måndag 31 maj 2010

MINA ABSOLUTA FAVORITTJEJER







Dagens Bea: Blus, kofta och hängseljeans från H & M. Dagens Flisan: Klänning H & M, kofta PoP.


HEEEJ NYA VECKA!


Mår ni bra vänner? Tiden rusar och imorgon har vi juni, sommarmånaden! Förstår ni det, juni redan??? Nu gäller det att ta vara på varje dag och njuta solsken och skapa ljuva sommarminnen hos skatterna...

Är lite nyfiken på vad ni bloggisar har för sommarplaner??? Ni vet så mycket om mig, men jag vet ju faktiskt nästan inget om er, så orättvisst!;) Berätta för mig, hur gör ni med semester, ska ni ut och resa eller vad brukar ni göra som barnen tycker om? H kommer vara ledig både juni och juli så vi får i år en låång sommar tillsammans. Trulle & Flisan är hos oss i två-veckors perioder i 3 omgångar och då kommer vi åter igen vara i sommarhuset på ljuvliga ljuvliga Gotland (lääängtar).



Systrarna hade det så mysigt nu på morgonen inne på Beas rum! Flisan är en duktig storasyster som passar sin lilla dito noga, så att hon inte råkar göra något dumt . Dessutom är hon ju en liten komiker och får verkligen Bea att klucka av skratt,kul!:)


"Systrarna Turkos" hade imorse full fart framåt uppe på övervåningen!:)



Småtjejer på väg ut på balkongen!

Yippie, solen skiner åter idag och nu ska jag, efter långt och tråkigt förmiddagsjobb vid datorn, ta och gå ut i detta härliga solsken!



KRAM PÅ ER


.

31 kommentarer:

Linnea sa...

For noen herlige jenter du har P!!

To måneder sommerferie høres deilig ut :) Det kunne jeg tenke meg og!
Kan jeg spørre hva du jobber med? Har du hjemmekontor?
Nyt den siste maidagen!
Klemmer fra Linnea uten blogg!

Stämningsfullt sa...

Å så fina bilder på dina söta tjejer :)
Ha en fin dag!

Lilla Korsvirkeshuset sa...

Åh vilket underbart väder ni ser ut att ha! Vad härligt!

Sommaren kommer att tilbringas mestadels i fritidshuset i Mellbystrand, härligt att vara nära till havet, det gillar vi!

Ha en skön dag!

Kram,
Angelica

Anonym sa...

Hei og velkommen hjem!
Ville bare takke for en kjempe flott blogg!
Har nesten blitt litt avhengig!
Det er så gøy at du oppdaterer så ofte og gir så mye av deg selv. Favoritt blogg absolutt!
I sommer skal vi en tur til København og litt rundt i Danmark. Noen små turer med seilbåten og kanskje en tur til Lillehammer og hunderfossen!
Klem Heidi

Anonym sa...

Vi skall till Skopelos, dvs Mamma Mia-ön i Grekland - skall bli jätteroligt! Hela familjen tyckte att filmen var hur rolig som helst, så det blir roligt att se "bekanta" ställen.
Aruba har jag nu på min önskelista!

Sofia sa...

Låter som härliga sommarplaner.

Själv ska jag äntligen få lite kvalitetstid med min man, vad vi gör spelar mindre roll. Det vi planerat in än så länge är Stockholm och Ängelholm, men fler utflykter kommer säkerligen att tillkomma.

Föredrar faktiskt att spendera sommaren i Sverige (vid någorlunda väder)och resa utomlands under den mörka delen av halvåret.

Ida & Nike sa...

Så himmlans fina tjejer!

I sommar ska jag vara ledig mycket med min älskade Nike! Vi kommer vara i vår lilla röda stuga med vita knutar som ligegr på en liten liten ö i Stockholms skärgård.
Där blir det mest bad, sol, fiske med spö, bus på ängen och såklart så många måltider som möjligt ute på vår lilla brygga!

På kvällarna när Nike badat hela dagen med sina kusiner vill jag sitta med henne i knät framför en tänd brasa och känna havslukten genom altandörren..ahh :) som en lite roman nästan :)

Senare i sommar när NIke är hos sin pappa ska jag till Miami i tre veckor med fem partyglada tjejkompisar!!!

En happa happy sommar lutar det åt!

Önskar dig den bäsat sommaren,

ida

Elin sa...

