onsdag 25 november 2009

GRÅTT GRÅTT GRÅTT

.

Härlig bild som inspirerar mig. Från Elle Interiör.

Gäääsp!

Världshistoriens absolut tröttaste mamma är bloggerskan idag! BabyB har väl sovit max ett par timmar inatt. Sååå ledsen! Hon och jag tog influensasprutan igår och det måste varit det som gjorde henne så orolig och ledsen heeeela natten.

Sen är ju vädret inte direkt uppiggande. Vad är det för smutsgrått täcke som ligger över vårat vackra land. Snälla solen kom fram!

.

Grått! Foton blir ju så otroligt mycket finare när solen skiner in eller hur! Men jag måste ändå visa en av mina nya adventsljusstakar från Åhlens

Nu sover Bea (äntligen) så jag ska gå upp på vinden och lyfta ner några lådor med adventspynt!

Ha en fin dag!

Psst. Jag har fått mail från ett par bloggerskor som också har blivit utsatta för elaka kommentarer från samma dator som jag blev. Det tråkiga är att ip-numret är en känd bloggerskas, som skriver så fint på sin blogg om den strama tjusiga borgerliga stilen med mycket vitt och Svenskt Tenn. När man är på hennes sida så kan man aldrig ana att hon är en kvalificerad nätmobbare. Jag har god lust att lämna ut hennes blogg men jag kanske ska ge er ip-numret om ni är fler som är utsatta för smutskastning på era sidor? Vill så gärna släppa detta men när jag får läsa att andra fina tjejer får massa hemska kommentarer och vi vet från vem, så blir jag faktiskt både arg och ledsen. Snälla sluta vara så elak!

.
.

36 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej!
Strunta i hennes avundssjuka o elakheter istället, hon mår nog sämst själv! Försök skaka av er det o fortsätt vara härliga o inspirerande tjejer!
Äälskar ljusstaken från Åhlens, får nog ta en tur dit... :)
Hoppas lilla Bea mår bättre idag!
Kram Anna B

Karin L sa...

Det ser jättefint ut hos dej idag trots att det är en "grå" dag!! Ljusstaken är jättefin!

Anna-Malin sa...

En tröst är väl kanske att det säger betydligt mer om henne än om er som blir utsatta...
Själv tycker jag inte det är KLOKT och HELT meningslöst att medvetet göra männniskor illa...

GILLAR iallafall ert vardagsrum och igår stod jag och höll i LOVE kudden....Den är sååå fin.

Kram
Anna-Malin

Maria sa...

Härlig härligt!! Fina bilder, är så förtjust i erat vardagsrum. Ljusstaken var precis lagom tycker jag. Skönt när man får lite mer ljus i sitt hus!!!!

Stjärnor & Champagne sa...

Hon måste vara den som mår sämst eller hur? Som håller på med sina personangrepp. Egentligen skulle det vara perfekt att skriva ut vem det är tycker jag. Förstår inte att folk kan vara elaka och hur dom orkar....

Kram Anne

Helenas loggbok sa...

Vilken fin ljusstake! Åhléns har massor av fint ibland. Nu längtar jag hem. Här där jag bor i utlandet är utbudet väldigt dåligt med fina saker till jul. Plastiga och kitschiga saker finns hur mycket som helst, men inte det där fina som går att få tag på i Sverige.
Vi blev rejält risiga efter sprutan, men det brukar ju gå över efter 1,5 dygn. Håller med min goa vän Anne ovan om att den där tjejen kan nog inte må bra. Anne var snäll på min blogg mot mig när jag blev påhoppad (av någon annan) för länge sedan och då fick hon en släng hon med av elekheterna. Usch och fy!
Var kommer dina golvlampor från i vardagsrummet? Vi skulle behöva något fint så vi ser att läsa.
Stor kram
Helena

Anonym sa...

Jag har ingen egen blogg men jag skulle ändå vilja veta vem det är eftersom jag inte har någon lust att läsa den personens blogg i så fall. Jag läser många bloggar så jag kanske har den som en favorit eller nåt? *hemska tanke*

Sofia

Angelica sa...

Hej Fina du!
Ja att du bara kan låta bli att lämna ut henne,starkt av dig! Kokar i mig när jag läser om dess vuxna människor... jaja det är tur att man inte är sån. Ja så fint du har det har jag säkert sagt det innan men jag tar lite inspiration från dig hoppas det inte gör något! kram på dig vännen

LiSSaN sa...

Ljusstaken är SÅ fin! Hela ert vardagsrum är fint!

Hörru, nu gorde du mig enormt nyfiken på vem den där bloggerskan är. Jag vill inte heller läsa hennes blogg längre om jag får veta vem det är!

EN INREDOHOLIC sa...

