måndag 28 februari 2011

I KÖKET

.
.


Får jag presentera världens underbaraste (& bestämdaste;) lilla tvåring: Beabus!



Tjingeling eftermiddag!



Har precis hämtat hem liten Beabus och just nu sitter vi hemma i köket och myser. (Hon och "pärlar" medans mamma bloggar:)

Beabus går verkligen på ett riktigt bra dagis och det är jag så glad för. Lokalerna och gården är egentligen ganska så trista men fröknarna där är helt fantastiska! Alltid vänliga, leende, varma och intresserade fröknar som möter när vi kommer.  Bea skuttar alltid så glatt in till de andra glada barnen och det måste ju vara ett tecken på att hon verkligen trivs!:)



Min glada tjej i köket! (Dagens: Tröja ChillN, jeans Fix och sockor Pop.)


Bea gillar verkligen att rita på sin lilla svarta tavla och står ofta just där när jag lagar mat:)




Nu - mellistime! (Avocado och mayodressing till mig och banan + smörgås till Bea)



Önskar dig en fin fortsättning på måndagen!



.

SÖTA TWINS & OSCAR PARTY CHICKS

.
.

Naaaw, så söta de är de små danska kungliga tvillingarna! Detta är en av de första officiella bilderna på de små och kom i förra veckan.



Hej hallå sista februari!


Tiden går verkligen i rasande tempen och imorgon har vi redan mars - första vårmånaden! Jippie!!!:)

Fick nyss syn på några pics på de små bedårande danska tvillingarna, som Kronprinsessan Mary födde i januari. Såå söta! Själv ska jag om någon månad bli faster för första gången och det ska bli så spännande och se vad det kommer för liten kusin. Faster låter förresten så fantastiskt strängt och präktigt. Men jag kommer då inte bli någon sträng faster som ska hålla på och uppfostra och mana och stå i! Nej det får minsann föräldrarna sköta själva:) Snäll och go ska jag vara! Bjuda på stenhårda karameller och hitta på historier:) Och inte jämföra barnen.

Såg ni underbara Solsidan igår? Wow, vilken igenkänningsfaktor! Inte bara i "Odd Mollymaffian" (haha, ja jag skulle platsat där;) utan även i det där med att små barn ska hålla på och jämföras i tid och otid, i utvecklingen, uppfostran och prestationer. Har själv råkat ut för det med mina egna skatter och det är så fantastiskt dumt. "Min lilla skriker minsann aaaldrig" "Vår lilla tjej äääter allt" "Tänk att hon redan kan räkna till tusen" osv osv och där sitter man med ett barn som kanske tycker det mesta smakar pyton, älskar att busa och stojja och höras eller som kanske inte har det helt toklätt i skolan. Jag har tre skatter och alla är väldigt olika. Jag har tex en pojke som är världens lugnaste och flickor som är världens "gå påigaste". Det har nog inte så mycket med uppfostran att göra - de är ju mer deras små personligheter! Att ha fått ett barn som man själv anser är totalt felfritt (nåväl) ska man ju så klart vara tacksam och glad över det men tryck inte ner det i halsen på någon annan svettig mamma som kanske tampas med trilskande barn och inte har det likadant säger jag. Hålla på och jämföra små barn, usch.  Man kan väl vara tokstolt över sina små ändå, utan att jämföra eller klaga på andras barn. Det är jag, världens absolut stoltaste mamma. Jag säger bara: uppmuntra alla era duktiga "medmammor"  istället tjejer. Speciellt om de kanske har "sena" eller trotsiga barn.  De allra flesta gör nog precis så gott de bara kan.


Det spekuleras vilt om vad de små kungliga sockerbitarna ska heta. Bla finns både Knut och Dagmar med som förslag. Officiellt blir dock inte namnen förrän den 14 april, då det blir kungligt dop!



Såg ni förresten Oscarsgalan inatt? Det gjorde dock inte jag men jag har uppdaterat mig lite på nyhetssajterna och då mest så klart kollat in alla otroligt vackra galaklänningar.  Såg att flera av våra svenska modeproffs tyckte att Cate Blanchett i sin Givenchy blåsa var absolut vackrast. Hm, hm. Jag tycker själv att kompisarna Cameron Diaz och Gwyneth Paltrow var riktigt ursnygga på Vanity Fairs klassiska efterfest. (Vilken fysik Cameron har btw, kolla bara in hennes överarmar, wow!)


