måndag 6 juli 2009

Jakten på den försvunna stolen!

.Rea! Hittade bla en jättesöt kakform som ser ut som ett sandslott på rean..
.

Jaha, idag skulle det inhandlas en stol till Bea. Jag var helt säker på att jag hade sett Stokkestolar på Knodd i Stinsens köpcentrum, när vi var där och tittade på Bugaboo förra hösten. När vi kom dit visade det sig att hela butiken har flyttat till Sickla. Så vi begav oss då till detta köpcentrum istället.. Vilket iofs. inte gjorde något alls faktiskt, för där finns en såå härlig butik med kläder, Best of Brands, att botanisera i. (Butiken hade dessutom REA så det blev faktiskt en vacker långklänning från Ilse Jacobsen till mig :)

På Knodd fanns såklart inte alls några Stokkestolar. Dom har aldrig haft några (que?) så det fick bli lite småsaker till Bea istället. I butiken mitt emot, Boink, köpte vi sen lite överraskningar till Trulle och Flisan. Expediten visste tydligen vad mina barn vill ha och gjorde så FINA paket till dom med glitter och härliga band!

Nu sover lilla Bea för natten och jag ska krypa upp i soffan och fortsätta att titta på Beck, med en skål Strawberry cheescakeglass som sällskap...

Hoppas ni har en härlig kväll!


Finfina paket till skatterna..

.Bilder från mysiga butiken Knodd i Sickla Köpcentrum

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med lite reafynd.

Ha det så gott!

/Filifjonkan