med henne eller ens förlåta henne utan bara för att förstå varför hon inte längre ville ha oss.

2. Ett otroligt brett sortiment, lättmanövrerad hemsida och fantastisk serviceminded webbshop. Att Länna alltid erbjuder fri frakt ger dom även ett gigantiskt plus! Sen älskar jag även kategorierna "Nyheter" och "Erbjudande" för att alltid hålla sig uppdaterad och få nys om roliga kampanjer!

Att växa upp med en ensamstående förälder är inte alltid så lätt, speciellt inte ekonomiskt. Nu är vi alla barn i stadiet då vi flytta hemifrån och jag vet att min pappa tycker det är jobbigt att inte kunna ge oss allt han hade velat. Hade jag vunnit porslin för 10 000:- hade jag delat vinsten med mina syskon. På så vis kan vi alla tre få underbart vackert porslin!

Kram,
Karolina
Karolinakarlsson1@hotmail.se

Matilda Persson sa...

1. Jag skulle ta steget och våga bjuda in några tjejer på mitt jobb, för att ha en kul kväll ihop och förmodligen bli "mer" än bara kollegor. Bra Vänner, allra helst tjejvänner (då man är tjej själv), är något speciellt! Och vore de inte helt underbart att ha några bra sådana på sitt jobb, där man är så gott som dagligen?

2. Länna har sånt stort utbud, så när man går in för att titta på något man är ute efter så hittar man genast minst 3 alternativ till. Sidan bjuder på inspiration mao, och lockar fram sidor i min inredning jag inte trodde fanns.. kul!!

Uppskattad tävling måste jag säga bästa P :-)

Carolin sa...

Min drömgäst eller mina drömgäster är faktiskt mina härliga tjejkompisar. Vi är 6 tjejer som har hängt ihop under många många år, men som tyvärr bor utspridda i hela Sverige. Att vi nu har egna familjer gör att vi tyvärr inte hinner att träffas så många gånger om året. Att få bjuda dessa tjejer på en god middag som dukas upp på, enligt mig det finaste porslinet på marknaden, Mateus, kan inte bli annat än lyckad.

Länna Möbler att ett stort utbud, med många fina god bitar man vill klicka hem. Att de också har frakt fritt gör att man gillar dem ännu mer samt bra service!

Nu håller vi tummarna :)
Kram Carolin A

Anonym sa...

1. Jag ser framför mig hur mitt bord i vardagsrummet är dukat med vackert Mateus-porslin, färgerna jag väljer är sobert grå och det milda rosa. Det grå och rosa gör sig bra mot den nystärkta vita linneduken och ljuslyktorna i fattigmanssilver, i stilrena vaser står några få vita ranunkler samlade och kompletterar dukningen. När jag sätter mig till bords möter mina ögon mannen i mitt liv sedan 20 år tillbaka, våra två barn är hos sina morföräldrar för att vi skall få tid för varandra. Vi njuter av en stund tillsammans på tu man hand med vardagen som ofta är kämpig och slitsam som något avlägset i horisonten.

2. Länna möbler har ett brett sortiment, snyggt uppbyggd hemsida och lätt att navigera sig fram då underkategorierna är klockrena. Utbudet är klassiskt, lyxigt och samtidigt praktiskt. Det finns mycket att välja på och alla bilder alla vackra ting är så snygga.

P.s vilken fantastisk tävling, vilket pris! Tack för att din blogg förgyller min vardag!
Cicci

Anonym sa...

Puh, kom hem efter en veckas semester igår och höll på att missa denna fina tävling!
Philia, vill passa på att tacka för din inspirerande och livsbejakande blogg, blir alltid lite piggare efter att ha kikat in till dig:)

Mina svar:
1.
Jag skulle bjuda min pappa till bordet. Han omkom i en bilolycka utan att jag fått träffa honom så valet är enkelt. Tror att jag skulle vilja ha en enklare dukning för att inte distraheras. Har så mycket tankar och funderingar om vem han var, speciellt på hösten när Farsdag börjar närma sig.
Men sen, sen skulle jag göra en underbar dukning i hans favoritfärg(som jag ju inte vet) och bjuda in min man, mina två pojkar och min underbara mamma (som inte heller fick så mycket tid med honom) på hans favoritmat och dela med mig av hans ord. Det hade varit helt underbart!

2.
Vi flyttade äntligen in i vårt hus för några månader sen och letar efter olika möbler. Mycket av det vi är intresserade av finns i er nätbutik och ni verkar vara enormt välsorterade. Uppskattar även hur er hemsida är uppbygd, väldigt lättanvänd.

Hälsningar
Kristina, Malmö

Anonym sa...

Jag bjuder in en alldeles speciell gäst. Jag bjuder Dawit Isaak som har suttit i fängelse sedan 10 år. I sin frihet välkomnas han till bords hos mig och dagen till ära har jag dukat med vackra Mateus. Efter år av usla måltider vill jag väcka hans smaksinne igen. Jag älskar att duka och komponera middagar och att få servera på Mateus är kronan på verket. Vi hade börjat med hemgjord doftande god tomatsoppa som välkomnas i vit Mateusskål och basilikatopping.Huvudrätt på grålaserad Mateus är en symfoni av smaker såväl som färger i chevréfylld tartellet med rödbetor, därtill lammfilé och ringlad rosmarinsky. Härförelsen når sin topp på Mateus snövita fat fyllt med höstsmaker av stekt äpple med nötter och fikon och en skön "duktäckskram"av vispad grädde. Alltemellan har vi utbytt intressanta tankar och åsikter om livet i stort och smått.

Länna, Du bästa webshop! Här samsas handplockade klassiker med ny härlig design.
Njutningsfullt och lustfyllt. Enkelheten att nå dig från mitt hem med en kopp nybryggt i handen inspirerar mig till sköna köp i lugn och ro.

Mvh
Christina Hansson

Anonym sa...

1. Vänninorna som har funnits i vått och torrt, en middag som tillagas av kärlek och får dukas med det vackraste, för det är väl det bästa man har man sätter på bordet!

2. Kaffet i koppen, stunden för sig själv, insupa, inspireras och förverkliga,Det är Länna det!

Nina i Sthlm

Hanna sa...

Från den dag jag köpte min första Mateustallrik har jag älskat att duka med porslinet, det går att skapa så många olika kombinationer som gör att jag aldrig tröttnar på dessa skönheter. Till mitt dukade bord hade jag valt att bjuda in någon som uppskattar porslinet och en fin dukning lika mycket som jag skulle göra. Därför skulle jag bjuda dig Petra =) vi skulle kunna diskutera inredning i timmar och jag vet att du skulle uppskatta ett vackert bord dukat med Mateus.

