tisdag 15 september 2009

Mörkare kvällar

Superduper fint armband från Humanity. Finns i massa fina färger och jag har beställt ett i färgen Magenta som bilden visar. Tycker så mycket om texten och 20% av inköpspriset går till Röda Korset!
.
.
Oj, är det redan kväll???
.
Denna dag har verkligen flygit fram. Trädgårdsfix tar alltid mycket längre tid än man tror... Sen har jag varit med Trulle på Street Kids för första gången and he liked it a lot! Han är en riktig liten "funky grabb" min lilla prins.:)
.
Så hämtade jag ju också min nya höstjacka från OM på posten idag och, yieeha, den satt som en smäck!
.
.


Är riktigt nöjd med färgen också. Tycker att jag passar i grönt då jag har gröna ögon. Fodret i ärmarna hade gärna iofs. fått vara cerise som i Almost Black istället för tokorange!

Tycker nog inte att den var liten i strl som jag läst att en del upplever. Jag har en 2:a och som ni ser är den hur rymlig som helst på mig som brukar ha strl M.
.
Ikväll ägnar jag även en liten tanke åt Patrick Swayzes bortgång. Jag är född på 70-talet och Dirty Dancing filmen var STOR när den kom. Tror nog att de flesta tjejer i min ålder var helt betagna av Swayzes rollfigur i den filmen...

.

9 kommentarer:

Lavendeldoft och vitt sa...

oj, det har jag missat att Patric har gått ur tiden... snyft! Dirty Dancing var den första "tonårsfilmen" jag såg på bio och jag var helt betuttad efteråt. Han var länge en tonårsidol för mig för jag tyckte han var sååå snygg! Sorgligt...
Snygg jacka förrästen! Sitter som gjuten!
Kram från Linda i Småland

Anonym sa...

Hej!
Funderade just på vilken av jackorna det blev, jag gillade även modellen med volang längst ner, den satt bra och hade fint foder, men jag känner att med volangen kan det bli lite för mycket. Jag har lovat mig själv att inte köpa en svart blå eller brun jacka i år, tänkte röd, lite ovant för mig!!!
Kram Lisa

Frida T sa...

Hej hej! Var har du köpt armbandet, finns det att klicka hem på nätet? Min bästa vän gifter sig nästa lördag och jag skulle vilja ge henne ett sånt som en liten "tärnpresent" från mig! Och så undrar jag även vilken nätsajt du köpte jackan på? Tack för en underbar blogg, jag blir så inspirerad av ALLT! / frida T

House of Philia sa...

Linda - Visst är jackan fin! Tack!

Lisa - Håller med dig om den andra modellen. Provade faktiskt den också med kände mig som en bakelse :) Den röda är superfin, speciellt om man är brunett tycker jag!

Frida T - Tack snälla! Vad kul att jag inspirerar :)Armbandet är en perfekt tärnpresent tycker jag! Det finns att köpa på:

http://www.tintinstyle.se/system/search/search.asp?b=29&g=0

och här hittar du jackan:

http://www.country-dreams.se/

Kram på er!

♥ Affi ♥ sa...

Jackan är tok-snygg! Sitter som en smäck på dej. Om den finns kvar när jag har lite mer pengar i plånboken så ska jag också slå till.
Gillar armbandet från Humanity.
Kram

Anonym sa...

Så fint- som alltid :) Är förälskad i armbandet, funderar på ett brunt! Måste bara fråga efter att ha sett det på så många bilder, vad är det för träd du har i fönstret i hallen? Så snyggt, lite annorlunda än en murgröna på båge!
Kram på dig!
/Anna

KarolinaN sa...

Ser att du ble helnöjd med jackan på ditt ansiktsuttryck! Härligt!

KramK

House of Philia sa...

Anna - Tack!!! Jag är ledsen men jag vet inte vad det är för en krukväxt på bågen!:S
Har inte sett den nån annanstans... Den är jättetålig och som du skrev trädaktig...Ingen fikussort tror jag...Så sorry, jag kan inte svara!

Ha en trevlig kväll! Kram!

Jeanette sa...

Aahhh, du ruinerar mig :)
Nu har jag klickat hem en likadan jacka och jag skulle väldigt gärna vilja ha det där tuffa armbandet i brunt. Tack för inspirationen, du har säker smak och ett underbart hem.