fredag 1 januari 2010

NYÅRSAFTON 2009

.



Champangen står i kylen och jag och fina vännen A sitter och har tjejsnack i köket innan vi börjar med middagen.

Välkommen nya år!

Puh! Man är inte van att lägga sig så sent som vi gjorde igår! Speciellt nu när vi har en liten BabyB som vaknar klockan 7... Så där 4 timmars sömn har det blivt inatt så bleoggerskan är tröööött idag. Men trevligt som bara den hade vi så det var det värt!!!


Ombytt, till Nyårsklänning från H&M, står jag  i köket och fixar inför kvällens middag! Kalvfilén blev suuupergod med tillhörande Marsalvinsås (Tack för tipset!!!) Mandelpotatispuré med parmesan och vitlöksfrästa kastanjechampinjoner.



Vännen H (som har bloggen På vår Udde) med sin söta lilla Tildis. H gav mig ett så otroligt fint kuddfodral, som hon sytt själv, i nyårspresent. H är sååå duktig på att sy - Tusen tack vännen!



BabyB var uppe riktigt sent! Pigg och glad hade hon flanellklänning och body från Fix på sig. (Strumporna och de små lackskorna åkte av fort som bara den, som vanligt :)

Idag står hemmamys med bra filmer och skräpmat på menyn!!!

Hoppas ni får en skön dag!

Kram

.

11 kommentarer:

sanne sa...

Vill bara önska dig och de dina ett Gott Nytt År och God Fortsättning! Nu tillbaks till inventeringen fast helst hade jag velat slappa i soffan.
Sanne/kungkarusell.se

Jes/Vita villa vila sa...

Gott Nytt År & tack för ett härligt bloggår!

Jes

Johanna sa...

Skickar en nyårshälsning från ett kallt och vintrigt Blekinge! Ser fram emot att hänga med på ytterligare ett inspirerande bloggår :-)

Kram
Johanna

Hemma hos Katta sa...

Happy new year Philia!

Tack för dina fina kommentarer! Eftersom du fick skåla in det nya året i alkoholfritt bubbel i fjol då du hade Bea i magen så hoppas jag du njöt lite extra av champagnen igår =)

Låter som ni hade en riktigt mysig nyårskväll där hemma igår och bilderna är lika fina som alltid!

Kraam Katta

Anonym sa...

Hej!
Har hittat hit av en slump och nu följer jag din blogg så gott som dagligen... Vill bara säga att du har fantastiska foton och miljöer - mycket inspirerande! Tack för en toppenbra blogg. /Linda

Anonym sa...

Hej;)
Vilken jättefin blogg du har!
Hittade den genom en annan blogg o följer dig nu. Gillar ditt hus så mycket och din inredning!
Önskar er ett Gott Nytt Härligt År!
Heléna

Susanne sa...

Gott nytt år! Så roligt att få se lite bilder från ert firande. Fantastiskt snygg klänning du hade, en sån skulle jag också viljat haft igår.

♥ Affi ♥ sa...

Önskar dig ett gott nytt år!
Ser fram emot att följa din fina Blogg 2010.
Kramar

Anonym sa...

Fick tips om din blogg och nu har jag spenderat två dagar på att läsa igenom hela. Det är en fantastisk blogg med massor av inspiration. Tack för alla fina tips! Gott nytt år till dig och din familj.
Önskar en ny läsare

millandante sa...

Hoppas champagnen smakade riktigt gott igår!
Gott nytt år!!!
Kram Milla

Philia sa...

Tack för era fina Nyårshälsningar!!! Nu hoppas vi att 2010 blir det bästa året nånsin eller hur! :)

Kram från P