Oj nu har jag verkligen maaassor som jag bara måste göra pronto!


Vi ses senare!


KRAM


.

söndag 27 februari 2011

TUFFT & LÄCKERT I HELSINGBORG

.
.

Det är så läckert med så här krispiga färger! Riktigt kritvita golv och textilier är så fint... mmm. Gillar också puffen massor (Så fint så man förlåter tom valet av fondtapet;) Foton: Jenny Nordquist



Hello alla!


Jag överlevde springturen - jippie!Ttänker inte berätta hur långt jag sprang eller på vilken tid, huvudsaken att jag börjat löpträna - för det har jag härmed gjort from idag!!!

Alldeles nyss hittade jag så fräscha bilder på ett tufft skånskt hem och är ju så klart tvungen att dela det med er. Voila!:)




Häftig fåtölj med Ralph Laurentyg och en snyggelisnygg Jieldelampa.
(Alla bilderna är klickbara om ni vill se dem i jätteformat)

Visst är det fint med allt det orientaliska till det moderna?


Åh vad det är tjusigt med vita golv. Vi har ju det på hela övervåningen and I love it:)



Tine K har visst hittat hem till den här moderna familjen också.



Vilket tonårsrum -coolt.


Det här pojkrummet är ju både så  tufft och fint! Gammeldags Sebrasäng och  sparkbil men i tuffa färger. Riktigt läckert.


Samma här - söta rara möbler blir så sötsalta i svart!



Svart/vitt fint även i badrummet.


Nu ska jag åka och hyra en mysig söndagsfilm + köpa maaassor med smågodis - slurp!:)


Njut kvällen så ses vi imorgon!


KRAM


.

GOD MORGON SÖNDAG



Vilka coola boots inte sant? De till vänster kommer från Prime Boots och de till höger (som jag provar här) kommer från Munderingskompaniet. Känns som att ett par såna här boots skulle passa utmärkt i vår!





Hej på er söta hjärtan!


Har ni sovit gott???  Min Beabus har lekt propeller hela natten lång i vår säng så nej, jag har inte sovit som en prinsessa inatt direkt;)

Har precis surfat runt och kollat in lite vårnytt på nätet och det kommer så mycket fint! Just nu står ett par nya boots (behövs verkligen) och en snygg vårjacka + nya solisar på önskelistan. Iofs så ser jag inte skymten av våren idag men den kommer ju alltid fortare än man anar!



Någon av dessa jackor får gärna hänga på mig i vår. OM till vänster och Hunky Dory till höger (en favvo som också finns hos bla Tullhuset)
Shyssta "glajjer":) Till vänster Gucci och till höger pilotisar från Victoria Beckham (Båda finns hos Net a Porter)



Gårdagens jag i ChillN Mist Blouse (finns här) och mina Hilfigerchinos som jag fyndade här!:) (såg btw att ChillN använder just mina Mist Blouse bilder på facebook för att de inte hade någon egen bild på den stylen -kul:)


Vet ni vad jag ska göra nu... Jag ska ut och springa! Ojojoj, jag är såå otränad så wish me luck att jag överlever och inte tuppar av av utmattning (eller slår ihjäl mig på någon isfläck)



See U later!


.

lördag 26 februari 2011

DAGENS UTFLYKT

.



På gågatan i Mariefred idag! Bea skymtar skuttandes till höger medans det inte är Trulle som syns brevid, även om det faktiskt precis ser ut som det!


Bon soir!


Håller ni också på och laddar för melodifestivalen kanske? Jag fixar just nu både popcorn och dipp och bloggar samtidigt:)

Tusen tack för era superbraiga tips idag. Älskar att kunna fråga alla er om råd, det är ju verkligen hur bra som helst! Nu ska ny mascara minsann inhandlas a.s.a.p. så får vi ser om den håller vad NI bloggisar lovar:)



Dagens jag: blus och jacka ChillN, döskallesjal Ester Elenora, väska Alexa Mulberry, chinos Tommy Hilfiger och skor Uggs.



Åh vad det är fint i Mariefred! Dit skulle jag kunna flytta känns det som, om jag nu skulle flytta till en ännu mindre Småstad. Det är så pittoreskt och gulligt i centrum med bara gamla fina hus.


Lunchen intogs på Gripsholms Värdshus backficka; Skänkrummet. Jag åt fisk och skaldjurssoppa och sen marängswiss med en cappuccino till efterrätt, mums vad gott det var!