Innan denna tävling kände jag inte till Länna Möbler, det gör jag nu. Har klickat omkring bland all härlig inredning och möbler i flera timmar. Det som gör Länna till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet är att du först och främst kan hitta ett brett sortiment med ofantligt många varumärken. Jag skulle kunna inreda hela mitt hem genom att endast gå in på Länna. Det som jag också gillar med hemsidan är att den har en tydlig och bra struktur med bra bilder, det gör det lättare att hitta och kunna få en känsla av hur möbeln ser ut i verkligheten. Utöver dessa tidigare nämnda motiveringar uppmärksammade jag en till finess, det är att du som kund kan läsa dig till inte bara fakta utan även en historik bakom produkter.
Mycket intressant läsning!

Bästa hälsningar Hanna

Sandra sa...

1. Min absoluta drömgäst är inte en utan två... Jag har bott utomlands i nästan 3 år men är nu på väg hemåt igen, en stor anledning är den stora saknaden av familj och vänner. Jag skulle bjuda in mina favorit kex, det vill säga mina två absolut bästa vänner... vi har känt varandra i 20 år och delar allt och lite till... Tänk att få duka upp till lyxig middag på lyxigt porslin, sitta tillsammans och avnjuta hela atmosfären tillsammans långt in på småtimmarna, för att avklara allt vi missat de få gånger vi sets de sista åren... Vilken drömkväll!

2. Oj vad många gånger jag surfat runt på Länna möbler under mina utlandsår och drömt om vilka saker som ska få pryda huset när vi flyttar hem igen... Länna har snygga designprylar, en enkel hemsida att navigera runt på, är full av inspiration och dessutom när du väl bestämt dig är det gratis att få hem sakerna på ett kick! Kan inte bli mycket bättre än så!
/Sandra G

Anonym sa...

1. Min drömgäst är utan tvekan min älskade syster! Vi hinner inte träffas så ofta som vi vill! Vi lever båda med våra älskade familjer med små barn och fullt sjå att få vardagen att gå ihop! De vore underbart att bryta för en stund och glömma tid & rum och bara få sitta ner hon och jag och bara prata, prata, prata och skratta& gråta om vartannat, en riktig systrastund, helt underbart!! Jag skulle duka i krispigt vitt med inslag i svalt blått och sött rosa, enkelt och stilrent, de passar oss båda och skulle vara ett minne för livet!

2. Länna möbler är en fantastisk butik! De har verkligen något för alla, stora som små plånböcker, lätta som tunga detaljer! Härligt att sitta där och inspireras av deras härliga sida, lätt att hitta ,enkelt att först, bara att klicka hem och dessutom är de fraktfritt!! Helt underbart!! Och dessutom erbjuder så härliga tävlingar!! Ingen tvekan om att de är bäst!!

Tack för din underbara blogg den ger otroligt mycke inspiration!
Jag håller tummarna så hårt jag kan, tänk att lilla jag har en chans att tävla,fast jag inte har någon blogg! Men jag älskar att läsa alla andras !!
Må så gott!! Stor kram Sussi i Uppsala

Mamma Malin sa...

1) Med min ljuvliga son Elliot skulle jag vilja sitta vid ett bord dukat med Mateus underbart blå tallrikar. Makaroner, köttbullar, majs och ketchup skulle fylla dessa stora blå juveler. Elliot och jag, mamma Malin skulle samtala om allt som hänt efter lillebror kom till världen för snart ett år sedan. Mamma Malin skulle vilja berätta för sin femåring hur mycket hon älskar honom och försöka förklara för honom att det som så jobbigt har varit efter mammas förlossning inte har något med honom att göra. Ibland mår mammor lite dåligt efter att liten kommer till världen. Jag skulle så gärna ge honom precis all min uppmärksamhet som jag tyvärr rent mentalt knappt orkat. Skulle vilja prata med honom om alla hans funderingar i alldeles lugn och ro. Bara han och jag, i nuet!

2) Lilla syster yster introducerade mig i Lännas "värld". Himmelskt. Där känner jag mig som hemma! Finns en tydlighet i shopen som gör att jag orkar sitta länge, länge och drömma mig bort i alla inredningsprojekt här hemma. Skönt att kunna fly verkligheten, om bara, för en liten stund.

Anonym sa...

Ett. Jag skulle vilja bjuda min syster på en fin lunch. Nu när solen går ner på kvällarna saknar man möjligheten till ett ljust rum där glas och porslin kan glänsa. Därför skulle jag vilja bjuda just på lunch. Min syster har givit mig så mycket inspiration till att arbeta med inredning och det skulle vara väldigt roligt att få bjuda tillbaka med mat för båda mun och öga på fint Mateusporslin.

Två. Det fina med Länna är deras webbutik. För mig som är student finns det inte alltid tid eller pengar att ta sig till den riktiga butiken. Det är mycket rofyllt och inspirerande att ha möjligheten att kika på deras produkter. Sedan kan jag köpa det jag suktar efter allt eftersom, vilket jag har gjort till min plan. Varje månad köper jag ett eller två delar till mitt kök. En tallrik, ett fat eller en kopp.


Tack för en fin möjlighet,
mvh Sebastian Berg

Anonym sa...

1) Jag skulle vilja bjuda min mamma, min syster och mina sex mostrar på en härlig brunch. Där vi skulle prata om livet och skratta åt det fantastiska minnena vi har från vår mormor/mamma som gick bort alldeles för tidigt för mera än 10 år sedan. Vi bor lite spritt i vårt långa land så det skulle vara så fantastiskt. 2) Länna Möbler står för personlig men Skandinavisk stil i den bästa kvalitén. Med möbler så vackra att man inte kan låta bli att titta på hemsidan och som när man var liten skriva en önskelista och hoppas att man till jul eller födelsedagen kan unna sig något av det bästa. Hanna Maria

Martina sa...

Berätta om vem som är din absoluta drömgäst till ett vackert bord dukat med Mateus. Vem är personen och varför har du valt just denna?

Jag skulle vilja bjuda min bästa vän till detta vackert dukade bord. Sedan hon flyttat långt bort ses vi allt för sällan, vilket såklart känns tråkigt. Tiden har varit turbulent för oss båda på olika sätt senaste, och tyvärr är ju mail och telefon aldrig samma sak som att få finnas DÄR för varandra och stötta. En god måltid, på vackra fat vore underbart att få dela. Passionen för vackra saker har vi båda två, och skulle fullkomligt njuta, både av sällskapet och det vackra porslinet.

2. 2010 blev Länna utsedd till Sveriges bästa inredninsbutik i kategorin Bästa webbshop. Vad tycker du gör den till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet?

Kvalitet och tillgängligheten känns viktiga. Även när man inte bor i stora städer med inredningsbutiker finns allt man kan vilja ha tillgängligt, snabbt, enkelt och vackert.

