torsdag 15 oktober 2009

Liten krasslig sessa

.

Två små söta troll
..
Godmorgon Torsdag!
.
Idag har vi en liten sjuk Flisan här hemma! Igår, när jag hämtade henne på dagis, satt hon och grät på trappen och väntade på att jag skulle komma (har aldrig hänt tidigare, Flisan älskar att vara på dagis). Stackars liten. Hon var alldeles iskall och hade bara galonisarna, utan något under( ?), på benen!!! Hur tänker en dagisfröken då...
.
Inatt har hon gråtit, hostat och haft lite feber så det blir en innedag idag för oss!Visar lite höstbilder från "vår gata i stan". Vi bor på en riktig "Lotta på Bråkmakargata" med bara äldre hus, nära till butiker och en "snäll gammal tant" i huset brevid!
Pilarna i rabatten mot gatan är numera 4 till antalet och är tänkta att bli som en liten allé, sen när de vuxit till sig. Häcken är också liten än så länge och den är av avenbok. Uppe på altanen kan ni skymta det nya altanräcket och vid trappen ser ni mina krukor med gammal sommarplantering som v e r kl i g e n behöver bytas ut! Många "must do" nu känner jag!
.
Önskar er alla fina en vacker torsdag!!!

6 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Känner igen det där, många "måsten" som hänger över huvudet. Det är bara att ta tag i det känner jag, annars blir de bara fler o fler. Känns riktigt skönt när man har dem avklarade!
Ha en mysig dag, önskar att jag satt hemma just nu, kallt och tråkigt på jobbet idag!!!

A home far away sa...

Hoppas att hon snabbt känner sig bättre!
Vilken härlig gata ni verkar bo på, verkligen ljuvlig!


Ha en fin torsdag!
Kram Gunilla i Singapore

Hem och Lycka sa...

Stackars Flisan.. Heter hon Felicia? Ert hus är verkligen grymt snyggt, gillar den svarta dörren!

kram Mia

Emma Lundbladh sa...

Vilken trevlig gata ni verkar bo på, med finaste huset på :)
Krya på dig Flisan!
Kram Emma i Eslöv

Anonym sa...

Nä men stackars liten....hoppas att den där fröken får en tillrättavisning....så ska det väl inte vara.....hon tänkte nog inte alls...usch....sånt mår jag dåligt av.....hoppas att lilla tjejen kryar på sej....ha det bra ändå och ni får mysa inne idag.....kram

På vår udde! sa...

Stackars lilla tjejen! Dagisfröken skulle ha en spark i arselet...
Krya på dig lillstumpan!
Kram Tant H (eller var det Simon)!