måndag 16 november 2009

TACK SÅ OTROLIGT MYCKET

-


.
Ni, mina kära bloggisar är vackra, inifrån och ut! Ny kudde med text från Svenskt Tenn.

.,Godkväll finaste bloggvänner.

.Jag sitter här rörd till tårar över att det ni är så många vänliga fina tjejer där ute. Ni är helt fantastiska. Är alldeles överväldigad och mycket mycket glad över era otroligt uppmuntrande, fina och fantastiskt gulliga rader.

Stort TACK till er alla och nej, jag tänker inte sluta blogga pga det som skrevs. Älskar bloggandet och fortsätter mer än gärna med det!

*

Bjuder nedan på pics på mina inköp från det då smockfulla Svenskt Tenn igår. Jag var inne med Bea på armen och gjorde en raid som tog ca 15 minuter i trängseln...
.



Det var de magiska elefanterna på svart botten som fick följa med hem som ni ser. Vad är det med dessa elefanter egentligen? Vartenda hem blir genast mycket hemtrevligare med lite Estrid Ericsson mönster nånstans tycker jag. Spelar ingen roll om det är på bricka, grillvante eller lampskärm....

Brevid kudden sitter BabyB:s allra första docka. Den är virkad och kommer från det mysiga leksaksmärket Sebra.
.



Till sist ikväll en otroligt vacker sång till er alla. Sov så gott så ses vi imorgon!
.
STOR KRAM från mig
.
.

27 kommentarer:

Maria sa...

Mycket fina inköp, det tyget är så snyggt. Gör sig verkligen bra i alla hem. Själv har jag inhandlat en stor LOVE kudde från Day, mitt absoluta favorit märke!
Ha det bra!

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefina saker...Men nu måste jag backa lite??? Vad är det för tjafs alla håller på med på din fina blogg? Jag blir rent ut sagt förb....att folk är så avis. Då tycker jag att dom skall skippa bloggar om dom mår så illa. Jag kan säga att jag får inspiration från dig, har inhandlat mina Daykuddar när jag har sett dina.Jag gillar ditt hem starkt. Gillar att se dina OM kläder för det har jag också...Vad är problemet???? Jag är så trött på tjejer som beter sig på detta sätt för det kan ju inte vara killar som beter sig så eller hur hihi. Men tjejer kan vara för hemska, obs nu drar jag inte alla över en kant. Men jag förstår inte hur man kan skriva en massa tråkigheter på någons blogg. Stå på dig....Go girl...

Kram Anne

emelie sa...

LYKTAN PÅ SKÅPET!?
Som jag har scannat din blogg upp och ner, fram och tillbaka. Lyktan du har på skåpet har jag fått en fullständig förälskelse i. Snälla snälla snälla var kan jag hitta den eller en liknande??
Skulle blir mer än glad om du hade lust att berätta.
massa kramar emelie

Evelinas hus sa...

Hej,
Tillhör en av dem som gärna tittar in här varje dag för att se vad som händer :), gillar din blogg skarpt.
Fiina saker du köpt.
//Caroline

Anonym sa...

se der ja - kjempe fine mønstre uten å ha massevis av farger!!

Kalkstenssommar sa...

Toppen! Upp som en "vippgubbe"! Är inte det en fantastisk leksak så säg? Härligt att du bestämde dig för att inte ta SKIT!

Många innerliga kramar

L

Hege sa...

Hei! Vil bare takke deg for en utrolig fin blogg! Jeg er barneledig med en liten gutt født i januar, elsker interiøret ditt og bare må innom bloggen din hver dag - du er utrolig inspirerende !!!!
Keep up the good work!!!!
Ønsker deg en super uke!

Klem fra Hege, Norge

Myhome sa...

Så nydelig innkjøp!!! Så flott de passer inn i ditt hjem! Du har så god smak og er så dyktig med interiør, og jeg er så glad for at du har blogg, som virkelig inspirerer!!! En blogg med stort hjerte og glede! Håper du fortsetter like godt som før! Gleder meg alltid til nye innlegg fra deg!!!
Klem Anita

Karin L sa...

Ahhh - Tennet is the shit!!
Lovely and fab! Jättefint som vanligt.

Anonym sa...

Det var ingen dålig raid det ;). Elefanterna trippade in i mitt liv för många år sedan och de sprider igenkänning och hemtrevnad. A Thing of Beauty... stämmer sannerligen. Ha en fin dag!

LOPPISLIV sa...

Hej hopp! Kuddarna var jättefina, gillar båda, både den m texten och elefantmönstret. Gör sig superfint i ditt vackra hem. Jag hann ju aldrig skriva en kommentar ang den negativa energin som riktades mot dig, så himla trist. Jag är här inne på din blogg varje dag nästintill och kikar :-) och hämtar massor av inspiration, både gällande inredning och klädtips, tusen tack för det! Vad glad jag blir att du tänker fortsätta blogga, blev nästan lite orolig där ett tag. Nej deleta bort sådana elaka kommentarer på en gång, allt som ger negativ energi kan man vara utan, livet är för kort för det.

Stor kram och massor av positvi energi sänder jag dig via cyberspace :-) Kraaaaaam Paula

Anonym sa...

Super snyggt!

Jag har en liten önskan. Kan inte du inför julen skriva lite om julklappstips till t.ex. en femåring, eller en cool kille, eller en mamma, kanske en svägerska. Vore mycket inspirerande för alla oss läsare som gillar din stil och goda smak!