Jag sitter nu här och undrar om det är samma ip adress som jag har haft. Det var för ett år sedan!!! Fick hjälp av en it-kille som inte fick rätsida på det. Hade numret men inte att hon hade blogg då?? Är väldigt nyfiken på om det är samma. Isf mejla mig det är du snäll.

kram och by the way urtjusigt har du det där hemma... Jasså det blir rött... trodde du skulle köra lite danskt lila jag. Där ser man!! Roligt att bli överaskad, därför jag älskar din blogg.

Kram på dig
Jannice

EN INREDOHOLIC sa...

Haha.. alltså samma ip adress som jag har haft ngn som trakasserade mig på för några år sedan.. lät lite konstigt i förra kommmentaren ;)

Kram
Jannice

Linda sa...

Ljusstaken är fantastikt fin, passar jättebra hemma hos er. Älskar din blogg och är inne varje dag. Skulel gärna vilja läsa den där Sofies blogg.. men förstår om du inte vill lämna ut vilken sida hon har. (eller fråga henne om det är okej om du gör det)Hon borde lämna ut den själv via sina kommentarer tycker jag. Då skulle hon växa en cenitimeter i mina ögon, för nu är hon väldigt kort.

MM sa...

Åh stackars lilla B! Jag blev själv jätte dålig av sprutan, grym värk i hela kroppen o feber, o ingen alvedon i välden hjälpte, vilken tur hon hade mamma hos sig i natt! <3

Ha en mysig, om än grå, november dag!

Kram,
Malin

Anonym sa...

Nydelig lysestake:-)
Og herlige bilder!
Kommer snart igjen, klem Hege.

Drömmen om ett hus på landet sa...

Ge henne inte den gratisreklamen med att människor ska gå in och titta på hennes blogg och se vad hon är för en typ.
Blev själv dålig och fick feber och värk kunde inte lyfta min arm från madrassen när jag vaknade.
Visst det blir fina bilder men det känns som om vi kan det här vädret nu. Vill ha lite kall hög luft så man kan ut och gå och få lite adventskänsla. MVH Jeanette

Anonym sa...

Usch vad allt sånt här är obehagligt! Jag har en stark känsla om vem det är och hur gärna jag än vill skriva ut namnet så gör jag det inte. Personen i fråga borde skämmas och allt handlar väl om någon typ av komplex eller djup olycka.

Strunta i det och fokusera på alla fina, snälla kommentarer du får. Hon är inte värd den här uppmärksamheten.

Jag ser fram emot att få se hur din trappa blir efter julpyntet :)

/Anna

Anonym sa...

Hej. Har själv ingen blogg men är dagligen inne och läser din, som jag tycker är fantastisk. Ang nätmobbningen som du och andra utsatts för, går mina tankar bl a till våra barn och ungdomar. Hur ska vi få rätsida på mobbning i t ex skolor när det finns vuxna som beter sig på detta vis... Förhoppningsvis har inte denna person några barn, eftersom hon sannerligen inte verkar vara någon god förebild. Ha det fortsatt gott i ditt underbara hem med din fina familj. Kram
//Marika//

Linruz sa...

Stackars lilla vännen som blev dålig av sprutan. Och stackars dig som inte får sova.
Staken blev bara så fin där. Ditt rum är helt underbart.
Ta hand om dig Kram Lina
och fy för så sjuka människor.

Ocean showroom sa...

Mina barn har fått sprutan idag...hoppas att de får sova! Och att BabyB mår bättre!! Skrämmande det som hänt hos dig och många andra tycker jag men bloggare kan väl som andra ha kluvna personligheter! Märkligt!! Ha en fin kväll! Kram Alexandra

Anonym sa...

Hej
Lämnade en kommentar/ fråga under "Extreme Makeover" för några dar sen, men antar att du kanske bara läser kommentarer från samma dag du skriver. (vet inte hur det funkar med bloggar...)
Får passa på att tacka för en fantastiskt inspirerande blogg. Jag hade en fråga om NCS kod på fasaden, undrar om du är nöjd och om du har koden kvar? Tycker om att den bryter mor friser och fönsterfoder, men att den uppfattas vit (eller??) OCH den svarta dörren, e den helt svart?
Jättetacksam för svar. (SÅ svårt att välja kulör till fasaden tycker jag...)
Hälsn. Matilda

På vår udde! sa...

Har du köpt "din" Bestlite nu?!
Kram och väl mött imorgon!

Borg design sa...

Så fin ljusstake och så passande i erat hem. Min dotter hade två nätter efter sprutan som var väldigt oroliga men sen försvann det. Så jag håller tummarna för er att det inte blir mer. Vad ledsen jag blir över att läsa att vuxna människor behandlar andra så illa.
Denna person skulle inte få blogga.
Victoria

House number 15 sa...

Hej!

