onsdag 5 augusti 2009

LEKSTUGAN ÄR KLAR!

.
Jippie, det är en Super Solig Onsdag idag!

Här kommer bilder på den absolut helt nypiffade lekstugan som jag lovade!!!

Färgen har knappt hunnit torka på väggarna... Det är ingen överdrift att säga att Flisan blev helt överlycklig över sin fixade lilla stuga!

Jag blev så glad över att hon var nöjd faktiskt! (Man vet ju aldrig med de små... ibland blir de inte alls lika glada som man tog helt för givet att de skulle bli!)

.


Mailegkaninen Fiona har fått flytta ut tillfälligt från Flisans rum för att vara modell...
,
Väggarna i stugan är målade i en helmatt vit färg. Köksbänken är ett barnskåp från Ikea som vi fixat till. Möblerna kommer också därifrån. Dukarna kommer från Himla och Greengate. Gardin, flaggor och tygförhänge är från Rusta. All porslin och husgeråd Ikea och prinsessbakelsena är från underbara Bombadill.
.


Jag tycker nog själv att stugan blev riktigt söt...

12 kommentarer:

På vår udde! sa...

Men så fint det blev! Hade iofs inte förväntat mig något annat heller!

Var är du idag? Har försökt ringa...

Flisans mamma sa...

Åh så fint! Vem vill inte ta en fika där?!

Vad är det för slags golv ni har?

Saga sa...

Hej P!

U N D E R B A R T är vad det blev!I LOVE IT! Förstår att Flisan blev glad över det där! GOOD JOB!!!

Har kikat in här några ggr nu,men kommer återkomma, så det är dags jag ger mig till känna nu tycker jag och lämnar en kommentar.

Men jag skulle vilja kommentera alla inläggen du gjort på en gång och säga vilken skön blogg!

Verkligen en *FEEL GOOD*-blogg eftersom den gör så jag blir glad och njuter bild och inlägg. (Ungefär som man gottat ned sig i en fåtölj med sina favorit inredningstidningar)

Ni har ett sånt vackert hem, och du är en sann estet! Och en superdriftig kvinna trots att vi alla vet att det inte är så lätt att genomföra alla projekt med 3 barn också. Credit till dig för det!

Kul att läsa lite om eran familj också,barnen är så fina,och mannen din verkar vara en klippa! Glad för er med Bröllop och allt ... och det ska bli kul att få följa med planeringen inför det! :)

Har en liten undran eller önskan...

Det är inte så att du har bilder från din gamla lägenhet, den som var med i ett repotage i någon inredningstidning som du eventuellt skulle vilja visa upp på bloggen?
Är så nyfiken hur det såg ut i den lghn,om det är så här fint i erat hus! Om det ej går, förstår jag! Men får man vara så fräck och fråga vilken tidning det isåfall var och vilket nummer? :P

Och så undrar jag jobbar du med inredning när du inte är mammaledig?

Mvh Saga från Sthlm.

Inredningsgalen sa...

Gud vad fint, bra jobbat! Helt underbart - kan flytta in nu!!!!

Vimsingen sa...

Vilken otroligt fin lekstuga. Hon kommer säkert att bli jätteglad.
/Vimsingen

www.elliesdagbok.blogg.se sa...

FANTASTISKT FIN!

Bra jobbat, hur har ni gjort köket?

MVH Madde

birgi sa...

Lovely! Dit vill man ju flytta in själv ...
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

House of Philia sa...

Era snälla kommentarer gör mig på så glad!!!

H - Hej vännen! Har varit ute nästan hela dagen i det vackra vädret. T & F kom hem idag så det har varit full rulle! :) Ringer dig i morrn!

Flisans mamma - Flisan... FINT Namn! :) Golvet är ett vinylgolv från Bauhaus!

Saga - Du är allt för gullig!!!Tack! Jag blir alldeles rörd av din fina kommentar! Bra att du tycker bloggen är feelgood!
Jag skriver om sånt jag själv vill läsa om...

Till dina frågor:
Min gamla lägenhet var med i lokaltidningen men bilderna blev INTE ALLS bra så de har jag förträngt... Samma tidning var här och fota i vintras och samma denna gång... Dåliga mörka bilder med vidvinkelobjektiv tagna längst in i hörnen... Brrr!

Tror inte jag nämnt de reportagen på bloggen (?) men däremot skrev jag om mitt gamla hus som den fantastiska fotografen Magnus Selander fotade. Jag vill helst vara "ikognito" med namn osv. på denna blogg så hela reportaget kommer inte att visas i ett inlägg, men kanske några bilder... Det var hur som helst med i Plaza nr 3 2006 (fotades hösten 2005)!
Jag arbetar inte med inredning men vem vet efter mammaledigheten... kanske blir det inom den branschen...

Ellies dagbok - Köket är en lekmodul från Ikea, Köpte även blandaren som skruvades fast i skivan från samma ställe. Diskhon är en hundmatskål från en Zoo affär. Vi sågade ur ett lagom hål och försänkte skålen i det. Spisen är cirklar av svart självhäftande plast och skåphandtag. På framsidan sitter en vajer som håller upp förhänget...

Hmmm... Hoppas du förstår något av detta långa "svammel"!

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Gud vad fin den blev, underbar!


Kram/Nicky

HELENA SKARP sa...

Men vad mysigt det blev i den lilla stugan! Jag skulle vilja ha en lekstuga till min minsting men har ännu inte hittat någon.

Älskar din blogg!!! Den har allt!

Ha de gott/Helena

It's a house sa...

Aj lajk it a lööt!!! En lekstuga heeelt i min smak, Philiastyle! Helt perfekt mix mellan det vita lugna och det busiga pastellfärgerna! Golvet vart ju klockrent! Sen måste jag bara fråga, är de där stolarna från IKEA???? Jag måste ha missat dem för de var ju ju helt underbara! Å radion var inte dum den heller, vart har du hittat den om man får vara fräck och fråga?

Å jag blev alldeles kall när jag läste om bilderna från ert lokaltidningsreportage..... Vårt reportage har inte publicerats än, tänk om de kommer att vara helt hemska bilder.... Aja inte mycket att göra än att hoppa spå det bästa!

Kramkram

House of Philia sa...

It´s a house - Stolarna är en nyhet på Ikea. Superfina så löp & köp!!! :) Radion kommer från kedjan Media Market..

Oroa dig inte för reportaget... Bildernas kvalitet berodde på fotografen och vi har nog inte samma lokaltidning tror jag... ;) Jag är helt övertygad om att ditt "hemma hos" blir fab!

Kram P.