tisdag 23 februari 2010

EN HÄRLIG DAG

.
.

I matsalen har en stor rund spegel från Ikea kommit upp på väggen. Fantastiskt vad en spegel kan göra med djupet i ett rum! Dagens jag i en ett par år gammal tunika från Odd Molly.

God eftermiddag härliga dag!

Idag är humöret åter på topp och jag har haft bästa vänninorna här för lite McD-lunch och girltalk!

Jag är riktigt lyckligt lottad som har så bra väninnor som man prata om precis a l l t med. Jag är också lyckligt lottad som har så otroligt många (ca 3000 per dag) bloggbesökare som också lämnar så fantastiskt snälla kommentarer efter sig ibland! Tack för att NI finns!:) 



McDonaldskaos hihi! (Tack för en fantastiskt trevlig eftermiddag tjejer och tack för alla goda råd!!!)

Ni vill säkert veta hur jag ställer mig till den "uppståndelse" som blivit efter gårdagens inlägg. Det var onödigt att skriva om detta  "IRL-problem" här på bloggen. (Men jag var riktigt arg och ville försvara en tredje part som anklagades för lögner.) Ni vet ju faktiskt inte alls vad det rör sig om, så jag lovar att jag ska inte nämna något mer om denna "incident" här inne!

Nu ska Flisan och jag åka iväg och hämta Trulle hos sin pappa, Trulle som kom bort igår!!! Den incidenten ska jag däremot  berätta mer om i ett inlägg senare. En mammas värsta mardröm...


Tjing!



26 kommentarer:

Anonym sa...

hehe...du ÄR för härlig! Bra att du är på banan igen, för jag ÄLSKAR din blogg! Klart den bästa!!

Största kramen!
Helén

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Good to have you back!
Heja, heja!

Jag är dock lite förvånad över att så få läste din uppdatering, om att det inte handlade om de tråkiga kommentarerna här på bloggen, utan om något annat bland dina riktiga kompisar.

Men det är klart, jag trodde ju att problemet var här, innan jag senare läste uppdateringen.
Kanske lite dumt att du glömde att skriva att det inte gällde bloggen, från början.
Mycket uppståndelse för lite, blev det. :-)

Hoppas dock att tjejgrollet löser sig, för livet är för kort för att ödsla dyrbar tid och kraft på sådant.
Kram!

Anonym sa...

Skönt att du är tillbaka i gamla takter snygging!;)

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka och det med ett leende på läpparna, kändes så vemodigt att läsa alla betska kommentarer i förra inlägget.

Anonym sa...

Hej Philia,

Jag har läst nån gång tidigare samma sak, som du skrev om nån elak väninna (?). Det verkar som att du känner en del pisspottor, sluta umgås med dem helt enkelt. Varför ska du lyssna på skitsnack? Du verkar ha en mysig familj, umgås med din familj istället.

KRAM!

eva sa...

SKÖNT ATT DU ATT DU ÄR TILLBAKA. ÄLSKAR DIN BLOGG.

KRAM EVA

Anna sa...

Du verkar va en skön tjej du!!
Och jösses vad sånna inlägg ändå får folk att "vakna". Många kommentarer på det ;) Det är väl så vi tjejer är, vi snackar o tycker så mkt, haha. Och för min del så får du skriva precis vad du vill här inne. Att blogga är just "att få ur sig" lite tycker jag. Jiiisus, om du läste min (låsta) blogg. Efter raseritbrotten som min son hade för några år sen så skrev o skrev jag. Gråtfärdig, supertrött mamma som man var!

Jaja.

Ni ser ut att ha haft en underbar dag, du o girlsén. Najs najs!

Ha det bäst
KRAM

Anonym sa...

Gillar verkligen din blogg den e super fin o mysig!! Kram till dej /Anna

Anonym sa...

Hej! Vilken lycka när jag hittade till din blogg! Vackra bilder från ett vackert hem och trevlig och lättsamt skrivet. Jag kommer att hänga med länge!

Anonym sa...

Tack för en trevlig blogg. är blogg nybörjare och bloggar från Moskva alltiftån vardagsliv, bakning och shopping cyber kram

Sofia

http://sofiabakar.blogspot.com

Anonym sa...

Hei Philia.

Desverre er det alltid noen som vil ødelegge for de som deler hverdagslivet sitt gjennom en blogg. Noen av oss takler sjalusi dårlig. På en måte kan du ta det som et kompliment ;)

Jeg elsker bloggen din og leser den hver dag, er så glad for at det finnes mennesker som deg some r så flinke til å dele hverdagen sin på en så inspirerende måte. Du klarer å inspirere meg hver dag, ikke bare med interiør, men med hele hverdagen din. Tusen takk for det!

Syns det ser ut som en koselig McDonalds lunsj, og ingenting slår vel lunsj med de beste venninnene man har :) Ønsker deg en flott uke :)

På vår udde! sa...

Tack för idag vännen! Jag verkligen älskar när vi träffas! Allvar och skoj om vart annat, vänskap när den är som bäst!

Vad kul att du frågade moi om "det där" 7-8 Maj - Ser fram emot det, känns lite som en Amerikansk film faktiskt! Kommer att bli så kul!!!

Du ser oförskämt fräsch ut på bilden! Jag kanske borde ta en sallad jag med nästa gång, och inte en hamburgare med flottiga strips... :-)

Kram H

Gourmanden sa...

Väldigt fin tunika. Gillar verkligen dina klädupdates!

God mat på internet
Gourmanden.blogg.se

ROSALIGA ♡ sa...

Hei igjen!
Gode venner vokser ikke på trær, og man er virkelig glad i alle de som finns. Det er så viktig å ta godt vare på dem som betyr så mye. Ser ut som om dere hadde en koselig stund på ditt fantastiske kjøkken ;) Jeg har en liten "give-away" gående, så hyggelig om du titter inn og legger igjen en kommentar :) Ha en fantstisk kveld!
Mvh RoSaLiGa :)

Anonym sa...

Hej,

jeg vil også slenge meg på bølgen og takke for en god og inspirerende blogg.
Dette er kanskje ikke det mest passende innlegg på denne posten men jeg har skrevet på et gammelt innlegg uten og få svar så jeg prøver igjen : )

Håper du har tid til å gi et lite tips. Jeg har jo vært inne å kikket på ditt vakre hjem. Selv har jeg og min kjæreste nettopp kjøpt en ny leilighet med ek fiskbens parkett i alle rum. Jeg vil gjerne ha det lyse/hvite tregulv og kan se at deres fiskbens parkett er PRESIS sånn vi vil ha. Kan du fortelle meg hvordan man skal behandle gulvet for at det blir så lyst/hvit i looket?

Vi har fått anbefalt en hvitolje.

Håper du har tid til noen gode råd, eller noen andre!!

Mvh Birgitte

LOPPISLIV sa...

Toppen att du är tillbaka, glad och pigg igen. för min del får du skriva precis vad du vill. Ha en underbar dag. Kram P

Brunkullan sa...

Stå på dig! Att missunna andra lycka, eller vad det nu må vara är så konstigt! Förstår inte hur man tänker.
Hoppas allt ordnar sig.

Du är en stoooor inspiration för mig. Herregud. Jag ska ju till o med ha din sovrumstapet i 2 rum här hemma...haha...i andra färger visserligen, men ändå;)

Susanne

Tess på Tilda och Mamma sa...

Härlig tunika från odd molly har en likadan själv.Älskar din blogg och vet själv vilken skit man kan få om man råkar skriva fel på bloggen, synd att inte alla uppfattade att det inte gällde bloggen. Härligt att du är på bra humör igen alla måste få ha en svacka, känner igen mig i dig har tyvärr också en vän som får mig på dåligt humör.
Kram Theres

Anonym sa...

BRA DÄR P! Looking Good as usual ;) Din härliga blogg är en av mina få favoriter ;)

Tänkte tipsa dig om en härlig inredningsblogg som jag precis upptäckt ,tror du skulle gilla den också.

http://heltenkelthosmig.blogspot.com/

Ha en härlig dag /Kram Saga

Nettan sa...

Härligt med bra vänninor...det väger upp alla "pisspottor" ller hur!;-)
Ditt kök ä så himla snyggt, mysigt och hemtrevligt!!
Kram Nettan

Philia sa...

Åh kära bloggisar!!! Här sitter jag och försöker göra ett inlägg och så funkar inte min inläggssida! Vet inte alls hur datorer funkar så jag hoppas att det är nåt som krånglar hos Blogger, så det inte är min dator det är fel på!:(

Jag får önska er, här i kommentarfältet, en fin dag så får vi se när jag lyckas "be back on track"!

Varm Kram P

Anonym sa...

Ser att du har fullt upp med att planera bröllop. Min syster gifte sig i slutet av maj förra året. Kika gärna in på deras bröllopshemsida :-) www.carolinochadam.se Tack för en underbar blogg! Kram fram mig

MITT VITA HUS sa...

Härligt att du är lite gladare igen! Visst är spegeln fin jag har den med, har haft den som badrumsspegel faktiskt:) Ha en fin dag!

Kram Mia

Millas hem sa...

Gillar tunikan även om den har ett par år på nacken!=)
Mysig tjejträff, och javisst är det gott att ha vänner som man kan ventilera allt med!!

Kraaam

Anonym sa...

Hei. Jeg elsker bloggen din, er inne og titter hver dag. Du gir meg mye inspirasjon ang innredning, og jeg blir så glad når du viser hvilke klær barna dine har, samt hvor de er kjøpt. Du har så god smak.
Hvor er kjøkkenstolene kjøpt?...
Klem fra Iris.

Anonym sa...

Haha, vad härligt att se att jag inte är ensam om att ha en diskokula hängandes i v-rummet! :D

Party on!

Lotta