Du har en sån inspirerande blogg. I like..
Hoppas din Bea mår bättre imorgon. Själv tog jag sprutan idag på min lilla prinsessa idag, så jag hoppas hon inte får nån feber.

CN

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Usch ja vilket trist grått väder vi har va?, man blir bara så trött, jag säger detsamma, hallå solen var är du?? Fast här hos dig lyser solen alltid, blir lika pigg och glad varje gång jag ser dina härliga inlägg.

Ny ljustaken var jättefin, funderar på den till dotterns rum, gillar formen på den. Så härlig bild du visar, "Love" kudden i soffan är såååå fin också. Var har du köpt den?

Jag ska ta sprutan på fredag, hoppas jag slipper aj aj till helgen för då ska jag ju julpynta :-) Stor KRAM / Paula

Pethra sa...

Så tråkigt att det finns vuxna människor som beter sig på detta sätt, men som någon annan skrev, det säger mer om henne än er som blir utsatta.

I vilket fall som helst, ljusstaken är jätte fin och passar som pricken över i:et där den står.

Kicki sa...

Att människor orkar..... om man stör sig på en person eller deras blogg så är det väl bara att låta bli att läsa den.
Jag gillar i alla fall din blogg jättemycket.Blir så glad och inspirerad varje dag jag läser den.
Kram Kicki

Tina sa...

Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg...

Tror nok hun som har drevet med nettmobbing blir straffet nok av sin dårlige samvittighet. Jeg synes du burde la være å offentliggjøre hvem det er i alle fall.

Gleder meg til å se deres røde jul :)

Hem och Lycka sa...

Näää lägg av, fy vad fult gjort. Jag har också haft några som skrivit elakisar, du får gärna maila mig om hur man får reda på vem det är?

Min mail är maria@hemochlycka.se

kram

Anonym sa...

Hej!

Inspirerande bilder! Jag har egentligen tv¨å frågor: de fina vita hissgardinerna, får man fråga var du fått tag på dem? Eftersom vi är i kamerabytartagen undrar jag även vilken kamera du tar dina bilder med!? Tycker att det blir väldigt fina bilder, och att det är otroligt svårt att välja i kameradjungeln.

Tack för inspirationen! :)

/Pernilla

Anne Birgit sa...

Heisann :) Kjempefin blogg du har!! Jeg tok influensavaksinen på min datter på 7 måneder forrige fredag og hun sov heller nesten ikke den natten. Neste natt sov hun veldig godt igjen. Så natten som kommer blir nok bedre for dere alle sammen :)

Når det gjelder "mobbere" generelt er det så utrolig trist at de stjeler så mye energi. Desverre tenker vi kvinner for mye på de få negative kommentarene vi får enn å glede oss over de positive.

Jeg vil bare TAKKE for at vi alle er forskjellige...ellers ville de jo blitt kjedelig her i verden visst alle var like...og så må vi godta hverandre slik vi er. Stort sett alle mennesker vil jo det beste og da FORTJENER DE IKKE NEGATIVE KOMMENTARER...

Ha en fin dag ...og natt :)))))

VIT och PASTELL sa...

Hej!

Jag är glad att du fortsätter att blogga för det måste kännas motigt att bli behandlad som du blivit. Vissa människor är knäppa och det är inget att göra nåt åt egentligen. Jag förstår om du vill berätta vem det är. Men som någon skrev, ge henne inte den reklamen - även om jag är ruggit nyfiken, skratt.

By the way - I love your blog!

Kram Mia

Livet de la crème sa...

Ljusstaken passar perfekt i erat fönster - tjusigt! Vi har ett par liknande i svart som ska upp till helgen.

Angående taskiga kommentarer så får du gärna mejla IP-numret till mig. Senaste tiden är det en eller ett par personer som spridit dynga inne på min blogg, kollar gärna om det är samma person som inne hos dig. Samtidigt som jag förstår att det är en tragisk person så blir jag ju arg och ledsen :( att någon överhuvudtaget har energi till att försöka trycka ner någon.

Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Nej, alla tål inte kritik. Undrar varför?

Anonym sa...

Här är en till som älskar din blogg och hoppas att du fortsätter att blogga länge till. Jag vill också veta vem som döljer sig bakom otrevligheterna så att man kan göra ett aktivt val att sluta följa den bloggen. Jag är inte intresserad av att stödja nätmobbare genom att läsa deras bloggar.
Hoppas att du kan ruska av dig det otrevliga och istället ta åt dig av alla trevliga som gillar att läsa din blogg.
Kram och trevlig helg!
Lotta

Lisa, 36år sa...

Häng ut den elakingen!
Mobbing är aldrig ok, hon/han förtjänar inte oss som läsare om den beter sig så.

Hoppas du inte låter det påverka dig för mkt, din blogg är bland mina absoluta favoriter!
Go girl.

Glad 1:a advent!!