Och ja, jag såg ett slott idag, pampiga Gripsholmsslott! Det var såå himla kallt när jag tog detta kort, fingrarna blev alldeles blå och stelfrusna, brrr (Måste varit för att jag stod vid vattnet för det var ju "bara" - 1 grad ute?)


Jättetrevlig blev vår utflykt som dock inte slutade på bästa sätt. Beabus stackarn blev tokåksjuk på vägen hem, så det blev till att hoppa supersnabbt till baksätet i farten på motorvägen och plocka fram skoskydden som spypåsar! (som jag råkat fått med mig hem från dagis, på fötterna dessutom,  hmm) Men så fort vi kom hem så var hon sitt gamla jag igen, alltså full fart!:)



Nu - mys framför tv:n.


Önskar er alla en skön lördagskväll!


KRAM


.

SLOTTSPARKER, MASCARA & FILMTIPS

.
.


Igår gjorde jag något jag inte brukar göra - jag öste på med svart mascara runt ögonen både uppe och nere. Det blir ju onekligen finare närbilder när man har mera ögon make up men hur göra all ni girls som brukar ha mycket mascara? Jag lyckas nämligen allltid smeta ut det över hela ögat, speciellt om jag har det på undre fransarna, så att jag ser ut som en panda istället efter ett par timmar:) Vilket märke sitter egentligen bäst? Och när jag ändå håller på och frågar, vad gör man för att få bort röda ögon, någon om vet? (Förutom Clear Eyes)



Happy Saturday girls!



Idag vaknade jag glad:) Vi har inga riktiga planer för denna dag utan tar den som den kommer bara. Kan ju vara riktigt skönt att "bara vara". Frisk luft ska vi se till att vi får i alla fall, så nån typ om utomhusvistelse blir det. Kanske en liten utflykt med H och Beabus? Jag har ju en liten "faiblesse" för slottsparker bla och skulle gärna besöka någon idag. Det är ju så härligt att vandra runt i sådana, bland formklippta häckar och ekar och lusthus, och fantisera om hur det måste varit där en gång i tiden...Helst ska det finnas ett mysigt litet slottscafé också, så att man kan få en god kopp latte och en liten nybakt kanelbulle (Tipsa tipsa kära bloggisar om era favorit slott och herrgårdar!:) 


.


Har ni förresten varit i Versaille Paris? Oh my, vilket helt fantastiskt slott det är och vilka fantastiska parker. Där kan man verkligen finpromenera i timmar och drömma om svunna tider... Bild från filmen Marie Anoinette.
.

Har ni dessutom sett kostymfilmen Marie Antoinette med ursnygga och duktiga Kirsten Dunst i huvudrollen? Heelt underbar. Den är från 2006, så den är ju inte helt sprillans ny, men så fantastiskt bra så den kan man se många ggr tycker jag! Vilka miljöer och vilken rekvisita ( många pastelliga macarons tex;). Det får bli dagens dvdtips. Eller morgondagens kanske, for ikväll är det ju faktiskt Melodifestivalen igen och den får vi ju inte missa!:)



Nu fångar vi lördagen!


KRAM



P

.

fredag 25 februari 2011

KOM IGEN KATTER - DET ÄR JU FREDAG

.
.
Det är ju fredag och jag och Bea "skakar rumpan" till den här låten! Extra kul är det ju att skaka rumpan med fransar som jag gör idag:) Sidentunika: Odd Molly Springnews, Hookup sleeved tunic! (Finns hos ROS som just nu har fått in maassor med snyggt vårnytt!) jeans Blank Nyc.


Hello my little friend!


Vilken fantastiskt trevlig liten dag vi har idag inte sant!? Det är ju inte alls lika kallt som igår, pengar trillar in för de flesta och det är ju äntligen freeedag!:)

Har tom vårvibbar igen så nu ska jag minsann promenera ned på torget och köpa nya anemoner och ranunklar och franska tulpaner. Sen vill jag även få med mig hem god färsk pasta, fina krispiga grönsaker, goda ostar, gott rött, nougatpraliner, nytt glossigt magsin, chirre, stenungsbakat bröd osv osv :)




 Kärlek till alla er bästa bloggisar idag! Tack för att ni finns! (kör visst lite japanfeeling denna dag med både sådant tryck på min nya sköna tunika och ett gäng körbärskvistar på spiselkransen!)



