torsdag 7 januari 2010

BYE BYE HÄRLIGA Ö

.



Hej Torsdag!

Idag åker vi hem igen till fastlandet och hem till kylan! (Har hört att det ska vara -25 grader i Småstaden och här på Gotland är det "bara" ett par minus och snöfall. Sveriges Barbados alltså ;)

Vad roligt med alla kommentarer som ni har lämnat på det förra inlägget! De glädjer både mig och lilla mamsen:) Ni är så snälla, fina och generösa! Stort Tack!!!



Bild ifrån det stora ljusgrå-blå sovrummet här i Gotlandshuset, där jag H och lilla Bea sovit de senaste dagarna. Byrå, garderob (som ej syns på bild), säng och sängbord är alla ur Ikeas Hemnes serie. Planschen ovanför byrån, som konstnären Lars Jonsson gjort, har vi hemma också.



Jag på väg ner för trappen! Bakom mig syns ännu en Lars Jonsson plansch (Lars har ett eget museum på södra Gotland och varje år gör han en ny Museumaffisch som vi brukar köpa.)

Vilka sköna dagar vi har haft här - Underbart! Men nu är det dags att bege sig hem, när det sista av packningen är klar. Sen åker vi till Visby och färjan över till Nynäshamn.

Vi ses när jag är hemma igen!

Kram



18 kommentarer:

Emma sa...

Vilket drömhus!!!

Åpent^hus sa...

Hei. Så fint å hitta din blogg - her var det mye fint. Herlige farger og flott kombinasjon mellom gammelt og nytt til en personlig nydelig miks. Skjønne barn har du også :). Og du tar gode bilder. Husker du hvor du hittad Trulles globe? Ser etter en til min pojke. men der er ikke mange fine i butikkene, tycker jeg. Jeg kommmer innom igjen snart! Hej så lenge!

Postadress Torslanda sa...

Vackert sovrum och jag tycker ni har de väldigt fint på byrån! Snyggt balanserat - som alltid i din inredning. Ha en skön resa tillbaka till fastlandet.

Lisen sa...

Vad roligt att jag har hittat din blogg! Härlig inspiration och mycket vackert!

Snälla, kan du inte ge lite fototips för inomhusfotografering. Jag har fotat en hel del med en riktigt bra nikon systemkamera men jag får aldrig till braljus och vitbalans inomhus. Du lyckas få till ruskigt bra "vitt" ljus, hur göra?

Tack för god läsning!
Lisen

Maria sa...

Vacker, trendigt och samtidigt tidlöst, en underbart hus. Superkul att få se bilder från det!

Missa inte min lilla tävling!!!

Brunkullan sa...

Å fin färg på väggen! Vet du nr?
Min minsting har äntligen gått med på att vi målar väggarna i hans rum i stugan!!:) Och vitt gillar han inte, så grått eller ljusblått får det bli!

Kram Susanne

Anna sa...

Jag håller med alla föregående talare. Gotlandshuset är bara så underbart, precis som ert eget hus i småstaden ;-) Högsta betyg :-) Trevlig resa hem, kram Anna <3

Prinsesse Elin sa...

Herlig blogg. Har lest den en stund og jeg koser meg når jeg leser hvert eneste innlegg. Stå på:)

Anonym sa...

Bästa bästa bloggen!!! Allt är så härligt här och du skriver och berättar så himla mysigt!
Ni har dessutom hus helt i min smak :)

Keep up the good work!
kram Helén

Sara sa...

Såå vackert. Du är själv så söt också, likaså barnen, man blir glad av såväl porträttbilder som inredning. Hoppas du aldrig tröttnar på att blogga! Många kramar Sara

MITT VITA HUS sa...

underbart vackert hus inte att man blir lite avis;) Ha en fin hemresa, kram Mia

Emma från Kastberga sa...

Gillade verkligen planschen, snyggt!

Erika sa...

Jättefint hus. Vilken avkoppling att få vara där. Då är du strax på mina hemmarker. De flesta som satt sin fot här är på väg till eller ifrån gotlandsfärjan :-)

Kram
Erika

Tulipa sa...

Helt tagen...vilka inredningsbilder från Gotlanshuset! *suck*

Den rostiga plåten med ljusstakarna och fågeln..ettt strålande exempel på det enkla vackraste stilleben...
Allt beröm till din mamma som tydligen är minst lika duktig på inredning som du är!

Kram Mariette

Linruz sa...

Huset ser sagolikt ut kan bara föreställa mig hur mysigt det är där på sommaren.
Kram Lina

Lisa, 36år sa...

Gillar också Lasse, har några littografier av honom hemma på väggarna. Gillar stillheten i dem. Hoppas att de kommer att göra sig bättre i vårt nya ljusare hus än vår gamla våning med mörka väggar.
Tack för en mysig blogg.

Love Peace Pionies sa...

Så nyyydelig blogg. Her kan jeg hente mye inspirasjon ser jeg!!
legger deg til lista mi:)
klem Kristina

Philia sa...

Tack för era söta hälsningar!!!

Åpent hus - Trulle fick jordgloben av sin mormor å morfar i julklapp och jag vet tyvärr inte var den är köpt... Ett litet tips är nettbutiken jordglobar.se, där finns det annars många olika typer av jordglobar att välja bland!

Lisen - Jag använder mig av ett vanligt Windows Redigeringsprogram där jag justerar exponeringen i efterhand på vissa bilder som blir för mörka. Är riktigt dålig på min Nikonkameras funktioner så jag "fuskar" ofta i efterhand jag!:)

Brunkullan - Pappa hade inte kvar färgnumret, tyvärr...:(

Kram P