torsdag 29 oktober 2009

VILL ÅKA TILL STOCKHOLM

... .
.

Här vill jag vara idag!


Godmorgon Torsdag!

Idag skulle jag så otroligt gärna vilja besöka butiken R.O.O.M på Alströmergatan i Stockholm! Min snälla svägerska ringde igår och berättade att de har 50% på a l l t idag! En av mina absoluta favoritbutiker när det gäller inredning, sen flera år tillbaka, har tydligen satts i konkurs. Såå tråkigt.

Nu bor jag då som sagt i "Småstaden" och har ingen babyvakt så långt ögat når, så det blir ingen tripp till Stockholm idag för lilla mig. Så jag tar och gratulerar alla er som har möjligheten att ta er till R.O.O.M.
Ett tips: Skynda och fynda!!!
Här ska det istället fixas inför Halloweenkalas imorgon!
.
So long vänner!
.

11 kommentarer:

Annelie sa...

Vad tråkigt!
Det visste jag inte. Kan inte heller åka till Room idag.Söt bäbis du har!

Ha det så jättebra!

Karin L sa...

Hörde oxå samma om Room nu på morgonen. Borde springa dit på lunchen, men det lär var såååå mycket folk.

Annie sa...

Hej!

Jag skickade dit min kompis som fick reka först. Det var 100 m kö för att ens komma in. Helt sjukt & aldrig sett något liknande enligt henne. Får se hur vi gör nu.

/A.

Maria sa...

Hej!

Kikat runt lite på din blogg, jisses vilket vackert hem ni har!
Å söta barn :)

Hit kommer jag gärna på besök igen.. Ha det så bra, kram Maria

Emma sa...

Vilken söt bild på bebis och mamma!

SkåneAnna sa...

Hej Philia, Kollar in din blogg varje dag - den är jättefin!

I morse fick du mig att fara iväg till Room. Big mistake! Hela Vasastan och Kungsholmen var där och hyllorna var länsade trots att jag kom dit 10.10. Var glad att du slapp det!

För Baby B's rum röstar jag för Toile-tapet! Det har vi satt upp på min lilla Alfreds rum och det blev Lovely (som du säger)! Kolla in bilderna under augusti i min blogg om du vill.

Har du förresten varit inne på http://www.theknot.com/ för bröllopsinspiration?

SkåneAnna sa...

Sorry, menar september.

Anonym sa...

Den lampan du vill ha just nu såldes för halva priset. Köade i 2 timmar till kassan. Men gick lycklig därifrån, med proppfulla kassar.

It's a house sa...

Här är en till som gärna hade velat vara där!!! Är jättebesviken att ROOM gått i KK det var ju en superbutik!

Borg design sa...

Så otroligt fint hem och fina barn du har! Jag tittar in dagligen till dej för att se vad som hänt. Blir imponerad över dina fina Odd Molly kläder, var handlar du mest?

Anonym sa...

Förutom att rosa din blogg som jag tycker är så inspirerande och fin, vill jag även ge dig som mamma en eloge. Du är alltid glad, fräsch och snygg. Syns inte ett spår av en trebarnsmammas trötthet och slit i ditt ansikte. Måste få fråga dig - är det diors lipgloss, som du nämnt tidigare, som har den fylliga effekten på läpparna? I love!
Kram Sofia