Anna sa...

Drömgäst...jag anser nog att jag lever i en dröm varje dag, då mina absoluta favorit personer finns nära i mitt liv. Middagar med mina vänner, slår middag med Madonna, Gynning och Rihanna. Middagar med mina föräldrar, slår middagar med Astrid Lindgren, Cornelis och Olof Palme. Middagar med min Man, slår middagar med Pitt, Depp och Zlatan. Vad vill jag säga med det, jo att jag behöver inte sträcka mig så långt ut i världen, eller långt bak i tiden för att få ha min drömgäst. Mem måste jag välja en, så får det bli Rebecca. Min Barnmorska. Hon slet för mitt liv, för närmare tre års sedan. Hon hade ett sjätte sinne som jag tror hade en betydande roll i att jag sitter här idag. Hon visste på något sätt i förväg genom att bara titta på mig, att det var något förödande på väg att hända. Lilla bebisen kom ut fin och välbehållen tack o lov men, bebisens mamma höll på att förblöda invärtes. Genom hennes snabba handling, så hamnade jag under rätt läkartaem FORT. De lagade mig till slut. När jag sen slog upp ögonen på IVA i respirator stod hon där och log med dina stora mörka ögon. Henne skulle jag vilka bjuda på middag gärna ikväll. Jag skulle duka med det vackraste och mest rustika porslinet i världen. Laga den godaste maten och dricka den dyraste skumpan. Jag skulle duka med vitt och grått, dekorera med släta vackra grå stenar och lila lavendel. Ha en stor silverkamdelaber på bordet, och hi skulle inte lämna bordet förrän de höga vita ljusen var alldeles nedbrunna. Vi skulle sitta och prata i timmar om livet, och vad nära och kära verkligen betyder för en livet. Jag ser den middagen framför mig. Med det vackraste porslinet... Ps. Rebecca är idag en av mina absolut närmasta vänner...


Varför Länna?
En nätbutik jag alltid blir glad över att besöka. Inte massa reklam och störningsmoment som gör att man glömmer varför man gått in på en sida. Fantastiska ting, och enkelt att hitta. Inspiration och en känsla av glädje av det vackra. Hjälper mig att drömma bort i de vackra tingens värld. Men hjälper en även att kunna göra verklighet av sina inredningsdrömmar.

Daniella L. sa...

Vilken tävling!
Man måste så klart ge det ett försök, friskt vågat, häften vunnet...?

Då Mateus tillverkas för hand i Portugal blev min första tanke att jag skulle vilja bjuda en portugis på svenska delikatesser, t.ex. färsk sparris med riven Västerbottenost och andra godsaker som gör sig fina på tallriken. Eftersom jag läser till lärare i historia blev valet enkelt: min gäst om jag fick önska skulle bli den gamle portugisiske upptäcktsresanden Vasco Da Gama som levde på 1400-1500-talet. Jag kan bara föreställa mig vilka historier han skulle kunna förgylla en middag med och vilken speciell person han måste ha varit. Så, Vasco Da Gama får det bli!

Och vad gör då Länna till den bästa webbshoppen? Jag skulle säga enkelheten, att det är lätt att navigera bland de enkla men eleganta sidorna. Inget onödigt flashigt bara-för-att, utan simpel elegans och tydliga stilrena bilder, vilket inger förtroende för mig som potentiell shoppare. :-)

Erika sa...

Tack för en jättefin och generös tävling.

1. Min drömgäst är min "gamla" familj, min framlidne mamma, pappa och mina mindre syskon. Vi skulle spola tillbaka tiden till då vi var barn. På tallriken skulle det serveras mammas potatisgratäng, tjälknöl och rödvinssås. Vi ungar skulle inte förstå hur god maten verkligen var utan äta potatisgratängen och tugga köttet stort och torrt.

Vi skulle sitta kring matsalsbordet som alltid, det stora, tunga, massiva bordet i björk, som mammas morfar byggt då han jobbade i NK-verkstäder i Nyköping. Vi barn skulle kivas och ha myror i baken så vi nästan trillade av de stora stolarna.

Tänk att få uppleva gemenskapen, maten, tryggheten, retstickorna till bröder, omsorgen  och det bekymmerslösa igen.

2. Länna möbler är Sveriges bästa inredningsbutik på nätet för att den är en del av vår samtid. De tar med sig kvalitetsmöblerna in i framtiden och gör dem tillgängliga för alla.

Delar av deras sortiment är vår tids motsvarighet till den tunga, massiva matsalsmöbeln från 1900-talets början. Länna visar att kvalitet inte var bättre förr. Det är lika bra nu.

/Erika

Anonym sa...

1. Min drömgäst är Lars Winnerbäck. Han är en fantastisk person och låtskrivare. Jag sitter ofta och samtalar om honom mina drömmar. Jag skulle så gärna bjuda in honom över en middag med Mateus porslin och prata om hans musik i timmar.

2. Jag hittade Lämna möbler när jag letade efter barnmöbler. Och det finns så mycket fint! Mycket bra struktur på hemsidan och stilrena möbler helt i vår stil. Efter många många år av barnlängtan och provrörsbefruktningar så är det äntligen dags! Vi väntar två adoptivbarn från Polen! Att kämpa efter barn är inte resulterar inte bara i två trasiga själar som slits mellan hopp och förtvivlan utan också ett hårt slag ekonomiskt. Därför tycker jag att vi är så så värda att vinna den här tävlingen! HAMMERDAL våningssäng är en högaktuell säng för våra två små skatter.

//AnnSofie

Anonym sa...

Åå vilken underbar tävling!! Till ett bords hade jag tagit min livs kärlek! Denna underbara kille träffa jag när jag var fjorton år och nu sju år senare pirrar det fortfarande i magen varje dag och förälskelsen är fortfarande total!! Så att få fylla vårt ny köpta skåp med en hel servis av handgjort mateus hade varit en dröm!! En servis som kan bli en följeslagare genom alla kommande festligheter!! Och länna behöver dom en förklaraing? Nepp!! Vilken uuuunderbar butik :D nu håller jag tummarna på även lite tur i spel... Kram sabina

Anonym sa...

Oj då! Nu är jag allt ute i sista stund!! Har kollat på tävlingen och funderat på att vara med men vad ska jag komma på som kan göra att jag har en chans att vinna???
Men...så idag kom ett pep talk från föreläsaren Olof Röhlander, rubriken löd "Du har inte en chans men ta den!" Självklart!
1. Min drömgäst är just Olof Röhlander. Har aldrig träffat honom i verkkliga livet men hans peptalks får mig alltid att försöka tänka positiva tankar! Inspiratör!
2. I Lännas webshop hittar man lätt allt för att göra ett helt hem! Sidan är stilren och sortimentet brett. Har nyss upptäckt shopen men här ska jag absolut titta nästa gång jag behöver inspiration till hemmet eller funderar på att köpa något nytt! Snyggt!

