tisdag 12 januari 2010

SNYGGASTE KOMBON

.

Odd Molly har släppt bilderna på hela s/s 2010 kollektionen idag. Såå mycket tjusiga plagg finns det att sukta efter på deras hemsida just nu!!!


Denna kombo skulle jag kunna göra nästan vad som helst för;). Åh, vad jag skulle trivas i dessa!



+


+


 Så fint, så användbart!!!

(Prislappen då? Klänning kostar runt 5000 kr, enligt uppgift från Milkandhoney.se, kappa runt 4000 kr och leggings runt 1000 kr.)

Sumsumarum....

Visar några bilder från tidigare idag på Baby B istället, för att sluta drömma!!!:)


Tungan rätt i mun - Bea övar sig på att "stå" (nåväl nästan ;)! Duktiga lilla skatten min. Hejja Hejja - snart kan du!!!

Perfekt bebishöjd på soffbordet i tvdelen. Beas dagens är skönaste mysplyschbyxorna +  nya moccasiner från Lindex och hood från Gant.

Nu ska vi åka till affären för att handla massa nyttig mat. Är så sugen på härliga krispiga grönsaker, goda nötter och fräscha frukter!

Ha en mysig tisdagskväll!


14 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Sjukt snygg kombo ;-)
Har suttit och dreglat framför skärmen hela dagen. Mycet att ta in och smälta...
Kram

Stämningsfullt sa...

Kappan var underbar!!

"M" sa...

Toksnyggt! OCH tokdyrt! :-)

According to Nicky sa...

Åh vilka mysiga leggings!!

Önskar dig en mysig kväll! Kram/Nicky :)

Eva ES sa...

Fantastiskt snyggt, tycker även jag som normalt inte gillar OM.

Har läst sedan juni månad men har i stort sett aldrig kommenterat tidigare.

Fashineras av ditt hem och din stil. Du har ett fantastiskt vackert hem i alla de delar som vi får se. Köket är det absolut bästa ur min synvinkel.

Har dragit slutsatsen att vi bor i samma stad då jag känner igen flera företeelser och platser.

B LIVING sa...

Vi har en Bugaboo och jag fick äntligen tag på ett par vinterhjul till den idag. Utan dessa har jag i princip fått bära vagnen vissa bitar (och då bor vi mitt i stan...) Till storasyster hade vi en Urban Jungle mountain buggy som vi var supernöjda med. (Idag har mormor den så att de kan ta med barnen på utflykter). Idag har vi även en UJ dubbelvagn. De är lättkörda både i stan och i terräng (vi springer orientering så vi har provat de flesta underlag). Ett möjligt minus kanske kan vara storleken, de är ganska långa även i hopfällt tillstånd - man måste kolla måtten och se så att den går in i bilen. Nu har UJ bytt ägare varför vissa butiker inte har några till försäljning, har hört att Babyland inte ska fortsätta sälja dem men att babyproffsen ska ta in dem. Men titta runt och hör efter.

Hälsningar Cecilia

LiSSaN sa...

Tack för tipset om den fina mattan du har i köket från Plantagen! Jag var genast tvungen att införskaffa en själv : )

Jag är helt fast i din blogg! Kollar verkligen varje dag! : )

Hejja Bea!

Gotlandsliv sa...

Det är första gången jag besöker dig och din mysiga blogg, och jag kan lova att jag återkommer! Mycket härlig inspiration och fina bilder. Inte minst från vår underbara ö! :)

Kram, Caroline

Järnladyn sa...

Hej! Vilken inspirerande blogg du har, sjukt fint inrett! Måste ta tag i saken själv att inreda i svart-vitt som jag förstått att du gillar:). Är ganska ny på din blogg men numera följer jag den varje dag! Fina bilder du tar, viktigt det där:) om man ska ha en bra blogg. En undran, vart kommer den svart-vita mattan ifrån som du har i TV rummet?

Hälsn Charlotta

Gotlandsliv sa...

Hej hej, jag igen! :)
Nu har jag läst igenom ALLA dina inlägg, kunde liksom inte sluta... Och måste bara säga att du är himla inspirerande! Både alla fina bilder du visar och sättet du skriver på. Gillar det skarpt! Så positivt, blir på riktigt bra humör när jag läser!

Kram igen!

Anonym sa...

Din blogg är så himla fin. Jag läser varje dag. Måste fråga vilken kamera du använder? Dina bilder är så fina.
Kram Emma

Anonym sa...

Hej.
Jag har helt fastnat i din blogg och längtar till alla nya inlägg. Fantastiskt fint hus. inredd av någon med fantastisk smak. Är oxå en älskare av Odd Molly...underbart
Kram J

modellmini sa...

Ja, OM börjar bli alldeles för dyrt! Dessutom har kvalitén (tyvärr!) försämrats så pass att t.om. jag (ett fd OM-fan) har tröttnat helt enkelt... inte lägger jag 10.000:- på 3 plagg.

KRAM Mirva

MartheML sa...

Hei!
Kom innom bloggen din jeg, vakkert, vakkert, vakkert! Ble så inspirtert!
Ville bare gi deg et tips om Odd Molly jakken, det er en dame i Norge som seller denne til høgsbydende, for hun kjøpte feil størrelse, den er med tag og helt ny:

http://tomineshjem.blogspot.com/2010/02/odd-molly-selges.html#comments

Ha en god dag :-)