//Flisans mamma

martina sa...

Snyggt! Jag väntar själv på ett besök i butiken, fick ett presentkort av sambon och det räcker väl till en elefantkudde men det är jag nöjd med!

Pethra sa...

Det är vi som skall tacka som får ta del av ditt liv, mysiga hem och alla vackra bilder du delar med dig av. Du är en stor inspirationskälla och det är en lika stor fröjd att kika in här varje gång, man blir aldrig besviken.

Anonym sa...

Ja, vi är flera som är kära i det tyget! Vackert-vackert!

Vill oxå skriva att jag hejjar på dig och du är en stor inpirationskälla för mig! Visst finns det alltid folk som tycker att man skryter mm på bloggen, men man vet ju själv var man står och det är huvudsaken. Jag bloggar för att det är kul och kan man oxå inspirera andra så är det ju roligt! Du inspierar mig och många många fler med din blogg, du är duktig på både inredning, mode att skriva och fota! Var stolt över det ju gör! You go girl!

Trevlig tisdag!

EN INREDOHOLIC sa...

Ja visst är det bara underbart det där tyget. Finns i soffa o på lampskärm (och bricka) här hemma hos oss oxå!! I love it!!
Kram på dig, hoppas allt känns bättre idag.

Jannice

Brunkullan sa...

Oj, oj, oj! Här har hänt saker!
Varför kan inte alla bara vara snälla?
Du har en jättefin blogg, och fortsätt skriva precis vad du vill:)

Kram Susanne

marie sa...

Men kära du!
Oj vad det har hänt en massa under tiden som jag varit borta på jobb!
Är så trött på människor som bara måste sticka in en tagg! Det är ju så enkelt att bara låta bli att titta och läsa en blogg som man retar sig på. Du gör ju på ditt sätt och jag älskar att läsa och bli inspirerad av dig och ditt hem. Tjejer kan vara riktigt hemska, vända kappan efter vinden..ja, du vet. Strunta i dem, det bottnar bara i avundsjuka! Du är superduktig, likaså din mamma. Håller på dig i alla väder!
Kramisar
Marie minlillaveranda

Anonym sa...

De sakerna står på min önskelista också. FINT! Kul att se.

Vill gärna veta var du har lyckats få tag i din fina runda kudde från Day(tror jag). Har inte sett den i någon wbbutik och hade blivit jättetacksam så kanske man kan kontakta butiken och få den skickad.
Hälsningar
Johanna
johanna_p76@hotmail.com

Its a house sa...

Usch, ser att du blivit utsatt för tråkigheter sedan jag kikade in här sist! Jag fullkomligen älskar din blogg och din stil och den känsla som du har kan man inte köpa sig till, så det så!!! Nej, avundsjuka är vad det är så ta inte åt dig, fortsätt som du gör för vi är många som inspireras utav dig!
Styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Kära du, jag följer din blogg och det är min lilla inspirationsstund då mitt hem är mitt i inredningskaos och två småttingar, långt från ditt vackra kök med tända ljus, Lantliv och kaffe - men då får jag ändå njuta lite och får lite mer ork att piffa till det vi faktiskt har. Så jag ber att få tacka så mycket.

Sen tycker jag enbart synd om människor som sprider illvilja och dålig energi - "cause hate in your hear´t will consume you too"

Kram,
Anna-Karin

Anonym sa...

Hej Philia,

blev så glad för ditt inlägg idag! Önskar dig en fin vecka, underbara du;)

Kram från Lotta i Jönköping

Anna-Malin sa...

Jag är stormförtjust i det underbara elefanttyget....Passar så bra in oavsett vilken stil man har....

Angående tidigare inlägg förstår jag att du blir ledsen och det är svårt att låta bli att ta åt sig....
Känn stödet från oss andra bloggisar och fortsätt i samma stil, det är ju det vi gillar =)

Ha en riktigt bra tisdag!!

A-M

Hannah`s Dreamlife sa...

Tjejen, Här har jag landat i Toronto och kastat mig på datorn för att läsa din blogg och så får jag läsa så tråkiga saker..Bara stå över dem..du är så mycket bättre! Du har en fantastisk blogg som inspirerar många..Se på mig jag läser den varje dag och skulle nog inte klara mig utan den ;) Det finns alltid dem som är avis..tråkigt men sant! Nä, jag är glad att du mår bättre nu och visar de som är elaka att du inte bryr dig, du vinner :)
Kram Hannahs Dreamlife

sandra sa...

Så kult at du lager ett eget innlegg over skuffelsen og irritasjonen!! jeg hadde kansje slettet kommentaren å håpt at ingen så den... All ære til deg:) Det er uten tvil ren sjalusi!! Godt du fortsetter å blogge! Jeg blir gld hver gang du popper opp op blogglisten min- du har utroliug inspirerende og flott blogg!! alltid like spennende å se hvilke klær du har idag - liker stilen din!! Stå på videre:)

Ocean showroom sa...

Hej fina du! Det var många vackra saker du köpt. Jag har också elefanterna och även kudden med text, fast jag har den i grönt med texten "the world is a book..."! Super att du kom tillbaka glad och upplagd igen! Njut det stora stödet du har från alla bloggisar!! :-) Kram Alexandra

syster doris sa...

Du inspirerar mig,... med eller utan cash så gillar jag din smak!
KRAM T