Kristina sa...

OJ vilken tävling!Jag känner att den talade direkt till mig........
Hemma hos oss i vårt stora hus från 1850 så äter vi på gamla tallrikar från 80-talet med (håll i er) fruktmotiv på!Fruktansvärda!De har hängt med sen jag flyttade hemifrån (alltså gaaaanska länge sedan).Min man säger varje gång vi äter middag eller som vi ska ha gäster att nu, nu SKA vi köpa nytt. Men då kontrar alltid jag med att vi ska vänta tills vi har möjlighet att köpa en uppsättning av det vi VERKLIGEN vill ha! MATEUS!Den jag skulle bjuda på middag är såklart min fina genuina MAN! Han skulle förmodligen ramla av stolen när han får se detta vackra NYA porslin. Fniss, fniss........
När jag handlar heminredning så är fyra saker viktiga. Brett utbud, stil, lättillgänglighet och en känsla för detaljer. Länna Möbler har detta och mycket mer! Att det är bra service och FRI FRAKT gör det hela ännu bättre!
Tack för en fantastisk chans för oss inredningstokiga att få göra våra middagsbord vackra!
Och tack för en fin blogg som jag halkade in på nyligen. Tittar gärna hit igen!
Kristina

Kristina sa...

OJ vilken tävling!Jag känner att den talade direkt till mig........
Hemma hos oss i vårt stora hus från 1850 så äter vi på gamla tallrikar från 80-talet med (håll i er) fruktmotiv på!Fruktansvärda!De har hängt med sen jag flyttade hemifrån (alltså gaaaanska länge sedan).Min man säger varje gång vi äter middag eller som vi ska ha gäster att nu, nu SKA vi köpa nytt. Men då kontrar alltid jag med att vi ska vänta tills vi har möjlighet att köpa en uppsättning av det vi VERKLIGEN vill ha! MATEUS!Den jag skulle bjuda på middag är såklart min fina genuina MAN! Han skulle förmodligen ramla av stolen när han får se detta vackra NYA porslin. Fniss, fniss........
När jag handlar heminredning så är fyra saker viktiga. Brett utbud, stil, lättillgänglighet och en känsla för detaljer. Länna Möbler har detta och mycket mer! Att det är bra service och FRI FRAKT gör det hela ännu bättre!
Tack för en fantastisk chans för oss inredningstokiga att få göra våra middagsbord vackra!
Och tack för en fin blogg som jag halkade in på nyligen. Tittar gärna hit igen!
Kristina

Sanna Nilsson sa...

Ett underbart dukat bord med vackert grått och lila Mateus-porslin. Där skulle jag gärna sett min mamma. Vi tappade kontakten för ett par år sen av olika anledningar men nu är det på bättringsvägen. Att få bjuda henne på en fantastisk middag för både öga och gom hade varit det bästa! Givetvis hade hon fått välja eget porslin ur potten.

Lännamöbler har liksom allt. Lite av varje och något för alla. Jag har även fått snabba svar vid frågor och det ger också ett stort plus i kanten. En genomtänkt och väl utförd idé om en webshop helt enkelt!

lottasworld.blogg.se sa...

Det är ju inte helt lätt att välja bara en drömgäst när det finns så många intressanta människor i världen. Om jag skulle få sätta ihop ett drömbord så skulle min hedersgäst vara Hilary Clinton för att hon är en så ytterst smart och intressant kvinna. Och för att riktigt hålla samtalet vid liv och med många intressanta samtalsämnen så skulle jag bjuda in Lena Olin för hennes skönhets skull, Prinsessan Mary för kunglig glans, Natasha Illum Berg för det exotiska livet hon lever/har levt och slutligen Christel Alsos som skulle få sjunga ljuva sånger med sin otroligt vackra röst. Kanske du också skulle vilja komma Philia?

Länna ja, varför skulle de inte vara den bästa inredningsbutiken på nätet? Med sin otroliga smak lyckas de pricka in det moderna, det klassiska och det häftiga till en enda salig blandning av "vill-ha"-ting. Från billigt till dyrt finns där något för alla och framför allt mig ;),

Med önskan om en fin dag, Lotta

seventeendoors sa...

1. Jag skulle flyga tillbaks i tid och bjuda in mig själv till Marie Antoinette nere på vackra Versailles. Där skulle vi ligga utfläkta på varsin divan och dricka champagne. Till middag skulle vi serveras färgglada macaroons på vackra fat från Mateus. Jag skulle försöka komma denna mytomspunna kvinna närmare, och till exempel fråga om hon verkligen hade ett förhållande med den svenske greven Axel von Fersén..
2. Länna Möblers webshop har ett sortiment med hög kvalitet, saker man verkligen vill ha. Dessutom är sidan snygg och lätt att manöverera. Som grädde på moset är det fraktfritt, kan inte bli mycket bättre!

Hälsningar
Ulrika
(p.s. hade skickat mitt bidrag förra veckan men hittar det inte i kommentarsfältet.. )

Lotta F sa...

Jag skulle vilja bjuda min älskade mamma som ställer upp i vått och torrt för mig och min familj med fyra barn. Det är inte helt lätt att alltid få ihop det med en stor familj, men min mamma finns alltid där med en hjälpande hand. Därför skulle jag bjuda henne på en middag på tumanhand, med vackert porslin från Mateus såklart ;) Länna väljer jag givetvis för de har en mix av det bästa inom design. Ett besök på hemsidan brukar resultera i massor av nya idéer för hemmet :)
// Lotta F

Välkommen! sa...

Min drömgäst skulle vara Emma, den underbara tjejen med sin blogg Att vara någons fru. Har följt hennes blogg ett tag nu och hon är bara outstanding i sitt sätt att skriva. Tänk att få bjuda henne på middag och bara sitta och lyssna till hennes tankar och funderingar.....i wish!

Sen till Länna, måste till min skam erkänna att jag inte har haft någon koll på denna webbshop, förens nu.
Har kollat in deras sortiment och jag kan nog säga att detta är en butik helt i min smak. Brett sortiment med både stora och små inredningsdetaljer som passar i hemmet och det till ett pris som kan passa plånboken.
Layouten är stilren och det är lätt att navigera sig runt på sidorna.

Eva-Marie

Anonym sa...

Det finns inte så mycket att orda om. Ernst, allas vår underbara Ernst skulle få komma hem till mig på middag. Om någon mot förmodan undrar vilken Ernst jag menar är det ingen mindre än Kirchsteiger... Jag skulle bjuda på pasta pesto med valnötter och parmaskinka och bara sitta och njuta av hans anekdoter och himmelska liknelser och betraktelser. Han skulle få berätta om alla projekt och visa mig hur man snickrar ihop en jackhängare av drivved och en trädgårdsspalje av armeringsjärn och viska hemliga äppletrecept.

