söndag 27 december 2009

EN UPPLEVELSEGod Fortsättning Alla Bloggisar!

Ovan ser ni en av de roligaste och mest genomtänkta julklapparna jag fick i år! En upplevelse! Greatdays heter företaget som förmedlar "upplevelsepaket" och jag + familjen har fått en dag på Tom Tits i Strängnäs Södertälje (Tack för den rättningen Gunilla). Denna julklapp gav min lillebror och min fina svägerska "Lilla A". (Som är ett föredöme för alla svägerskor! Sötare sådan finns inte, hon är sååå rar:) Stort Grattis Lilla A, i efterskott och TACK!) 


Här hemma har vi sega, sköna mellandagar med massor av gott i magen och härligt besök av vänner. Är faktiskt riktigt nöjd med årets "turkosa jul", känns fortfarande fräscht:) Ovan syns julgruppen på matsalsbordet i en Waldemarsruddekruka + en av Flisans julklappar faktiskt! Kan ni gissa vad???

Det är inte julrosen - utan discokulan i taket såklart! Flisan ääälskar ju att dansa! :)


I Tvrummet har jag äntligen fått upp tavellisterna från Village, så att jag kan ställa upp mina Interiörböcker.

Nu ska jag försöka ta mig till gymmet och kolla upp vad ett årskort kostar. Här är det mämligen någon som behöver tränas och det rejält!!!

Vi ses!


7 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

God fortsättning du med! Låter som en vettig julklapp. Upplevelser kan man aldrig få för mycket av.

Njuter av dina fina bilder som vanligt.

Hem och Lycka sa...

Du har det så fint och så vackert! Vilken bra julklapp!

kram och god fortsättning!

Mia

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Vad fina bilder, blir alldeles grön av avundsjuka :)

Lycka till med träningen, själv har jag faktiskt varit riktigt duktig med det under 2009. Men nu har jag börjat träna med en tjejkompis (mycket roligare så) och vi har bestämt att vi skall komma iväg två ggr i veckan istället för en!!

Vi skojar om hur snygga och vältränade vi kommer vara vid den här tiden 2010 ;)

Kram Frida

Stämningsfullt sa...

Hej!
Hjälp nu fick jag lite halvpanik här, haha :) Här är nämligen en till som behöver komma i form och få bort några graviditetskilon :)
Lika inspirerarande och vackra bilder som vanligt! Tack för det!

Lavendeldoft och vitt sa...

Hej!
Vad kul med en upplevelse i julklapp! Och att det var något för hela familjen. Hoppas ni får det riktigt kul. Ska också ta tag i träning...snaaart...är ännu bara i funderingsstadiet...:-) Ha de´! Kram Linda

På vår udde! sa...

Hallå där! Jag hoppar Göteborg och blir kvar hemma! Hotellet var inget vidare och så regnar det...
Tänkte höra om du har lust att åka med en sväng till Sthlm, och Svenskt tenn för lite inköp imorgon, om Tildis är frisk, annars någon annan dag i veckan?
Slå en pling!
Kramiz

Jessica sa...

Hej! Är såå glad att jag hittade din blogg...hittade den av en slump från en annan blogg. Ditt hus är mitt drömhus! :) Var ligger erat hus, ligger det i Stockholm eller utanför?
God fortsättning Hälsningar Jessica