söndag 23 augusti 2009

Trädgårdspyssel

.

Jag har varit så himla duktig idag! Jag måste faktiskt klappa mig själv på axeln... I ett tidigare inlägg så visade jag en bild på hur jag skulle vilja att min trädgård såg ut. Det krävs en hel del trädgårdsarbete för att komma ditåt men idag åkte jag i alla fall och köpte 40 (!) buxbomsplantor och grävde ur en stoor rabatt i gräsmattan och planterade dessa. Just nu ser den ju ganska fjuttig ut så ni får föreställa er rabatten med bla rosor, digitalis och riddarsporrar i vitt och rosa. På våren ska den vara full av tulpaner är tanken...

.

3 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Härligt! Fast jag är lite avundsjuk på din hammock. Ack att få sova middag en sommardag lätt gungandes i en hammock...

Fast det hade nog blivit slagsmål i familjen om vem som skulle ligga/sitta där. Studsmattan är hårt utsatt för vem som ska hoppa. Så fort någon börjar, blir nån annan sugen. Kan tänka att en hammock hade varit lika lockande.

Fortsatt trevlig söndagskväll!

På vår udde! sa...

Men kära du så vackert det blev/kommer bli!!! Måste få komma och titta och inspireras!

By the way, återupptagit bloggandet, saknade det hela dagen, brist på självförtroende och tillfällig sinnesförvirring kan anges som orsak till nedläggningen tidigare idag...

Så back on track, hoppas jag att inte allt för många av mina läsare försvunnit!

Kram på dig goa vän!

Smilla sa...

Plantet selv i åtte timer på lørdagen, så jeg er veldig imponert av deg! Vi plantet blåpodet syringa vulgaris (Syrin), og jeg er av det utålmodige slaget som gleder seg til de blir store!
Forrige helg plantet vi også VinterLiguster, som er vintergrønn og et godt alternativ til buksbom (vokser MYE raskere) - så da fikk du et godt tips på en fin mandag!