söndag 21 februari 2010

INSNÖAD

.


Lilla fröken Michelin i bästa vinteroverallen från Reima. 

Godmorgon Snöiga Söndag!

Här hemma håller vi ,bokstavligt talat, på att snöa in!
Vi har fått naturliga insynsskydd i alla fönster i natt! Jösses, när ska det ta stop på allt detta eviga snöande? Det räcker liksom nu!!!


Gårdagens stora vinnare i schlager - tjejgruppen Timoteij!

Såg ni gårdagens schlager??? Det gjorde jag och nu kommer det minsann gå bra i Grand Prix, om Tjejgruppen Timoteij får åka dit dvs! Sanna mina ord, för nu är det nämligen någon som tänkt på de som röstar i Europa!!! En perfekt schlagergrupp med 1. Supersnygga väldigt typiskt nordiska tjejer - funkar alltid 2. De spelar (eller låtsas;) på instrument = supercharmigt!. 3 De har en fartig låt som hookar fast - så klart myyycket bra i konkurrensen 4. De spelar folkmusikaktig musik - Funkat flera ggr i Eurovision senast med Alexander Rybak! 5. Trummorna! Trummor har också funkat bra tidigare, för visst var det nån ryska som slog allt vad tyget höll på trummor som vann, eller tänker jag fel? Nej jag säger bara; Nu skickar vi snyggingarna till Norge så vinner vi hela rasket!:)

(Darin var bäst, så otroligt duktig, men det är ju sällan den b ä s t a låten som vinner eller hur!?:)

Nu ska här städas, gnos och fejjas till huset skiner!

Vi ses!
6 kommentarer:

Anette sa...

Hej!
Även här i Gävle är vi insnöade. Det passar ju ypperliggt att tillverka smycken i detta väder. Åkte och hämtade hem världens sötaste lilla Chihuahua/Papillon kille i veckan. Kan ju säga att det inte är bästa årstiden för den lilla. Vägrar att sätta ner sina tassar i den iskalla snön. Frågan är nu bara hur man ska göra honom rumsren i detta väder?
Roligt att se att du använder halsbandet jag skickade dig.
Spännande att följa dina planer på bröllopet. Själv har jag gift mig två gånger, med samma man, men inte skiljt mig emellanåt. Konstigt va? Första bröllopet var jag ung, bara 18 år, och lät väl mina svägerskor bestämma allt för mycket. Det andra bröllopet blev vårt, som vi bestämde alldeles själva.
Ha en bra snöig dag.
Kramar Anette

MITT VITA HUS sa...

Åh sötis bea:) Ja visst är det otroligt mycket snö ute hi hi..här blir det skridskor i dag med mina sessor! Sköt om er, kram Mia

Karlsebakken 37 sa...

Bea är så otroligt söt!! Vad har du för stl på hennes Reimaoverall nu? Har slått till på rea på en till nästa vinter men väldigt osäker på stl. Lillsessan kommer att vara ca 1,5 år då (hon fyller 6 mån idag!) och jag har köpt stl 80, väl medveten om att de är stooora i storlekarna. Funderar ändå på om den kommer att vara för stor...?

Sjukt mycket snö det har kommit, här i Tønsberg har det snöat i tre dygn och kommit nästan en meter med snö.

Ha en härlig söndag nu och lycka till med storstädningen...!

Kram Caroline

Anonym sa...

Må bare si du har en fin blogg. Er innom titt og ofte! kjempe fint hus du har! Likte godt løsningen på Bea sitt rom. Har du forresten sett http://alanettan.blogspot.com/2010/02/fonstertitt.html Mye likt:))
Ha en fin dag,hilen fra Norge

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag tror också på Timotej i stora festivalen!
Bäst är dock Darin och Fakir(än så länge):)

Susanne

Åpent hus sa...

hei. du og bea er vel bare verdens skjønneste! du - jeg kom innom for å høre om det er ok at jeg låner et bilde fra deg. Jeg tok vare på for en stund siden et foto fra et soverom hos deg - med nydelig lys blå farge på veggen. jeg tenker å ta det med i morgen. er det ok? Skal selvklart kreditere deg! :)