fredag 28 augusti 2009

MÅLARTANKAR

.Måla eller inte måla det är frågan.....
Har fått en fixidé just nu, att jag kanske ska ta och måla Levidesoffan och stolarna (kommer från Gotland) i matsalen svarta! Tror att det kunde ge lite mer "edge" till allt det vita i matsalen!

Men tänk om jag ångrar mig. Då blir det jobbigt vill jag lova...
Här sitter jag just nu och bloggar i matsalen, mycket vitt här inne som sagt...

Observera förresten hur BabyB:s urdruckna lilla nappflaska matchar orkidéerna så fint på bordet på bilden...

.
Man kanske skulle bli färgkooridinator!!! ;).Bea är också glad idag... Kanske för att det är fredag och att pappa snart kommer hem från jobbet... Eller för att hon har dopkalas på Söndag...Eller kanske bara för att hon är mätt, pigg och inte bajjnödig...:)8 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar den randiga duken! Varifrån kommer den?

Inredningsgalen sa...

Kontrast ja, men ångrar dig tror jag nog. Svart är sååå snyggt o jag velade länge innan jag tog tag i saken o målade vårat skrivbord helt svart, det var som pricken över I:et i arbetsrummet. Men hela den vackra matmöblen är nog lite mycket. Snygg kommer det bli men finns en risk att det blir för mycket helt enkelt!

House of Philia sa...

Den randiga duken är en vaxduk och kommer från Au maison...

Inredningsgalen - Ja, tänk om du har rätt! Bordet hade jag iofs tänkt behålla vitt... Svårt! Måste nog kika in hos dig nu förresten för att se om du har nån bild på fåtöljen!:)

Kram P!

Anonym sa...

Snyggt! Men jag hade nog tagit mörkt gråsvart!
Kram Anna

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Jag hade nog målat allt svart, stolarna men även bordet. Du har ju ljusa väggar och fönster som släpper in en massa ljus, så jag tror inte att det hade varit "för mycket". Snyggt med lite kontrast och du kan ha en massa vita accessoarer, blommor, blockljus, servis, duk etc.

Ha det skönt i helgen! Kram/Nicky

Weronica - En mammas dag sa...

Nix, jag hade inte målat. Jag tycker att det är tjusigt som det är och mörkare stämningar är ju lätt att fixa till på annat sätt med tillbehör.

Drömlägenheten/Caroline sa...

Svårt val!

Vi skall måla bordsskivan på vårat stora Norden matbord från ikea. Tänkte mig kinasvart som du inspirerat mig till med ditt soffbord!

/Caroline

Johanna sa...

jag hade inte vågat :-) jättefint som ni har det!