Nej nu sticker jag minsann ut igen!:)


Ha en alldeles fab fredag finingar!

 

KRAM



.

torsdag 24 februari 2011

TORSDAGSMYS

.
.


Mmmm, havskräftor och räkor....med Lime Aioli...och gott vitt.  Hur fantastiskt god är inte denna LCHF kost egentligen???


God Evening everyone!!!


Idag har mina stora skatter åkt till sin pappa för att vara med honom hela låånga sportlovet (de ska till fjällen). Känns alltid så konstigt när de ska vara borta från mig så länge och jag blir alltid lite sorgsen när mina små älsklingar försvinner iväg:(

Dock så kom min fina H hem med min favvomat för att göra mig på lite bättre humör - skaldjur och gott att dricka så nu kör vi "torsdagsmys" här hemma!:)


Ha en skön kväll så ses vi imorgon tjejer!


KRAM


.

LOVE BY CHLOÉ

.




Godmorgon solstrålar!


Igår fick en ny parfym följa med hem från la stada och det är underbara nya Love by Chloé. En så fin fräsch och pudrig doft som jag verkligen rekommenderar om du gillar just lite "pudriga dofter". Blev nyss så full i skratt när jag såg reklamen för parfymen för den andas så otroligt mycket 80-tal! Påminner mig lite om min egen kära mamma på just 80-talet, när vi alltid var i Frankrike på somrarna och då ofta i Paris. Lilla mamsen var så otroligt snygg, smal och chic med likadana vida byxor högt upp i midjan, enorma Ray Bans och hon körde också en guldfärgad sportbil (dock en Porsche) med bilhandskar, det ni:) Dessutom hade hon en absolut favoritparfym som typ hela huset doftade (hon var inte feg när hon tog på sig av denna) och det var just: Chloé.


Nu är det dock 2011 och en ny istid har kommit tror jag! Jisses så kallt det är och strax är det åter igen dags att bylta på mig och skatterna alla koftor, jackor,överdrag, handskar, halsdukar och skor och pysa ut i kylan. Brrr.



Önskar dig en fin start på dagen!


KRAM


.

onsdag 23 februari 2011

I SENASTE LANTLIV

.
.


På mitt köksbord - senaste Lantliv. Gillar verkligen tidningens modesidor - de är alltid så otroligt snyggt stylade och fotade!



God Kväll raringar!



Har precis kollat på Sveriges Mästerkock här och det var ju faktiskt ett riktigt bra program tycker jag! Fast det måste ju vara extremt svårt att laga god och vacker mat med så där mycket press om att det ska bli tipp topp. Tycker nästan lite synd om de som är med och tävlar (Dessutom har jag nog en liten "crush" på Per Moberg som är med i juryn i programmet - tycker ju att han är så himla cool hihi:) Gillar även hans egna sköna matlagningsserie Vad blir det för mat.)

Lovade tidigare idag att jag skulle visa lite pics från ett riktigt snyggt svart/vitt hem ikväll, men tyvärr så blev inte bilderna jag tog från tidningen de bästa. Lantliv har ju ingen egen netsida men om ni går in på danska Femina här så ser ni ungefär samma härliga bilder (av fotografen Kristian Septimus Krogh).




Det är ett så fint litet reportage!


Ikväll ska jag lägga mig tidigt i sköna sängen och läsa nya Plaza och Elle Interiör också! Är en riktigt trööött bloggerska ikväll nämligen...


Vi ses imorgon girls!


KRAM



.

STILL IN LOVE WITH BLACK & WHITE

.
.

Okej bloggisar - vad har hänt i vardagsrummet här nu då?:) Jo soffan har snurrat ett halvt varv, randiga Daymattan är tillbaka, gammalt ommålat soffbord Indiska har flyttat från tvrummet, svart skåp har också flyttat på sig, lampa från hallen har hamnat här osv osv...(+ ny supersöt Daykudde från Classic Living med texten Love me a little har hamnat i soffan för att matcha övriga svart/vita kuddsamlingen!:)



Hallå alla söta och rara tjejer!



Att blogga är oftast bara bara jätteroligt! Får så otroligt fin feedback av er mina besökare och det är jag så glad och tacksam över. Ibland får jag kritik och det kan absolut vara helt okej om den är framförd på ett "hövligt" sätt. Men falska påståenden, elaka kommentarer och hån hör inte hemma här på House of Philia! Här ska det vara en skön avslappnad och mysig stämning - inget annat (så därför, tyvärr, är jag tvungen att ta jag bort allt annat).

