tisdag 18 augusti 2009

Just nu...

.


Här hemma just nu....
.
.... har jag kommit in efter att ha pysslat i trädgården och en hortensiakvist fick följa med och dekorerar nu matbordet i köket....

..
.
...ligger BabyB och gosar med sitt nya lilla gosedjur! Hon fick ett paket på posten idag och i det låg en bedårande liten virkad Sebrako från släktingar som tyvärr inte kan komma på dop.....
.




...sitter min stora fina skolpojke djupt koncentrerad och tittar på en film...


...och just nu ska jag sätta igång och göra grekiska färsbiffar med fetaost, en favoriträtt i familjen!
-
Ha en skön kväll!
.


7 kommentarer:

According to Nicky sa...

Middagen låter supergott! Jättetrevliga bilder! :)

Ha en fin kväll! Kram/Nicky

Tina sa...

Låter gott =) Vill gärna ha receptet!

Philia sa...

Tina - Varsågod: Här kommer ett eget litet recept på färsbiffarna....

500 gram nötfärs
2 ägg
ströbröd
2 dl lagalätt
mynta
salvia
kalvfond
soya
fetaost

Blanda hälften av grädden med ägg och ströbröd. I med fond, soya och örter + salt och peppar. Lägg Fetaosten i mitten av biffarna och stek på medelvärme. Häll i resten av grädden i pannan, låt den puttra ett par minuter tillsammans med biffarna och servera med en fräsch grekisk sallad! Voila!

Elin sa...

Du har universums finaste blogg, tack för att du förgyller min tillvaro! Jag kommer så väl ihåg tidningsreportaget, när jag läste det tyckte jag att ditt hem var det vackraste jag nånsin sett. Men ert nuvarande hem slår allt, ni har det otroligt fint!
Jag ser fram emot många fler inspirerande blogginlägg!
Varma hälsningar Elin

Karna sa...

For et lekkert hjem dere har, og så fint hjemmet du hadde før var også...Kjempe nydelig!

Plukker litt planter inn jeg også, ser dem jo ikke i hagen, når det bare regner, regner og regner...sukk....

Maria sa...

Hej du!
Har två frågor jag hoppas du har tid att svara på. Fråga ett, är det parkett golv som ligger i vardagsrum o matrum och har ni slipat det o betsat det vitt? Är du i så fall nöjd med resultatet??
Fråga två, är dina kuddar i howard soffan olika vita, låter kanske konstigt. Men våran soffa är en vit färg o kuddarna en annan, kan ibland inbilla mig att det vita kuddarna får soffan att se "dassig" ut (skånska för skitig) Vad säger du??
Tusen tack för underabara bilder och mycket inspiration!

Philia sa...

Tack för gulliga kommentarer!!!

Inredningsgalen - Vi har slipat och vaxat ekparketten med vit hårdvax. Är mycket nöjd faktiskt!!! Fin matt och tålig yta och en grå/beige/vit ton.

Våran soffa har linneklädsel och jag inbillar mig att det funkar med de rent vita kuddarna i den... Skillnaden linnefärg vs vitt är kanske lite större...jag vet inte... nu måste jag gå och kolla om vår soffa ser dassig ut!!!!

Ha en underbar dag!!!