söndag 26 juli 2009

GONE GARDENING

.

Vacker inspirationsbild! Vill verkligen ha ett sådant asiatiskt parasoll...


Ursäkta min bloggtorka idag!

Anledningen till dåligt med inlägg är att jag har varit helt uppslukad av trädgårdsarbete. Det är så typiskt mig... När jag verkligen går in för något så glömmer jag att tiden går och till och med att äta lunch!

H ropade nyss på mig och undrade om jag inte skulle komma in snart? Då hade jag planterat gårdagens inköp, klippt gräsmattan, vattnat och rensat ogräs i 5 timmar i sträck!!!

Jisses..



Snart får vi besök av min härliga väninna, hennes sambo och dotter. De kommer om ett par timmar, så nu måste det göras inköp till middagen!!

Tänkte göra hemlagad pizza med massor av gott pålägg. Parmesan, ruccola,skinka, färska champinjoner osv...

Vi har en speciell pizzasten som hör till ugnen och det gör att pizzorna blir krispiga och såå goda.
Mums!
.
.

6 kommentarer:

Maria sa...

Känner igen mig, skall helst hinna med tusen saker innan det är dags att gå in för dagen.
Idag var sista semesterdagen, fyra veckor har bara flygit förbi. Har verkligen blivit bortskämd med att vara här hemma o vara ledig.
Mums hemma gjorda pizzor, finns inget bättre.
Trevlig kväll!

Anonym sa...

Hittade till din fina blogg, härliga bilder på ett mycket snyggt hem, precis i min smak. Kommer absolut igen! Undrar var den fina randiga mattan (den jättestora) är ifrån? Loved it! Klockan i köket var också superfin! Ha en trevlig kväll! Susanna

Anonym sa...

Har precis hittat till din blogg och här kommer jag absolut kika in igen! Jösses vad fint ni har hemma! Nu vill jag genast göra om hemma hos mig.. ;-) Ha en härlig kväll!
Mvh
Lena

According to Nicky sa...

Än en gång tusen tack för gratulationen!!!!!

Jag tycker också att parasollen är jättefin speciellt i vitt, men jag har ingen trädgård, bor i centrala Malmö. Så jag få ha min parasoll i Kungsparken :D

Kram/Nicky

C sa...

Hälsningar från ett jätte soligt södra Finland=). Även jag har tillbringat dagen i trädgården, inte planterat nytt utan fortsatt striden mot ogräs. För tillfället verkar det som om jag vore på förlust=(

Hoppas ni hade en mysig kväll.

Carro

www.elliesdagbok.blogg.se sa...

Vilken underbar blogg!!! Nu har jag sträckläst från inlägg nr ett...

Fantastisk blogg du har! Vackra barn och underbart hem...

Hit kommer jag återvända
mvh madde