fredag 14 augusti 2009

Honeymoon

.


Bild: vi.sualize.us Preciiis så här vill jag att vår "honeymoonbed" ska vara på nåt exotiskt ställe...

Godmorgon Happy Fredag!!!

Här är vi på ett strålande humör idag! Solen skiner och Bea och jag har morgonmyst i hammocken...

Har faktiskt börjat tänka lite runt den stundande bröllopsresan idag... H och jag pratade om nästa års semester igår och så kom vi plötsligt på att vi faktiskt ska på honeymoon nästa sommar!!! Vart vi önskar åka är vi helt överens om... Västindien är bådas dröm!!! H har varit på St: Barths och blev helt förälskad i den ön. Jag själv har aldrig varit i Västindien men tycker att det verkar vara ett paradis... Vi har pratat om Maldiverna och andra ställen i Indiska Oceanen också, men jag tror att "atoll-livet" inte är lämpat för oss... Skulle nog bli lite stressad av att vara såå isolerad...

Vi får se om detta resmål blir vårt smekmånadsparadis...Ett Drömhotell... ***** Laluna Hotel på Grenada!Nu ska jag sluta drömma om detta och ge mig ut på klänningjakt istället... Imorgon är det ju party!!! Jippie!

(Är det någon som har varit på ett fantastikt hotell/resmål någonstans så blir jag superglad om ni vill tipsa!!!)
.

5 kommentarer:

Annie sa...

Åh, det är min dröm med! Tror det är jättehärligt där. Är sugen på Aruba eller Grenada. Man kan gifta sig där med (det blir då giltigt i Sverige oxå)....råkar jag vet ;-)

Kram

Anna sa...

Åhhh ser helt underbart ut, lycka till med klänningsköpet :-) Ha en FAB fredag, kram Anna!

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Det kommer säkert bli ett underbart bröllop och du kommer vara en vacker brud!! :O)

Maldiverna låter härligt!

Kram/Nicky

Anonym sa...

Har inte varit där själv men min kompis har varit på St Barth och vart helt såld..de har åkt dit flera gånger..Tror ni får det hur bra som helst vart ni än åker..
Mvh
Lena

It's a house sa...

Åh va mysigt att få planera en honeymoon!!! Jag har tyvärr aldrig varit närmare västindien än Mexico men svärisarna har varit på St. Barths och blev helt sålda! Jag tror precis som du att lite större öar är att föredra om man vill göra något annat än att bara sola, bada.