Det vore ju en sann drömgäst...

Jag tycker att Länna Möblers hemsida är bättre än andra inredningsshoppar av tre anledningar;
1. Fantastiskt utbud, behöver man andra sajter?
2. Lätt att navigera och hitta i på grund av bra segmentering och översikter
3. Snygg design, enkel och stilren!

Fortsätter drömma om Mateus och Ernst!

Anonym sa...

Jag skulle bjuda min mamma på middag. Vi träffas alltför sällan eftersom vi bor 40 mil ifrån varandra. Både jag och min mamma älskar att duka vackert med fint porslin och härliga blommor.

Länna är bäst eftersom man kan hitta både klassisk inredning och moderna hippa möbler och andra inredningsdetaljer där. Dessutom kan man drömma sig bort i inredningsvärlden hemma i soffan när man inte har tid eller möjlighet att åka till butiken.

Anonym sa...

Hoppsan jag glömde att skriva mitt namn. Jag skulle vilja äta middag med min mamma som bor 40 mil bort osv

Hälsningar Åsa

Anonym sa...

1. En svårslagen middag skulle vara om jag lyckades samla alla mina vänner, gamla som nya, här i lyan på söder. Det kan dock bli svårt, alla vänner är väldigt utspridda både i världen och i Sverige. Min dröm är att alla skulle kunna komma på middagen och att och den extra bordsskivan till bordet skulle behöva sättas i för att alla ska ha chans att få plats. Sedan skulle vi avnjuta tapasrätter från Matteus underbara porslin och prata livligt in på småtimmarna.

2. Jag besöker Lännas hemsida nästan dagligen, hemsidan ger mig inspiration och jag gillar starkt att hemsidan rymmer så många klassiker var gäller heminredning.

Må bästa tävlare vinna!

Kram från Alexandra M.

Monica sa...

♥ Jag skulle inte vilja bjuda någon kändis, inte heller någon död släkting, inte något fotomodell och inte heller någon riktigt beundransvärd person. Utan fick jag välja vem jag ville skulle jag bjuda den vackra killen som jobbar i min ICA butik. Under flera månaders tid har jag gått och tittat på honom, små fantiserat och då och då har våra blickar möts och vi har avfirat leende mot varandra.

Vi har aldrig pratat och jag vet inte ens hans namn, men det är något med denna mannen som gör mig alldeles pirrig i magen och som får mig att vilja veta allt om honom.

♥ För att beskriva vad jag tycker gör Länna Möbler till Sveriges bästa inredningsbutik har jag slängt ihop en liten video. Kika gärna på det här:

http://www.youtube.com/watch?v=wcg_3KQ_z50

Nu hoppas jag så innerligt att jag vinner.
Allt gott och ha en trevlig dag,
Monica i Varberg

Monicac@hotmail.se

Anna sa...

Ber om ursäkt för ett tidigare inlägg 10.36. Då det kryllar av slarvstavfel. Har skrivit i iphonen och då stavar den lite som den vill ibland. Hoppas ni har överseende med detta;-)!
Kram!

Anonym sa...

Hej!

1. Jag skulle vilja bjuda in min underbara morfar till ett fint dukat bord. Han lämnade oss för ca ett års sen alldeles för hastigt och tidigt, och därför skulle jag vilja sitta ner med honom och njuta av god mat och ett vackert dukat bord. Jag skulle dukat i svart, vitt och gult för det va hans favoritfärger!

2. Lännamöbler är den webshop som jag alltid besöker först, för jag vet att man Alltid hittar något där! En snygg och stilren hemsida med ett utbud som är en fantastisk blandning på alla välkända och oemotståndliga märken!

Kram Karin



2.

Katarina sa...

1. Åh tänk om detta verkligen kunde bli verklighet...Mina absoluta drömgäster skulle utan tvekan vara mina älskade föräldrar som hastigt gick bort för 11 år sedan..Vilken lycka det skulle vara. Jag skulle göra en drömlik dukning med fantastiska Mateus. Kan bara bli så fiint!

2. Drömlika Länna webbshop är vad vi söker, kvalité.
Med hopp om en glädjevinst! KramKram

Terese sa...

1.Min drömgäst är Danmarks vackra kronprinsessa Mary. Jag vill gärna bjuda henne på en härlig söndagsbrunch en vackert solig septemberdag, vi hade suttit ute i solglasögon och värmande koftor. Vi skulle sitta länge och prata om gemensamma intressen som klänningar, kappor, väskor, skor, välgörenhet, familjeliv, träning, den grå OCH ljusa vardagen- allt vad väninnor kan tänkas prata om!

2. Lämna tycker jag om då de säljer klassiska och tidlösa möbler man alltid kommer att tycka om,samtidigt som man kan hitta detaljer för de olika säsongerna och som enkelt piffar till även det minsta skrymslet hemma.. :)

Elin sa...

Vid första tanken på vem min drömgäst skulle vara blev det självklart min mormor som jag saknar massor! Hennes sista tid fick hon mat av hemtjänsten för att hon inte orkade laga mat. Men när jag kom en gång i veckan efter skolan stod hon alltid och kämpade med att laga mat till mig. Två klassiker var raggmunk och fläsk eller pannkakor. Trevligt sällskap var hon också vid bordet då hon alltid satt och log så ögonen tindrade! Tänk att få bjuda igen på vackert porslin som jag vet att hon också gillar!

Innan förra mateustävlingen här kände jag faktiskt inte till LÄNNA möbler. Men när jag hittade dit var det jag föll för direkt LÄNNAS verklighetstrogna bilder, enkelt att hitta, något för alla smaker och ett stort plus den fria frakten!!

Kram Elin

Oktoberfröken sa...

