tisdag 9 februari 2010

PÅ RIDSKOLAN





Hej Alla!

Ännu en sjukdag för Beabus har vi här hemma idag men hon verkar i alla fall lite bättre som tur är. Så segt att mest vara inne!!!

Var trots allt ute en liten sväng igår med Flisan till ridskolan! Visar några pics från då vi var i stallet:) Det var typ 20 år sen jag själv hade hästar så jag kände mig hyfsat ringrostig när vi skulle göra i ordning Flisans söta ponny. Men min lilla "ridtjej" är en tuff sådan och tog verkligen i för kung och fosterland när hon skulle rykta! 

Just nu håller jag med alla andra  - Kan inte denna tokjobbiga snö försvinna snart? Jag vill ha vår!!! För att stå ut med all denna vinter håller jag för fullt på att planera vår honeymoon:)
Det som verkar mest lockande just nu är södra Västindien. (Någon som har någon reseerfarenhet därifrån och som vill vara gullig och dela med sig?)

Nu tror jag skatten visst har vaknat däruppe så nu ska  vi ha en liten mysig bokstund i soffan!

Vi ses!


14 kommentarer:

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Vi åkte till Mauritius på Honeymoon och vi var ganska nöjda med allt.
Bodde på ett fantastiskt hotell i bröllopssvit och hade två underbara veckor.
Men jag saknade lite denna romatiska "Maldivernakänslan" med tomma beacher och mindre folk.

Sedan var vi till Dominikanska och det var samma sak där.

Om vi skulle göra om vår honeymoon skulle vi nog åka till Maldiverna.

Men du undrade ju över Västindien.
Jag skulle nog åka till Aruba, som jag hört mycket gott om.

På Aruba ligger några av Västindiens bästa stränder. Ön är placerad under orkanbältet och har ett stort antal soltimmar per år.

Hoppas att du blev lite klokare.

Kram
♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

MITT VITA HUS sa...

Mysigt med bröllopsresa:) Fick jag välja ett ställe skulle det nog vara bora bora jag skulle vilja åka till:)

Krya på dig bea:)

Kram Mia

Unknown sa...

Hej!
Vill börja med att berömma din underbara blogg, tack för all underbar inspiration!
Vi åkte till Aruba förra våren och bodde på DIVI all inclusive. Ett helt underbart ställe!! Har varit lite varstans men detta var helt klart det bästa. Själva standarden var inte jätte imponerande i rummen o.s.v. men upplägget där allt ingick helt toppen. Många riktigt bra resturanger som alla ingick i priset. Nu åker ni kanske utan barn men vi hade små barn med oss och det gick strålande. Verkligen inget att klaga på så det kan jag varmt rekomendera :) Lycka till med allt! Kram!!

Anonym sa...

Hej!
Vi var i västindien på "franska" Martinique för många år sedan nu. Det var fantastiskt god creole mat och kritvita stränder. Inrikes flyg från Paris med Air France!!
Annars rekommenderar jag underbara Kapstaden med omnejd där vi firade bröllopsresa nyligen. Så vackra vyer, tevliga människor, suverän shopping, läckra boenden, god mat och fantastiska viner. Vi är sålda! Hoppas åka tillbaka när lilleman blir 1 år.
Lycka till med kul planering!
Anna T i Skåne

Anonym sa...

Hej, skulle kanske slänga ett öga på Guadeloupe i Västindien. Inte så vanligt, men vackert och underbart utan att vara så turistit. Var där nu i januari. Kapstaden är också underbart vackert!!!
Hannah

Lina ♥ C´est la vie sa...

Vad kul att se, min lilla har just börjat rida. :)

You are my favorite feeling! sa...

Hej!

Vi är ännu inte gifta (bara förlovade!) trots snart 13 år tillsammans...hihi! Men vi har inte bråttom... ;-)

Hur som helst... så var vi till Dominikanska Republiken år 2000 och det var en helt fantastisk resa. Den mysigaste vi har gjort! Det var liksom vita sandstränder...där låg man i vattnet i KARIBIEN!

KRAM Starmama

Its a house sa...

Åh vad jag hoppas hoppas hoppas att min lilla T blir en hästtjej så att jag kan få ta upp intresset med gott samvete igen!

Kram

Anonym sa...

Hejsan !
Vill ni åka till ett otroligt mysigt och fantastikst ställe tiita på Great Exuma. Det är en ö längst ut i Västindien som faktiskt har anknytning till Sverige! Vår kungs farfar har varit där och det finns flera hotell som är hur mysiga som helst. Alla har egen strand och vi bodde på ett hotell inne i "byn" med balkong och utsikt över havet och hotellets egen ö dit man blev skjutsad varje dag om man ville. Det fanns åersonal där som såg till att man fick en egen avskild vik, egna strandstolar, segelbåtar osv. På kvällarna kunde man ta en liten promenad i den lilla staden och slinka in på en liten pub om man så ville. Det går flyg dit från Fort Lauderdale och Miami.

Hoppas ni hittar er drömresa!

Lotta

Anonym sa...

Hej,
Vi var i St Lucia - helt underbart och LUGNT.
/Anna-Karin

SollenkrokaBy sa...

Har tyvärr ingen honeymoon resa att berätta om, men ridskolan ser jättemysig ut! Får man fråga hur gammal Flisan är? Våra tjejer är fyra år och de pratar helatiden om att börja rida...

Anonym sa...

Vi förlovade oss på Hawaii - Maui, och det är en helt underbar ö. Långa stränder = nästan egen strand. Och det bästa av allt, inga äckliga skadedjur typ mygg och kackerlackor. :o) Dock ganska dyrt, men resmålet är verkligen värt pengarna !
Kram

Lotta sa...

Vi åkte till St Martin och St Bart på våt bröllopsresa 2001. Vi var borta i 2 veckor i slutet av maj och början av juni. Det är en bra tid att åka, det är rejält varmt, men det har börjat bli lågsäsong så priserna är bättre än vintertid. Det är lågsäsong i Karibien när det är sommar i Usa och Europa. Vi var hur som helst väldigt nöjda och drömmer om att återvända en dag...

Ludvigsdal sa...

Jag hade åkt till New England gärna längs kusten och bott på olika Inns detta är otroligt romantiskt och fantastisk shopping. kram