torsdag 30 juli 2009

Kvällsmys i trädgården

.Kvällens mys: En skål med smågodis (favoriterna salt och choklad...mmmm) och den nya pocketen av Katerina Janouch att läsa i kvällssolen...


.


Bea och jag just nu i köket. Det blir Tacokväll med alla tillbehör att äta i trädgården + ett glas rött denna torsdagmiddag!

Glad Bea sitter i Maxi Cosin i sin dagens: Body inköpt på Jacadi i Frankrike och knasig mössa med små horn från Kik Kid.
.
Mötet med krögaren på restaurangen gick jättebra och vi kom bra överens om maten och övrigt. Nu känns det som det mesta kring dopet är fixat och det är så skönt!
Här hemma blir det åter en tvfri kväll i kväll... Våran boxer är "helt ur funktion" och vi väntar på att få en ny...
Men det är faktiskt ganska skönt att vara utan, nu när det ändå är sommar!!! Vi pratar och spelar spel istället och är vi sugna på film så hyr vi några som vi verkligen vill se!
Det blir annat när kvällarna blir mörka igen. Då välkomnar jag gärna serier och nya deckare att se på när man kurar inne framför tv:n...
Men än är det låångt kvar till hösten!


Ha en skön sommarkväll alla!!!

.7 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Nu har jag läst ikapp din blogg. Härligt att du är up and running igen :)! Hoppas att det finns några fina armband kvar i Rute till dig. Jag läste om ditt fina skinn som du köpt i Rute. Var det på den stora gården som låg neråt Valleviken? Vi svängde aldrig in där, men såg massor av lamm som gick och betade där. Vi var på Skymnings lammgård, men jag hittade inte riktigt något skinn som jag föll för där. Ha en fin dag! Kul att Du bloggar igen!

House of Philia sa...

När man svänger ut på Kyllaj/ Vallevikenvägen till vänste, från bageriet sett, så ligger det en stor gård på vänster hand efter ca 750m. Det kan vara den du menar? Där fanns det många stora fina tackskinn, så där krulliga, blanka och fina...

Ha en fin dag du med!!!

Weronica - En mammas dag sa...

Det måste vara den gården jag menar. Tack för tipset! Jag skall hålla utkik nästa gång!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Härligt med en bok och en skål godis! Vardagslyx!

Var i din hemstad på minisemester nu i veckan och såg dig med man och baby på stan! Tänkte efterråt att jag kanske skulle sagt hej, men man vill ju inte verka som en "okänd tok"!!!

Njuter så av ditt fina hem och alla vackra inspirationsbilder!

Kram Caroline

Ida sa...

Lata dagar och sommarkvällar är verkligen LYCKA!

Jag tycker att du har en söt och inspirerande blogg! Tack för att man får läsa!

Ida

Ida sa...

Här är rätt länk till min blogg:)

House of Philia sa...

Tack snälla Ida Och Caroline! Blir så glad av att höra att ni tycker att bloggen inspirerar!!!

Och Caroline, Jag hade bara blivit glad och säkert väldigt generad om du sagt hej :)!!!