Hmm, levande eller död person på middagen? Svensk eller icke svensk? Finns så många inspirerande, roliga och helt galna människor som lätt skulle kunna förgylla en middag med mig. Även om jag kan stå för mycket galenskap, tok och en eller annan klok (eller inte så klok...) kommentar, så är svaret inte helt enkelt. Helt enkelt.
Men varför inte Oprah?! En mycket intressant OCH kul kvinna. Vi kan prata om böcker, inredning och om hennes mentor Maya Angelou. En mycket vis kvinna det där, Maya.
Eller den vackraste kvinnan i världen, tyvärr död, men Marilyn Monroe har varit en person som funnits med mig sedan jag var 10 år och såg en film med henne på tv. Skulle visa henne alla mina bilder jag samlade, och mina böcker jag köpte. Kanske kan skvallra lite om JFK, eller hur livet egentligen var i Hollywood. Var det så glamouröst som det verkade? Egentligen?
För att ta en svensk, lite lättare med språket så skulle jag välja Josephine Bornebusch. Helt klart! Verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden, och vi skulle nog kunna hitta på en del galna upptåg, hon och jag.
Asch, kan jag inte få ta med alla tre?! The more the merrier, ni vet.
Så, den sista delen i tävlingen. Varför är Länna Sveriges bästa inredningsbutik på nätet?
1)      Alla märken finns där. Jag menar ALLA! som är viktiga för en inredningsgalen... inredare?!
2)      Fri frakt! Inga undangömda avgifter. Kort och gott, fri frakt. Toppen!
3)      Olika erbjudanden. Ibland så händer det. Där finns produkten du alltid velat ha. På erbjudande! Och för att citera Maria Montazami, igen. Toppen! Eller rent utav Mums!
4)      Sist, men inte minst. Enkel och lättöverskådlig hemsida. Behöver inte leta mig galen efter det jag vill ha. Och det finns MYCKET jag vill ha där kan jag lova. Måste.Stänga.Ner.Sidan.Nu.
Varma hälsningar,
Anna E (som för övrigt fyller år om 6 dagar...) :-)

Anonym sa...

Wow vilken tävling!

Matteus porslinet får mig att genast tänka på Marie Antoinette. Således hade det varit en ära att få äta en middag ihop med henne på slottet i Versailles. Romantiskt, vackert och fullt med godsaker. Eftersom man äter även med ögonen så hade Matteus porslinet gjort hela middagen som ett vackert stilleben i en vacker omgivning. Versailles och Marie Antoinette hade tillfört glamouren som man drömmer om en regnig höstdag!

2. En nätbutik som har ett imponerande sortiment, fantastisk service med fraktfritt och är så lättnavigerad kan ju inte bli annat än en succe´!
Underbar butik med underbara saker!!

Tack för en rolig tävling!!

Filippa

Projektetthem sa...

Jag skulle bjuda KInas president Hu Jintao, enligt många mäktigast i världen. Han skulle säkert uppskatta ett vackert dukat bord.

I Länna möblers webshop är strukturerat och enkelt att handla. Dessutom är det fraktfritt i hela Sverige. Inredningen är av bästa sort.

94 kvadrat sa...

Oj, ute i sista stund!! Tur att man tittar in här med jämna mellanrum under dagen för att inspireras av dina inlägg philia!!

1. Enkelt, gästerna skulle självklart vara våra underbara vänner som vi alltid har lika trevligt med. Eftersom vi vill umgås och slippa springa i köket hela tiden så satsar vi på en snygg dukning med fint porslin i härliga färger som gör att även den enklaste rätten ser arbetad ut!

2. Helt klart, tillgängligheten och ett mycket bra sortiment. Behöver inte längre lägga flera hundra på att ta sig till en bra inredningsbutiken med bra sortiment. Sparar in på festligt aset och kan då istället köpa lite mer ;-)

Kramar Linda

Home of m sa...

1. Jag skulle duka upp av det vackra porslinet Mateus till min make. Även om det är han jag nästintill delar varje middag med, så är det absolut han som är den jag allra helst vill ha som gäst. Tänk vilken lycka! =) Vi firar vår första bröllopsdag nu i oktober & vilken fröjd det skulle få vara att duka med Mateus!

2. Hos Länna finner man ALLT, allt från textil till möbler & inte allra minst inredningsdetaljer. Man behöver bara klicka in på denna sida så finner man allt + inspiration!

Ha en strålande dag!
KRAM

Anonym sa...

Hej,

Den person som jag skulle vilja ha vid min sida på min bröllopsdag är min kära mormor Karin, som gick bort alldels förtidigt från oss. Hon var en fantastisk person med värme och glädje till alla i sin omgivning.

När jag började gymnasiet fick jag mitt allra första Mateusfat av mormor och detta fat, stort beige med spetskant, står på bästa platsen i vårt hem än idag. På vår bröllopsdag kommer detta kära fat få bära vår bröllopstårta. Som en del att hon är med oss.

Vi planerar att gifta oss i fjällen då det är som vackrast med gnistrande frost mot trädens alla varma färger. Det vore underbart att få möjlighet att låta vår tema för dukningen gå i Matues underbara färgskala som passar vårt hösttema perfekt! Bröllopet som ett minne för livet för våra kära i delad glädje och värme - precis som fatet från min kära mormor.

Länna Möblers inrednings butik på nätet är magi för själen! Här kan jag inspireras och få känsla och leveransen blir till sin helhet när varan kommer i perfektion. De kan leverera en helhet!

Kram och varma hösthälsningar Hanna K

Anonym sa...

Hej HOP!

Jag vill bjuda min idol Per Morberg på middag! Han får naturligtvis stå för matlagningen och jag för dukningen. Vi ska prata om vin och mat och han får vara min Baloo för några timmar och lära mig ALLT han kan!

Länna Möbler är en välsorterad och inspirerande webshop som har det mesta och nyaste i stil och design! // Lollo

Susanne sa...

1. Åh jag älskar Mateus porslin!
Jag vill bjuda ett sällskap som drömgäster. Det är min och min sambos nära och kära som jag skulle vilja samla nu till vår son dop i höst. Lillkillen ska heta Matteo, som härstammar från Mateus med betydelsen "gåva från Gud". och tänk att få knyta ihop dagen med en mysig middag serverad på Mateus-porslin! Så passande...:)

2. Länna är en butik som man hittar mycket inspiration i. Där finns det där lilla extra som man alltid letar efter. Så mycket fina saker och bara ett klick borta!

Hälsningar Susanne P

Sanne sa...

Hej

Min drömgäst skulle vara maken som jag firar 20 år med i vinter, vi har vart gifta 13 år av dessa. Vi har under dessa år gått igenom så mycket, både glädje och sorg, vi har fått ta emot 4 underbara barn och tyvärr fått låta ett av dem resa vidare till himlen. Vi har tagit oss igenom sjukdom, olyckor med allt vad det innebär utan att ge upp. Jag älskar min man och vi båda är förtjusta i vackert saker. En middag bara han och jag i lugn och ro på detta underbara porslin är vad jag önskar. En stund att sitta och reflektera ihop och planera vår framtid vidare.

Länna möbler är den klart bästa webbutiken då de har precis allt som man vill ha. De dukar dessutom upp allt så man får så mycket inspiration och idéer bara av att titta på allt.
Och när man sen beställer får man varorna enkelt och smidigt hela vägen hem.
Kan det bli bättre!!

Lena Sjölund sa...

Hej!
Min frö gäst är min make! Så sällan vi har den tiden för varandra mellan barn, jobb o hem! Jag skulle bjuda honom på hans favoriträtter och ge oss tiden att samtala om livet, drömmar och framtiden!

