torsdag 12 november 2009

FÄRGEXPLOSION

.Godkväll alla!

Som ni ser så har mitt vardagsrum fått en total makeover!(Hihi)Ser ni färgen - Turkost! På två saker samtidigt dessutom! Mycket djärvt och ovanligt för att vara mig. Både Anna O filten och Marimekkoskålen är härligt färgglatt turkosa...

För några antal jular sig hade jag en blekturkos jul. Det var riktigt fint med den lite isiga färgen i gran och som dekoration vill jag minnas... Kanske ska ha det i år igen?

..
Julblommorna trillar in en efter en i vårt hem. Ett gäng vita amaryllis i en Waldemarsuddekruka pryder nu matsalsbordet(Tack för inspirationen Weronika!).

Vit hyacint i vit Marimakkoskål på köksbordet och en hybridvariant (vad heter en sån hyacint där det är flera?) i turkos skål på vardagsrumsbordet. Dock är inga lökar utslagna så det doftar inte jul här hemma än...

.

.Bea och jag önskar dig en mysig kväll! Bilden är från igår kväll och jag hade på mig min nya hela Hearted Tunic. Tack snälla Odd Molly!

Nu TV 4:as just nu största underhållningsprogram - Mammas pojkar börjar nu. Får inte missas. En burk med HD:glass, smaken Belgian Chocolate, till det så är kvällen perfekt!:)

Hoppas du njuter din torsdagskväll!

.

5 kommentarer:

K.M sa...

Var har du köpt din fina Howardsoffa undrar jag?

Ha det gott!

Emmas utsikt sa...

Fina bilder och trevligt vardagsrum. Jag har också planterat ett gäng vita hyacinter och amaryllisar. Ska bli härligt när de slår ut. :)

Ha en fin kväll,
Emma

Berthas Oldebarn sa...

Super fint med litt fargeklatter!
Klem H

Anonym sa...

Hejsan svejsan!

Härligt med lite färgklickar och vackra jul blommor.
Njuter av en härlig torsdagskväll nu och ska snart se på favorit serien The Mentalist.

Kram från andra sidan plurret.

Sussi Limby sa...

Hej på dig vill bara tala om att jag tycker så mycket om din blogg du har så fina bilder och jag får så mycket tipps. kram Sussi ha en bra helg. jag tittar in till dig då och då.