söndag 29 november 2009

1:A ADVENT

.


Vår nya fina adventsljusstake av märket Madame Stoltz står på spiselkransen. Hemklickad från Åstugan, tack vare tips från en av er bloggisar:)


1:a Advent idag!

Gårdagens Stockholmstripp var verkligen jättetrevlig och vi hittade en hel del sötsaker till Beas nya rum i den gulliga butiken Farmhouse. Sen hade jag ju även tänkt att botanisera bland Spralls sortiment på NK, men den butiken fanns inte kvar där.Tråkigt! Däremot träffade jag en söt bloggis på barnavdelningen som kände igen mig från bloggen och kom fram och hälsade. Blev nog något överraskad :) Jättetrevlig tjej var det iallafall, med 2 söta små döttrar.(Jag lovar jag ska kika in i din butik nästa gång jag är i Eskilstuna!:)



.
Vår lilla Bea sitter och "läser" på en filt från Himla i vardagsrummet. Ingen brasa i spisen ännu, för veden är tyvärr slut.Men det ska jag fixa idag så ikväll så blir det adventsmys med glögg och pepparkakor framför en sprakande brasa i den öppna spisen! Härligt.
Nu ska jag fortsätta piffandet i Beas rum. Så kul. Jag lovar att visa bilder på vad vi handlade när det är färdigpiffat!

Önskar dig en riktigt fin 1:a advent och här kommer ett tips angående ljuvlig julmusik. (Eller det är egentligen Ernst K:s tips)

Christmas with my friends med Nils Landgren

Underbar stämningsfull musik. Löp och köp eller gör som jag, klicka in dig på Spotify!

.-


14 kommentarer:

Karin L sa...

Ljusstaken är jättefin.
Kul att du tipsade om Nisse, måste genast spela skivan på Spotify.
GLAD ADVENT!!

Anonym sa...

Kjempefin adventsstake! Selv har jeg en i hvit.

Ha en fin 1. advent :-)

Vitt för själen sa...

Å va mysigt!

Anonym sa...

Ha en riktigt fin advent du också!

Kram Kram
SN

tora sa...

Jättefin ljusstake! Har skickat efter ett zinkhus som jag går å längtar efter!
Ha en mysig 1 advent.
Tora

♥ mamman i huset ♥ sa...

Verkligen fint! Läser din blogg men har kanske inte skrivit mer än en gång tidigare. Vill dock ge dig mitt stöd när det gäller de som hände tidigare med den tråkiga läsaren...

Kram ifrån norr!

Anonym sa...

DU har en flott blogg og et flott hus. Syns ditt kjøkken er kjempeflott.Gleder meg til å se barnerommene snart!! Masse lykke til !! Nydelig julestake. Har en i hvit, men ser at en butikk her hos oss har den du har :D Den er tøff!! Kanskje blir det en slik på meg også :D Klem fra meg i Norge:D Du inspirer hver dag med din blogg.

s.m.i.l.e sa...

Kul att du hittade den. Jag börjar ångra att jag inte köpte den jag såg på Sofieros julmarknad förra helgen... Nåja, vad är väl en bal på slottet...? :-)

Kram och hoppas första decemberveckan blir fin!

Brunkullan sa...

Kul att du fick din JUL-stake till sist:)
Och att tripen till NK var lyckosam. Får vi månne se nått inköp snart;)?

Susanne

House number 15 sa...

Sådan ljusstake skulle jag också vilja ha mina ägor. Ser fram i mot att få se Beas rum :)

Mvh Chris

modellmini sa...

Hej!

Vet du vad hennes butik heter i Eskilstuna?

Hälsn, modellmini

Tulipa sa...

Hej!
Läser här hur ofta som helst nu för tiden...men lite mindre bra på att skriva några rader tillbaka...
Jag vill bara säga att din blogg är superbra, snygg, stylish,;- en blogg där du verkligen delar med dig...jag bara älskar den!
TACK!!!

Härligt förra inlägg med lappen mot rutan...riktigt fint!

Hoppas ni haft en fin advent!

Kram Mariette

Lena sa...

Jag blev lite snopen jag också där på NK, kändes liksom att du var någon jag kände innan jag kom på att det var ju du, hihi! Bea var precis lika söt i verkligheten som här på bloggen och du lika trevlig (fin tunika hade du med ;))
Kul om du tittar in när du har vägarna förbi E-tuna, då kan du ta två flugor i en smäll eftersom min butik ligger så nära Elin-Maria Butiken ;)
Kram Lena

Myhome sa...

Hei!
Så fint adventstaken passer på den nydelige peisen!!! Har en lik stake her hjemme, plassert på kjøkkenet i vinduskarmen.
Så bra at du fant fine ting til barnerommet, er sikker på at det blir superskjønt:)
Tusen takk for varm adventshilsen og de fine ordene hos meg!
Ha en fin start på uken!..snart desember
Klem Anita