tisdag 6 oktober 2009

VINTERKLÄDER

.
Godmorgon Tisdag!

Här har vi en "småstressig" morgon och en hel del to do´s senare idag, så vi ses ikväll!

Bjuder på 2 godbitar jag har börjat snegla på i OM:s vinterkollektion! (När finns de i butik? Vill inte missa dessa..)L o v e l y!

Ha en underbar höstdag alla!

.

7 kommentarer:

modellmini sa...

God morgon!

Odd Mollys vinterkollektion skall tydligen komma in i butik mellan denna vecka och den sista oktober, ingen har tyvärr ett närmare leveransdatum. Jag har också hittat två godbitar som jag så gärna vill lägga vantarna på...så jag hoppas att butikerna skickar ut ett nyhetsbrev (via mail) så fort kläderna kommer in...

KRAM modellmini

AK/CanCan sa...

Super fina! Tänker ibland att det är för mycket OM, men de skapar så mycket nya härliga kollektioner..det blev en till tunika i fredags...Ja man är nog ett OM fan i alla fall! vilka fina bilder och vackert hem du har. Kika gärna in i min webshop jag tycker nog mig känna igen vissa av mina leverantörer...
må så gott!

Marie sa...

Den understa koftan tycker jag ocksån var jättefin!! Den ska jag försöka få tag på jag med. Din blogg = bäst!

Kram

Landstil sa...

Nyydelige ja!!!
Tror jeg må på en shopperunde i dag:)

Johanna sa...

Tunikan var ju superfin!

Hur har det gått med terrassen?

Hemma hos Katta sa...

Både tunikan och koftan är supersnygga! OM kan! Kan se det framför mig som en perfekt kombination dessutom =)

Hoppas du haft en riktigt bra och effektiv tisdag!

Kraam /Katta

Peters Projekt sa...

Hejsan!

Hoppar över kommentar om Odd Molly-plaggen och vill istället uttrycka min glädje över att du/ni inspirerats av vår inbyggda pojkrumssäng! Så långt är alla här hemma väldigt nöjda med sängen. Jag och Ann är extra nöjda med att utdragslådorna och sidoskåpen rymmer så mycket, att Elliots leksaker helt och hållet kan förvaras där. Av flera kommentarer att döma är det visst fler som inspirerats . . .

Ha det gott och lycka till med hemmabyggena!

Peters Projekt-Peter :P

P.S.
Gillar för övrigt OM´s plagg och har ett par gånger glatt Ann med OM-presenter. Väldigt fina plagg förvisso men påfallande ofta på tok för dyra när man tittar närmare på sömnad och detaljer. Tungt varumärke med smart marknadsföring . . . if you ask me ;)