Nåväl, jag har precis kommit innanför dörren efter en riktigt mysig lunch på stan. Nu ska jag vidare ut igen för ett besök med skatterna hos mormor och morfar!



I solskenet! Visst blev det ganska så trevligt med fåtöljen i burspråket? Kan berätta att vardagsrummet nu faktiskt känns ännu lite större.



Vi ses lite senare och då ska jag visa lite pics från ett fantastiskt fint svart/vitt hem jag hittade i en tidning igår!


Ha en strålande fin eftermiddag!


KRAM


.
Psst, Det finns så mycket inspiration på nätet och det är nog lätt att man fastnar för saker bara för att de är nya och fräscha inte sant? Kanske inte alls är ens stil egentligen men så läckert packeterat att man blir supersåld ändå!:) Sen finns det vissa superinspirerande bilder som etsar sig fast hos mig och som är preciiis så som jag verkligen gillar det!  (Tycker fortfarande att detta var klart snyggast i stuen Anita! Ääälskar bilderna:)


.

tisdag 22 februari 2011

HALLÅ TISDAGSKVÄLL


.
.

Tjoho - busy 3 barnsmamma på väg ner från de 4:a nybäddade och nystädade sovrummen tidigare idag:) Dagens är fantastiskt fina Gerandia Dress i brunt från Chill Norway och tights HM. 



God Kväll sweeties!


Jag har ju förstått att ett par bloggisar tror att jag "bara" är hemma och "puffar kuddar" på dagarna. Det gör jag dock inte. Jag jobbar absolut inte heltid men jag försöker göra min grej + att jag har 3 barn (varav en 2-åring som går 20 tim/v på dagis) och bla också ett hyfsat stort hus  (+ en liten blogg) att fixa med och det tar ju också sin lilla tid. Alla ni som har många barn vet att aktiviteter, kompisar, läxor, tvätt etc etc tar så mycket mer tid ju fler skatter man har! Eller hur? Man hämtar och lämnar och far. Åter igen - det finns ju tusen olika sätt att försöja sig på och det jag gör själv vill jag bara inte berätta om här på bloggen just nu! (Så nej, jag piffar  inte 24/7:)


Nu ska jag dock baaara slappa och dricka gott thé och se på gårdagens inspelade Wallanderfilm! 


Vi ses imorgon!


KRAM



.

LUNCHTIME

.

.
Matlagning på g i mitt just nu faktiskt mycket mycket fräscha kök! (Storstädade ju precis alltihopa i söndags)




 Hallå mitt i lunchen damer


Mår ni bra denna soooliga tisdag!?


Har sett att det är flera av er raringar som undrat hur det går med lchf och hur jag får ihop ex smarriga bullar och pizza med den. Ni som hängt med här på H of P ett tag vet ju att jag fuskar på helgerna och äter maaassor med goda kolhydrater då. Inte för att det är direkt bra på något sätt utan för att jag inte klarar av att vara helt utan godis och annat!:)



Just nu äter jag lunch och idag består den av en ost och skinkomelett med sallad till här hemma. Omelett är nog den bästa lunchen om man äter den på halvt stående fot själv! Så enkelt och gott. Går ju att variera omeletter i det oändliga dessutom. Svamp, räkor, bacon, spenat osv osv...


Jag ska försöka bli bättre på att lägga ut lchfrecept till er. Vet ju att det är riktigt uppskattat! Dessutom ska vi träna mer, både ni och jag, eller hur?;) 3 ggr i veckan är rimligt inte sant? Nu måste vi tag i detta pronto!


Nu blir det minsann powerwalk i minst en timme i solen med Bea i vagnen!


Vi ses lite senare!


KRAM


Psst. Tack för er mycket glada peppning och hälsningar angående min bräääkiga dialekt! Ni är ju bara för söta! Kanske kanske kommer det ett "litet smakprov" på härligheten framöver:)



.

måndag 21 februari 2011

EXPOSED

.
.

Idag bjuder jag på en dagens där jag tokkisar för det var verkligen ljust ute! (Jacka + klänning Odd Molly (Country Dreams och Tullhuset) tights Gina Tricot, sjal Ester Elenora och sockor + stövlar Hunter)



Hello mina vänner!



