måndag 28 september 2009

MY INSPIRATION

.Detta är en av de mest inspirerande bilder jag sett och som jag har sparat!
.
Jag älskar det här sovrummet! Bilden var med i magasinet Sköna Hem för ungefär ett år sen ,tror jag, och jag har tittat på den så många ggr. När vi gör om sovrummet ska jag nog sno det mesta rakt av... Ralph Lauren tapeten har jag sett irl och den är helt lovely. Tolomeo lamporna, toilekuddarna, fuskpälsen, antika borden, spegeln och foton med svarta ramar. Detta gillar jag!
.
Sen har ni söta bloggisar talat och jag håller med! The background is gone!:)
Nu en tur till affären...
.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hela det hemmet är så tjusigt tycker jag! Jag har också sparat och just bilden som du visar har jag bloggat om en gång i tiden. Jag håller med - vackert. Vi har lamporna i alla fall :) Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Visst är det för härligt när man hittar guldkornen bland alla inspirationsbilder!
Du visar alltid så mycket fint här, både bilder hemma hos dig men likaså andra inspirationsbilder. Tack för allt ögongodis, hälsar en som kikar in ofta, men är alltför dålig att lämna spår.
må gott / camilla :)

På vår udde! sa...

Gillade det hemmet jag med! Tittade på vardagsrummet typ 1000 gånger!
Hon hade typ en "strut" över en kristallkrona i vardagsrummet, tänkte att det kunde kanske vara ngt för oss! Tror den var från London W8!
Kram

Ludvigsdal sa...

Mitta favo hem också (http://ludvigsdal.blogspot.com/2008/09/inspirationshem.html)tyvärr så finns inte tapeten längre hos RL.....så jag fick ta en annan. kram