onsdag 11 november 2009

INSYNSSKYDD, EIFFELTORNET AND WHAT´S UP?

.



Fönsterskydd Orkidé från Strössel Design.

Hej Onsdag Makaronsdag!

Idag är Bea mycket piggare vilket är så skönt. Natten var också lugn så idag är jag också mycket piggare!

Igår fick jag hem så fina fönsterskydd från nettbutiken Form och Design. Den heter Orkidé och sitter nu uppe i hallfönstret, så inte grannarna kan kika in på oss när vi springer runt nakna... ;)

.


.Det blev faktiskt riktigt bra!
.
Vi har ingen riktig fönsterbräda vid det fönstret men Kiwilyktorna ryms i alla fall, på den plats som är där.



Tavla från Ikea
.
Sen hamnade även ett jättestoort foto på La Tour Eiffel på en vägg i samma hall!
,
Eftersom Farfar bodde i Frankrike och att jag har föräldrar som har en gård i Normandie så känns Frankrike liiite som hemma också. Därför ger det här fotot, från den ljuvliga staden Paris, mig en så mysig feeling...

What´s up??? När kommer maten? BeaBus bjuder på en riktigt skön min idag!:)
.
En mycket gladare Bea har jag hemma idag! Här sitter lilla skatten och väntar på att få favoriten Köttfärssås och Spagetti till lunch.
.
Nu ska jag snart hämta Flisan från dagis. Hoppas ni har en härlig Onsdag, trots det tråkiga vädret!
.
Vi ses!
.

11 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vilka fina fönsterskydd! Skönt att känna att grannarna inte kan se ALLT!
Mysig tavla! Vi var i Paris förrförra helgen. Vilken härlig stad! För oss tar det bara 3h med bil att åka dit och 2h med TGV!
Skönt att ni mår bättre! Ha en skön onsdag!
Kram
Helena

Stämningsfullt sa...

Hej!
Skönt att hon är bättre nu :)
De där insynsskydden har jag också kikat på till dotterns rum. Hon har så stora fönster med total insyn så något skulle behövas där...
Ha det gott!

Susanne sa...

Hej! Jag har kikat in på din blogg några gånger men det här är första gången jag lämnar en kommentar. Jag tycker om att du gör många inlägg, du är en toppenbloggare. Du bjuder på så mycket fina inredningsbilder. Och dina barn är så fina! Er lilla verkar vara en alldeles ljuvlig liten tjej, skönt att hon mår bättre idag. Kram på er!

Maria sa...

Både snygga och så praktiska! Gillar även tavlan, passar hemma hos er!

martina sa...

Perfekt, min mamma har precis flyttat och är på jakt efter just dem fönsterskydden och jag lovade henne att jag skulle kolla upp var man kunde beställa dem... så tackar! Rolig bild på sötnosen, skönt att hon mår bättre!

Anonym sa...

Så snygga, har inte sett varianten med orchideér innan! Har den med pelargoner i vårt badrum, kan vara skönt att ha då det är "vanliga" fönster där o en gårdsplan o stall nedanför :)
Skönt att Bea är bättre!
Här ni fått hem tapeterna? Ska bli såå kul att se när det är färdigt!
Kram Anna B

Anonym sa...

De "fönsterskyddene" var uttrolig fine - stilig design!!

Anonym sa...

Har också kollat in de där fönsterskydden i våran nya hall.min sambo tycker inte om de men jag tycker de e så snygga!!Har du hissgardin uppe också eller?Skönt att den lilla skatten blivit bättre!
Ha en fortsatt toppenkväll!
Kram Marielle

//ZR// sa...

Kikar in! Vilken söt min!

Anonym sa...

Oj vad jag ser fram emot att se lilltjejens rum! Härlig inspirerande blogg, nöje att ha hittat hit!
Du som har koll på det mesta, har du några förslag på kläder till julafton för tjejerna. Har nämligen döttrar i ungefär samma ålder och skulle uppskatta lite tips!
Kram Camilla

Philia sa...

Anna B - Nej, tapeterna har tyvärr inte kommit än. Lovar att visa Beas rum när det är piffat och klart.

Marielle - Övertala sambon!:) Jag hade en hissgardin där tidigare men den har jag nu tagit bort. Köpte vanliga frostade förnsterskydd och satte i rutorna ovan orkidéskyddet istället!

Camilla - Det är ju så otroligt sött när flickorna har likadana/matchande kläder vid fester och högtider. Petit patapon har en bra nettbutik där jag har handlat några ggr. Där finns det fina matchande kläder till stor och liten tjej. Annars är en outfit bestående av en ganska enkel grå, brun, röd, eller lila klänning/västklänning i flanell eller kanske ylle, fin vit blus med spets under, svarta lackskor, svarta el. vita strumbyxor och en stooor rosett i håret. Det tycker jag är finast och festligast! :) Gillar inte personligen prinsessklänningar med glitter och massa tyll i syntet från HM när det verkligen är högtidligt som på julafton. Då ska det vara klassiskt. Lycka till!

Ha en härlig kväll!

Kram