Vi blir mest bara hemma i sommar, förutom kanske några dagar i Stockholm och andra små dagsutflykter. Vi ska nämligen åka på en långresa till Nya Zeeland i vinter, så det gäller att spara på semesterdagarna.

Hoppas ni får en underbar sommar, Gotland är så härligt!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej!

Vilka fina bilder på dina söta barn! Ljuvliga! Er smekmånad på Aruba så också helt underbar ut. Härligt! Din blogg är fantastiskt mysig att besöka!

Kram Jes

Jeanette L sa...

Vilket underbart väder ni har :)I Skåne känns det som om sommaren är långt borta och så har det varit länge nu . .I sommar ska jag bara njuta av att vara ledig sju veckor med mina tre ungar. Slippa passa tider och bara ta dagen som den kommer. Vi hoppas på mycket sol och bad. Kram Jeanette

Emmy sa...

Hej

Är det vitmålad fiskbensparkett jag skymtar i "korridoren" på övervåningen? Blev det bra att måla på det? Har nämligen mina funderingar på samma sak men är lite tveksam..

Sommaren här kommer bli en hel del renoverande då vi köpt vår grannes lägenhet och ska slå ihop med vår nuvarande befintliga. spännande ska det bli! Men vi ska försöka njuta av sommaren också.

Vi har sommarhus i skärgården i närheten av sandhamn så vi kommer tillbringa en hel del tid där samt hos svärföräldrarna i dalarna.
Sen ska jag och mannen iväg själva på minitripp själva till mariefred och bo på gripsholms värdshus också.

Kanske blir det en liten till avstickare "hela" familjen och minisemester någon stans, men inget bokat.

Birgitta sa...

Så härligt med långledigt. Njut riktigt mycket.
Själv är jag bara ledig 3 veckor och oturligt nog så fick store sonen sommarjobb 2 av dem! Så det blir tidiga mornar ändå så han kommer iväg som han ska.
Annars så ska så mycket tid som möjligt tillbringas i sommarstugan vid havet här i Blekinge.

sandra sa...

Hej härligt med en lång semester tillsammans. Vi har faktiskt oxå den lyxen att kunna vara lediga hela sommaren tillsammans.
Har nyss kommit hem från en månads lång semester i thailand så i sommar blir det nog att vara hemma i sverige. Har landställe på en ö utanför Mariefred men annars då har vi inga andra planer. Små roadtrips säkert.

eva sa...

HEJ VI SKA ÅKA TILL GOTLAND OCH VARA DÄR I 2VECKOR.LÄNGTAR DIT.SEDAN ÅKER VI TILL STOCKHOLM EN VECKA.
RESTEN AV SEMESTERN TILLBRINGAR VI I TYLÖSAND,SOM ÄR HEMMA FÖR OSS.
UNDRAR OM DU HAR NÅGRA TIPS OM GOTLAND.

KRAM EVA

Prinsessan sa...

Det blir fyra veckor i Spanien, 1 vecka i London, sen brukar vi vara på våra sommarställen i Hunnebostrand & Örebro.
Just nu räknar jag sekunderna till semestern!

Anonym sa...

Hoppas du fått på dig lite sol, här i Skånelandet regnar det hela tiden :( Men- efter regn kommer sol ju!

Vi åker till Donsö en vecka med min mamma o familj, men annars blir det nog lite småturer till huset i Småland och dagsutflykter i Skåne. Dottern som är tre nöjer sig med de småäventyren i år i alla fall, och med bebis i magen känner jag mest för att slappa :)
Hoppas på Gotland nästa sommar då jag aldrig varit där!
Många kramar sara

Anonym sa...

Vi lånar mammas o pappas hus på Gotland ett par veckor i augusti. Ingen sommar utan Gotland! Har varit där varje sommar större delen av mitt liv och... jag du vet ju Philia, där är underbart! Innan dess ser jag fram emot lite hemmafix, några små ommålningsprojekt, sovrumsmöbler som behöver sig ett omgång med Beckers halvblanka vita :-) Sen vill jag bara njuuta av att vara hemma i vårt egna hus och trädgård, och vara ledig. Ska bli jätteskönt med semester, men det är fortfarande ett tag kvar, så det är bara att jobba på nu de veckor som återstår! Kram Ulrika

Sofia sa...

Vi ska till vackra Skåne i 2 veckor,både Österlen, Mölle och Båstad.
Kram
Sofia

Jenny sa...

Småstadens finaste flickor?! :-)

I sommar ska vi åka till Sthlm! Jag bodde där för 10 år sedan när jag pluggade - och längtar dit heeela tiden!

