onsdag 17 juni 2009

Sommar - sommar - sommar...

Ligger i hängmattan och läser Martina Haags senaste och bara njuter i solen...


Gick in för att hämta en kopp med nybryggt kaffe och passar på att bjuda på lite somriga bilder från mina föräldrars sommarpärla....

5 kommentarer:

Anna sa...

Guuuuud vilket underbart hus, man ser var du fått din smak och stil från ;-) ME LIKE A LOT :-) förstår att du njuter i fulla drag. Kram Anna

Anonym sa...

Åhh vad härligt med Goland! Min syster har hus på Gotlad också, så det blir lite besök där ibland!Din mamma har ju så fin stil! Passa på och njut och ha en härlig midsommar! Har mailat dig men ta det när du hinner. Min fotograf undrar om du kan innan 10 juli då hon åker till sitt ställe på Gotland?
Kram
Marie

Anonym sa...

Overkligt vackert!
Gillar din blogg! Ny bekantskap!
Fint typsnitt och flitigt uppdaterad.
Kul!
/Sara

Drömlägenheten/Caroline sa...

Wow! Vilket paradis, vilken livskvalité! Mor och dotter har samma härliga inredningssmak. Det är så snyggt att blanda upp det vita med svart. Blir det bara vitt så händer det inte så mycket, med svarta kontraster kan man skapa spännande stilleben och uttryck!

NJUT av sommaren!

Kram från Caroline i uppsala

Idéverkstan sa...

Gissa om jag är glad att dina föräldrar har sommarhus på Gotland, för ni inreder ju lika fantastiskt fint båda två! Tack för den härliga Gotlandsinspirationen. Gamamlt kalkstenshus och så den inredningen - underbart :)

kram
Lisa