Det bästa med Länna är dess utbud. Det som inte finns där är inte värt att ha! ;)

Ha en fin dag och tack för en härlig tävling! Fyller 30 om några månader och högst upp på listan står fint porslin, tänk o vinna här och kunna bjuda på fina Mattheus- tallrikar!!! ;)

Kram

Anonym sa...

Min allra käraste syster skulle jag vilja bjuda på middag och duka med vackert porslin från Mateus! Under loppet av 5 år har vi fått 5 barn samt förlorat vår skakade mamma. Det har inte direkt funnits tid till att bara sitta och prata i lugn och ro. Det är något jag önskar av hela mitt hjärta!

Inredningsprylar från Länna
tilltalar en tös från Götet änna!
Fina prylar i högsta klass
nu vill jag beställa i stora lass!!!

Mvh Anna Lindholm

camilla sa...

Min drömgäst är så klart min man som jag snart varit gift med i 4 år. ja har kollat på mateus porslinet i ett år och jag älskar den ljusblå färgen. den är så vacker. så ja hade valt min man å varje hemma lagad middag hade varit vacker med de porslinet!

Hos länna är det stort utbud för både ung å gammal. en butik där allt finns på samma plats helt enkelt!

millasv sa...

Oj, vilken tävling! Jag förstår att du är glad.
1. Min drömgäst. Varje middag skulle bli en dröm med det där snyggporslinet. Men om jag skulle välja en så skulle det bli Per Elofsson. Jag skulle vilja höra om hans målmedvetenhet, om hans diciplin, om vad som drev honom och vad som hände i Mühlegg-backen och hur man hittar tillbaka efter något sådant. Jag är en skidnörd. Och väldigt intresserad av hur man hittar drivet.
2. Länna möbler -bästa webbutik. Det är klart! De har ju allt man kan önskar sig. Allt man drömmer om att få äga, få njuta av. Och det är lättillgängligt för alla. Om än man som jag bor i kallaste norrland och snygga inredningsbutiker lyser med sin frånvaro. Länna möbler har ju precis allt som jag behöver. Och vill ha.

Anonym sa...

Hahaha, skrev jag verkligen skakade mamma?! Jag menade naturligtvis vår älskade mamma! Och inom loppet av 5 år ska det ju vara! Tokigt!!
/Anna Lindholm

hanna.clavegard sa...

1. Inget går upp mot en middags bjudning så här på höstkanten...fint porslin, linneservetter, mycket levande ljus och ett gott vin. Jag bjuder hem bästa vännerna..en kväll med bästa tjejerna med massor av god mat och skratt.
2. Den är tidlös..tycker att de allra flesta nätbutiker ser likadana ut i dag..vilket känns tråkigt. Om ett par år tröttnar folk på layouten och butikerna måste förnya för att locka målgruppen. Länna för mig är tidlös..layouten kunde vara på en tidning från 70- talet likväl som en attraktiv nätbutik om 10 år. Det andra viktiga med den är innehållet..design av hög kvalitet.

Marie-Louise Svensson sa...

1.Jag skulle vilja få ett tillfälle att samla mitt gamla tjejgäng, som på grund av livet i största allmänhet och många mil som skiljer oss åt, har svårt för att samlas på samma plats och vid samma tillfälle. Det vi alla har gemensamt är ett stort intresse för inredning, allt det man kan hitta på Länna möbler med andra ord och för Mateus Porslin särskilt.

2.För att när jag tänker att jag ska ”titta runt” i olika internetbutiker efter en present till mig själv eller familj och vänner, kommer jag aldrig längre än till Länna möbler. Där hittar jag alltid något intressant, som jag kan få hem snabbt och lätt.

Tack Philia och Länna möbler för att ni inspirerar oss med alla dessa härliga tävlingar!

Anonym sa...

1. Jag skulle duka upp porslinet på en bädd av löv och stolen skulle jag dra ut för Dolly Parton. Vi skulle sitta och avnjuta en svampsoppa och jag skulle storögt eller storörat är nog närmare sanningen lyssna på vad denna kvinna varit med om. Till huvudrätt blir det en vegetarisk gryta, som vi smaskar i oss samtidigt som vi skrattar åt den dråpliga händelsen vid flygplatsen där jag inte hittade igen henne och fick ropa efter henne vid informationen. Vi skulle sitta in på småtimmarna och jag skulle låta mig inspireras av denna enorma ödmjukhet och storhet som gömmer sig bakom en liten (om än storbystad) kvinna. Självfallet skulle jag inte begära det, men om hon absolut envisas så får hon mer än gärna framföra några alster. Till de sista dropparna vin sitter jag med tårar i ögonen och hör den

späda stämma lyfta taket som bara Dolly kan när hon sjunga Jolene.



2. Länna har ett brett spann på priserna på de noga utvalda produkterna och de erbjuder inspirationsmaterial(!) Men det bästa är fri frakt inom sverige. Älskar att summan blir det man handlat och inte ännu mer även om det bara rör sig om hundralappar.



Kramar /Ulrika

Shopaholic sa...

Hej Fina P,

1. Jag skulle vilja kunna bjuda min ljuvliga mormor till ett vackert dukat bord, hon var den som uppfostrade mig och tog hand om mig under min uppväxt. Jag hade velat visa henne hur jag blivit som vuxen och vad jag uppnått, tack vare henne. Jag hade velat att hon skulle få träffa sina barnbarnsbarn, den ena döpt efter henne och jag hade velat hålla om henne och skämma bort henne för en gång skull.

2. Varför Länna fått pris är lätt att se. Det är snyggt, inspirerande och enkelt att hitta. Man vill bara surfa runt i timmar och njuta av all inspiration som man får där.

Tack för en underbar tävling med makalöst generös vinst! Jag håller tummarna att jag vinner för en gångs skull.
KRAM!!

Ame sa...

1. Efter en lång och betänksam process över vem jag egentligen skulle vilja uppleva en härlig och lång middag med kom jag fram till Per Friberg. Han är en enastående landskapsarkitekt och som jag har haft äran att få träffa en gång, dock hann vi inte prata med varandra den enda gång. Tillsammans med Per Hade jag velat samtala kring alla hans vackra verk och hur han arbetar sig från kund till färdigt hantverk. Hur man får känslan den där innerliga känslan av att man brinner för något att hamna på skissen i verket. Detta skulle man kunna tala om med en hel rad av underbart duktiga designer men jag hade önskat att få göra det med Per kanske också för att han var en av de första i Sverige inom just landskap. Vi hade fått en underbar middag och eftersom Per är den man som jag tror honom om hade han om någon uppskattat tallrikarna vi åt på.
2. Lännas hemsida bjuder på stilrent och minimalistiskt. Här finns allt det vackra för att man ska få det hem man drömmer om. Det som också gör, förutom utseendet på sidan, att man tycker om att vara här är att det är så enkelt att hitta och att få fram den information som jag söker efter. Förstår verkligen att dom vann och önskar att dem kunde smitta av sig till andra sidor.

Tina sa...

Jag skulle duka upp för min farmor och mormor och låta dom berätta hur deras liv varit. Hur deras barndom såg ut, Hur de träffade farfar och morfar, att få barn på 40-50 talet och om dåtidens "krav" på kvinnor som känns mindre än vad de är idag. Vad som var viktigt i deras liv och vad de gjorde för att hålla ihop sina familjer. Sen skulle jag låta dem veta hur mycket jag älskar dom.
Det är alltid lika roligt att lyssna till dem!

Länna har sett till att kunna erbjuda alla kunder något, oavsett inredningsstil!
Sedan är ju webshopen så vansinnigt beroendeframkallande. Man kan drömma ihop sig hela sitt drömhem på ett ställe!

Anonym sa...

1. Jag skulle bjuda min älskade sambo på middag. Efter 13 år tillsammans och 10 år som förlovade i år, har vi fortfarande inte firat en enda årsdag. Efter ett minst sagt omtumlande 2011 med många motgångar för oss vore det underbart att för en kväll lämna allt och sätta sig vid ett MATEUS-dukat bord och fira att det fortfarande är vi två.

2. Länna möbler är en webbutik med det där lilla extra, kan på kvällarna när barnen somnat sitta länge länge och drömma mig bort en stund och titta på allt fint som finn i butiken.

Hoppas hoppas nu på tur.
Kram och tack för en superhärlig blogg.
Kram Jenny

Anonym sa...

1 Min drömgäst till ett bord dukat med tjusigt porslin skulle vara en kär vän som tyvärr bor alldelens för långt borta. Min käre vän gifter sig dessutom i november, så det skulle vara väldigt kul att få skämma bort henne på med en god middag på tjusigt porslin innan hon blir Fru.
2 Jag tycker det som gör Länna möbler till den bästa inredingsbutiken på nätet är dess breda och lite "lyxigare" sortiment där man verkligen kan hitta guldkorn med det där lilla extra att krydda sitt hem med.
/ Therese

Anonym sa...

1 .Jag skulle med glädje bjuda min äldsta dotter på nio år. Hon har tappert följt med oss runt om i världen, fått gå i olika skolor, bytt kompisar ofta och varit en kämpe men visst har det stärkt henne också. Jag skulle ha en mamma- dotter middag med Mateus porslin i dämpade färger, massor med ljus på bordet och servera hennes favoritmat, svensk hederlig potatis och kött som bara finns i Sverige. En drömmiddag för en stolt mamma.

2. LÄMMA
Ärlighet, äkthet och charm-butiken har något för alla
Nära dig, bara en tryck på datorn
Ni bjuder alltid på inspiration och har stor designkunskap
Allt man kan önska sig!

Tack för att jag fåra vara med och tävla!

Claras mamma

Carolin sa...

Min drömgäst eller drömgäster skulle vara mina härliga tjejkompisar. Vi är 6 tjejer som hållt ihop väldigt väldigt länge men som tyvärr är spridda över hela Sverige. Eftersom alla har familjer får vi inte ihop då många träffar per år. Så att få bjuda dessa härliga tjejer, som ger mig så mycket energi, på god middag som är uppdukat med det snyggaste porslinet på marknaden just nu, enligt mig, kan inte bli annat än lyckat!

Länna Möbler har ett blandat sortiment där det finns många godbitar man vill klicka hem. Att de alltid har frakt fritt gör de hela inte sämre samt väldigt bra service!

Nu håller vi tummarna!
Kram Carolin

Åsa Aronsson sa...

1. Jag skulle utan tvekan bjuda min bästa vän Lena, som nu låter mig bo tillfälligt hemma hos henne och hennes man, medan jag söker nytt boende till mig och mina tre barn. Lena har ett stort hjärta och stöttar på alla sätt i en just nu tuff period i mitt liv. Är "between homes" efter att nyligen ha skilt mig och ser fram emot att inreda mitt nya hem. Både med gammalt och med nytt!(Se nedan.)

2. Länna Möbler har en websida som är snabb, klar och tydlig och lätt att hitta på. Har redan varit inne och spanat flera gånger. När jag vet var jag kommer att bo (se ovan) blir det nog några klick!
Åsa A

Anonym sa...

Åh shit vad nervöst har aldrig gjort detta,men nu måste jag testa går inte att missa detta.
1.Jag skulle bjuda min allra bästa vän som jag haft i 17 år,men tyvärr kom det en sak mellan på jobbet så vi har inte pratat på 3 år.
Så det skull bli flera dygn runt porslinet för att ta igen allt.
Kram Lotta
2.När jag vinner pengar ska jag handla varje vecka på LÄNNA MÖBLER vill ha allt enda problemet för litet hus.(men om jag vinner mycket kan jag bygga ut då får det plats)

Ullis sa...

1. Jag skulle duka upp porslinet på en bädd av löv och stolen skulle jag dra ut för Dolly Parton. Vi skulle sitta och avnjuta en svampsoppa och jag skulle storögt eller storörat är nog närmare sanningen lyssna på vad denna kvinna varit med om. Till huvudrätt blir det en vegetarisk gryta, som vi smaskar i oss samtidigt som vi skrattar åt den dråpliga händelsen vid flygplatsen där jag inte hittade igen henne och fick ropa efter henne vid informationsdisken. Vi skulle sitta in på småtimmarna och jag skulle låta mig inspireras av denna enorma ödmjukhet och storhet som gömmer sig bakom en så stor, liten kvinna. Självfallet skulle jag inte begära det, men om hon absolut envisas så får hon mer än gärna framföra några alster. Till de sista dropparna vin sitter jag med tårar i ögonen och hör den

späda stämma lyfta taket som bara Dolly kan när hon sjunga Jolene.



2. Länna har ett brett spann på priserna på de noga utvalda produkterna och de erbjuder inspirationsmaterial(!) Men det bästa är fri frakt inom sverige. Älskar att summan blir det man handlat och inte ännu mer även om det bara rör sig om hundralappar.

Kramar

Jessica sa...

1. Jag skulle bjuda min syster Linda. Vi ses aldrig bara hon och jag då vi båda har små barn, jobbar och är mitt uppe i varsitt husbygge. Hon är min allra bästa vän och våra samtalsämnen tar aldrig slut men tyvärr har vi kommit lite ifrån varandra...

2. Länna möbler har oslagbart sortiment och en supersevice. De lyckas verkligen med att vara personliga även i sin webbutik, ngt som är unikt i nätdjungeln.

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 436   Nyare› Senaste»