torsdag 24 september 2009

TRULLECOOLIO

.

Originalet från filmen Grease!
Travolta är i den filmen en riktigt cool kille men inte lika tuff som...
.

Trullecoolio!
.
.
God Kväll Bloggisar!

.Här har det varit full rulle hela eftermiddagen med cykelturer, mumsigt pannkakskalas och spännande skattjakt! Alla har lekt, även jag :), så nu är jag faktiskt ganska slut!

.Trulle 8 år visade ikväll upp några sköna "moves". Han har ju börjat på Street Dance och tokgillar nu dansgruppen Bounce! Dessutom går han i en sång/dans/musik inriktad skola så de jobbar hårt med nästa års musikal redan... De ska sjunga och dansa till Greaselåtarna i den och det är det min son gör på dessa bilder! "Grejslajting" sjunger han och försöker se så "cool ut" det bara går! :)"Grejslajting mamma!"

.

Stentuff i Skinnpajjen från H&M!


Just nu är bara jag vaken här hemma då skatterna sover så sött i sina bäddar. H är på Herrmiddag så nu blir det en Chickmovie på tv:n ikväll! Har ett par att välja mellan men kanske ett par gamla härliga SATC avsnitt skulle sitta bäst ändå!!!

Ha en skön Torsdagkväll!

..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Brukar vara inne här på din blogg och blir aldrig besviken. Den är så otroligt mysig och jag blir alltid på lika gott humör! Tack för att du bjuder oss på så mycket!

Kram från Therese

Therese sa...

Å for en stilig gutt!!!
Første gang jeg er på besøk her hos deg, og her var det mye herlig. Har scrollet nedover, ser blant annet at du har kjøpt deg en skjønn OM vinterjakke - jeg har en maken i skapet ;O)
Flotte bilder fra hjemme deres og herlige bilder av ungene dine.
Kommer nok i igjen senere jeg,
ha en god dag!

Anonym sa...

Hej

Gillar din blogg jättemycket!! Du har ett vackert hem och en underbar familj! Alla dina barn är grymt söta!!! :o)

Ha en underbar helg!!

Kram Jessica E

Martina sa...

Haha tuffing, roligt med en dans och musikintresserad kille som kan showa hemma, och Bounce är ju grymma så förstår honom!