lördag 30 juli 2011

RISE & SHINE

.
.Jag vet inte hur det är med er men själv så skulle jag vilja ha precis allt i reklamfilmen ovan i höst! (speciellt den där plommonfärgade bredrandiga manchesterduffeln med matchande Small Bayswater, mmm:)
God Morgon Lördag!Nu ska jag strax cykla ner på stan och köpa färskt bröd till vår lördagsfrukost! Helgfrukostar är ju bland det mysigaste som finns tycker jag. Idag känner jag för bagels med Philadelphiaost, prosciutto och tomat och ett stort glas äppeljuice till, mmmm. Sen blir det spåret för en lång löprunda! (Hade tänkt springa först men orkade inte gå upp så tidigt idag;)Önskar er alla en fin morgon så ses vi senare!KRAMPsst, Missa inte tävlingen där du just nu kan ett presentkort på interiör från ex Day Home eller Tine K hos Blackballoon!


.

16 kommentarer:

Linruz sa...

Mmmm bagel med Philadelpia är verkligen sååå gott.
Ha en fin dag
Lina

Casa of Mia sa...

Gud så mycket snyggt! Ha en härlig sommarlördag!

Att vara någons fru sa...

Jag veeeeet! Allt! Jag vågar bara titta på den där filmen med ena ögat, faktiskt, annars blir det nog kortslutning.

@my casa sa...

Coolt! Håller med dej vill ha det mesta där...

Line sa...

Stilig reklamefilm og masse lekre vesker .
mye som kan skrives på ønskelisten til jul her ...hihi

Anonym sa...

Ja tack "one of each, please"-ungefär, men jag får tyvärr lite obehagskänslor av alla djuren...

smilebloggar.blogspot.com
(blogger vill tydligen inte att jag kommenterar via mitt google-konto. Inte med flit jag är anonym, alltså :-)

Johanna Stålros sa...

VÄLDIGT mycket fint!!!! Ha en fin fin lördag. Kram J

Två systrar sa...

Låter fantastiskt skönt! Helgfrukostar är det bästa! =) Man får hoppa löprundan ibland! ;-) Lycka till i spåret! / C&M

Annas tipsblogg sa...

Kan inte annat än hålla med, vilka underbara kläder/väskor de har.

Anonym sa...

Hej! Jag undrar vart du har köpt dina fina mattor som du har/har haft i köket? Har sett på några bilder att du haft två olika.. Skulle verkligen behöva tips på snygga mattor och tycker att du har jättefin stil! Kanske är något du skulle kunna skriva om i ett inlägg :-) Tack för en kul blogg!

Karin på Ellas Inspiration sa...

Det är bara att hålla med... *ler*

Kram Karin

Anonym sa...

Har också börjat kika på höstgarderoben o behöver bla lite tips på regnstövlar, fortfarande hunters som gäller el. har du ngr andra tips? Tack för en underbar o positiv blogg!

Anonym sa...

Ha ha ha, som "nyintresserad" inom inredningsvärlden om man ska säga så, måste jag säga att den var bland de mest knasroliga reklamer jag sett!! Är det de stora äggen, djuren eller kanske kanske väskorna man ska titta på?? Resten bara försvinner i mängden ju :-) Det är fascinerande att ta del av din värld!! Även om vi inte är det minsta lika du och jag, så inspirerar du mig, vilket jag uppskattar. Tack! För första gången på många år har jag möjlighet och ork att ta itu med livssituationen, då exempelvis att motionera, och jag blir inspirerad av dig, även om vi är olika. Så det tackar jag för :-) Dock blir jag lite besviken på att du inte svara på enkla frågor, som tex väggfärg. Men det kanske inte ingår i ditt bloggande att svara på inläggen? En del bloggare är ju så otroligt duktiga på att svara på sina inlägg, andra är mer sparsamma och gör mest bara "inlägg" och lämnar kommenterandet lite vind för våg (utom vid dåliga/elaka kommentarer)... Jag hoppas du inte tog illa upp av min första kommentar, där jag påpekade att bilder på barn på nätet kan hamna i fel händer? Det var ju absolut inte elakt menat, ville bara medvetandegöra, för många tycks luras in i tron att de är skyddade på nätet för några lösenord här och där. Alla bilder på nätet är tillgängliga för dem som vill komma åt dem. Men nu blev det ett sidospår, du, vill säga tack för din blogg, hoppas du kanske kan ge ett tips på vilken vit färg som gör sig bäst i längden, när man planerar att ha mycket vitt? Ha det riktigt gott!! /T

Anonym sa...

Som ny läsare och småbarnsmamma har jag inte hunnit ta del av din blogg så mycket, mer än de inlägg du gör dag för dag. Men nu hittade jag minsann "Frågor och svar", och det var mycket att läsa, men där har du svarat att ni använt en mycket lite bruten vit färg på väggarna, så jag gissar att det är svaret på min fråga om er väggfärg? :-) Typ äggskalsvit oma jag förstått detta med bruten färg rätt?
Och, efter att ha läst dina frågor och svar måste jag säga att du mer kom att bli "en människa" bakom bloggandet för mig, och inte bara en "bloggare" :-) /T

Anonym sa...

hej

Rövarmamman sa...

:) önskar dig en toppen start på helgen sötis! Din fina svarta Maxiklänning från marlene Birger är den köpt denna säsong? Många kramar:)