lördag 5 december 2009

PÅ SKRIDSKOBANAN

.


.
God Kväll!

Här kommer en liten uppdatering från dagen! :) 
.
Det gick inte riiiktigt som jag hade tänkt mig idag. Först var Trulles skridskor spårlöst försvunna när vi skulle gå (?) Letade igenom hela huset men de fanns ingenstans... Sen så gick en lykta jag skulle passa på att byta på stan i tusen bitar när den ramlade ur kassen i gatan...(Adjö 340 kr!) Efter det så kunde jag inte byta Beas nya skor, som jag hade tänkt, pga saknad förpackning...

Jaja... Vi hade iallafall en trevlig liten stund på nya skridskobanan, som ligger mitt på Småstadens torg, till slut Flisan och jag!
.
Nu ska jag laga till lite mumsiga pilgrimsmusslor till H och mig och barnen ska få fiskgratäng. Kl 20 blir det Robinson!

Ha en mysig lördagskväll!


.

.

6 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Ojdå!
Hoppas nu kvällen blir som planerat.
Ha det gott.
Kram

Linruz sa...

Aj aj låter som en riktig otursdag. Hoppas att det är slut med otur nu och att ni får en mysig kväll.
Kram Lina

Marie sa...

Vad din dotter är lik Bianca, Pernilla Wahlgrens dotter!

Ha en mysig 2.a advent önskar Marie

House number 15 sa...

Börjar det strula så brukar det fortsätta hela dagen,så är det för mig iaf. Hoppas ni fick en mysig kväll iaf.

Ha det gott/ CN

Anonym sa...

Fina skridskor Flisan fick, skönt att slippa snörena...ska nog inhandla ett par sådana till min dotter med. Snälla, kan inte du visa lite bilder från Flisans rum? Behöver inspiration för min dotters rumsrenovering..och du har ju så bra smak! Svartvita mattan från Indiska, har du sett om den möjligtvis finns kvar någonstans..kanske var längesen du köpte den?
Ha en härlig kväll!
Lena A

HOUSE OF PHILIA sa...

Tack snälla Lena! Vet ej om Indiska har kvar mattan. Köpte den för 2 år sen. Visst kan jag visa lite pics från Flisans rum nån dag...:)
Ha en härlig juletid!

Kram P