Nu på morgonen fick jag en så himla rolig förfrågan! (Rolig därför att jag blev så otroligt full i skratt:) Kan inte gå in närmare på vad det gällde men det gällde iaf. mig och ett spännande erbjudande, där jag skulle medverka i media av något slag. Har ju även fått  frågor och mail där några av er vill att jag gör videoinlägg här på HofP. Men men men - jag är ledsen men jag måste avslöja att jag har verkligen en av Sveriges absolut mest osexiga dialekter - detta går ju bara inte! Ni kommer ju skratta ihjäl er! Ledtråd - Maria Montazami kommer från samma Småstad. Så ja - ni förstår ju själva, tååppän, expåååsed, täääzzels... Inte vill ni väl höra mig bräka på också, när ni riskerar att få ont i öronen av det???



Nu - Ica Maxi för storhandling!


KRAM


.

söndag 20 februari 2011

UTE PÅ ISEN

.
.

Åh vad det var fint igår på Mälaren! Solen strålade och det var riktigt kallt, men som tur var helt vindstilla. Ovan har vi fikastund och skatterna fick var sin god sandwich och var sin liten termos med varm choklad. Hur uppskattat som helst i kylan!:)



Bon soir!


Ikväll visar jag lite pics från gårdagens mysiga utflykt på sjön!

Har nämligen inga roliga pics från denna Söndag eftersom jag bara varit inne heela dagen idag och storstädat hela köket! Puh. Både ugn, lådor, kyl och skåp har blivit riktigt skrubbade denna söndag. Men nu är det faktiskt klart, äntligen, och skinande rent och jag sitter just nu i köket faktiskt och njuter av att det är fräscht igen! (Kan inte fatta hur otroligt smutsigt saker och ting kan bli bakom stängda luckor och hur otroligt lång tid det tar att få rent igen!?!)


Gårdagens älskade tjejer med rosiga kinder:)


Gårdagens bloggerska med stoora solisar och stoor mössa!:)


Nu ska jag strax bara  slappa slappa framför en film som H är och hyr. Ska bli så skönt...



Ha en mysig kväll alla!


KRAM


.

BÄST IGÅR

.
.




Goood morgon soliga Söndag!


Mår ni bra bloggisar och såg ni Melodifestivalen igår???

Så där så där, men det som var allra bäst var ju Lena Philipsson som verkligen visade var man ställer skåpet! Hon är bara så cool!:) Blir ju bara bättre och bättre och snyggare och snyggare och fick mig dessutom verkligen att ta en rejäl funderare om jag inte ska ta en liten tur till gymmet idag...

Tokgillar förresten hennes nya låt Idiot  som en annan favorit till mig, Oskar Linnros, varit med och skapat. Så varsågoda - här finns lite skön elegant Söndagspop så här på morgonen!


Nu - lite smaskig helgfrukost (igen:)



Ses senare!


KRAM


.


lördag 19 februari 2011

COPYCAT

.
.

Vit stor lampskärm i siden har hittat hem till min vita lampfot! (Båda från Tine K)



Helloooo!



Nu är det så här att jag måste erkänna: jag är en copycat!:) Jag är en riktig härmapa men jag medger det också:)

Det finns en blogg såå inspirerande och en bloggerska som har en inredning jag skulle kunna ta nästan rakt av. Hon inspirerar som tusan och vi har mycket lika smak! Bloggen jag menar heter Helt enkelt. (Nu är det så att hon även  är en gullig tjej som dessutom tipsar om fotoprogram och annat. Jag skickar här en eloge till dig duktiga Anna-Malin)




Såg för några veckor sen att Anna-Malin satt upp en ursnygg lampa och hon skrev dessutom att den kom från Tyra Stina i Borstahusen. Så vet ni vad? Jag var så fräck att jag mailade direkt till fina Tyra Stina och skrev att "jag vill också ha en sån lampa som Anna-Malin har!!" och bad dem skicka en likadan till mig. Nemas problemas:)



Visst är lampan fin!? (kommer från Tine K) Inspirationen till detta lampköp finns alltså här.


Nu ska vi göra det som så många andra Småstadsbor gör denna strålande lördag. Vi nämligenska packa ryggsäcken med hot coco och smörgåsar och ta en promenad i solskenet på isen på Mälaren! (Skatterna åker skridskor)




Ha en riktigt mysig eftermiddag!


KRAM


.