Kram & välkommen hem!

Anonym sa...

Hej!
Vilken kul idé att utbya semesterplaner! För oss väntar en träffa-familj-och-vänner-trip upp till Stockholm med omnejd. Innan dess blir det en junivecka på favoritön- Mallorca. Längtar massor!
Så blir det lite semesterliv hemma i vårt fagra Skåne också. Om nu värmen kan hitta även hit ner!!! Ingen sommar utan en liten miniweekend i Köpenhamn också!

Härligt för er med Gotlandssemester!
Somriga hälsningar från Anna T

Anonym sa...

Hei!
Så vakre barn du har. Minstemor minner meg litt om min yngste datter.
I sommer skal vi til Frankrike og ellers være i Norge på sommerhuset og besøke venner og familie.
Takk for en kjempefin blogg. Min favorittblogg akkurat nå. ;-)
Klem fra ellabella

Milla sa...

SÅ söta tjejer! Måste tacka för allt du delat med dig från semestern på Aruba!
Semester jaaa... först ska vi fira min dotter som ska ta studenten den 13 juni... sen är det semester några veckor senare. Med två halvvuxna barn blir inte semestrar som förr. Vi ska måla huset men sen blir det kanske en tripp nedåt Tyskland med man och son, inget planerat alls ännu men nåt ska det nog bli. Det är skönt att åka iväg en tur, men lika skönt att vara hemma och lata sig och umgås. Kram *Milla*

Anonym sa...

Hei!

Er det den lille eller store (oversized modellen) av Mulberry sin Alexa veske du har? Har lyst på den selv :) Takknemlig for svar!

Silje

Philia sa...

Åh vad kul att läsa om alla era semesterplaner, så kul att ni delar med er! TACK!!

Eva - Åh ska ni till Gotland, vad mysigt! Ja, jag har några tips! Kolla inägget med Frågor & Svar under Pax Search knappen!

Silje - Min Alexa från Mullberry är en Buffalo oak oversized!

Ha en mysig kväll!

P

Gro sa...

Utrolig søte jenter du har Philia!

Vi skal tilbringe to uker i fantastiske Skagen i Danmark. Det blir også en uke med SPA og all-inclusive i Tyrkia - absolutt beste måten å feriere på med tvillinger på halvannet år og to litt større barn.
Jeg og min kjære kan feire vår 10 års bryllupsdag i august, og i den anledning pakker vi weekendbagen og drar til vår favorittby nr 1 - Paris - for å nyte deilig mat, kunst og hverandre :)
Vårt "stamhotell" i Paris er faktisk det samme som dere bodde på da dere var der på bryllup. Har bodd der to ganger før og er strålende fornøyd - ingen grunn til å velge noe annet :)

Gotland ser HELT fantastisk ut. Håper virkelig jeg får muligheten til å reise dit en sommer :)

Ha en fin kveld du også!

Anonym sa...

Hej P
En Golfrunda,blev det idag istället för löprunda!!
Vi far ner till Fjällbacka till midsommar och stannar fyra veckor.. sol bad löpturer lata dagar med en bok eller två god mat och ännu mera mat Havets läkerheter goda viner jordgubbar ja allt som hör till en svensk sommar..
Har också tillbringat många sommrar på Gotland det är ett paradis för sig!!
Go kväll alla där ute!!

Unknown sa...

uuuunderbara små sessor!! Vi skall sticka 10 dagar till Malaga direkt när jag går på semester och sedn blir det nog en resa "hem" till Höllviken också. Har en ENORM hemlängtan just nu och vill inte annat än att få känna den salta smaken av havet hemma igen... Kram och tack för glimtarna från din underbara semester!

Sanna sa...

Jag har börjat läsa din blogg nyligen. Tack för att du inspirerar med så fina inredningsbilder och annat fint :)

7th-Heaven sa...

Herlige jenter:)

God klem fra Line

Anonym sa...

Hej, vilken underbar blogg du har. Just hittat hit =) Verkligen fina bilder å ett fantastiskt fint hus å härlig inredning. Känns lyxigt å få ta del av den! Mina planer är att vara ute mkt i ur å skur med barnen. Små dagsutflykter å mkt lek, spel å pyssel med fina barnen. //J

Lotta sa...

Härlig blogg, vi bilar till Provance i ca 2 veckor. Besöka vingårdar och koppla av!Sedan blir det semester hemma med lite segling.