onsdag 27 maj 2009

Underbara miljöerFoton: Living etc

Jag är, som så många andra i detta land, så förtjust i de vita hemmen. Det är inte helt lätt att få till den lite luddiga vision man har av hur ens hem borde se ut tycker jag. Min smak är trots den bleka paletten ganska spretig. Tycker om ultramodernt OCH antikt och slitet. Vill dock inte ha det för gulligt och puttenuttigtshabbychic/country living rakt av passar inte hos mig. Däremot inslag av dessa dvs antika vit eller svartmålade möbler tex är välkomna.


Jag vill inte heller ha bara de senast designade prylarna heller. Mitt hem passar inte i denna stela skrud. Men även där kan tex ett par kartell-lampor hitta hem till mig


Är också ombytlig av mig så mina vänner brukar le lite snett åt mig och påpeka att det alltid är ngt som har förflyttat sig sen senast. Men det är ju så roligt att prova nya arrangemang! Sen finns det ju den härliga industriskänslan också som en del lyckas få till. Den är jag också grymt förtjust i OCH den flådiga med kristallkronor, tjocka dyra mattor och stuckaturer......Som sagt, spretig är stilen men jag vägrar hänge mig totalt till en enda!

Inga kommentarer: