söndag 21 februari 2010

ETT LITET SHOPPINGTIPS

.

För liten än för att bestämma själv!:) Bea i pappas famn i klänning från Burberry.


Halloj!
Var förbi H&M igår och tittade in på småbarnsavdelningen. Den var smockad av alldeles pinfärska vårnyheter och så förvånad jag blev för så mycket fint det fanns! Tycker personligen inte om 70-tals stilen på Bea, som har varit så poppis ett tag. Jättefint på andra barn men jag vill liksom se Bea när jag tittar på henne och inte stora äpplen, stora gröna krokodiler eller psykadeliskt mönster i brun-orange. Nej sött som socker (tänk Lotta på Bråkmakargatan)får det gärna vara i Beas bebisgarderob:)

Kläderna på bilderna nedan var en del av det som fick följa med oss hem från H&M. Såå söta lite gammeldags bomullskläder. (Gäller att passa på med söta kläder nu när lilla Beabus är liten för att ha andra åsikter;)



Broderad blus med rätta kragen,  stickade lilla koftan med blomapplikationer (fanns i rosa också) + en liten kappa.  En jättefin kombo till våren! Kommer sen att ytterligare kompletteras med ett par puffiga byxor, gummistövlar och en liten basker:)


Nej nu ska jag duscha och sen åka och hyra en riktigt rolig komedi till ikväll. Känner för att skratta så där mycket så att tårarna sprutar!!! Är det någon som har ett bra filmtips???


Hoppas du får en riktigt mysig Söndagskväll!

Kram!



20 kommentarer:

Johanna sa...

Ja, det var verkligen söta kläder! Förvånande för att vara H&M. klarar inte heller av för mycket mönster på min lilla tjej. Det blir mycket Pop till vardags och dagis. Sen är ju en del danska märken fina också, som Mini a Ture och Hollys. Nova Star kan dock vara ganska coolt också, men det är ju mer tufft än sött, tycker jag. Tack för tipset - det blir definitivt H&M nästa gång jag är i stan!

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Jag har två flickor och vill ju också helst se dem i enfärgade fina kläder, gärna pastelligt!
Jag har tur för min stora tjej älskar rött och rosa och jag hoppas att det håller i sig. :-)
Däremot VAD som ska på för dagen,är det värre med...hi,hi.

Har inget förslag på film, hoppas du hittar någon riktigt rolig!

Kram!

Anonym sa...

Hej Vad heter din "småstad" är det hemlig???

Anonym sa...

Hej!
Varför inte se Sommar med Göran en helt underbar film med många glada skratt.

Ha en mysig filmkväll.

me and alice sa...

Underbara små flickkläder... Tänk vad H&M kan ibland!!
Hoppas du hittar någon rolig film. Kan behöva några tips på komedier...
Visst var tjejgruppen bra igår! Tror också på deras låt nere i Europa!!
kram Susanne

Inredning i vitt, gammalt och nytt sa...

Jättefina kläder! Gillar heller inte 70 tals mönster på mina tjejer så dessa kläder skulle göra sig fina i garderoben här hemma. Kanske en tur till HM för min del inom kort! Tack för bra tips och hoppas du hittat en sevärd komedi...
Hälsningar
Maria

You are my favorite feeling! sa...

Hej Philia!

Kappan är hur fin som helst !!! PS. Varifrån kommer din fina grå tröja med dragkedja?

KRAM Starmama

Anonym sa...

Hej!Fina kläder du köpt på HM!Brukar åkså shoppa där ibland men min favorit är den franska Du Pareil Au Meme...tycker att deras bommul är fantastiskt och deras flick avdelning är sååååå himla söt!Har ni DPAM i Sverige?
Anna i Rom

Stämningsfullt sa...

Hej!
Å så söta kläder! Kappan blev jag sugen på till lilla O....
Hoppas ni får en bra kväll!

fröken knopp sa...

Hej...

Så fina kläder..ska genast kika in i deras webbshop... Lilltjejns garderob kan allt behöva sig en uppfräschning..tihi..kan ju skylla på det ialla fall..:)

Varma Kramar Elin

Anonym sa...

Hej.
Följer din blogg sen några månader tillbaka och tycker den är helt fantastisk!
Jag undrar var man kan köpa den stora tavlan med fjärilen på?
Mvh Linda

Anna sa...

Ja den där koftan spanade jag in på weshopen med den finns ju bara för "bäääbisar" :( Min lilla tös är 3 år.

Härligt att HM har sådana fynd. Tycker annars att de alltid kör så väldigt mkt kille el tjej, rosa rosa rosa volang spets rosa rosa. Och för killarna blått. De har ju liksom inte hakat på retrotrenden riktigt.

Men jag är oxå såld på mera "Madicken, Lotta - tema. Har du sett nätbutiken Bonaparté? DEN är jag helt såld på. Har köpt en hel del till min lilltjej därifrån!!

Kram kram

Gabriella sa...

Ååå, så mycket sött till Bea! Det finns ju så mycket fint till tjejer! Lite svårare att hitta till killarna tycker jag...

Hoppas ni hittade en bra film!

/Bella

Anonym sa...

Ang. ditt bröllops tema... Jag har fattat (efter att ha följt din blogg) att du är en person med stenkoll, men du har väl inte glömt att boka de Bästa Fotograferna? Mina tre bröllopstips: 1. Välj rätt partner 2. Boka de bästa fotograferna i tid (jag tycker det bör vara minst två proffs fotografer och att de ska vara med på vigselakten) 3. Njut //Kram TK Jag vet inte vart "Småstaden" ligger (som f.ö jag inte tror är så liten), men ett tips är weddingbook.se

SollenkrokaBy sa...

Hej!
Här får du en AWARD av mig! Din blogg är så fin och rolig att läsa! TACK för det!

http://sollenkrokaby.blogspot.com/2010/02/jag-har-fatt-en-award.html

Line fra huset på landet sa...

Nå har jeg sittet her med en deilig kopp varm chai latte og lest flere av de siste innleggene dine. Så koselig :)
Først: du kler absolutt best å være blondine..men jeg tror uansett at Claudia Gallis farge vil kle deg kanskje best (på grunn av den varm fargen), så: Bea er jo helt skjønn!!der hun sitter i sin vinterdress og ikke kan røre seg stakkar. Fine klær du har funnet på H&M. Jeg er helt enig..her er det mer søtt og klassisk på min minstemor enn retro… Jeg har aldri vært glad i retro! Det eneste jeg har kjøpt til vesla her er en jakke fra Ticket To Heaven, hvit med store svarte blomster. DEN liker jeg..men den er heller ikke så fargesprakende. Det kommer veldig an på mønstrene synes jeg.

Vel, vel...nå har vi vinterferie/sportlov, og jeg er hjemme med alle fire barna. Så her er det liv! Fortsatt sliten etter helgen, og skal ta det heeelt med ro idag.

Ha en fin dag Philia,
Klem,Line

Marie sa...

Så söta små kläder och burberryklänningen hon har på sig är ju helt bedårande. Här hemma har jag bara små pojkar så jag får nöja mig med att titta på dessa söta klänningar. Lite svårare att hitta roliga kläder till killar än tjejer tycker jag.
Ha en bra vecka!
Kram Marie

Sara sa...

Å den kappan var ju bara för SÖT!
Kanske kanske att man får en liten docka någongång, just när det gäller kläder tycker jag som Marie att det inte finns lika mycket fint till små pojkar som till tjejer - allt ska vara så tufft, jag vill att det sa vara fint! mer engelsk skolpoje än stålmannen....Tack för en supermysig blogg, Kram Sara & boysen

Linn sa...

Gud vilka fina kläder! Jag önskar att det kunde finnas lika fina kläder till pojkar i 3-årsåldern. Det är bara massa tryck och bilar på allt!

Anna sa...

Följer och tycker mycket om din blogg.
Ett tips på jättefina barn kläder i bra prisklass är pompdeluxe.se.Där finns kläder för hela din "barnaskara".
Anna från shopselected.se